Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor kende forretningens regningslinjer.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i priserne på billige industri limpistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på de bedste tilbud, imens nogle har kompetent sparring. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal have produkterne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en netbutik, som kan give rådgivning til valg af industri limpistol.
Nogle byggecentre har et enormt vareudvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare industri limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af industri limpistol online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derved har folk mulighed for at handle online og hente varerne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og endda få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved vil du modtage ekstra god sparring fra folk med specialistviden i lige præcis industri limpistol.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som tit er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du køber industri limpistol online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
industri limpistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

industri limpistol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

industri limpistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

industri limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Det er af stor betydning at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition før du går i krig med eksekveringen. Du har fordel af at nedskrive en enkel liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og dernæst eftergå listen, med øje for at du er sikker på at alt er som det skal være.
3Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke skaffer professionel assistance.
4Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal lave en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din køreplan.
5Du bør vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Når du benytter professionel hjælp vil det normalt anbefales at søge priser fra flere håndværkere.
6I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
7Du skal for alt i verden ikke fattes værktøj. Tit vil det være vigtigt at du har udstyret ved hånden idet du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de her udgifter i din økonomi.
8For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund må du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne lige før arbejdets start, så det ikke uanmeldt starter med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
9Det kan være til god gavn at få assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggerier. Større ting gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være forstandigt at notere alle poster, hvorefter man kan dokumentere ens udgift ved dem én og én.
11Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og herved kan det være betydningsfuldt at der er afsat nok plads i handlingsplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
12Der findes ekstremt mange guides og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med store mængder konstruktiv viden, ikke mindst når man bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er utrolig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er hamrende imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En del forhandlere på nettet yder nu om stunder alverdens billige leveringsformer til industri limpistol. En af favoritterne er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når du har tid. Fragtmetoden er nemlig ultra problemfri, samt tit tilmed den billigste leveringsmetode.

Du bør omvendt prøve at få produkterne sendt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragtformen bliver undertiden lidt mere omkostningsfuld, men også ret let gængelig med industri limpistol online. Den mest billige leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter varerne, men den løsning kræver at du bor i nærheden af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på industri limpistol kan være rigtig vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge din ordre inden for kort tid, og af den grund er det komplet afgørende at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid på industri limpistol. Temmelig mange butikker på nettet – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer online, hvilket er regnet ud fra at bestillingen placeres forud for et fast tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ordnet før de lageransatte drager hjemad.

En række e-butikker præsterer fri fragt på industri limpistol online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der erhverves for et fastsat beløb. Alternativt kunne man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsform, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt pakken til et udleveringssted.

Flere netshops tildeler afhentning hvor du handler billig industri limpistol på nettet men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på industri limpistol i følgende områder:

Åbyhøj, Aarhus, Vanløse, Risskov, Hørsholm, Nykøbing Falster, Ishøj, Lillerød, Sønderborg, Frederikshavn, Herning, Odder, Ølstykke, Grenaa, Hedehusene, Tårnby, Vejle, Slagelse, Aalborg, Herlev, Birkerød, Køge, Næstved, Allerød, Stenløse, Skive, Helsingør, Frederiksberg, Haslev, Ikast, Charlottenlund, Lystrup, Rødovre, Skanderborg, Aabenraa, Albertslund, Vallensbæk, Middelfart, Thisted, Randers, Søborg, Korsør, København, Horsens, Frederiksværk, Højbjerg, Brabrand, Fredericia, Kolding, Gentofte, Ballerup, Jyllinge, Kokkedal, Hillerød, Taastrup, Virum, Værløse, Brønderslev, Nærum, Tilst, Varde, Rønne, Holstebro, Hobro, Nørresundby, Greve, Odense, Esbjerg, Glostrup, Ringsted, Vordingborg, Farum, Nakskov, Kalundborg, Brøndby, Svendborg, Hjørring, Solrød Strand, Brønshøj, Holbæk, Hedensted, Silkeborg, Nyborg, Lyngby, Gladsaxe, Valby, Frederikssund, Hvidovre, Roskilde, Rudersdal, Viborg, Haderslev, Dragør, og Struer, .

Afhentning af industri limpistol er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland).

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter eksempelvis køb industri limpistol og industri limpistol priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge bl.a. billig industri limpistol, industri limpistol online samt industri limpistol tilbud, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få den bedste pris på industri limpistol

Det er jo virkelig ligetil for købere at lave prissammenligning på billige industri limpistol online fra flere internet outlets, og af den grund har de fleste online forhandlere været presset til at at nedbringe prisniveauet på industri limpistol enormt, og i øvrigt love billig fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønnende at kontrollere nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på industri limpistol online forinden du gennemfører din handel, således at du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Du bør trods alt være så påvagt, at hvis en internet shop markedsfører billige industri limpistol online til salg for en pris som virker hamrende letkøbt, så bør det tit være et bevis på en falsk netbutik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en lov, der passer på folk imod uægte outlets på nettet.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække regningen på industri limpistol over tid. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, men ikke de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i tallene er det markant, at folk ofte efterspørger bl.a. køb industri limpistol og industri limpistol priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere søge efter for eksempel billig industri limpistol, industri limpistol tilbud samt industri limpistol online.

Gennemsøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot medfører en del gunstige muligheder for at gøre dig bekendt med diverse øvrige køberes kritik og derfor anbefaler vi, at du eksaminerer internet virksomhedens omtaler forinden du shopper billige industri limpistol online.

Facebook medfører ydermere super fortræffelige løsninger til at få indblik i netshoppens kundefokus. I øvrigt ser vi endda netshops hvor kunder kan skrive en kritik af deres køb, som ligeledes må bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige industri limpistol online i en internet handler kan man uden tvivl bese butikkens forretningsaftale, det er dog typisk ikke videre interessant, specielt hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Alternativet kunne måske være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, hvilket skulle være en angivelse af at online butikken efterfølger de gældende danske regler, foruden at netshoppen regelmæssigt besigtiges af fagfolk der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, hvis du forvoldes besvær som følge af din bestilling af industri limpistol. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at kunden er på vagt for de primære regler der indvirker på købet af industri limpistol online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet forhandleren kører med.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man senere vil kunne dokumentere købet af industri limpistol, ligegyldig om man handler fra 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller Bauhaus.

Pia gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Camilla Thomsen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Kim R gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Mads N gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til online indkøb
1Forud for at nogen køber billige industri limpistol på en e-butik behøver de helt sikkert sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, men det er uden tvivl en omfattende opgave. Dertil stiller vi forslag om at kunden er på vagt for de mest centrale retningslinjer der influerer på shopping af billige industri limpistol online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen bruger.
2Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er et tegn på at internet shoppen efterfølger de opstillede regler, samt at internet selskabet hyppigt overværes af specialister som forstår de gældende love. Forinden nogen handler billige industri limpistol i en forhandler på nettet burde man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår.
3Fragtperioden kan være usædvanlig afgørende forudsat du har behov for produktet om få sekunder, så derfor er det ret væsentligt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid på industri limpistol. En række e-handler præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, som trods alt er påkrævet at bestillingen realiseres forinden et angivent klokkeslæt.
4Trustpilot fører til ultra pålidelige muligheder for at tolke en stor portion nuværende forbrugeres opfattelser og derved er det godt, at du gennemsøger internet webshoppens bedømmelser før du shopper billige industri limpistol online. Facebook frembringer lignende i højeste grad troværdige muligheder for at få indtryk af internet firmaets popularitet.
5Enkelte online outlets sikrer levering uden beregning på industri limpistol, men oftest under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris. Ellers burde man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Metoden er af og til samtidig ualmindeligt praktisk. Den prisbilligste leveringsversion vil dog altid være selv at hente produkterne.
6Det er efterhånden temmelig simpelt for enhver at sammenligne priser online på billige industri limpistol fra diverse online forhandlere, og for det garanterer en lang række internet handler i Danmark gratis levering. Men det kan trods alt vise sig udbytterigt at efterprøve nogle forskellige online outlets efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at få den laveste pris.
7Den billigste slags levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du opholder dig nær internet firmaets tilholdssted. Den type af levering er ultra aktuel hvis du behøver industri limpistol fluks. Alternativt så præsterer enkelte online varehuse levering uden omkostninger, men tit er det så nødvendigt at du bestiller for en konkret sum.
8Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som sikrer kunden imod svindlende online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du benytte et tilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere regningen af flere omgange.
9Størstedelen af shops på nettet tildeler i dag alverdens billige fragtmetoder til industri limpistol. Den mest almindelige er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ekstremt problemfri, og desuden tilmed den billigste fragtmetode.