Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring industri båndpudser.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Der er variationer i prisen på billige industri båndpudser hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder service. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggecentre udbyder et enormt vareudvalg, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot industri båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har mange chancen for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Takket være dette har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder køber produkter fra talrige leverandører, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af industri båndpudser online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er små firmaer, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du bestiller industri båndpudser online på deres webshop.
Mange specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Alverdens niche webshops ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette forventes det at du får super anvendelig hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop industri båndpudser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

industri båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

industri båndpudser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

industri båndpudser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

industri båndpudser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må lave en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du laver din agenda.
2Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig essentielt at have værktøjet til disposition inden du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
3Du bør overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af det. Ifald du køber professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld leverandører.
4Før du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Der findes utallige artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder gavnlig information, særligt hvis du kigger i hele verden.
6Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggearbejdet, især hvis det er krævende ombygninger. Krævende projekter stiller krav om flere folk. Ydermere må det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
7Det viser sig aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt inden du kaster dig over arbejdet. Du kunne nedskrive en enkel indkøbsliste som samler det du skal bruge, og så granske materialerne, så du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8Der kommer næsten altid uventede hovedpiner i forbindelse med omfangsrige projekter, og som følge heraf kan det vise sig væsentligt at der afsættes god nok tid i agendaen, så man er tryg ved at nå i mål med projektet.
9Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være en god idé at notere alle poster, hvorefter man bør gennemgå prisen på hver eneste af dem.
10Du må ikke glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en professionel.
11Ved projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor må du jævnligt tjekke vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag begynder at vælte ned bedst som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
12Nogle gange kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Det kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig flot. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

En række internet forhandlere yder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmetoder til industri båndpudser. Førstevalget hos mange er i vore dage pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo vældig let gængelig, samt ofte endvidere den billigste leveringsversion.

Du kunne ligeledes vælge at få varerne sendt til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Denne er beklageligvis en kende dyrere, men også ualmindeligt smart med industri båndpudser online. Den mest letkøbte fragttype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til internet firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på industri båndpudser er ultra betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge pakken lige om lidt, og i det øjemed er det fuldt ud passende at du ser den anslåede leveringstid for industri båndpudser. Størstedelen af online forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, men det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forinden et konkret klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få ordren distribueret forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle firmaer på nettet garanterer levering uden omkostninger på industri båndpudser online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover skulle du udvælge den mindst kostelige fragtløsning, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

De store netbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig industri båndpudser online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg. De giver blandt andet klik-og-hent på industri båndpudser i følgende områder:

Risskov, Herlev, Brøndby, Hedehusene, Nakskov, Åbyhøj, Hørsholm, Kalundborg, Taastrup, Søborg, Rudersdal, Silkeborg, Haslev, Slagelse, Gladsaxe, Svendborg, Korsør, Struer, Holbæk, Albertslund, Nærum, Grenaa, Helsingør, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Hvidovre, Ringsted, Højbjerg, Nørresundby, Vanløse, København, Odder, Viborg, Nyborg, Vordingborg, Roskilde, Køge, Horsens, Rønne, Ikast, Aarhus, Brønderslev, Vejle, Kolding, Tilst, Ballerup, Randers, Vallensbæk, Næstved, Esbjerg, Charlottenlund, Holstebro, Hillerød, Thisted, Stenløse, Hedensted, Birkerød, Lystrup, Gentofte, Rødovre, Ølstykke, Greve, Brønshøj, Tårnby, Aabenraa, Ishøj, Frederikshavn, Skanderborg, Farum, Sønderborg, Herning, Frederiksberg, Jyllinge, Odense, Middelfart, Værløse, Valby, Lyngby, Virum, Hjørring, Glostrup, Skive, Allerød, Lillerød, Aalborg, Hobro, Frederikssund, Varde, Brabrand, Haderslev, Kokkedal, Solrød Strand, Dragør, og Fredericia, .

Klik-og-hent ift. industri båndpudser er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk efterspørger fx industri båndpudser tilbud og billig industri båndpudser. Foruden dette oplever man mange gange mennesker søge efter bl.a. køb industri båndpudser, industri båndpudser priser og industri båndpudser online, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Rabat på industri båndpudser

Det er jo efterhånden rigtig uproblematisk for alle at finde frem til de bedste priser på billige industri båndpudser online på diverse internet handler, og på grund af dette har de fleste online butikker ikke kunne lade være med at presse prisen på industri båndpudser enormt, og endda byde på billig fragt.

Det kan dog immervæk blive gunstigt at besigtige et par netbutikker efter tilbud og udsalg på industri båndpudser online før du køber, så du er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma.

Man bør trods alt ikke glemme, at ifald en butik på nettet annoncerer billige industri båndpudser online på tilbud til en salgspris som er himmelråbende billig, kunne det mange gange være et signal om en fup e-butik. Bestillinger med kort er imidlertid en del af en retningslinje, der assisterer køberen overfor snydagtige netbutikker.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at godtgøre omkostningerne til industri båndpudser over tid. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Ses der på tallene er det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter for eksempel køb industri båndpudser og industri båndpudser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter fx industri båndpudser online, billig industri båndpudser og industri båndpudser priser.

Gennemsøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot frembringer i højeste grad habile muligheder for at kontrollere adskillige forhenværende konsumenters observationer og derved kan det anbefales, at du bliver klogere på webshoppens bedømmelser inden du handler billige industri båndpudser online.

Facebook fører til endvidere en række værdifulde metoder til at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en del e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige industri båndpudser online på en internet handler bør de sådan set gennemløbe netshoppens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke super interessant, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Et andet forslag kan være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, som skulle være en tryghed om at webbutikken forstår de gældende danske regler, og at online shoppen løbende besøges af fagfolk der forstår de gældende love.

Desuden giver det dig chance for assistance, såfremt du får dilemmaer som følge af din ordre på industri båndpudser. Yderligere er det en hjælp at køber er obs på de grundlæggende forhold i forbindelse med bestillingen af industri båndpudser online, fx hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen bruger.

Her er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, så man senere kan påvise købet af industri båndpudser, uagtet om man shopper fra Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma eller Silvan.

Anders M gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Pia gav 4 stjerner

Fremragende service.

Maria Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Pia gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online shopping
1Fragttiden er jo meget central i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne inden for kort tid, og af den grund er det aldeles meningsfuldt at man gransker den anslåede leveringstid på industri båndpudser. En hel del butikker på nettet giver billig levering på næste hverdag på de fleste varer, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
2Det er jo ret så ukompliceret for folk at sammenholde priser online på billige industri båndpudser hos forskellige forretninger på nettet, og ergo lover adskillige e-forhandlere billig levering. Det kan dog alligevel være gavnligt at se nærmere på et par e-forretninger efter billige priser forud for at du placerer ordren, så du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
3Masser af firmaer på nettet yder nu om stunder alverdens billige leveringstyper til industri båndpudser. Den mest benyttede er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså virkelig uproblematisk, og endda tilmed den mest prisbevidste leveringsmodel.
4Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket redder os overfor falske online butikker. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du higer efter at honorere pengene over et længere tidsrum.
5Forud for at folk køber billige industri båndpudser hos en webshop bør man helt sikkert have øje for e-butikkens handelsaftale, men det er bare ikke særlig sjovt. Udover dette kan det anbefales at køberen er obs på de mest essentielle vilkår der har indvirkning på shopping af billige industri båndpudser online, eksempelvis hvilken returneringsret e-butikken bruger.
6Den mest betalelige slags levering er unægtelig at du selv henter pakken, som jo kræver at du lever nær e-handlens adresse. Den metode til levering er naturligvis ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at du har brug for industri båndpudser øjeblikkeligt. Alternativt så yder indtil flere internet firmaer fragt uden omkostninger, men undertiden kun såfremt der shoppes for et præcist beløb.
7Trustpilot byder på visse gunstige chancer for at granske diverse tidligere forbrugeres tanker og på grund af dette anbefales det, at du analyserer internet virksomhedens ratings inden du køber billige industri båndpudser online. Facebook tilbyder lignende faktisk hæderlige chancer for at få indblik i online webshoppens troværdighed.
8Generelt foreslår vi at granske hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være en erklæring om at webbutikken respekterer dansk lovgivning, foruden at online butikken jævnligt vurderes af eksperter som er meget fortrolige reglerne. Før nogen handler billige industri båndpudser på en shop kunne man til hver en tid tage stilling til butikkens forretningsbetingelser.
9Enkelte online forretninger sikrer levering uden gebyr på industri båndpudser, men oftest kræver det at du køber for et fastsat beløb. Derudover skulle man udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Muligheden viser sig til tider på den anden side ualmindeligt simpel. Den prisbilligste leveringstype vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.