Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare industristøvsuger på batteri.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man læse virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af industristøvsuger på batteri.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på priserne på billige industristøvsuger på batteri alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder gode priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er navnligt muligt hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra talrige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af industristøvsuger på batteri online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og derved har kunderne valget om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. På grund af det har man chancen for at spare leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette bør du få en høj grad af begavet rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis industristøvsuger på batteri.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe industristøvsuger på batteri online på deres side.
Forskellige nichebutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

industristøvsuger på batteri silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

industristøvsuger på batteri bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

industristøvsuger på batteri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

industristøvsuger på batteri jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er muligt at søge offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten er altså afhængig af at projektet har betydning for planeten.
2Måske kan det blive meningsgivende at have alle materialer klar på forhånd inden du tager fat på projektet. Du kan sammensætte en punktforms liste hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste gennemgå listen, således at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
3Du bør gennemtænke om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Såfremt du tager imod assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Der ligger rigelige mængder af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med ret så meget gavnlig viden, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
5I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et budget for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være økonomisk at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne nedfælde eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
6Der viser sig som regel uforudsigelige problemer når det handler om svære opgaver, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at man har afsat god nok plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål.
7Forinden du går i gang med arbejdet må det være vanvittigt fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor må du hyppigt tjekke prognosen for vejret i dagene før byggeprojektet, så du undgår at det med et brag begynder at piske ned når du lige arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
9Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst ved vigtige arbejdsopgaver. Større projekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden bør det blive bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Du bør for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så husk beklædning såsom arbejdssko som hjælper dig imod eventuelle risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Man vil ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at du har udstyret disponibelt akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
12Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må have en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut flot. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En hel del online forretninger tilbyder nu til dags en række forskellige billige former for fragt til industristøvsuger på batteri. En der er meget anvendt er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig super nem, samt mange gange derudover den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kan også afveje for og imod at få varerne bragt hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver mange gange en tand mindre billig, men ydermere særligt fremkommelig med industristøvsuger på batteri online. Den prisbilligste mulighed for levering er uden tvivl at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du er med kort afstand til online forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på industristøvsuger på batteri er usædvanlig essentiel når du står og skal bruge ordren inden for kort tid, og med det formål er det fuldkommen væsentligt at man tjekker den anslåede leveringstid for industristøvsuger på batteri. Adskillige byggemarkeder – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, men husk at det påkræver at bestillingen anbringes før et fastsat tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få ordren afsendt forinden de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte online forhandlere sikrer gratis fragt på industristøvsuger på batteri online, men tit er det forbeholdt når der købes for et bestemt beløb. Derudover kan du foretrække den mest letkøbte metode til levering, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

En del webshops udlover click-and-collect hvor man handler billig industristøvsuger på batteri online og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af industristøvsuger på batteri i disse områder:

Aalborg, Haderslev, Silkeborg, Ishøj, Brøndby, Allerød, Søborg, Nærum, Frederikssund, Frederikshavn, Kalundborg, Slagelse, Hobro, Virum, Nakskov, Stenløse, Horsens, Albertslund, Viborg, Rødovre, Middelfart, Tilst, Charlottenlund, Odder, Kolding, Glostrup, Brabrand, Korsør, Gentofte, Hjørring, Brønshøj, Birkerød, Næstved, Jyllinge, Randers, Lystrup, Farum, Dragør, Solrød Strand, Roskilde, Rudersdal, Hillerød, Hørsholm, Åbyhøj, Køge, Varde, Kokkedal, Hedehusene, Svendborg, Thisted, Ikast, Tårnby, Vallensbæk, Rønne, Højbjerg, Vordingborg, Odense, Vanløse, Fredericia, Sønderborg, Gladsaxe, Skanderborg, Helsingør, Lillerød, Lyngby, Frederiksberg, Aarhus, Greve, Holstebro, Frederiksværk, Hedensted, Esbjerg, Taastrup, København, Vejle, Ballerup, Hvidovre, Nykøbing Falster, Struer, Risskov, Værløse, Grenaa, Brønderslev, Ringsted, Skive, Haslev, Aabenraa, Herlev, Ølstykke, Holbæk, Nyborg, Herning, Nørresundby, og Valby, .

Klik-og-hent ift. industristøvsuger på batteri er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Lolland, Falster, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at internet shoppere mange gange leder efter bl.a. industristøvsuger på batteri priser og industristøvsuger på batteri tilbud. Derudover ser vi som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis køb industristøvsuger på batteri, billig industristøvsuger på batteri og industristøvsuger på batteri online, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark.

Spar penge på industristøvsuger på batteri

Det er jo rigtig fleksibelt for forbrugerne at analysere priser på billige industristøvsuger på batteri online hos diverse netbutikker, og til gengæld har en lang række internet outlets ikke kunne slippe for at trykke prisen på industristøvsuger på batteri enormt, og ydermere præstere levering uden beregning.

Men det kan trods alt blive fordelagtigt at besigtige et par internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på industristøvsuger på batteri online før du gennemfører din handel, så du er tryg ved at opnå den laveste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en netshop udbyder billige industristøvsuger på batteri online på tilbud til en pris som anses for ufattelig gunstig, burde det undertiden være et symbol på en bedragerisk e-forretning. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af et lovbud, hvilket sikrer os imod snydagtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække regningen på industristøvsuger på batteri over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at folk som regel søger efter fx industristøvsuger på batteri tilbud og køb industristøvsuger på batteri. Man ser desuden jævnligt online shoppere lede efter fx industristøvsuger på batteri online, billig industristøvsuger på batteri samt industristøvsuger på batteri priser.

Udforsk tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot præsterer sådan set udmærkede genveje til at gennemstøve en længere række aktuelle køberes meninger og på grund af dette er det smart, at du eftersøger online shoppens vurderinger før du placerer din ordre på billige industristøvsuger på batteri online.

Facebook indebærer også rigtig stabile muligheder for at få indblik i internet forhandlerens popularitet. Tilmed ser vi en del internet varehuse som tilbyder kunderne at notere en bedømmelse af deres køb, som tillige bør drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige industristøvsuger på batteri online på en e-butik behøver man for at være på den sikre side tyde deres betingelser, men det er tit ikke videre spændende, i særdeleshed ved de store byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

En anden mulighed kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er en sikkerhed for at online forhandleren respekterer dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren lejlighedsvis besigtiges af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Desuden får du chance for at blive assisteret, når du oplever besvær i processen med din shopping med industristøvsuger på batteri. Tillige tilrådes det at køberen er vidende om de mest vitale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af industristøvsuger på batteri online, fx den ombytningspolitik e-firmaet garanterer.

I den relation er det også afgørende, at man stadigvæk bevarer ens kvitteringsmail, så man altid kan dokumentere sit køb af industristøvsuger på batteri, uagtet om man handler ved Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan eller Jem og Fix.

Anne gav 5 stjerner

Alt var i orden

Jette Johansen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Søren V gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Anne Christensen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til online shopping
1En række internet foretagender byder på billig fragt på industristøvsuger på batteri, men i reglen er det så præmissen at der shoppes for en konkret sum. Desuden bør man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen viser sig for det meste ydermere temmelig let. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
2Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som beskytter en overfor bedrageriske e-handler. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække beløbet over et længere tidsrum.
3Den billigste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente produkterne, som desværre kræver at du bor lige ved webshoppens bopæl. Den metode til levering kan være ualmindeligt afgørende om vi har brug for industristøvsuger på batteri nu og her. Alternativt så præsterer nogle få internet butikker gratis fragt, men ofte kræver det at der indkøbes for et præcist beløb.
4Det er jo super praktisk for folk at sammenligne tilbud online på billige industristøvsuger på batteri hos forskellige online firmaer, og til tak præsterer flere e-forretninger fri fragt. Derfor kan det stadigvæk blive tiden værd at studere et par forskellige online butikker efter rabat og tilbud forud for at du handler, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
5Fragtperioden kan være virkelig relevant når man absolut skal bruge varerne omgående, så derfor er det nemlig aktuelt at man finder den anslåede leveringsdato ved industristøvsuger på batteri. En stor portion internet forhandlere stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, men vær obs på at det stiller krav om at du bestiller tidligere end et givent klokkeslæt.
6Trustpilot genererer helt ærlige muligheder for at studere en række nuværende forbrugeres domme og derved anbefaler vi, at du kigger nærmere på netshoppens omtaler før du bestiller billige industristøvsuger på batteri online. Facebook frembringer lige så vel aldeles belejlige chancer for at få indsigt i online butikkens troværdighed.
7Størstedelen af online firmaer giver nu diverse billige leveringsudgaver til industristøvsuger på batteri. En sikker vinder er p.t. pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente dine varer præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig ligetil, og typisk ligeledes den mest prisbevidste leveringsmåde.
8Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at webbutikken opretholder de danske love, udover at e-forhandleren nu og da overværes af fagmænd der er meget fortrolige reglerne på området. Forinden nogen shopper billige industristøvsuger på batteri på en webshop kunne man sådan set se på virksomhedens betingelser.
9Inden folk shopper billige industristøvsuger på batteri på en internet webshop burde de for at være sikker kigge på dens forretningsbetingelser, dog er det oftest ikke specielt ophidsende. Udover dette anbefaler vi at kunden er påpasselig med de elementære reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige industristøvsuger på batteri online, for eksempel den returpolitik online firmaet benytter.