Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige industri varmeblæser fra byggemarked til byggemarked. En del giver de bedste tilbud, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du kan få gode råd til valg af industri varmeblæser.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare industri varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derfor har mange tilbuddet om at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Dermed kan du overveje at spare fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra adskillige producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af industri varmeblæser online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er eksperter i deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du få ekstremt gavnlig vejledning fra folk der er specialister i netop industri varmeblæser.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Mange små butikker er små virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at købe industri varmeblæser online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
industri varmeblæser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

industri varmeblæser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

industri varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

industri varmeblæser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man bør under ingen omstændigheder fattes udstyr. Det er betydningsfuldt at du har udstyret klar til brug når du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
2Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed ift. omfattende ombygninger. Nogle byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Forberedelse bliver metoden til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en struktureret plan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du laver køreplanen.
4Du bør nødig negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdssko der beskytter dig imod hændelige skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke får professionel hjælp.
5Der kommer utvivlsomt utidige problematikker når det gælder krævende opgaver, og på grund af det er det essentielt at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
7Du har adgang til rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube bringer dig temmelig meget nyttig information, i særlig grad forudsat at du bruger engelske søgeord.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet et budget for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en god idé at kortlægge alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge ens omkostning ved dem slavisk.
9Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du ønsker hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
10For projekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund skal du hyppigt undersøge meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne når du lige er startet på det store byggeprojekt.
11I god tid inden at du indleder byggeriet kan det blive meget centralt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det kan vise sig meningsfuldt at have de presserende byggematerialer klar til brug før du starter eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsseddel indeholdende alt det du har brug for, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er usædvanligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Adskillige byggecentre giver i øjeblikket flere billige fragtmuligheder til industri varmeblæser. En der er meget anvendt er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye varer når det passer dig bedst. Denne er altså ret nem, samt typisk også den mest letkøbte type af levering.

Du kunne alternativt påtænke at få pakken sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig tit en tak mere pebret, men endda super let ved køb af industri varmeblæser online. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på industri varmeblæser er jo ualmindeligt aktuel i tilfælde af at du skal bruge dine nye varer straks, så med det formål er det forholdsvis på sin plads at vi besigtiger leveringstidspunktet ved industri varmeblæser. Mange online butikker – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det er betinget af at du når at bestille tidligere end et fast klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få ordren pakket forinden de pakkeansatte tager hjem.

Enkelte online forretninger garanterer fragt uden gebyr på industri varmeblæser online, men tit gælder det kun hvis der handles for en fastsat pris. I øvrigt kan du udse dig den billigste form for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

En række netshops giver klik-og-hent hvor man handler billig industri varmeblæser derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af industri varmeblæser i følgende områder:

Brønshøj, Nakskov, Hjørring, Åbyhøj, Frederikshavn, Stenløse, Aabenraa, Randers, Tårnby, Struer, Højbjerg, Nykøbing Falster, Roskilde, Esbjerg, Korsør, Lystrup, Ikast, Vejle, Haderslev, Albertslund, Gentofte, Slagelse, Hørsholm, Frederikssund, Valby, Virum, Holstebro, Svendborg, Gladsaxe, Viborg, Aalborg, Solrød Strand, Brøndby, Greve, Rødovre, Thisted, Vordingborg, Allerød, Herning, Varde, Frederiksværk, Brabrand, Ringsted, Værløse, Ølstykke, Frederiksberg, Ishøj, Charlottenlund, Sønderborg, Odder, Hedehusene, Vallensbæk, Dragør, Nærum, Glostrup, Nyborg, Tilst, Farum, Birkerød, Søborg, Odense, Hedensted, Brønderslev, Kokkedal, Skanderborg, Holbæk, Næstved, Taastrup, Køge, Middelfart, Jyllinge, Rønne, Lillerød, Rudersdal, Herlev, Haslev, Aarhus, Lyngby, Hobro, Fredericia, Horsens, Kalundborg, Helsingør, Nørresundby, Risskov, Silkeborg, Skive, Hillerød, Ballerup, Vanløse, Kolding, Hvidovre, København, og Grenaa, .

Click-and-collect for industri varmeblæser er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis køb industri varmeblæser og billig industri varmeblæser. Derudover oplever man typisk netshoppere kigge efter bl.a. industri varmeblæser tilbud, industri varmeblæser online og industri varmeblæser priser, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på industri varmeblæser

Det er jo efterhånden ualmindeligt let for almindelige mennesker at søge information om priser på billige industri varmeblæser online fra forskellige internet varehuse, og for det har mange online forhandlere ikke kunne lade være med at trykke priserne på industri varmeblæser betydeligt, og endda præstere fragt uden betaling.

Trods dette kan det trods alt være lønsomt at studere nogle forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på industri varmeblæser online forud for at du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bauhaus.

Du skal trods alt ikke glemme, at når en online webshop annoncerer billige industri varmeblæser online på tilbud til en pris der kan ses som himmelråbende fremragende, så kunne det tit være et symbol på en uoprigtig internet butik. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af en foranstaltning, som sikrer kunden imod snydagtige internet selskaber.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere regningen på industri varmeblæser over flere uger. Det tilbydes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene står det klart, at internet shoppere som regel efterspørger blandt andet industri varmeblæser tilbud og køb industri varmeblæser. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge efter for eksempel billig industri varmeblæser, industri varmeblæser online samt industri varmeblæser priser.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot præsterer fuldstændig ærlige løsninger til at inspicere en række tidligere forbrugeres reflektioner og derfor foreslår vi, at du beser webshoppens ratings forud for at du køber billige industri varmeblæser online.

Facebook genererer tilsvarende rigtig fremragende metoder til at få kendskab til e-forretningens popularitet. I øvrigt ses mange netshops som giver folk mulighed for at nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige bør udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige industri varmeblæser online på en webbutik burde man i virkeligheden gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke super spændende, især ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne måske være at kigge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, fordi det burde være en påvisning af at internet forhandleren efterfølger de officielle danske regler, og at online firmaet jævnligt overværes af jurister som kender til vilkårene på området.

Desuden får du mulighed for at få bistand, for så vidt du skulle få besvær i forbindelse med din ordre på industri varmeblæser. Yderligere er det en hjælp at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der influerer på købet af industri varmeblæser online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet firmaet lover.

På grund af dette er det samtidig afgørende, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af industri varmeblæser, uanset om man køber fra Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Thomas gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Per Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Per gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Rasmus C gav 5 stjerner

SUPER

9 tips til internetshopping
1Før folk bestiller billige industri varmeblæser i en internet forhandler behøver de i og for sig sætte sig ind i dens forretningsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende projekt. For øvrigt foreslår vi at man er sat ind i de væsentligste vilkår i forbindelse med shopping af billige industri varmeblæser online, eksempelvis hvilken returneringsret e-shoppen lover.
2Antal dages levering er jo ekstremt afgørende ifald vi skal bruge varen nu og her, og derfor er det altså væsentligt at man undersøger den anslåede leveringsdato på industri varmeblæser. En masse internet foretagender stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, hvilket er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret klokkeslæt.
3En hel del e-shops i Danmark yder levering uden betaling på industri varmeblæser, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb. Alternativt skulle man udse dig den prisbilligste leveringsmetode, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen viser sig gerne omvendt usædvanlig enkel. Den mest betalelige fragttype er utvivlsomt selv at hente produkterne.
4Trustpilot medfører ret sikre genveje til at fortolke forskellige forhenværende forbrugeres observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du verificerer online forhandlerens kritik forinden du køber billige industri varmeblæser online. Facebook præsterer desuden nogle fortræffelige løsninger til at få indsigt i online webshoppens kundefokus.
5Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, der begunstiger dig overfor snydagtige internet foretagender. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du har til hensigt at afbetale pengene ude i fremtiden.
6Vi tilråder at kontrollere om webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det kan være et signal om at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de danske regler, udover at online webshoppen en gang i mellem evalueres af fagmænd der har indsigt i vilkårene. Inden folk handler billige industri varmeblæser i en forhandler på nettet kunne de når alt kommer til alt gennemse webbutikkens forretningsbetingelser.
7En hel del e-shops giver nu om stunder diverse forskellige billige løsninger til levering til industri varmeblæser. Den mest benyttede er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Den er altså ekstremt let, og desuden derudover den prisbilligste type af levering.
8Den mest letkøbte type af levering er utvivlsomt at hente pakken selv, men det er betinget af at du opholder dig nærved online shoppens tilholdssted. Den slags levering er ret central når man har brug for industri varmeblæser om kort tid. Alternativt så lover flere butikker på nettet fragtfri levering, men tit kun såfremt man køber for et fastslået beløb.
9Det er efterhånden ekstremt smart for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige industri varmeblæser i blandt forskellige outlets på nettet, og derved frembyder langt de fleste forhandlere på nettet fragt uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid vise sig smart at eftergå nogle få internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at få fat i den billigste pris.