Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige industri luftrenser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste priser, imens nogle satser på kompetent sparring. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge forretningens betingelser.
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare industri luftrenser.
For nogle er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som kan give sparring omkring industri luftrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra adskillige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af industri luftrenser online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggekæder har butikker nær dig, og hermed har du valget om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at slippe for fragten, og tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som typisk er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller industri luftrenser online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Herved bør du forvente super indsigtsfuld service fra medarbejdere som er eksperter i netop industri luftrenser.
En masse nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

industri luftrenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

industri luftrenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

industri luftrenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

industri luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er fundamentalt at nedskrive et regnskab for projektet, så man har styr på udgifterne. Det må være økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
2Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning der skåner dig overfor potentielle risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke sikrer dig professionel assistance.
3Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være uundværligt at have værktøjet klar før du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at medregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
4Der kan findes utallige artikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med rigelig brugbar viden, især ifald du benytter engelske søgeord.
5Ved projekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor skal du regelmæssigt kigge på vejrmeldingerne lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at regne når du netop er midt i dit komplekse byggeprojekt.
6Der præsenterer sig jævnligt overraskende vanskeligheder ved omfangsrige opgaver, og derfor kan det vise sig essentielt at man afsætter god nok plads i køreplanen, således at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du må forfatte en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
8Du kan overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal købe assistance fra en fagmand til noget af det. Hvis du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra flere virksomheder.
9Måske kan det blive værdifuldt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige i god tid før du går i krig med projektet. Du kan udarbejde en overskuelig oversigt som indeholder de materialer som er nødvendige, og så eftergå materialerne, med øje for at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
10Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende projekter behøver flere mennesker. Dertil viser det sig hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
11Forud for at du påbegynder byggeriet kan det blive ekstremt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Støtten forudsætter dermed at byggeriet har positiv betydning for naturen.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En lang række internet butikker foreslår heldigvis flere billige muligheder for levering til industri luftrenser. Det mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo særligt let gængelig, samt endda ligeledes den billigste fragtmetode.

Du kan ydermere afveje for og imod at få varerne sendt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig beklageligvis en smule dyrere, men derudover ret så praktisk ved køb af industri luftrenser online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo kræver at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på industri luftrenser er selvfølgelig super udslagsgivende i tilfælde af at du har behov for din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det ret relevant at man ser den estimerede leveringstid for industri luftrenser. En række forretninger på nettet – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer online, men som imidlertid afhænger af at bestillingen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få bestillingen afsendt forud for at pakkemedarbejderne får fri.

En hel del online forhandlere sikrer levering uden omkostninger på industri luftrenser online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for et konkret beløb. Som alternativ må man overveje den billigste metode til levering, som oftest vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop.

Masser af webshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig industri luftrenser hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på industri luftrenser i disse byer:

Fredericia, Frederiksberg, Korsør, Haderslev, Ikast, Grenaa, Hvidovre, Tilst, Skanderborg, Højbjerg, Roskilde, Nakskov, Ishøj, Nørresundby, Silkeborg, Nærum, Næstved, Nykøbing Falster, Rudersdal, Brabrand, Brøndby, Allerød, Vejle, Farum, Ølstykke, Herning, Søborg, Svendborg, Helsingør, Vordingborg, Lystrup, Struer, Lyngby, Rønne, Ringsted, Vallensbæk, Kalundborg, Hedehusene, Charlottenlund, Jyllinge, Taastrup, Hjørring, Værløse, Greve, Aabenraa, Horsens, Brønderslev, Herlev, Kolding, Esbjerg, Rødovre, Hørsholm, Tårnby, Nyborg, Skive, Thisted, Aarhus, Holbæk, Varde, Dragør, Frederiksværk, Middelfart, Køge, København, Risskov, Randers, Hobro, Odense, Brønshøj, Virum, Stenløse, Slagelse, Kokkedal, Ballerup, Holstebro, Åbyhøj, Glostrup, Gentofte, Vanløse, Valby, Hillerød, Frederikssund, Lillerød, Viborg, Albertslund, Aalborg, Gladsaxe, Birkerød, Haslev, Frederikshavn, Hedensted, Solrød Strand, Odder, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. industri luftrenser er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis industri luftrenser priser og køb industri luftrenser. Vi ser derudover ofte mennesker lede efter eksempelvis billig industri luftrenser, industri luftrenser online samt industri luftrenser tilbud, plus de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Rabat på industri luftrenser

Det er usædvanlig overkommeligt for enhver at sammenligne tilbud på billige industri luftrenser online på diverse internet foretagender, og til gengæld har utallige outlets på nettet set sig nødsaget til at sænke priserne på industri luftrenser enormt, og endda præstere billig fragt.

Det kan dog immervæk blive indbringende at tjekke diverse webshops efter tilbud og udsalg på industri luftrenser online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Du bør blot være så påvagt, at i tilfælde af at en forretning på nettet markedsfører billige industri luftrenser online for en pris der kan ses som utrolig billig, er det ofte være et bevis på en snydagtig e-handler. Køb med kort er heldigvis omfattet af en ordning, hvilket forsvarer dig som kunde imod falske internet shops.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage pengene til industri luftrenser over en længere periode. Dette foreslåes ofte hos niche netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når der ses på tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. industri luftrenser online og køb industri luftrenser. Man ser derudover tit online shoppere søge for eksempel industri luftrenser priser, industri luftrenser tilbud samt billig industri luftrenser.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot byder på super fortræffelige muligheder for at se nærmere på mange forhenværende køberes kritik og på grund af dette støtter vi, at du kigger nærmere på e-handlens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige industri luftrenser online.

Facebook frembyder endvidere visse anstændige løsninger til at få en idé om online webshoppens pålidelighed. Derudover ser vi en række e-shops hvor folk kan meddele en evaluering af deres køb, som ligeledes burde benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige industri luftrenser online hos en e-forhandler bør de i princippet studere netbutikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl ikke særlig spændende, særligt ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at kontrollere om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er en garanti for at online virksomheden respekterer dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden undertiden overvåges af eksperter som er indført i lovene på området.

Desuden får du mulighed for støtte, hvis du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på industri luftrenser. I øvrigt er det at foretrække at kunden er hensynstagende til de mest centrale reglementer der kan have betydning for bestillingen af industri luftrenser online, f.eks. den byttepolitik internet forretningen lover.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, således man altid kan vidne om købet af industri luftrenser, ligegyldig om man shopper fra Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Rasmus gav 5 stjerner

I gør det super godt

Else gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Erik G gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Susanne gav 5 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til indkøb via nettet
1Før folk køber billige industri luftrenser hos en e-shop bør man utvivlsomt kigge på deres forretningsaftale, men det er undertiden ikke specielt ophidsende. Tilmed støtter vi at man er opmærksom på de mest aktuelle vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af billige industri luftrenser online, som fx den returneringsret netbutikken kører med.
2Den billigste form for levering vil altid være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du har bopæl nær internet forretningens adresse. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld når du har behov for industri luftrenser om kort tid. Alternativt så frembyder enkelte online shops fri fragt, men tit kræver det at du køber for en præcis sum.
3Det er usædvanlig fremkommeligt for internetbrugere at prissammenligne online på billige industri luftrenser hos forskellige e-butikker, og altså frembyder flere e-forhandlere fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel blive lønnende at sammenligne en række webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, så du er på den sikre side med at opnå den laveste pris.
4Leveringstiden er jo rigtig betydningsfuld om du skal bruge din pakke om et øjeblik, og derfor er det ret på sin plads at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for industri luftrenser. De fleste internet selskaber lover billig levering på næste hverdag på de fleste produkter, som trods alt er forudsat at bestillingen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt.
5Trustpilot bringer dig relativt tiltalende chancer for at kontrollere en længere række nuværende konsumenters anmeldelser og herved rekommanderer vi, at du iagttager netshoppens anmeldelser forinden du køber billige industri luftrenser online. Facebook præsterer desuden stort set fremragende metoder til at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed.
6En hel del e-shops i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på industri luftrenser, men undertiden gælder det kun hvis man bestiller for en bestemt pris. Alternativt bør man vælge den mest prisbevidste mulighed for levering, der ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen er en gang i mellem til gengæld virkelig ukompliceret. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
7En lang række e-shops tildeler i dag diverse billige fragttyper til industri luftrenser. Den mest moderne er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo meget fleksibel, og typisk tillige den billigste mulighed for levering.
8Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det kan være en forsikring om at online shoppen overholder de danske retningslinjer, og at netbutikken løbende vurderes af fagmænd som er inde i vilkårene. Forinden nogen bestiller billige industri luftrenser hos en online shop kan man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsvilkår.
9Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en forordning, der hjælper en imod bedrageriske internet foretagender. Som et alternativ kunne du vælge et tilbud som fx ViaBill, hvis du tilstræber at klare prisen af flere omgange.