Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige Ironside limpistol fra byggemarked til byggemarked. Nogle har billige priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du får gode råd til valg af Ironside limpistol.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du tjekke de andre.
Flere byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot Ironside limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder samler varer fra flere leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af Ironside limpistol online.
De velkendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har folk valget om at handle online og fragte byggematerialerne selv. Derigennem er der mulighed for at slippe for fragten, og sågar have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Diverse nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du modtage en høj grad af informativ vejledning fra mennesker der er specialister i netop Ironside limpistol.
Størstedelen af nichebutikker er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du handler Ironside limpistol online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Ironside limpistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Ironside limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Ironside limpistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Ironside limpistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver væsentligt at have de fornødne bygningsmaterialer klar forud for at du går i gang med dit arbejde. Du kan udarbejde en enkel indkøbsseddel som samler alle de ting der bliver brug for, og så granske listen, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
2Der viser sig altid uventede problemstillinger ved avancerede byggeprojekter, og pga. dette kan det være afgørende at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
3Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at dokumentere alle omkostninger, og herefter kortlægge udgiften ved dem en ad gangen.
4Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning som arbejdssko der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
5Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store opgaver kræver flere personer. Ydermere vil det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
6Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at renoveringen påvirker miljøet.
7Husk at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Hvis du anskaffer professionel assistance er det fornuftigt at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
8Forinden du optager byggeprojektet må det være rimeligt fundamentalt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal lave en effektiv køreplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder køreplanen.
10Du finder mange hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube tilbyder dig utrolig meget udbytterig info, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
11Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således må du hyppigt se udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned bedst som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
12Man vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har udstyret tilgængeligt idet du går løs med byggeprojektet. Husk også at tage højde for disse udgifter i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

En del online webshops tildeler nu om dage diverse forskellige billige leveringsmetoder til Ironside limpistol. En der er meget populær er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig vældig uproblematisk, og tit endda den mindst kostelige type af levering.

Du kunne ligeledes forsøge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Den er i mange tilfælde et hak mere pebret, men omvendt temmelig smart for Ironside limpistol online. Den mest betalelige leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente pakken, men dette forudsætter at du er nærved e-handlens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Ironside limpistol er ultra essentiel hvis vi står og skal bruge varerne straks, så af den grund er det komplet fornuftigt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved Ironside limpistol. En stor portion online forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men som imidlertid er påkrævet at ordren aflægges forud for et nøjagtigt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken fikset forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte internet webshops sikrer fragt uden omkostninger på Ironside limpistol online, men i reglen påkræves det at du køber for en bestemt pris. Desuden bør man snuppe den mest betalelige mulighed for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du handler billig Ironside limpistol derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og 10-4. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på Ironside limpistol i følgende områder:

Højbjerg, Aarhus, Ikast, Brøndby, Brønshøj, Horsens, Hvidovre, Frederiksberg, Brønderslev, Ishøj, Jyllinge, Ringsted, Odder, Søborg, Virum, Risskov, Kalundborg, Middelfart, Herning, Helsingør, Lystrup, Aalborg, Frederikssund, Stenløse, Kokkedal, Holstebro, Allerød, Næstved, Vordingborg, Aabenraa, Slagelse, Taastrup, Gentofte, Åbyhøj, Greve, Rønne, Tilst, Randers, Nakskov, Nyborg, Holbæk, Korsør, Svendborg, Sønderborg, Grenaa, Birkerød, Charlottenlund, Vallensbæk, Silkeborg, Rudersdal, Odense, Hobro, Viborg, Gladsaxe, Ballerup, Hjørring, Albertslund, Frederikshavn, Lillerød, Glostrup, Esbjerg, Farum, Roskilde, Brabrand, København, Dragør, Nørresundby, Lyngby, Hedensted, Varde, Frederiksværk, Vanløse, Herlev, Fredericia, Hørsholm, Nykøbing Falster, Ølstykke, Haslev, Struer, Thisted, Skive, Tårnby, Hedehusene, Værløse, Haderslev, Køge, Nærum, Rødovre, Solrød Strand, Kolding, Hillerød, Vejle, Valby, og Skanderborg, .

Klik-og-hent ift. Ironside limpistol er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi ser på data er det klart, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis Ironside limpistol tilbud og Ironside limpistol priser. Derudover ser vi typisk netshoppere efterspørge bl.a. billig Ironside limpistol, køb Ironside limpistol og Ironside limpistol online, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode tilbud på Ironside limpistol

Det er jo ret så fremkommeligt for købere at kigge efter tilbud på billige Ironside limpistol online på flere internet firmaer i Danmark, og så har mange e-shops ikke kunne lade være med at reducere prisen på Ironside limpistol kolossalt, og endda yde levering uden beregning.

Derfor kan det immervæk blive smart at sammenholde indtil flere internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på Ironside limpistol online inden du shopper, således at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma og 10-4.

Du bør dog være omhyggelig med, at ifald en shop annoncerer billige Ironside limpistol online til salg for en salgspris som er kolossalt lav, så kan det tit være et faresignal om en svindel webshop. Kortkøb er i hvert fald omfavnet af en retningslinje, hvilket dækker dig imod falske online varehuse.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil betale pengene til Ironside limpistol af flere omgange. Det tilbydes som regel hos specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bygma.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis Ironside limpistol tilbud og køb Ironside limpistol. Foruden dette oplever vi tit folk søge fx Ironside limpistol priser, billig Ironside limpistol samt Ironside limpistol online.

Analyser folks betragtninger

Trustpilot frembringer temmelig nyttige muligheder for at fortolke flere aktuelle brugeres omtaler og herved støtter vi, at du ser nærmere på e-forhandlerens vurderinger forinden du bestiller billige Ironside limpistol online.

Facebook medfører tillige sådan set fine muligheder for at få indtryk af webbutikkens troværdighed. Herinde er der en del e-forretninger hvor man kan formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden bør tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige Ironside limpistol online på en e-shop burde man til hver en tid gennemløbe e-shoppens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke super interessant, særligt ved de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at e-firmaet anerkender de opstillede regler, samt at internet forhandleren rutinemæssigt overværes af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du mulighed for assistance, hvis du får problemstillinger i forbindelse med din shopping med Ironside limpistol. Derudover tilrådes det at køber er opmærksom på de grundlæggende vedtægter der er gældende for bestillingen af Ironside limpistol online, som eksempelvis den returrettighed online forhandleren anvender.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, så man altid vil kunne vidne om bestillingen af Ironside limpistol, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Lone gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Jens F gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Birthe gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Peter T gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til online indkøb
1Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en anordning, hvilket hjælper os overfor snydagtige outlets på nettet. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at honorere beløbet over en længere periode.
2Fragtperioden kan være meget bestemmende såfremt man absolut skal bruge varen nu og her, og i det øjemed er det særdeles relevant at vi checker den forventede leveringsdato for Ironside limpistol. De fleste e-forretninger giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange varer, hvilket beroer på at du når at bestille før et fast klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være et fingerpeg om at internet butikken tilslutter sig de danske regler, tillige med at webshoppen lejlighedsvis tilses af jurister der har indsigt i reglerne. Inden nogen handler billige Ironside limpistol hos en e-forretning burde de reelt bese webbutikkens handelsbetingelser.
4Nogle internet foretagender frembyder fragt uden gebyr på Ironside limpistol, men tit kræves det at du køber for et fastslået beløb. Derudover skal man beslutte sig for den mest prisbevidste slags levering, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted. Leveringstypen bliver en gang i mellem endvidere ret problemfri. Den mindst kostelige form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
5Trustpilot byder på adskillige fremragende løsninger til at kigge nærmere på en række aktuelle forbrugeres ratings og herved er det fornuftigt, at du gennemsøger online forretningens omtaler forud for at du bestiller billige Ironside limpistol online. Facebook yder på samme måde rigtig sikre løsninger til at få kendskab til online virksomhedens troværdighed.
6Den billigste leveringsmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmodel er selvfølgelig usædvanlig vigtig ifald du behøver Ironside limpistol omgående. Alternativt så sikrer en hel del e-firmaer portofri fragt, men i reglen kun hvis der shoppes for en konkret sum.
7Forud for at nogen køber billige Ironside limpistol hos en online forretning behøver de principielt tyde virksomhedens regler, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende. Yderligere støtter vi at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der kan have indvirkning på købet af billige Ironside limpistol online, til eksempel den ombytningspolitik shoppen tilbyder.
8Adskillige firmaer på nettet giver efterhånden flere billige fragtløsninger til Ironside limpistol. Det mest populære er i vore dage afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså meget enkel, samt ofte desuden den billigste leveringsmanér.
9Det er i dag yderst enkelt for os alle at lave prissammenligning online på billige Ironside limpistol i blandt diverse webbutikker, og af den grund lover flere internet handler i Danmark fri fragt. Det kan trods alt være lønnende at undersøge en række online butikker efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.