BO21 Video inspektions kamera
1.599 kr.
Mere info
CA-350 Inspektionskamera
4.500 kr.
Mere info
Ridgid K-400 tromlemaskine -C40 - 28103
10.499 kr.
Mere info
USB video inspektionskamera 9 mm hoved / 1m kabel
1.170 kr.
Mere info
SeeSnake MicroDrain inspektionskamera inkl. sender 512 Hz og kamera Explorer.
27.160 kr.
Mere info
Limit transportabelt Inspektionskamera
2.498 kr.
Mere info
MicroReel L 100 30 m med CA300 inspektionskamera 40803
36.124 kr.
Mere info
Tilbehør til inspektionskamera Ridgid
3.193 kr.
Mere info
Multifunk. video inspektions- kamera, 9 mm hoved / 1m kabel
4.809 kr.
Mere info
Micro CA-25 Inspektionskamera
873 kr.
Mere info
Termokamera IR EC60
29.998 kr.
Mere info
Inspektionskamera Ridgid micro CA-350
6.871 kr.
Mere info
MicroReel L 100 30 m med CA300 inspektionskamera 40803
31.494 kr.
Mere info
Limit 2,4" Inspektionskamera
1.545 kr.
Mere info
Inspektionskamera Ridgid CS6 med rM200
104.606 kr.
Mere info
Inspektionskamera Limit der kan indspilles
4.123 kr.
Mere info
Seesnake Compact2 med monitor Minipak inspektionskamera
53.750 kr.
Mere info
BO26 Mini video inspektions kamera
3.399 kr.
Mere info
Pejlingsinstrument Ridgid Scout
22.582 kr.
Mere info
Trådløs USB video inspektions- kamera, 9 mm hoved / 1m kabel
2.909 kr.
Mere info
Micro CA-150 Inspektionskamera
2.375 kr.
Mere info
Varmekamera Flir i5
29.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare inspektionskamera.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du vælge en webshop, som giver sparring omkring inspektionskamera.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende webshoppens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige inspektionskamera fra webshop til webshop. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og i kraft af det har mange adgang til at handle online og transportere varerne selv. Derfor har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt tilmed have varerne med det samme.
De velkendte byggecentre sælger varer fra adskillige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af inspektionskamera online.
De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når man stopper online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker producerer selv produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De fleste specialiserede netshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Derigennem får du formentlig ekstremt indsigtsfuld service fra ansatte med specialistviden i lige præcis inspektionskamera.
De fleste webshops i små nicher er mindre firmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at købe inspektionskamera online på deres webshop.

automatisk, elektrisk, mini, mobil, vandtæt, 3M, Bosch, Dewalt, Hazet, Hilti, Jumbo, KS Tools, Makita, Milwaukee, Parkside, Powerfix, ProBuilder, Ridgid, Rothenberger, Ryobi, Stanley, Tech-Pro, Würth, 10 meter, 100 meter, 12v, 15 meter, 2 meter, 3 mm, 4 mm, 5 meter, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, lys, USB, wifi, bil, iPhone, kloak, PC

De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

inspektionskamera silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

inspektionskamera harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

inspektionskamera jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

inspektionskamera bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det må være behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgift, og så undersøge ens købspris for dem alle sammen.
2Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde købe assistance fra en professionel til delelementer af det. Hvis du skal have hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige firmaer.
3Det kan overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, specielt i tilfælde af vigtige ombygninger. Større ting skal gerne udføres af flere folk. Dertil vil det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Der ligger alverdens vejledninger og videoer på nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube tilbyder meget konstruktiv viden, ikke mindst når du benytter den engelske version.
5Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har det klar inden du tager fat på byggeprocessen. Du bør huske at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
6Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har alle byggematerialer indkøbt før du indleder dit arbejde. Du kunne notere en hurtig note hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, således at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
7Inden du iværksætter arbejdet kan det blive ekstremt afgørende at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at projektet forbedrer miljøet.
9Du må nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
10Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende se udsigten ift. vejret i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
11Planlægning vil altid være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal forfatte en velovervejet køreplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Vær skarp idet du laver din dagsorden.
12Der præsenterer sig næsten altid utidige hovedpiner ved svære opgaver, og herved vil det vise sig værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ret så flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En stor portion internet forhandlere yder nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til inspektionskamera. En af de mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Muligheden er jo yderst problemfri, samt typisk endvidere den mindst kostelige form for levering.

Du kunne tillige påtænke at få varerne bragt til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er almindeligvis en tand mere bekostelig, men desuden ualmindeligt let gængelig ift. inspektionskamera online. Den billigste leveringsform vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som desværre står og falder med at du befinder dig nærved e-forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på inspektionskamera er selvfølgelig virkelig essentiel når vi står og skal bruge varerne straks, så i det øjemed er det aldeles passende at man checker den estimerede leveringsdato ved inspektionskamera. En stor portion firmaer på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, som trods alt beroer på at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ud af døren inden pakkepersonalet tager hjem.

Flere netshops sikrer gratis levering på inspektionskamera online, men oftest er det så nødvendigt at du shopper for en bestemt sum. Derudover burde man vælge den mest billige fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker tildeler afhentning hvor du køber billig inspektionskamera på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af inspektionskamera i følgende byer:

Brabrand, Rønne, Esbjerg, Hillerød, Rødovre, Risskov, Nærum, Nørresundby, Odense, Allerød, Nykøbing Falster, Varde, Ringsted, Vordingborg, Glostrup, Aarhus, Hjørring, Korsør, Lillerød, Lystrup, Brønshøj, Skanderborg, Søborg, Ballerup, Holstebro, Struer, Odder, Hedehusene, Charlottenlund, Højbjerg, Birkerød, Rudersdal, Lyngby, Vanløse, Vallensbæk, Næstved, Aabenraa, Frederikshavn, Hvidovre, Brønderslev, Brøndby, Hobro, Kokkedal, Thisted, Kalundborg, Gladsaxe, Slagelse, Greve, Skive, Roskilde, Nakskov, Valby, Frederiksberg, København, Nyborg, Gentofte, Hørsholm, Haderslev, Haslev, Svendborg, Åbyhøj, Silkeborg, Stenløse, Frederiksværk, Middelfart, Virum, Taastrup, Kolding, Horsens, Frederikssund, Vejle, Grenaa, Aalborg, Værløse, Holbæk, Ølstykke, Fredericia, Jyllinge, Hedensted, Dragør, Herlev, Solrød Strand, Viborg, Ikast, Tårnby, Herning, Farum, Køge, Ishøj, Randers, Helsingør, Tilst, Sønderborg, og Albertslund, .

Klik-og-hent for inspektionskamera er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at folk tit kigger efter eksempelvis billig inspektionskamera og inspektionskamera online. Derudover oplever man som regel netshoppere kigge efter fx inspektionskamera priser, køb inspektionskamera samt inspektionskamera tilbud, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få rabat på inspektionskamera

Det er jo efterhånden yderst smertefrit for alle at sammenholde priser på billige inspektionskamera online på diverse webshops, og så har massevis af shops på nettet set sig nødsaget til at formindske prisen på inspektionskamera betragteligt, og derudover sikre levering uden gebyr.

Derfor kan det trods alt vise sig nyttigt at eftergå indtil flere internet handler efter billige priser på inspektionskamera online forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at hvis en butik på nettet afsætter billige inspektionskamera online på tilbud til en pris som virker usædvanlig letkøbt, er det tit være et faresignal om en bedragerisk shop. Shopping med kort er ikke desto mindre inkluderet i en vedtægt, hvilket støtter dig som køber overfor svindlende shops på nettet.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at klare pengene til inspektionskamera senere. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at folk ofte efterspørger fx billig inspektionskamera og inspektionskamera online. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter for eksempel inspektionskamera tilbud, inspektionskamera priser og køb inspektionskamera.

Undersøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot frembringer ret så fordelagtige løsninger til at efterse ganske mange aktuelle køberes bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du undersøger webbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige inspektionskamera online.

Facebook frembyder derudover temmelig pålidelige muligheder for at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Her ses endda online outlets som tilbyder kunderne at afgive en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige inspektionskamera online hos en webbutik bør man i princippet løbe igennem netbutikkens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke super interessant, især med de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Et alternativ kunne måske være at efterse om internet butikken er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en indikation om at online shoppen anerkender de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen rutinemæssigt kontrolleres af eksperter som er meget bekendte med de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du mulighed for støtte, ifald du skulle få problemstillinger ved din ordre på inspektionskamera. Foruden dette er det klogt at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan influere på bestillingen af inspektionskamera online, som for eksempel hvilken returrettighed internet forretningen lover.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens faktura e-mail, således man når som helst kan vidne om bestillingen af inspektionskamera, uanset om man har handlet ved Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Stark.

Henrik L gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Thomas G gav 4 stjerner

Hurtig

Tina Jensen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Jesper gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du er tæt på online forhandlerens bopæl. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være særdeles vital om du behøver inspektionskamera med det samme. Alternativt så sikrer en hel del internet butikker fragt uden beregning, men for det meste kræver det at man indkøber for en bestemt pris.
2Trustpilot præsterer visse stabile muligheder for at evaluere mange øvrige kunders kritik og af den grund er det godt, at du tager et kig på internet firmaets ratings forinden du handler billige inspektionskamera online. Facebook genererer desuden sådan set stabile chancer for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.
3Det er særdeles praktisk for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige inspektionskamera i blandt flere online shops, og til gengæld garanterer langt de fleste butikker på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig lønnende at undersøge visse butikker på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
4Nogle webbutikker tilbyder fragt uden betaling på inspektionskamera, men for det meste kun såfremt du handler for en konkret sum. Alternativt skal man udvælge den mest letkøbte type af levering, der tit er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde lige så vel virkelig ligetil. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være at du selv henter ordren.
5Inden folk bestiller billige inspektionskamera hos en webshop behøver man de facto bese e-butikkens forretningsbetingelser, men det er bare ikke super spændende. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de mest relevante betingelser gældende for købet af billige inspektionskamera online, som eksempelvis hvilken bytteret e-forretningen anvender.
6Vi tilråder at tjekke hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en garanti for at online butikken adlyder de danske retningslinjer, samt at e-forhandleren ofte overværes af specialister som har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at folk handler billige inspektionskamera på en internet handler behøver man på en vis måde granske shoppens regler.
7Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en orden, hvilket begunstiger kunden overfor uoprigtige online forhandlere. Som alternativ bør du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere pengene over flere uger.
8Leveringstiden er ret aktuel hvis vi skal bruge pakken lige om lidt, så herved er det sandelig på sin plads at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato for inspektionskamera. En masse e-handler yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men husk at det betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt.
9Flere firmaer på nettet frembyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsformer til inspektionskamera. Det mest populære er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte varer præcis når det passer dig. Løsningen er jo rigtig ligetil, og oftest derudover den mest letkøbte leveringsløsning.