Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige industri ventilator hos de forskellige online byggecentre. En del har lave priser, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende webshoppens betingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan vide om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare industri ventilator.
For en del er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af industri ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder produkter fra mange nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af industri ventilator online.
De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og i kraft af det har de fleste valget om at bestille online og køre varerne selv. Hermed har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er små virksomheder, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber industri ventilator online på deres webshop.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens små butikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får ekstra god hjælp fra folk som er specialister i netop industri ventilator.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
industri ventilator silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

industri ventilator jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

industri ventilator harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

industri ventilator bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man forudsat at byggeriet er CO2-besparende. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen påvirker planeten.
2Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive sundt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på hver eneste af dem.
3Forinden du opstarter dit byggeprojekt må det være ganske essentielt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den årsag må du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned bedst som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
5Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du skal anskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Når du indhenter hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
6Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer parat på forhånd inden du igangsætter byggeprocessen. Du bør sammenfatte en hurtig oversigt indeholdende alle de ting du får brug for, og derefter eftergå hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
7Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din dagsorden.
8Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdssko som skåner dig mod potentielle uheld. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
9Man vil aldrig nogensinde mangle grej. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have det klar til brug akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at indkalkulere udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
10Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggeprojekter. Nogle opgaver skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt er det bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
11Der findes mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube giver overvældende meget brugbar information, særligt når man skriver søgeordene på engelsk.
12Der viser sig næsten altid overraskende problemer når det gælder store projekter, og pga. dette er det essentielt at der afsættes passende plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En lang række e-firmaer yder i dag en række forskellige billige leveringsmåder til industri ventilator. En af dem der er mest anvendt er efterhånden pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså yderst uproblematisk, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kan på samme måde udse dig at få produkterne sendt til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis en tak mere bekostelig, men endda ret smart ift. industri ventilator online. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du bor i nærheden af netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på industri ventilator kan være meget vigtig om man har behov for dine nye varer inden for kort tid, og i det øjemed er det faktisk væsentligt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt for industri ventilator. Flere firmaer på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter online, men glem ikke at det nødvendiggør at ordren laves inden et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer klar forud for at de logistikansatte får fri.

Nogle enkelte internet webshops præsterer gratis levering på industri ventilator online, men tit kun hvis der bestilles for en fastsat pris. Derudover kan man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmodel, som oftest vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

En del webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig industri ventilator online men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Davidsen. De tildeler bl.a. klik-og-hent på industri ventilator i følgende byer:

Højbjerg, Herlev, Holbæk, Struer, Hillerød, Gentofte, Birkerød, Varde, Hjørring, Ikast, Haderslev, Randers, Nakskov, Ringsted, Thisted, Solrød Strand, Virum, Frederikshavn, Nyborg, Odense, Aabenraa, Kalundborg, Søborg, Viborg, Albertslund, Hvidovre, Skive, Brønderslev, Lystrup, Odder, Tårnby, Horsens, Risskov, Kokkedal, Nærum, Gladsaxe, Roskilde, Vejle, Nørresundby, Tilst, Esbjerg, Åbyhøj, Frederiksværk, Lyngby, Aarhus, Glostrup, Charlottenlund, Silkeborg, Helsingør, Hedehusene, Vanløse, Ballerup, Skanderborg, Korsør, Sønderborg, Grenaa, Rønne, Kolding, Frederiksberg, Lillerød, Middelfart, Frederikssund, Dragør, Ishøj, Taastrup, Rudersdal, Hørsholm, Svendborg, Vallensbæk, Køge, Næstved, Allerød, Valby, Slagelse, Brønshøj, Brabrand, Stenløse, Herning, Greve, Haslev, Hedensted, Holstebro, Rødovre, Vordingborg, Ølstykke, Værløse, Farum, Hobro, Aalborg, København, Brøndby, Fredericia, Jyllinge, og Nykøbing Falster, .

Klik-og-hent ift. industri ventilator er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter bl.a. industri ventilator priser og industri ventilator tilbud. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter fx industri ventilator online, køb industri ventilator samt billig industri ventilator, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Få rabat på industri ventilator

Det er særdeles let for internetbrugere at analysere tilbud på billige industri ventilator online på flere e-butikker, og derfor har flertallet af internet forhandlere fundet det nødvendigt at stampe prisen på industri ventilator drastisk, og ydermere tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan trods alt vise sig udbytterigt at sammenligne visse internet webshops efter billige priser på industri ventilator online forud for at du shopper, sådan at man er skudsikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Du skal alligevel være så påvagt, at hvis en online virksomhed udlover billige industri ventilator online på tilbud til en pris som er uendeligt billig, burde det for det meste være et karakteristika der viser en fup online forretning. Kortbetalinger er dog omfavnet af en regel, der dækker dig som køber imod snydagtige online outlets.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du benytte en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere regningen på industri ventilator over en længere periode. Det foreslåes normalt ved online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger fx industri ventilator tilbud og industri ventilator online. Derudover ser vi mange gange netshoppere søge fx industri ventilator priser, køb industri ventilator og billig industri ventilator.

Analyser eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder ret så passende chancer for at kortlægge en stor gruppe nuværende forbrugeres ratings og derfor er det at foretrække, at du sonderer online forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige industri ventilator online.

Facebook forærer dig endvidere de facto fortræffelige genveje til at få en idé om netbutikkens pålidelighed. Desuden ses faktisk internet outlets som giver kunderne mulighed for at udforme en omtale af købsoplevelsen, som ydermere kan benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige industri ventilator online på en e-shop kan de utvivlsomt granske e-butikkens vilkår, det er dog oftest ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

En anden mulighed er at se om internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det er et signal om at netshoppen imødekommer de opstillede regler, og at hjemmesiden nu og da tilses af fagfolk der mestrer bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, når du får besvær med din ordre på industri ventilator. Yderligere støtter vi at kunden er sat ind i de vigtigste regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af industri ventilator online, som for eksempel den byttepolitik internet firmaet lover.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af industri ventilator, ligegyldig om man shopper ved Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

Erik gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Anders Thomsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Poul J gav 5 stjerner

Hurtig

Kirsten Petersen gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 tips til online shopping
1Leveringstiden er jo temmelig vital såfremt du mangler varen straks, og i det øjemed er det sandelig på sin plads at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på industri ventilator. En stor portion webshops yder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2En hel del netshops yder billig levering på industri ventilator, men i mange tilfælde forudsætter det at man aftager for en konkret pris. Som alternativ burde du overveje den mest letkøbte leveringsversion, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen bliver tit samtidig rigtig overkommelig. Den mindst kostelige fragtløsning er dog at hente ordren selv.
3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en lovbestemmelse, hvilket værner dig som kunde overfor fup internet forhandlere. Alternativt kunne du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
4Det er i dag yderst simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige industri ventilator på tværs af internet virksomheder, og følgelig yder utallige internet outlets billig levering. Det kan dog immervæk være fordelagtigt at sammenligne nogle netshops efter udsalg og tilbud forud for at du køber, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
5Temmelig mange forhandlere på nettet tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragttyper til industri ventilator. En af de mest anvendte er i øjeblikket afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er altså særdeles let, samt ofte ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.
6Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at internet firmaet lever op til de opstillede regler, foruden at shoppen løbende efterses af specialister der behersker lovene på området. Før nogen handler billige industri ventilator hos en internet shop behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsvilkår.
7Den prisbilligste leveringsmetode er dog at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du lever nær internet firmaets adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende såfremt man står og skal bruge industri ventilator inden for få dage. Alternativt så sikrer en række internet virksomheder fri fragt, men undertiden er det forudsat at man bestiller for en konkret pris.
8Forud for at folk bestiller billige industri ventilator på en webbutik kunne man på en vis måde granske netshoppens forretningsaftale, men det er normalt et tidskrævende arbejde. Dertil stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der indvirker på shopping af billige industri ventilator online, eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen lover.
9Trustpilot bringer dig ultra anstændige løsninger til at eftergå en stor portion tidligere køberes synspunkter og herved tilråder vi, at du efterforsker online virksomhedens kritik forud for at du bestiller billige industri ventilator online. Facebook giver dig på samme måde egentlig hensigtsmæssige chancer for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.