Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige industri loddekolbe fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver gode tilbud, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du helst vil have.
Du skal kende de betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge netbutikkens betingelser.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot industri loddekolbe.
For de fleste er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring industri loddekolbe.
Det er helt klart super vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige nichebutikker, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af industri loddekolbe online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og takket være dette har mange chancen for at bestille online og hente varerne personligt. Derigennem kan du overveje at slippe for fragten, samt sågar få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler industri loddekolbe online på deres webshop.
Diverse små butikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du opleve ekstremt kompetent sparring fra mennesker som er specialister i netop industri loddekolbe.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

industri loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

industri loddekolbe jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

industri loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

industri loddekolbe silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det vil være fornuftigt at nedskrive alle omkostninger, og herefter nedfælde mulige tilbud på dem hver især.
2Det er at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter byggeriet. Du kunne med fordel notere en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
3Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Derfor kan du jævnligt kigge på vejrvarslen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
4Du bør aldrig glemme sikkerheden, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Der findes et bredt udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig rigelig nyttig information, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
6Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være fordelagtigt at have værktøjet tilgængeligt inden du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i budgettet.
7Planlægning vil altid være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver planen.
8Inden du iværksætter byggeprocessen kan det være ekstremt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Husk at kalkulere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en professionel til noget af arbejdet. Hvis du skal have assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente en pris fra en håndfuld leverandører.
10Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man når projektet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte er altså betinget af at ombygningen forbedrer miljøet.
11Der præsenterer sig som regel pludselige problemer når det handler om svære opgaver, og pga. dette kan det være meningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være tryg ved at man når det til siden.
12Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til arbejdet, ikke mindst ved store arbejdsopgaver. Større ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst flot. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Størstedelen af firmaer på nettet yder nu om stunder et stort udvalg af billige fragtformer til industri loddekolbe. Den mest benyttede er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst ukompliceret, samt typisk derudover den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne tillige forsøge at vælge afsending til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver jævnligt en sjat mindre billig, men endda ualmindeligt simpel med industri loddekolbe online. Den prisbilligste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo betinges af at du har bopæl nærved internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på industri loddekolbe er naturligvis særligt betydningsfuld når du behøver ordren med det samme, og herved er det nemlig aktuelt at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for industri loddekolbe. En række online webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, hvilket forudsætter at du når at bestille forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt pakket inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online firmaer tilbyder fragt uden gebyr på industri loddekolbe online, men oftest stiller det krav om at man indkøber for et konkret beløb. I øvrigt må du udse dig den mest prisbevidste form for levering, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig industri loddekolbe online og selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på industri loddekolbe i disse områder:

Aarhus, Odder, Greve, Nakskov, Farum, Ølstykke, Holbæk, Hedehusene, Nørresundby, Hobro, Middelfart, Brabrand, Aalborg, Frederiksværk, Albertslund, Glostrup, Værløse, Odense, Gladsaxe, Brønderslev, Jyllinge, Hvidovre, Allerød, Herlev, Randers, Lyngby, Hillerød, Stenløse, København, Nærum, Haderslev, Solrød Strand, Slagelse, Brønshøj, Næstved, Højbjerg, Hjørring, Nykøbing Falster, Vanløse, Køge, Helsingør, Rønne, Tilst, Korsør, Hørsholm, Taastrup, Frederikssund, Lillerød, Brøndby, Rødovre, Dragør, Herning, Horsens, Åbyhøj, Ringsted, Birkerød, Valby, Vejle, Kokkedal, Svendborg, Skanderborg, Sønderborg, Aabenraa, Roskilde, Thisted, Esbjerg, Virum, Ishøj, Frederikshavn, Haslev, Rudersdal, Risskov, Viborg, Kalundborg, Lystrup, Silkeborg, Kolding, Skive, Søborg, Struer, Tårnby, Holstebro, Grenaa, Hedensted, Gentofte, Charlottenlund, Nyborg, Varde, Fredericia, Ikast, Vordingborg, Ballerup, Vallensbæk, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent af industri loddekolbe er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. industri loddekolbe tilbud og industri loddekolbe priser. Derudover oplever man ofte folk lede efter for eksempel industri loddekolbe online, køb industri loddekolbe og billig industri loddekolbe, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Silvan.

Gode tilbud på industri loddekolbe

Det er temmelig let gængeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige industri loddekolbe online fra flere internet foretagender, og til tak har massevis af internet webshops fundet det uundgåeligt at trykke prisniveauet på industri loddekolbe betragteligt, og endda garantere fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at efterprøve nogle outlets på nettet efter tilbud og rabatter på industri loddekolbe online forud for at du bestiller, således at du er tryg ved at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør trods alt være klar over, at når en webbutik udlover billige industri loddekolbe online på tilbud til en pris som kan ses som ufattelig billig, er det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre en del af en regel, som assisterer køberen imod uærlige online varehuse.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil dække prisen på industri loddekolbe over tid. Det fås normalt hos niche netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Når der ses på data står det markant, at internetbrugere som regel efterspørger fx industri loddekolbe priser og køb industri loddekolbe. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter fx billig industri loddekolbe, industri loddekolbe online og industri loddekolbe tilbud.

Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot yder egentlig værdifulde genveje til at udforske mange aktuelle kunders erfaringer og derfor kan det anbefales, at du eftergår online forhandlerens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige industri loddekolbe online.

Facebook tilbyder dig også visse nyttige løsninger til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Desuden ses faktisk outlets på nettet som gør det muligt at registrere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket også burde tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige industri loddekolbe online på en internet handler behøver de reelt bese webshoppens vilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave, især på de store byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Et andet alternativ kan være at tjekke om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en erklæring om at e-shoppen imødekommer de opstillede regler, tillige med at virksomheden af og til overvåges af sagkyndige som har meget erfaring med vilkårene på området.

Desuden får du lejlighed til opbakning, når du møder dilemmaer ved din shopping med industri loddekolbe. Dertil kan det være til hjælp at køber er sat ind i de primære vilkår der har indflydelse på købet af industri loddekolbe online, fx hvilken ombytningspolitik internet selskabet garanterer.

Her er det ligeledes relevant, at man permanent bevarer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne bevise bestillingen af industri loddekolbe, uagtet om man køber hos Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Silvan.

Louise gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Inge A gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Anne Pedersen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Mads C gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Nogle enkelte e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden beregning på industri loddekolbe, men tit stiller det krav om at der købes for en fastsat pris. Desuden bør man tage den mest prisbevidste metode til levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen bliver gennemsnitligt lige så vel vældig uproblematisk. Den mest betalelige metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
2En del online firmaer yder i øjeblikket alverdens billige fragtmuligheder til industri loddekolbe. En af dem der er mest populær er i øjeblikket pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente varerne når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ualmindeligt let gængelig, samt mange gange ligeledes den billigste metode til levering.
3Trustpilot byder på temmelig fordelagtige chancer for at studere en længere række nuværende brugeres anmeldelser og derved tilrådes det, at du beser e-shoppens anmeldelser forinden du handler billige industri loddekolbe online. Facebook frembringer også flere udmærkede chancer for at få en idé om webshoppens troværdighed.
4Før nogen shopper billige industri loddekolbe på en online forretning behøver de altid overveje forhandlerens betingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Derudover rekommanderer vi at køber er vidende om de mest vedkommende reglementer gældende for handlen med billige industri loddekolbe online, som for eksempel hvilken returret internet webshoppen garanterer.
5Fragtperioden er ualmindeligt udslagsgivende når man har behov for varerne om kort tid, og af den grund er det særdeles meningsfuldt at man ser leveringstiden på industri loddekolbe. En masse webshops tilbyder billig 1 dags levering på utallige varenumre, som forudsætter at bestillingen laves inden et konkret tidspunkt.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er e-mærket, da det er et signal om at e-forhandleren retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at e-handlen lejlighedsvis besøges af fagfolk der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige industri loddekolbe på en forretning på nettet kan de på en vis måde gennemlæse webbutikkens forretningsbetingelser.
7Den mindst kostelige fragttype vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du er tæt på webbutikkens lager. Den mulighed for levering er jo særdeles betydningsfuld hvis man har behov for industri loddekolbe øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer indtil flere internet forretninger portofri fragt, men i mange tilfælde kun hvis der indkøbes for en konkret sum.
8Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en forordning, som sikrer køberen overfor uægte e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage omkostningerne over en længere periode.
9Det er efterhånden ultra bekvemt for alle at søge information om priser online på billige industri loddekolbe i blandt diverse internet virksomheder, og på grund af dette præsterer masser af internet forretninger i Danmark fragt uden betaling. Men det kan til hver en tid være lønnende at besigtige flere internet forhandlere efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at modtage den billigste pris.