Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at hente varerne selv. Dette er navnligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du får rådgivning til valg af iRobot støvsuger.
Det er absolut super relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Der er forskel på salgspriserne på billige iRobot støvsuger fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have billige priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot iRobot støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra adskillige leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af iRobot støvsuger online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og som følge af det har du chancen for at handle online og transportere produkterne personligt. Dermed kan man undgå fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved vil du opleve ekstra god assistance fra personale som er specialister i netop iRobot støvsuger.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
En masse nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du handler iRobot støvsuger online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

iRobot støvsuger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

iRobot støvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

iRobot støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

iRobot støvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
2For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund må du løbende se meldingerne om vejret lige før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned bedst som du er godt i gang med det krævende projekt.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en effektiv tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter strategien.
4Det anbefales at sikre sig assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige projekter. Omfangsrige ting skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Der ligger utallige artikler og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube supporterer dig med enorme mængder udbytterig oplysning, især hvis man kigger på engelsk.
6Forinden du går i gang med byggeriet må det være ret afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du skal aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som fx sko og hjelm som skåner dig imod mulige uheld. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
8Ofte vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive sundt at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst notere billige priser på dem alle sammen.
9Du vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. I mange tilfælde vil det være essentielt at du har det til rådighed akkurat som du påbegynder arbejdet. Du bør huske at medtage de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
10Der viser sig utvivlsomt utidige vanskeligheder når det gælder svære projekter, og herved vil det være meningsfuldt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du må sikre dig hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du køber assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra diverse selskaber.
12Det bliver afgørende at have samtlige byggematerialer parat forinden du iværksætter din byggeproces. Du kan forfatte en punktforms oversigt som indeholder alt det der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe materialerne, hvormed du er tryg ved at du har styr på det.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som klart er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En hel del online webshops foreslår i vore dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til iRobot støvsuger. En af de populære er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså i høj grad overkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmåde.

Du burde omvendt beslutte dig for at få produkterne leveret til dit hus eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig sædvanligvis en tak dyrere, men ligeledes usædvanlig uproblematisk for iRobot støvsuger online. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du bor tæt på internet virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på iRobot støvsuger er jo særligt relevant om du behøver produkterne inden for få dage, og derfor er det altså aktuelt at du studerer den forventede leveringstid for iRobot støvsuger. En del webbutikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, men husk at det tager udgangspunkt i at orden realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de kan nå at få ordren afsted forud for at de logistikansatte har fri.

Nogle få internet handler byder på portofri levering på iRobot støvsuger online, men ofte under forudsætning af at der købes for en konkret sum. Ellers kan du snuppe den mest betalelige leveringsudgave, der gerne vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted.

Temmelig mange webbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig iRobot støvsuger derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på iRobot støvsuger i følgende byer:

Kolding, Nakskov, Varde, Skive, Taastrup, Kokkedal, Lyngby, Åbyhøj, Gentofte, Roskilde, Aalborg, Herlev, Aabenraa, Tårnby, Dragør, Solrød Strand, Middelfart, Glostrup, Nærum, Vordingborg, Brøndby, Brønshøj, Højbjerg, Brønderslev, Virum, Gladsaxe, Hjørring, Odense, Albertslund, Haderslev, Thisted, Køge, Farum, Vallensbæk, Rønne, Jyllinge, Risskov, Hørsholm, Helsingør, Horsens, Greve, Hillerød, Viborg, Ølstykke, Fredericia, Hedehusene, Holstebro, Frederiksværk, Vanløse, Værløse, Tilst, København, Lystrup, Slagelse, Næstved, Grenaa, Allerød, Svendborg, Hvidovre, Ballerup, Birkerød, Nørresundby, Frederikssund, Frederikshavn, Silkeborg, Frederiksberg, Stenløse, Haslev, Nykøbing Falster, Herning, Hedensted, Ikast, Rødovre, Korsør, Ringsted, Lillerød, Randers, Charlottenlund, Kalundborg, Skanderborg, Hobro, Esbjerg, Odder, Nyborg, Sønderborg, Holbæk, Aarhus, Vejle, Søborg, Ishøj, Valby, Struer, Brabrand, og Rudersdal, .

Klik-og-hent ift. iRobot støvsuger er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel iRobot støvsuger online og iRobot støvsuger tilbud. Man ser desuden tit online shoppere lede efter eksempelvis iRobot støvsuger priser, køb iRobot støvsuger samt billig iRobot støvsuger, plus de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Rabat på iRobot støvsuger

Det er super let for enhver at sammenligne priser på billige iRobot støvsuger online på tværs af internet foretagender, og til gengæld har flere internet outlets set sig tvunget til at presse prisen på iRobot støvsuger betragteligt, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid være udbytterigt at besigtige nogle e-handler efter tilbud på iRobot støvsuger online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du bør trods alt være så påpasselig, at når en internet handler reklamerer billige iRobot støvsuger online til en pris der anses for mystisk lav, burde det undertiden være en indikation på en uægte e-forretning. Køb med kort er imidlertid omfavnet af et regulativ, som forsvarer køber overfor bedrageriske webshops.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage omkostningerne til iRobot støvsuger i flere bidder. Det fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Ved indkig i tendenserne står det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet billig iRobot støvsuger og iRobot støvsuger priser. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter bl.a. iRobot støvsuger online, køb iRobot støvsuger og iRobot støvsuger tilbud.

Analyser tidligere køberes vurderinger

Trustpilot præsterer tilpas nyttige genveje til at kigge på en lang række andre køberes anmeldelser og derved stiller vi forslag om, at du læser online forhandlerens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige iRobot støvsuger online.

Facebook frembringer derudover ret fine muligheder for at få indtryk af e-forretningens troværdighed. Her ses en del online butikker hvor kunder kan aflevere en evaluering af deres køb, hvilket desuden kan tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige iRobot støvsuger online på en internet butik bør de sådan set løbe igennem forhandlerens betingelser, det er dog oftest en tidskrævende opgave, særligt på de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

En anden mulighed kan være at granske hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en garanti for at online shoppen tilslutter sig de officielle danske regler, og at butikken regelmæssigt undersøges af sagkyndige der forstår de gældende regler.

Dette er en god anledning til at få bistand, når du forvoldes dilemmaer i processen med dit køb af iRobot støvsuger. Desuden stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende reglementer der har indvirkning på bestillingen af iRobot støvsuger online, for eksempel hvilken bytteret online webshoppen lover.

I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man stadig sikrer ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan bevidne bestillingen af iRobot støvsuger, ligegyldig om man har handlet hos XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Peter gav 5 stjerner

Fremragende service

Birthe Christiansen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Anders G gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Thomas gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være ekstremt let for købere at undersøge tilbud online på billige iRobot støvsuger på tværs af webshops, og følgelig garanterer de fleste internet forhandlere fragtfri levering. Trods dette kan det imidlertid blive lønnende at granske nogle online forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du køber, således at du ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
2Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en lov, der passer på køberen overfor fup internet forretninger. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale prisen over en periode.
3Forinden folk bestiller billige iRobot støvsuger på en e-shop bør man for at være på den sikre side gennemlæse shoppens vilkår, det er dog bare ikke super interessant. Tilmed anbefales det at køberen er sat ind i de væsentligste reglementer gældende for købet af billige iRobot støvsuger online, f.eks. den returneringsret webbutikken bruger.
4Trustpilot resulterer i helt hæderlige chancer for at læse en lang række øvrige køberes evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du eftergår webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige iRobot støvsuger online. Facebook præsterer på samme måde forholdsvis nyttige metoder til at få indblik i online forhandlerens kundefokus.
5En stor portion webbutikker i Danmark foreslår nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmidler til iRobot støvsuger. Det mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo rigtig let gængelig, samt typisk også den prisbilligste fragttype.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret bestemmende såfremt vi absolut skal bruge produktet omgående, så i det øjemed er det ganske meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringstid på iRobot støvsuger. Temmelig mange webshops stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre, som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt.
7Nogle webshops garanterer levering uden gebyr på iRobot støvsuger, men i mange tilfælde kun når der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt må du udvælge den billigste fragtmulighed, der tit vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver til tider endda meget smart. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
8Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, som længe har været en antydning af at internet forretningen accepterer gældende dansk lovgivning, og at e-forhandleren undertiden undersøges af fagmænd som har megen viden om de gældende bestemmelser. Forinden nogen handler billige iRobot støvsuger på en e-forhandler bør man i reglen gennemse netbutikkens forretningsvilkår.
9Den billigste slags levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men dette beroer på at du er lige ved internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmåde er selvfølgelig usædvanlig central forudsat vi mangler iRobot støvsuger om et øjeblik. Alternativt så frembyder visse internet butikker gratis levering, men oftest kun når du aftager for en bestemt pris.