Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende forretningens regler.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af industristøvsuger.
Der er forskel på salgspriserne på billige industristøvsuger fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder billige priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare industristøvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af industristøvsuger online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne adgang til at handle online og fragte varerne selv. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der tit er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller industristøvsuger online på deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du få mere kyndig assistance fra folk med specialistviden i lige præcis industristøvsuger.
Flertallet af webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online får du billigere priser.

kraftig, poseløs, selvkørende, små, stor, Bosch, Dewalt, Electrolux, Festool, Gerni, Ghibli, Kew, Kärcher, Miele, Nilfisk, Ronda, Starmix, Wasco, 3000w, hepa filter, batteri, pose

De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

industristøvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

industristøvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør gennemtænke hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du anskaffer assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
2Der kommer som regel utidige vanskeligheder i forbindelse med store opgaver, og altså kan det være af stor betydning at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
3Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af store byggeprocesser. Større byggerier gør krav på flere personer. Desuden vil det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Du må for alt i verden ikke undvære værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at have det til rådighed akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
5Det er essentielt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det bør blive økonomisk at notere hver eneste udgift, og efterfølgende tjekke den billigste pris på dem hver især.
6Du kan finde endeløse instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig information, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
7Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have alle byggematerialer indkøbt før du går til værks med håndværket. Du kunne med fordel notere en overskuelig indkøbsliste indeholdende alle de ting du skal bruge, og bagefter granske hver eneste ting, så du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
8For projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund må du løbende kigge på vejrudsigten lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at vælte ned når du lige er i fuld gang med det komplicerede projekt.
9Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke har professionel hjælp.
10Længe før du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig meget værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt projektet er klimavenligt. Det forudsætter dermed at byggeriet påvirker planeten.
12Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en effektiv agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
De mest vellidte byggecentre
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

En stor portion online shops udlover på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtformer til industristøvsuger. En af de mest almindelige er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer lige når det passer dig. Løsningen er altså rigtig overkommelig, samt ofte desuden den billigste fragtmetode.

Du kan ligeledes forsøge at få produkterne bragt hjem til dig eller til dit arbejde. Løsningen viser sig mange gange en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere særligt let gængelig ift. industristøvsuger online. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du lever nærved e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på industristøvsuger kan i nogle tilfælde være særdeles relevant ifald vi skal bruge varen om kort tid, så derfor er det selvsagt væsentligt at man ser leveringstidspunktet for industristøvsuger. En stor portion online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, hvilket stiller krav om at bestillingen indsendes før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne afsted før de lageransatte tager hjem.

Visse online firmaer lover fragt uden gebyr på industristøvsuger online, men tit afkræver det at der købes for et fastslået beløb. Ellers kunne man overveje den mest prisbevidste leveringsmodel, som tit vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted.

Flere kæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig industristøvsuger på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af industristøvsuger i disse byer:

Rudersdal, Holbæk, Brønshøj, Hjørring, Struer, Brønderslev, Køge, Birkerød, Roskilde, Odense, Grenaa, Holstebro, Skanderborg, Aarhus, Ballerup, Hvidovre, Lystrup, Risskov, Søborg, Aalborg, Kokkedal, Nakskov, Rødovre, Korsør, Middelfart, Frederiksværk, Hedensted, Greve, Randers, Herning, Lyngby, Kolding, Ringsted, Hobro, Haslev, Esbjerg, Værløse, Aabenraa, Næstved, Taastrup, Nørresundby, Vejle, Varde, Frederiksberg, Kalundborg, Nyborg, Ishøj, Tilst, Brabrand, Ikast, Vallensbæk, Jyllinge, Silkeborg, Solrød Strand, Horsens, Odder, Lillerød, Thisted, Herlev, Vanløse, Nykøbing Falster, Frederikssund, Helsingør, Vordingborg, Brøndby, Dragør, Nærum, Rønne, Frederikshavn, Åbyhøj, Farum, Gentofte, Skive, Glostrup, Højbjerg, Viborg, Albertslund, Hillerød, Hedehusene, Stenløse, Haderslev, Virum, Ølstykke, Sønderborg, Svendborg, Gladsaxe, København, Hørsholm, Allerød, Slagelse, Valby, Fredericia, Tårnby, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent for industristøvsuger er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland).

Ved kig i data bliver det markant, at mennesker typisk søger fx industristøvsuger online og industristøvsuger tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel industristøvsuger priser, køb industristøvsuger samt billig industristøvsuger, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bygma.

Spar penge på industristøvsuger

Det er jo super fleksibelt for alle at finde de laveste priser på billige industristøvsuger online i blandt diverse internet foretagender, og derfor har de fleste internet foretagender været nødt til at tvinge priserne på industristøvsuger kolossalt, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

Det kan ikke desto mindre være profitabelt at efterprøve visse internet webshops efter tilbud og rabatter på industristøvsuger online forinden du køber, således at du er tryg ved at indhente den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må dog huske på, at i tilfælde af at en shop udlover billige industristøvsuger online på tilbud til en tilbudspris der er umådelig billig, så er det for det meste være en varsel om en uærlig e-forretning. Køb med betalingskort er imidlertid omsluttet af en lov, hvilket hjælper en overfor svindlende internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale betalingen af industristøvsuger af flere omgange. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som fx Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger efter fx køb industristøvsuger og industristøvsuger tilbud. Derudover oplever vi mange gange netshoppere efterspørge bl.a. industristøvsuger priser, industristøvsuger online og billig industristøvsuger.

Analyser andre menneskers betragtninger

Trustpilot bringer dig ret så ærlige genveje til at eksaminere forskellige nuværende brugeres erfaringer og af den grund foreslår vi, at du studerer e-shoppens bedømmelser inden du køber billige industristøvsuger online.

Facebook frembringer endvidere en lang række fornemme chancer for at få kendskab til e-shoppens pålidelighed. Desuden ser vi mange e-firmaer hvor man kan afgive en kritik af købsoplevelsen, som ydermere bør benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige industristøvsuger online i en internet virksomhed bør man for at være sikker overveje netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke super interessant, særligt på de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være et fingerpeg om at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, udover at online firmaet fra tid til anden revideres af jurister som behersker de gældende love.

Det er en rigtig god anledning til støtte, ifald du skulle få dilemmaer som følge af dit køb af industristøvsuger. Desuden er det godt at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde vilkår der kan have indflydelse på købet af industristøvsuger online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet virksomheden kører med.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man stadigvæk sikrer sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne påvise købet af industristøvsuger, uafhængig af om man shopper hos Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Stark.

Susanne gav 5 stjerner

Alt var i orden

Erik P gav 4 stjerner

Hurtig

Kirsten gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Lene Christensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til din online shopping
1Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en orden, som hjælper dig imod uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at betale prisen over et længere tidsrum.
2Enkelte forhandlere på nettet byder på levering uden betaling på industristøvsuger, men typisk er det påkrævet at man indkøber for en præcis sum. Ellers skal man udse dig den mest letkøbte leveringsmulighed, som gerne vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen er sædvanligvis endvidere ultra ukompliceret. Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter pakken.
3Leveringstidspunktet er temmelig central når vi står og skal bruge varerne omgående, så med det formål er det fuldkommen klogt at vi undersøger den estimerede leveringsdato ved industristøvsuger. En masse internet butikker tilsiger billig dag-til-dag fragt på en række varer, men som imidlertid betinges af at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
4Før nogen køber billige industristøvsuger på en webbutik kunne de altid sætte sig ind i netshoppens vilkår, men det er gerne et omfattende projekt. Ydermere slår vi et slag for at man er sat ind i de mest relevante reglementer der er gældende for handlen med billige industristøvsuger online, eksempelvis den ombytningsrettighed online virksomheden kører med.
5Vi tilråder generelt at kigge om online forhandleren er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er en sikring om at netshoppen efterfølger de danske love, tillige med at online forretningen undertiden overværes af fagmænd som forstår de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige industristøvsuger hos en internet forhandler kan de i virkeligheden betragte butikkens forretningsaftale.
6Den mindst kostelige leveringstype vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket står og falder med at du bor i nærheden af online shoppens arbejdslager. Den leveringsløsning er usædvanlig vigtig ifald vi behøver industristøvsuger inden for kort tid. Alternativt så tilbyder flere internet selskaber fragt uden beregning, men for det meste under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum.
7Trustpilot indebærer evigt pæne chancer for at analysere en stor gruppe nuværende brugeres iagttagelser og derved støtter vi, at du gransker internet virksomhedens omtaler forud for at du handler billige industristøvsuger online. Facebook bringer dig ligeledes egentlig nyttige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
8Det er efterhånden meget fremkommeligt for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige industristøvsuger i blandt flere outlets på nettet, og til tak garanterer adskillige internet firmaer gebyrfri levering. Dog kan det trods alt vise sig nyttigt at eftergå nogle internet handler efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
9En hel del internet foretagender yder nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmåder til industristøvsuger. En der er meget almindelig er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er jo ultra let gængelig, og oftest endda den billigste fragtmulighed.