Milwaukee Hæftepistol M12 BST-202X
2.070 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R34
495 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R23
298 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol, hobbytacker 6-8mm "53"
149 kr.
Mere info
Tacwise klammer 140/10mm - 5000 stk
55 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol plast R13 klam. 4-10mm "13"
250 kr.
Mere info
RAPID El-hæftepistol, workline 6-14mm+søm "53"
823 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R34 proline 6-14mm "140"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R23 4-8mm "13"
353 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R30 m.næse 6-8mm "13"
525 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R153 workline, ergo 4-8mm "53"
373 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R33 6-14mm "13"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R53 plast 4-10mm "53"
210 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R14 proline 6-8mm "140"
324 kr.
Mere info
RAPID Akku hæftepistol BTX530
893 kr.
Mere info
Hæfte og sømpistol 8-16 mm PowerPlus POW737
329 kr.
Mere info
Ryobi R18s18g-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
2.299 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 18 HERO 5318-00
1.149 kr.
Mere info
Probuilder Hæftepistol Trykluft 6-16 Mm
241 kr.
Mere info
Ryobi R18st50-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.000 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 14 KwB 5314-00
705 kr.
Mere info
Bosch Akku-hæftepistol Ptk 3,6v Li
500 kr.
Mere info
Hæfte/sømpistol MAX
256 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge en netbutik, som giver gode råd til valg af Ironside hæftepistol.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt i de store byggecentre.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Ironside hæftepistol fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot Ironside hæftepistol.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man kende firmaets handelsbetingelser.
Det er helt klart meget relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber varer fra forskellige producenter, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af Ironside hæftepistol online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste mulighed for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at spare leveringsgebyret, samt sågar hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
De fleste små butikker er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller Ironside hæftepistol online fra deres webshop.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er specialister i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor får du formentlig en høj grad af nyttig hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis Ironside hæftepistol.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Ironside hæftepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Ironside hæftepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Ironside hæftepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Ironside hæftepistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du iværksætter byggeriet kan det være ubeskriveligt centralt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Forudsat at du skal have professionel assistance kan det være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra flere foretagender.
3Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til arbejdet, specielt hvis det er omfattende ombygninger. Større projekter kræver mere end en person. Derudover vil det vise sig bedre og mere socialt at være flere om det.
4Du vil på ingen måde mangle værktøj. Tit vil det være klogt at du har udstyret klar til brug idet du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at påregne udgifterne hertil i økonomien.
5Du finder et stort udvalg af vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv viden, særligt såfremt du søger på engelsk.
6Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være behjælpeligt at beskrive hver eneste udgiftspost, og herefter gennemgå beløbet for dem én efter én.
7Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal liste en struktureret strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Vær skarp når du laver oversigten.
8Der viser sig altid uventede hovedpiner når det handler om svære opgaver, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9For opgaver udendørs har vejret en essentiel rolle. Således bør du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at piske ned nøjagtig som du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
10Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
11Måske kan det blive meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du begynder din byggeproces. Du kan med fordel sammensætte en hurtig liste som samler alt hvad du skal bruge, og så eftergå materialerne, så du føler dig sikker på at du har husket det hele.
12Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke har professionel hjælp.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Temmelig mange internet handler giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringstyper til Ironside hæftepistol. En af dem der er mest populær er i øjeblikket levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når du har mulighed for det. Fragttypen er altså vældig uproblematisk, samt mange gange endvidere den mest betalelige leveringsform.

Du burde på samme måde afveje for og imod at få varerne bragt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig som regel et hak mere bekostelig, men til gengæld vældig let ift. Ironside hæftepistol online. Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du har bopæl nærved internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Ironside hæftepistol er selvfølgelig særligt essentiel hvis du behøver varerne lige om lidt, så derfor er det fuldt ud centralt at man studerer leveringstiden på Ironside hæftepistol. En lang række byggemarkeder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som dog er afhængig af at ordren aflægges forud for et aftalt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen skippet afsted inden de pakkeansatte drager hjemad.

Flere byggeforretninger yder levering uden omkostninger på Ironside hæftepistol online, men for det meste er det forudsat at der erhverves for en konkret pris. I øvrigt skulle du overveje den billigste metode til levering, der ofte vil blive at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

Adskillige kæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig Ironside hæftepistol hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på Ironside hæftepistol i følgende byer:

Charlottenlund, Holstebro, Ishøj, Varde, Thisted, Ølstykke, Hvidovre, Middelfart, Værløse, Solrød Strand, Rødovre, Holbæk, Svendborg, Kolding, Viborg, Vordingborg, Hørsholm, Frederikssund, Risskov, Aabenraa, Brønshøj, Ballerup, Grenaa, Køge, Randers, Tårnby, Brønderslev, Jyllinge, Dragør, Nyborg, Herning, Herlev, Odder, Fredericia, Albertslund, Åbyhøj, Hedehusene, Valby, Rønne, Struer, Hedensted, Horsens, Vanløse, Haslev, Helsingør, Søborg, Hillerød, Farum, Skanderborg, Rudersdal, Korsør, Vejle, Aalborg, Esbjerg, Allerød, Ringsted, Tilst, Greve, Nærum, Gentofte, Frederiksberg, Odense, Birkerød, Sønderborg, Frederikshavn, Haderslev, Taastrup, Glostrup, Roskilde, Slagelse, Ikast, Lillerød, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Lystrup, Stenløse, Højbjerg, Aarhus, Vallensbæk, Kalundborg, Gladsaxe, Kokkedal, Hjørring, Lyngby, Næstved, Nørresundby, Silkeborg, Hobro, København, Brøndby, Virum, Brabrand, Skive, og Nakskov, .

Afhentning af Ironside hæftepistol er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at mennesker tit søger fx Ironside hæftepistol priser og Ironside hæftepistol online. Foruden dette ser man tit internet shoppere lede efter bl.a. billig Ironside hæftepistol, Ironside hæftepistol tilbud og køb Ironside hæftepistol, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Gode priser på Ironside hæftepistol

Det er jo yderst ligetil for købere at vurdere tilbud på billige Ironside hæftepistol online på forskellige e-forhandlere, og derfor har utallige internet foretagender været presset til at at formindske prisniveauet på Ironside hæftepistol kolossalt, og ovenikøbet garantere gratis levering.

Det kan dog stadigvæk være gunstigt at kigge forbi forskellige butikker på nettet efter billige priser på Ironside hæftepistol online før du køber, så man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at når en shop tilbyder billige Ironside hæftepistol online til en salgspris som virker utrolig billig, kan det for det meste være et fingerpeg om en bedragerisk online butik. Betalinger med kort er imidlertid en del af en foranstaltning, der værner dig som køber imod uægte online butikker.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at betale regningen på Ironside hæftepistol senere. Dette foreslåes typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger fx billig Ironside hæftepistol og Ironside hæftepistol priser. Derudover ser vi som regel folk søge efter fx køb Ironside hæftepistol, Ironside hæftepistol tilbud og Ironside hæftepistol online.

Læs tidligere køberes ratings

Trustpilot giver dig adskillige passelige løsninger til at undersøge en lang række aktuelle brugeres tanker og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tjekker webbutikkens omtaler før du placerer din ordre på billige Ironside hæftepistol online.

Facebook fremskaffer tilsvarende nogle fremragende genveje til at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk internet webshops hvor det er muligt at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde burde udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige Ironside hæftepistol online i en internet butik kunne de når alt kommer til alt se på butikkens forretningsvilkår, det er dog ofte en tidskrævende opgave, særligt ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne måske være at efterse hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det burde være en garanti for at online firmaet lever op til de gældende danske regler, udover at netshoppen en gang i mellem undersøges af fagmænd som kender reglementet på området.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, ifald du forvoldes dilemmaer med din handel med Ironside hæftepistol. Desuden rekommanderer vi at kunden er hensynstagende til de mest centrale regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af Ironside hæftepistol online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet shoppen lover.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man permanent beholder ens faktura, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af Ironside hæftepistol, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Stark.

Bente gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mads gav 4 stjerner

Hurtig levering

Pia gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Peter gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket passer på kunden overfor uoprigtige e-forretninger. Som et alternativ burde du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at betale omkostningerne ude i fremtiden.
2Det er usædvanlig fleksibelt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige Ironside hæftepistol fra diverse internet handler, og derved yder flertallet af e-forretninger gratis levering. Dog kan det immervæk vise sig tiden værd at se nærmere på en række e-forretninger efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at antage den billigste pris.
3En række e-butikker garanterer levering uden omkostninger på Ironside hæftepistol, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der shoppes for en konkret pris. Derudover skulle du overveje den mest prisbevidste form for fragt, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen bliver somme tider ydermere meget smertefri. Den mest betalelige løsning til levering er dog selv at hente ordren.
4Vi anbefaler generelt at granske om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det burde være en antydning af at internet forretningen anerkender de officielle danske regler, udover at butikken en gang i mellem evalueres af sagkyndige der forstår de gældende regulativer. Inden folk shopper billige Ironside hæftepistol i en internet handler kan de helt sikkert studere e-butikkens handelsaftale.
5Trustpilot bringer dig super belejlige chancer for at fortolke en længere række tidligere konsumenters kritik og derved kan det være til hjælp, at du gransker netshoppens anmeldelser før du køber billige Ironside hæftepistol online. Facebook tilbyder tillige ret ønskværdige chancer for at få kendskab til online shoppens kundefokus.
6Adskillige internet webshops foreslår i vore dage en lang række forskellige billige former for levering til Ironside hæftepistol. En yndling er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså særligt let, og mange gange desuden den mindst kostelige leveringsform.
7Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være vældig aktuel forudsat vi behøver Ironside hæftepistol inden for få dage. Alternativt så yder en række internet handler billig fragt, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der købes for et fastslået beløb.
8Leveringstiden er super essentiel i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så med det formål er det utvivlsomt relevant at du gransker leveringstidspunktet på Ironside hæftepistol. En hel del online outlets frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, men husk at det er påkrævet at bestillingen anbringes forud for et fastsat klokkeslæt.
9Før nogen shopper billige Ironside hæftepistol hos en e-butik burde man når alt kommer til alt kigge på dens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super spændende. Tilmed rekommanderer vi at køber er opmærksom på de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på købet af billige Ironside hæftepistol online, som fx hvilken ombytningsret e-forretningen kører med.