Industritermomenter fluke 566
4.739 kr.
Mere info
Industritermomenter 830-t4
1.916 kr.
Mere info
Industritermometer 608-2
1.386 kr.
Mere info
Industritermometer 925
1.268 kr.
Mere info
Industritermometer 608-1
974 kr.
Mere info
Industritermometer limit 60
1.082 kr.
Mere info
Industritermomenter fluke 568
5.926 kr.
Mere info
Industritermometer testo 110
1.507 kr.
Mere info
Industritermometer Testo 805i
1.013 kr.
Mere info
Industritermomenter 561
1.824 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare industritermomenter.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring industritermomenter.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Der vil være forskel på prisen på billige industritermomenter fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på gode tilbud, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du må reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra talrige leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af industritermomenter online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre har butikker i hele landet, og dermed har du tilbuddet om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Derigennem er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed have varerne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså bør du modtage super nyttig sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis industritermomenter.
Mange nichebutikker på nettet producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en billigere pris.
En masse nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der oftest er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at købe industritermomenter online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
industritermomenter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

industritermomenter harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

industritermomenter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

industritermomenter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen påvirker miljøet.
2Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til omfangsrige ombygninger. Store opgaver behøver flere personer. Dertil bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få stor betydning. Af den årsag kan du løbende tage et kig på prognosen for vejret i dagene før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at vælte ned når du netop vil i gang med dit vigtige projekt.
4Der er alle mulige former for guides og videoer via internettet som kan inspirere dig. Især YouTube er anvendeligt med overvældende meget almennyttig viden, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
5Der præsenterer sig stort set altid overraskende problematikker når det kommer til svære opgaver, og herved vurderes det vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Man vil nødig gå ned på grej. Tit vil det være vigtigt at have værktøjet tilgængeligt før du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden godt at indregne de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
7Muligvis kan det blive fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer klar før du igangsætter byggeprocessen. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms huskeliste som samler alt du har brug for, og så gennemløbe oversigten, med øje for at du er overbevist om at alt er som det skal være.
8Det er betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive økonomisk at notere hver eneste udgift, og bagefter dokumentere ens omkostning ved hver enkelt.
9Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din handlingsplan.
11Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx hjelm og sko der beskytter dig mod hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
12Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Når du anskaffer hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at notere tilbud fra flere leverandører.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som jo er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er bedst?

En stor portion online forretninger tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmetoder til industritermomenter. Et hit er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når du har tid. Fragttypen er jo ualmindeligt enkel, og i mange tilfælde tillige den billigste fragttype.

Du kan tillige prøve at få leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Metoden viser sig som regel lidt mere bekostelig, men tillige meget fleksibel for industritermomenter online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du lever nærved internet firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på industritermomenter er jo ret så bestemmende om vi mangler varerne øjeblikkeligt, så herved er det forholdsvis afgørende at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved industritermomenter. En lang række online butikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på massevis af varer online, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet skippet afsted forud for at de lageransatte har fyraften.

Nogle få online butikker tilbyder fragt uden gebyr på industritermomenter online, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for et bestemt beløb. Ellers skal man vælge den prisbilligste leveringsmåde, som i mange tilfælde er at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

Mange netshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig industritermomenter online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af industritermomenter i disse områder:

Gentofte, Rødovre, Vordingborg, Åbyhøj, Struer, Risskov, Hørsholm, Allerød, Aarhus, Roskilde, Esbjerg, Thisted, Haslev, Brøndby, Hedensted, Charlottenlund, Grenaa, Holbæk, Dragør, Søborg, Lystrup, Rudersdal, Brønderslev, Hjørring, Frederikssund, Stenløse, Værløse, Brabrand, Randers, Slagelse, Silkeborg, København, Glostrup, Ishøj, Middelfart, Køge, Vejle, Højbjerg, Ølstykke, Virum, Horsens, Aabenraa, Frederiksberg, Fredericia, Odense, Nakskov, Nykøbing Falster, Greve, Aalborg, Holstebro, Hvidovre, Frederiksværk, Tilst, Albertslund, Kalundborg, Korsør, Nørresundby, Lillerød, Haderslev, Svendborg, Viborg, Tårnby, Birkerød, Sønderborg, Odder, Vanløse, Næstved, Ikast, Kokkedal, Kolding, Brønshøj, Nyborg, Skanderborg, Vallensbæk, Farum, Skive, Solrød Strand, Ballerup, Rønne, Valby, Hobro, Varde, Herlev, Jyllinge, Ringsted, Hedehusene, Helsingør, Nærum, Taastrup, Lyngby, Frederikshavn, Herning, Gladsaxe, og Hillerød, .

Click-and-collect ift. industritermomenter er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ses der på data er det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet industritermomenter priser og industritermomenter online. Man ser derudover tit online shoppere kigge efter blandt andet billig industritermomenter, køb industritermomenter og industritermomenter tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bygma.

Priser på industritermomenter

Det er efterhånden i høj grad praktisk for enhver at tjekke tilbud på billige industritermomenter online i blandt flere forhandlere på nettet, og med det motiv har langt de fleste firmaer på nettet set sig tvunget til at formindske prisen på industritermomenter drastisk, og ovenikøbet tilbyde fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at eftergå forskellige internet foretagender efter rabatter og tilbud på industritermomenter online forud for at du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal bare ikke undervurdere, at ifald en online shop udbyder billige industritermomenter online for en salgspris der anses for enormt god, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en bedragerisk webbutik. Kortbetalinger er trods alt inkluderet i en ordning, hvilket bistår folk overfor snydagtige e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale beløbet til industritermomenter af flere omgange. Dette foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Når vi ser på data står det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter bl.a. billig industritermomenter og industritermomenter online. Derudover ser vi som regel netshoppere søge blandt andet industritermomenter tilbud, industritermomenter priser og køb industritermomenter.

Udforsk tidligere køberes vurderinger

Trustpilot forærer dig stort set ærlige genveje til at eftersøge adskillige eksisterende kunders tanker og på grund af dette er det smart, at du sonderer online forretningens omtaler inden du bestiller billige industritermomenter online.

Facebook bringer dig lignende adskillige fordelagtige metoder til at få en idé om internet forretningens troværdighed. Derudover ser vi en del forretninger på nettet hvor folk kan udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige kan drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige industritermomenter online hos en netbutik kan man uden tvivl skimme webshoppens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke super spændende, især med de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

Et alternativt forslag kan være at se hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket typisk er en erklæring om at online virksomheden efterfølger de opstillede regler, samt at forretningen jævnligt overværes af sagkyndige der kender de gældende bestemmelser.

Dette er en god anledning til at få bistand, når du forvoldes vanskeligheder som følge af din ordre på industritermomenter. Tillige er det klogt at man er vaks omkring de mest basale vilkår der kan have indflydelse på købet af industritermomenter online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-handlen kører med.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man permanent beholder sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af industritermomenter, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Poul F gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Rasmus Madsen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Jens gav 5 stjerner

Som altid

Mads Hansen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot leverer altid fantastiske muligheder for at gennemsøge flere aktuelle konsumenters tanker og herved stiller vi forslag om, at du beser e-butikkens anmeldelser før du bestiller billige industritermomenter online. Facebook yder på samme måde temmelig fine genveje til at få indtryk af online forretningens popularitet.
2Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, som forsvarer køberen overfor bedrageriske online outlets. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil honorere regningen over flere uger.
3Antal dages levering kan være super betydningsfuld hvis du mangler din pakke øjeblikkeligt, så med det formål er det øjensynligt fornuftigt at du checker den anslåede leveringsdato på industritermomenter. En hel del online varehuse byder på billig 1 hverdags levering på massevis af varer, men det tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
4Nogle enkelte online selskaber tilbyder billig fragt på industritermomenter, men ofte under forudsætning af at der shoppes for et fastsat beløb. I øvrigt kan man udvælge den mest billige fragtform, som oftest vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen er sædvanligvis også rigtig hensigtsmæssig. Den mest betalelige type af levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
5Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet butikken er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en indikation om at webbutikken forstår de officielle danske regler, og at e-shoppen en gang i mellem vurderes af fagmænd der forstår de gældende love. Før nogen shopper billige industritermomenter hos en e-handler kan man til hver en tid studere netbutikkens handelsbetingelser.
6Forinden nogen køber billige industritermomenter på en online shop behøver man faktisk bese webbutikkens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Dertil er det godt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der kan have betydning for shopping af billige industritermomenter online, som fx den ombytningsret online virksomheden anvender.
7Den mest letkøbte leveringsform vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du lever med kort afstand til e-firmaets tilholdssted. Den leveringsløsning er usædvanlig essentiel forudsat vi har brug for industritermomenter om et øjeblik. Alternativt så yder en række internet selskaber gratis levering, men ofte er det så nødvendigt at du handler for et fastslået beløb.
8Det er jo ualmindeligt bekvemt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige industritermomenter på diverse online forretninger, og på grund af dette garanterer en lang række internet butikker gratis fragt. Dog kan det imidlertid være rentabelt at tjekke enkelte internet handler efter tilbud og udsalg før du shopper, så man er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris.
9Mange netbutikker i Danmark giver i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmodeller til industritermomenter. Det mest almindelige er i vore dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig temmelig ligetil, og endda endvidere den mest betalelige leveringsudgave.