Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige industri løvsuger hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode tilbud, og nogle tilbyder faglig sparring. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
For en del er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring industri løvsuger.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare industri løvsuger.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i store dele af landet, og derfor har du chancen for at bestille online og køre materialerne personligt. Hermed kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed have varerne på kortere tid.
De gængse byggecentre sælger varer fra talrige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort udvalg af industri løvsuger online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således forventes det at du får mere indsigtsfuld vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis industri løvsuger.
Forskellige nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som oftest er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller industri løvsuger online fra deres webshop.
De fleste specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder
industri løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

industri løvsuger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

industri løvsuger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

industri løvsuger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig som regel ubelejlige problemer ved omfattende projekter, og derfor vil det vise sig vigtigt at man har afsat en del tid i køreplanen, så man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Man må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det være uundværligt at du har det klar når du starter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
3For opgaver udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Således må du løbende tage et kig på vejrudsigten i perioden for byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at vælte ned når du lige vil i gang med det komplicerede projekt.
4Planlægning vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal liste en effektiv handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver din plan.
5Du bør tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at hente forslag fra en håndfuld foretagender.
6Det viser sig vigtigt at du har de presserende materialer disponible på forhånd inden du igangsætter eksekveringen. Du kan sammensætte en enkel oversigt hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
7Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beklædning som fx sikkerhedssko som beskyttelse overfor hændelige uheld. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i eksperthjælp.
8I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det blive rimeligt betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, især hvis det er væsentlige projekter. Flere ting kræver flere personer. Ydermere vil det være bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
10Du kan finde endeløse vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube faciliterer ret så meget nyttig viden, især ifald du bruger den engelske version.
11Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive et budget for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan være fornuftigt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
12Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at renoveringen er godt for miljøet. Det beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ultra flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En masse byggeforretninger frembyder i dag diverse forskellige billige leveringsmuligheder til industri løvsuger. Den mest anvendte er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig meget enkel, og mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsversion.

Du burde tillige påtænke at få leveret hjem til dig eller til når du er på job. Løsningen bliver gerne en kende mere omkostningsfuld, men samtidig yderst bekvem med industri løvsuger online. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som jo står og falder med at du bor i nærheden af netshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på industri løvsuger kan vise sig at være super vital ifald vi skal bruge din ordre om et øjeblik, så af den grund er det ret relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved industri løvsuger. En stor portion e-forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes inden et nøjagtigt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren sendt afsted før medarbejderne har fyraften.

En hel del internet shops lover fri fragt på industri løvsuger online, men typisk kun såfremt man bestiller for en konkret pris. Derudover burde du overveje den prisbilligste fragtmetode, der tit er at få kørt dine varer til en pakkeshop.

De fleste netbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig industri løvsuger online og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af industri løvsuger i disse områder:

Nyborg, Højbjerg, Helsingør, Brønderslev, Vanløse, Åbyhøj, Gladsaxe, Struer, Tårnby, Brøndby, Hvidovre, Køge, København, Holbæk, Virum, Dragør, Solrød Strand, Slagelse, Albertslund, Kalundborg, Ishøj, Brabrand, Kokkedal, Grenaa, Rødovre, Birkerød, Valby, Vallensbæk, Varde, Frederiksværk, Værløse, Kolding, Haderslev, Viborg, Søborg, Rudersdal, Silkeborg, Rønne, Ikast, Jyllinge, Frederiksberg, Frederikssund, Skanderborg, Frederikshavn, Charlottenlund, Hillerød, Hjørring, Korsør, Taastrup, Thisted, Hørsholm, Ølstykke, Nærum, Sønderborg, Tilst, Nykøbing Falster, Haslev, Hedensted, Aabenraa, Brønshøj, Aarhus, Lyngby, Fredericia, Hobro, Odder, Næstved, Odense, Nakskov, Svendborg, Herning, Nørresundby, Vordingborg, Risskov, Skive, Esbjerg, Vejle, Ballerup, Greve, Horsens, Randers, Ringsted, Allerød, Middelfart, Gentofte, Stenløse, Farum, Holstebro, Glostrup, Roskilde, Lillerød, Lystrup, Hedehusene, Aalborg, og Herlev, .

Click-and-collect ift. industri løvsuger er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland).

Når man ser på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger blandt andet industri løvsuger priser og industri løvsuger online. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge efter for eksempel industri løvsuger tilbud, billig industri løvsuger samt køb industri løvsuger, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Priser på industri løvsuger

Det er meget simpelt for internetbrugere at prissammenligne på billige industri løvsuger online på forskellige online outlets, og derved har mange online selskaber set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på industri løvsuger enormt, og derudover præstere fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre være lønsomt at kigge forbi en række internet shops i Danmark efter tilbud på industri løvsuger online inden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Du bør trods alt være klar over, at såfremt en internet shop frembyder billige industri løvsuger online til en pris som er uforståeligt billig, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel internet shop. Kortkøb er trods alt omsluttet af en lov, som hjælper dig som køber overfor uærlige online webshops.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du vil betale beløbet til industri løvsuger i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4.

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at folk ofte søger efter blandt andet industri løvsuger online og industri løvsuger priser. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge efter bl.a. køb industri løvsuger, billig industri løvsuger og industri løvsuger tilbud.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot bringer dig fuldstændig solide genveje til at blive klogere på ganske mange forhenværende konsumenters iagttagelser og derved er det at foretrække, at du gennemsøger internet shoppens kritik før du handler billige industri løvsuger online.

Facebook genererer endvidere en række solide løsninger til at få indblik i online shoppens popularitet. Herinde ser vi en del e-handler som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af virksomhedens service, som tillige må anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige industri løvsuger online på en e-shop bør de faktisk betragte dens betingelser, dog er det undertiden ikke særlig interessant, især på de gængse byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed kunne være at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, hvilket burde være et bevis på at netbutikken accepterer dansk lovgivning, foruden at e-butikken en gang i mellem revurderes af jurister der er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er desuden din chance for support, for så vidt du udsættes for problemstillinger som følge af din bestilling af industri løvsuger. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de primære reglementer der influerer på bestillingen af industri løvsuger online, f.eks. hvilken returrettighed online webshoppen har.

I den relation er det tilmed relevant, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af industri løvsuger, hvad end man handler ved Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg eller Bauhaus.

Christian gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Kim gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Peter U gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Susanne Thomsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du lever i nærheden af netshoppens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig ualmindeligt vigtig om du har behov for industri løvsuger om kort tid. Alternativt så sikrer flere e-handler i Danmark fragt uden gebyr, men oftest under forudsætning af at der købes for en bestemt pris.
2Inden nogen køber billige industri løvsuger i en internet forhandler kunne de egentlig sætte sig ind i webshoppens regler, det er dog bare ikke super interessant. Ydermere kan det anbefales at du er vaks omkring de mest basale regler der har indflydelse på handlen med billige industri løvsuger online, f.eks. den returrettighed netbutikken har.
3Leveringshastigheden er ret så væsentlig såfremt du mangler varen øjeblikkeligt, og af den grund er det i sandhed fornuftigt at man ser nærmere på den forventede leveringstid for industri løvsuger. En masse online selskaber lover billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter, men vær på vagt da det er påkrævet at der bestilles inden et bestemt klokkeslæt.
4Nogle online virksomheder frembyder gratis levering på industri løvsuger, men undertiden kun ifald du bestiller for en bestemt pris. Alternativt skal du vælge den mest betalelige metode til levering, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen er for det meste ydermere ultra simpel. Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter pakken.
5Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af et lovbud, der værner køberen imod falske internet handler. Som en anden løsning bør du benytte en løsning som fx ViaBill, når du ønsker at godtgøre betalingen i flere bidder.
6Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, fordi det kan være en garanti for at webbutikken tilslutter sig de danske love, foruden at online butikken regelmæssigt overvåges af specialister som forstår reglerne på området. Før folk handler billige industri løvsuger i en internet webshop behøver de helt sikkert se på e-butikkens forretningsvilkår.
7Det er ret fremkommeligt for alle og enhver at finde information om priser online på billige industri løvsuger fra forskellige online forhandlere, og på grund af dette frembyder flertallet af internet foretagender portofri fragt. Dog kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at prøve nogle butikker på nettet efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
8Trustpilot tilbyder dig relativt fantastiske genveje til at gennemrode flere tidligere konsumenters iagttagelser og derfor tilråder vi, at du iagttager internet forretningens ratings før du køber billige industri løvsuger online. Facebook tilbyder desuden aldeles ærlige metoder til at få indtryk af online webshoppens troværdighed.
9De fleste online varehuse giver i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmidler til industri løvsuger. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt problemfri, og i mange tilfælde desuden den mest letkøbte mulighed for levering.