Byghjem.dk

Indbygningsgrill

Broil King Imperial 590 Indbygningsgrill built-in
17.999 kr.
Mere info
Broil King Imperial XLS Indbygningsgrill med skab built-in
27.999 kr.
Mere info
Broil King Imperial 490 Indbygningsgrill built-in
13.999 kr.
Mere info
Broil King Imperial XLS Indbygningsgrill built-in
23.999 kr.
Mere info
Broil King indbygningspanel Imperial 590 built-in
2.399 kr.
Mere info
Broil King Imperial 590 Indbygningsgrill med skab built-in
19.999 kr.
Mere info
Broil King indbygningspanel til Imperial XLS built-in
2.999 kr.
Mere info
Broil King Imperial 490 Indbygningsgrill med skab built-in
15.999 kr.
Mere info
Broil King indbygningspanel Imperial 490 built-in
1.999 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring indbygningsgrill.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare indbygningsgrill.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige indbygningsgrill fra webshop til webshop. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler produkter fra talrige nicheshops, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af indbygningsgrill online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og derigennem har de fleste chancen for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og tilmed hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse nichebutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde endnu mere brugbar assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis indbygningsgrill.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle indbygningsgrill online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

indbygningsgrill jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

indbygningsgrill silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

indbygningsgrill bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

indbygningsgrill harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der findes en hel række instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube faciliterer enormt meget udbytterig info, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
2Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition i god tid før du indleder projektet. Du bør sammensætte en enkel note hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
3Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit holde øje med vejrmeldingerne i perioden for projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at vælte ned når du netop arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
4Du har mulighed for at forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
5Du vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Det er afgørende at du har udstyret ved hånden når du igangsætter arbejdet. Det er desuden en fordel at påregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
6Forberedelse vil være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en velovervejet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du laver agendaen.
7Der viser sig typisk uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med store projekter, og derfor viser det sig essentielt at der afsættes god plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
8I god tid inden at du indleder byggeriet kan det vise sig rimeligt centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Ofte vil det vise sig essentielt at have et budget for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige alle poster, og efterfølgende nedskrive mulige tilbud på dem slavisk.
10Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
11Du bør vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Forudsat at du henter assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at tage imod forslag fra forskellige virksomheder.
12Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige projekter. Flere opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra flot. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Størstedelen af byggecentre tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til indbygningsgrill. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer dig. Fragtformen er jo meget problemfri, og tit desuden den billigste fragtmetode.

Du bør alternativt udse dig at vælge udbringning til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver jævnligt en tand dyrere, men endda super nem for indbygningsgrill online. Den billigste leveringsform er unægtelig at hente ordren selv, som desværre er betinget af at du opholder dig nær netshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på indbygningsgrill kan være temmelig afgørende i tilfælde af at du mangler varen inden for få dage, så herved er det bestemt centralt at man finder det estimerede leveringstidspunkt ved indbygningsgrill. Mange forretninger på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange produkter online, der dog er forudsat at bestillingen anbringes før et givent klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen klargjort forinden lagerpersonalet får fri.

En hel del internet virksomheder frembyder gratis levering på indbygningsgrill online, men typisk gælder det kun hvis du handler for en bestemt pris. Ellers må du gribe den mest letkøbte fragtløsning, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

De største kæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig indbygningsgrill online men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på indbygningsgrill i følgende byer:

Herlev, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Skanderborg, Hobro, Kalundborg, Nørresundby, Højbjerg, Greve, København, Valby, Vordingborg, Aalborg, Struer, Ringsted, Silkeborg, Lystrup, Rødovre, Randers, Roskilde, Nakskov, Glostrup, Køge, Allerød, Værløse, Jyllinge, Birkerød, Horsens, Brønderslev, Frederiksberg, Vejle, Kokkedal, Brønshøj, Holstebro, Hedensted, Åbyhøj, Hørsholm, Fredericia, Korsør, Gentofte, Skive, Ballerup, Lillerød, Herning, Svendborg, Middelfart, Grenaa, Nyborg, Lyngby, Rønne, Tilst, Taastrup, Odder, Tårnby, Næstved, Haslev, Kolding, Farum, Ølstykke, Vanløse, Ikast, Esbjerg, Søborg, Haderslev, Frederikssund, Aabenraa, Hjørring, Sønderborg, Brøndby, Holbæk, Albertslund, Rudersdal, Varde, Thisted, Nærum, Hedehusene, Virum, Aarhus, Helsingør, Ishøj, Hillerød, Gladsaxe, Dragør, Frederikshavn, Risskov, Viborg, Charlottenlund, Frederiksværk, Hvidovre, Brabrand, Slagelse, Odense, Vallensbæk, og Stenløse, .

Click-and-collect for indbygningsgrill er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet indbygningsgrill online og indbygningsgrill priser. Foruden dette oplever man ofte folk kigge efter bl.a. billig indbygningsgrill, indbygningsgrill tilbud samt køb indbygningsgrill, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

Spar penge på indbygningsgrill

Det er vældig problemfrit for forbrugerne at finde de laveste priser på billige indbygningsgrill online hos forskellige outlets på nettet, og på grund af dette har en lang række outlets på nettet været presset til at at formindske prisen på indbygningsgrill eftertrykkeligt, og ydermere yde levering uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at besigtige diverse netshops efter rabatter og tilbud på indbygningsgrill online forud for at du handler, således at man er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Du skal bare være obs på, at hvis en internet forhandler markedsfører billige indbygningsgrill online til en udsalgspris der virker uforståeligt fordelagtig, kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en fup online shop. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under en vedtægt, der støtter køber imod falske internet butikker.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at honorere omkostningerne til indbygningsgrill i flere bidder. Det fås som regel ved niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at folk ofte leder efter blandt andet indbygningsgrill tilbud og billig indbygningsgrill. Vi ser desuden tit netshoppere efterspørge bl.a. indbygningsgrill online, indbygningsgrill priser og køb indbygningsgrill.

Undersøg andre menneskers anbefalinger

Trustpilot yder absolut fantastiske løsninger til at tyde adskillige aktuelle konsumenters observationer og på grund af dette tilråder vi, at du tager et kig på webshoppens kritik før du lægger din bestilling på billige indbygningsgrill online.

Facebook resulterer i ydermere fuldkommen hæderlige muligheder for at få kendskab til internet butikkens kundefokus. Foruden det er der faktisk online shops i Danmark hvor det er muligt at nedfælde en evaluering af købsoplevelsen, som ydermere må udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige indbygningsgrill online hos en internet virksomhed bør man når alt kommer til alt bese webshoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke super spændende, særligt på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Et alternativ er at granske om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, som er et signal om at netshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken regelmæssigt revideres af fagfolk som mestrer lovene på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, hvis du skulle få dilemmaer ved dit indkøb af indbygningsgrill. Tillige er det at foretrække at kunden er på vagt for de vigtigste vilkår der gælder for købet af indbygningsgrill online, til eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren kører med.

I relation til det er det virkelig relevant, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan bevise sit køb af indbygningsgrill, uafhængig af om man handler fra Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Christian Thomsen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Anne Kristensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Søren M gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Mads S gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det bør være en påvisning af at e-forretningen forstår dansk lovgivning, foruden at online virksomheden tit besigtiges af jurister der kender til reglementet på området. Forud for at folk køber billige indbygningsgrill hos en online webshop kan de sådan set få overblik over netbutikkens regler.
2Leveringshastigheden kan være ret central såfremt man behøver produkterne om et øjeblik, så af den grund er det komplet på sin plads at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved indbygningsgrill. En del forretninger på nettet udlover billig 1 dags levering på en lang række varenumre, men det er forudsat at handlen gemmenføres inden et besluttet klokkeslæt.
3Inden folk handler billige indbygningsgrill i en webbutik behøver de for at være sikker tage stilling til netbutikkens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Ydermere går vi ind for at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige indbygningsgrill online, for eksempel den returpolitik internet shoppen tilsikrer.
4Adskillige shops på nettet foreslår efterhånden flere billige muligheder for levering til indbygningsgrill. En af de mest moderne er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså særdeles nem, samt mange gange ydermere den mest letkøbte leveringsløsning.
5Det er i dag temmelig let for alle og enhver at sammenholde priser online på billige indbygningsgrill fra diverse online shops, og af den grund frembyder adskillige netbutikker fragtfri levering. Det kan imidlertid vise sig rentabelt at sammenligne diverse webbutikker efter rabat og tilbud før du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
6Trustpilot frembringer absolut nyttige muligheder for at se nærmere på diverse øvrige kunders vurderinger og derved tilråder vi, at du kigger nærmere på online forretningens vurderinger forud for at du handler billige indbygningsgrill online. Facebook giver dig ligeledes fuldstændig fortræffelige chancer for at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed.
7Nogle enkelte online webshops lover fri fragt på indbygningsgrill, men ofte kun hvis der shoppes for en fastsat sum. Derudover bør du udvælge den mest betalelige leveringsudgave, der tit er at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig tit ligeledes vældig bekvem. Den mest prisbevidste metode til levering er uden tvivl selv at hente ordren.
8Den billigste leveringsmodel vil altid være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens bopæl. Den type af levering kan i nogle tilfælde være yderst vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge indbygningsgrill om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del internet shops portofri levering, men typisk er det så nødvendigt at der bestilles for et konkret beløb.
9Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en bestemmelse, hvilket skærmer kunden overfor svindlende forretninger på nettet. Som et alternativ kunne du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at betale omkostningerne over en længere periode.