Byghjem.dk

Inspektionsspejl

Professionelt Inspektionsspejl Ø40
211 kr.
Mere info
Professionelt Inspektionsspejl med 5x forstørrelse Ø24
200 kr.
Mere info
Professionelt Inspektionsspejl med teleskopfunktion
234 kr.
Mere info
Profesonelt inspektionsspejl ø10 - ø14 -ø18
103 kr.
Mere info
Inspektionsspejl 25 x 50 mm m/led og teleskop max L=430 mm
73 kr.
Mere info
Inspektionsspejl Ø 30 mm m/led og teleskop max L=430 mm
64 kr.
Mere info
Inspektionsspejl 51 x 89 mm m/led og teleskop max L=440 mm
93 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du undersøge firmaets betingelser.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er især muligt ved de store byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring inspektionsspejl.
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot inspektionsspejl.
Du vil finde variationer i priserne på billige inspektionsspejl fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du må reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne chancen for at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Dermed har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og tilmed have varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af inspektionsspejl online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler inspektionsspejl online på deres webshop.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså formår de at yde mere anvendelig hjælp fra folk der er specialister i lige præcis inspektionsspejl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
inspektionsspejl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

inspektionsspejl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

inspektionsspejl silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

inspektionsspejl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor må du ofte tjekke vejrvarslen i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det ud af det blå begynder at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
2I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det gives forudsat at projektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeriet forbedrer klimaet.
3I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være rationelt at nedskrive alle poster, og herefter dokumentere billige priser på dem enkeltvis.
4Forud for at du går i gang med arbejdet kan det være usandsynligt værdifuldt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der er stribevis af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube supporterer dig med enormt meget anvendelig info, ikke mindst når du bruger engelske søgeord.
6Man vil nødig fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har det parat når du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover en fordel at inkludere de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
7Husk at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en ekspert er det lukrativt at tage imod priser fra forskellige virksomheder.
8Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med arbejdet. Du skal forfatte en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der laves på hvilke dage, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder planen.
9Det kan vise sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forinden du går til værks med byggeprocessen. Du bør sammenfatte en hurtig liste som samler alt hvad der bliver brug for, og som det næste efterse oversigten, således at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
10Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod mulige skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
11Der kommer utvivlsomt uforudsete vanskeligheder når det gælder omfattende projekter, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, med det formål at man er sikker på at man får det færdiggjort.
12Det kan vise sig nyttigt at få assistance til projektet, især når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Store projekter gør krav på flere personer. Derudover bør det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig flot. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ultra flot. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering er bedst?

En lang række internet forhandlere tildeler efterhånden mange forskellige billige fragtformer til inspektionsspejl. En af dem der er mest populær er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret let, og desuden tillige den mest billige fragttype.

Du bør ligeledes overveje at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til dit arbejde. Metoden er sædvanligvis en anelse mere omkostningsfuld, men desuden ret så ukompliceret for inspektionsspejl online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det betinges af at du lever lige ved online virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på inspektionsspejl er selvfølgelig super udslagsgivende i tilfælde af at du absolut skal bruge din pakke lige om lidt, og herved er det selvfølgelig væsentligt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for inspektionsspejl. En stor portion e-handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på en masse produkter online, som trods alt står og falder med at orden realiseres forud for et konkret klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt på posthuset før de logistikansatte har fri.

Indtil flere internet butikker byder på levering uden beregning på inspektionsspejl online, men for det meste er det så nødvendigt at man bestiller for en præcis sum. Ellers må du snuppe den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du handler billig inspektionsspejl derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af inspektionsspejl i disse byer:

Ballerup, Åbyhøj, Viborg, Brønderslev, Aabenraa, Skive, København, Lystrup, Taastrup, Glostrup, Farum, Lyngby, Helsingør, Aarhus, Frederikshavn, Esbjerg, Ishøj, Middelfart, Kolding, Horsens, Gentofte, Greve, Odder, Gladsaxe, Valby, Ølstykke, Frederiksberg, Korsør, Thisted, Lillerød, Kokkedal, Højbjerg, Randers, Frederiksværk, Skanderborg, Brøndby, Tårnby, Vanløse, Slagelse, Aalborg, Ringsted, Haderslev, Tilst, Birkerød, Roskilde, Fredericia, Brabrand, Næstved, Silkeborg, Hørsholm, Hobro, Vallensbæk, Virum, Køge, Allerød, Brønshøj, Frederikssund, Nørresundby, Hedehusene, Solrød Strand, Hvidovre, Holstebro, Struer, Nykøbing Falster, Hillerød, Hjørring, Herlev, Vordingborg, Rudersdal, Kalundborg, Grenaa, Rødovre, Vejle, Herning, Nakskov, Dragør, Varde, Charlottenlund, Sønderborg, Rønne, Albertslund, Haslev, Svendborg, Stenløse, Risskov, Søborg, Odense, Holbæk, Jyllinge, Ikast, Hedensted, Nærum, Nyborg, og Værløse, .

Klik-og-hent for inspektionsspejl er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet inspektionsspejl tilbud og inspektionsspejl online. Foruden dette oplever vi tit online shoppere efterspørge bl.a. køb inspektionsspejl, billig inspektionsspejl samt inspektionsspejl priser, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Find den bedste pris på inspektionsspejl

Det er i dag vældig fleksibelt for alle og enhver at sammenligne priser på billige inspektionsspejl online hos flere outlets på nettet, og følgelig har de fleste forhandlere på nettet været presset til at at formindske prisen på inspektionsspejl eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre fragt uden beregning.

Det kan dog alligevel være nyttigt at efterprøve diverse butikker på nettet efter tilbud og udsalg på inspektionsspejl online forud for at du køber, sådan at man er sikret at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at når en e-shop udlover billige inspektionsspejl online for en tilbudspris som kan virke hamrende favorabel, så er det ofte være en indikation på en bedragerisk online shop. Betalinger med kort er trods alt en del af en regel, som støtter køberen imod snydagtige online varehuse.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du hellere vil godtgøre beløbet til inspektionsspejl af flere omgange. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Når vi kigger i søgedata står det klart, at netshoppere tit søger bl.a. køb inspektionsspejl og inspektionsspejl priser. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter eksempelvis billig inspektionsspejl, inspektionsspejl tilbud og inspektionsspejl online.

Læs eksisterende kunders ratings

Trustpilot tilbyder forholdsvis tiltalende muligheder for at kigge på mange andre konsumenters betragtninger og herved rekommanderer vi, at du tjekker netbutikkens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige inspektionsspejl online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende relativt habile genveje til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Derudover møder vi en del online outlets som tilbyder kunderne at ytre en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige må tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige inspektionsspejl online i en butik bør de sådan set studere shoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt, især på de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne derfor være at kigge om online webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er en indikation om at netbutikken følger de officielle danske regler, tillige med at e-firmaet jævnligt monitoreres af fagmænd som behersker vilkårene på området.

Dette er desuden din genvej til at få bistand, ifald du skulle få udfordringer med din ordre på inspektionsspejl. Ligeledes støtter vi at man er vidende om de mest essentielle retningslinjer der har betydning for bestillingen af inspektionsspejl online, eksempelvis den bytteret netshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man permanent beholder sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af inspektionsspejl, uagtet om man handler ved Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Tina C gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jette P gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Hanne E gav 5 stjerner

Udmærket

Kim Poulsen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til online indkøb
1Trustpilot leverer regulære anstændige muligheder for at inspicere en stor portion tidligere kunders ratings og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du beser internet virksomhedens kritik inden du bestiller billige inspektionsspejl online. Facebook yder desuden uden sammenligning fine løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.
2Mange online firmaer frembyder i dag en lang række forskellige billige leveringsmidler til inspektionsspejl. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ualmindeligt fremkommelig, samt ofte tilmed den billigste mulighed for fragt.
3Den mest letkøbte leveringsudgave vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog forudsætter at du bor nærved webshoppens bopæl. Den leveringsudgave kan være vældig udslagsgivende når du står og skal bruge inspektionsspejl inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle få internet butikker fragtfri levering, men oftest er det forbeholdt når du indkøber for et fastslået beløb.
4Det har vist sig at være ekstremt enkelt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige inspektionsspejl hos flere forhandlere på nettet, og altså frembyder flertallet af online shops fragt uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre blive indbringende at sammenligne nogle internet foretagender efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.
5Forinden nogen køber billige inspektionsspejl hos en online butik bør man i reglen gennemse e-butikkens vilkår, dog er det bare ikke super spændende. For øvrigt er det smart at køberen er påpasselig med de væsentligste retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige inspektionsspejl online, til eksempel den ombytningsret online forhandleren kører med.
6Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en anordning, hvilket begunstiger køberen imod fup online selskaber. Som en anden løsning kan du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at finansiere omkostningerne af flere omgange.
7Vi foreslår generelt at se nærmere på om internet forhandleren er e-mærket, siden det burde være en påvisning af at e-forhandleren tilslutter sig de danske retningslinjer, udover at online virksomheden jævnligt overvåges af sagkyndige der har nøje kendskab til vilkårene på området. Inden folk køber billige inspektionsspejl hos en internet handler kunne de til hver en tid se på e-shoppens vilkår.
8Fragttiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende når man har behov for produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det altså essentielt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på inspektionsspejl. Masser af online selskaber tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer, som dog kræver at transaktionen gennemføres før et fastsat tidspunkt.
9Nogle få internet selskaber præsterer fragtfri levering på inspektionsspejl, men i reglen påkræves det at der shoppes for en bestemt pris. Ellers bør man snuppe den mest prisbevidste form for levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver ofte desuden ret simpel. Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at du selv henter varerne.