Byghjem.dk

Idealsaks

ERDI idealsaks m/udveksling 230 mm ED-39
570 kr.
Mere info
ERDI idealsaks Dyppet greb 280mm ED-216
339 kr.
Mere info
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
344 kr.
Mere info
ERDI idealsaks 260 mm venstre lakeret ED-216
293 kr.
Mere info
ERDI idealsaks 260 mm højre lakeret ED-216H260
293 kr.
Mere info
ERDI idealsaks 260 mm ED-116
211 kr.
Mere info
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
369 kr.
Mere info
ERDI idealsaks 280 mm højre ED-116H280
393 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige idealsaks fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt muligt hos de velkendte byggekæder.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af idealsaks.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot idealsaks.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af idealsaks online.
De kendte byggekæder finder du i hele landet, og takket være dette har man tilbuddet om at bestille online og køre produkterne selv. Som følge af det har du valget om at spare leveringsgebyret, og endda hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Alverdens niche webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund vil du opleve en høj grad af erfaren assistance fra personale der er eksperter i netop idealsaks.
Hovedparten af små butikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber idealsaks online hos dem.
Danmarks største byggekæder
idealsaks harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

idealsaks jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

idealsaks bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

idealsaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det burdes overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du hellere burde sikre dig eksperthjælp til opstarten af byggeriet. Hvis du søger assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige leverandører.
2Der kommer ofte overraskende bump på vejen i tilfælde med omfangsrige opgaver, og af den grund kan det vise sig vigtigt at der afsættes rigeligt med plads i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
3Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så husk beklædning bl.a. sko og hjelm som hjælp mod hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
4Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at have en strømlinet strategi, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
5Du kan finde en hel række vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer utrolig meget udbytterig viden, særligt hvis man benytter den engelske version.
6Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på udgifterne. Det bør være økonomisk at notere hver enkelt udgiftspost, og herefter kortlægge online tilbud på dem hver især.
7Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende holde øje med meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets start, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
8Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter dermed at ombygningen har positiv betydning for planeten.
9Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de presserende materialer klar til brug på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms note hvorpå der noteres alt det du har brug for, og dernæst gennemløbe listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst ift. krævende projekter. Store ting behøver mere end en person. Samtidig vil det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
11Forud for at du optager byggeprojektet er det vanvittigt centralt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Du skal aldrig undvære udstyr. Tit kan det vise sig af stor betydning at du har værktøjet tilgængeligt når du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Mange internet forhandlere udlover til alt held alverdens billige fragttyper til idealsaks. Førstevalget hos mange er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig ret problemfri, samt desuden også den prisbilligste form for levering.

Du kunne endvidere tænke over at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig mange gange lidt mindre billig, men til gengæld ekstremt praktisk for idealsaks online. Den mest billige slags levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på idealsaks kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel såfremt du absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så derfor er det komplet essentielt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på idealsaks. De fleste online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen realiseres inden et fast tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren forinden medarbejderne får fri.

Flere internet foretagender præsterer fragtfri levering på idealsaks online, men tit kun hvis du shopper for en konkret pris. Ellers skal du tage den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

En del byggemarkeder frembyder afhentning hvor man handler billig idealsaks online og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne giver fx afhentning af idealsaks i disse byer:

Rønne, Aabenraa, Slagelse, Køge, Haslev, Solrød Strand, Brønderslev, København, Ølstykke, Sønderborg, Viborg, Randers, Aalborg, Hedensted, Ringsted, Korsør, Dragør, Vordingborg, Skive, Frederikssund, Næstved, Hedehusene, Esbjerg, Højbjerg, Albertslund, Tilst, Odense, Brønshøj, Valby, Hørsholm, Silkeborg, Vejle, Herlev, Kolding, Søborg, Odder, Lyngby, Jyllinge, Ishøj, Nykøbing Falster, Risskov, Charlottenlund, Hillerød, Lillerød, Brøndby, Birkerød, Gladsaxe, Frederiksværk, Farum, Åbyhøj, Helsingør, Fredericia, Glostrup, Stenløse, Hobro, Middelfart, Struer, Kalundborg, Nørresundby, Holbæk, Rudersdal, Thisted, Holstebro, Allerød, Taastrup, Brabrand, Varde, Tårnby, Virum, Nærum, Herning, Horsens, Hjørring, Vallensbæk, Aarhus, Frederikshavn, Ballerup, Nyborg, Greve, Værløse, Lystrup, Grenaa, Nakskov, Kokkedal, Skanderborg, Roskilde, Rødovre, Vanløse, Haderslev, Gentofte, Svendborg, Frederiksberg, Ikast, og Hvidovre, .

Afhentning for idealsaks er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. køb idealsaks og idealsaks priser. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere efterspørge for eksempel idealsaks tilbud, idealsaks online samt billig idealsaks, plus de gængse byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Den bedste pris på idealsaks

Det er efterhånden yderst ukompliceret for os alle at søge information om priser på billige idealsaks online fra diverse e-firmaer, og på grund af dette har flertallet af outlets på nettet været nødt til at stampe priserne på idealsaks eftertrykkeligt, og ydermere love gebyrfri levering.

Det kan immervæk blive fordelagtigt at studere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud på idealsaks online forinden du handler, sådan at man er sikret at antage den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Du bør lige meget hvad ikke overse, at såfremt en internet handler udbyder billige idealsaks online til en tilbudspris der er mystisk lav, kan det ofte være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af et reglement, der assisterer os overfor svindlende online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at honorere regningen på idealsaks i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis idealsaks priser og idealsaks online. Vi ser desuden typisk folk søge blandt andet køb idealsaks, billig idealsaks og idealsaks tilbud.

Læs andre menneskers meninger

Trustpilot byder på stort set anstændige løsninger til at vurdere en længere række andre køberes evalueringer og derved stiller vi forslag om, at du udforsker e-shoppens omtaler før du bestiller billige idealsaks online.

Facebook genererer lignende fuldstændig fantastiske løsninger til at få en idé om e-forretningens pålidelighed. Derudover møder vi mange online firmaer hvor det er muligt at publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige burde bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige idealsaks online på en e-forhandler kunne man i og for sig betragte butikkens forretningsaftale, dog er det tit et omfattende projekt, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

En anden mulighed kunne være at finde ud af hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det ofte er en antydning af at internet forretningen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet af og til ses til af fagmænd der forstår reglerne på området.

Dette er desuden din mulighed for bistand, når du udsættes for dilemmaer med dit køb af idealsaks. Ydermere er det at foretrække at man er obs på de mest aktuelle regler der kan have indflydelse på købet af idealsaks online, f.eks. hvilken ombytningspolitik netshoppen bruger.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af idealsaks, uanset om man handler ved Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Lene gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Lene U gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Michael P gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Helle H gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for at finde ud af om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være en erklæring om at online forhandleren efterfølger de gældende danske regler, tillige med at forretningen en gang i mellem overvåges af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige idealsaks på en shop på nettet kunne de i reglen se på butikkens handelsbetingelser.
2Den mest letkøbte fragtform er dog selv at hente pakken, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig tæt på e-handlens arbejdslager. Den leveringstype er jo ret relevant hvis du har behov for idealsaks omgående. Alternativt så præsterer nogle få internet webshops fragtfri levering, men undertiden kræver det at der bestilles for en bestemt sum.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret afgørende når man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og af den grund er det skam afgørende at man finder det estimerede leveringstidspunkt på idealsaks. En hel del internet handler annoncerer billig dag-til-dag levering på masser af varer, som imidlertid betinges af at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
4Før nogen shopper billige idealsaks i en internet webshop behøver man principielt få overblik over deres betingelser, dog er det naturligvis ikke videre interessant. Yderligere er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der har indflydelse på handlen med billige idealsaks online, som for eksempel den returpolitik internet firmaet tilbyder.
5Det er i høj grad smart for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige idealsaks hos flere internet handler, og af den grund tilbyder massevis af online firmaer gratis fragt. Dog kan det immervæk vise sig udbytterigt at analysere enkelte webshops efter billige priser før du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at få den bedste pris.
6Trustpilot præsterer rigtig uafhængige muligheder for at evaluere en længere række nuværende kunders evalueringer og af den grund er det fornuftigt, at du tjekker netbutikkens anmeldelser inden du handler billige idealsaks online. Facebook forærer dig desuden rigtig fornemme muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed.
7Adskillige internet virksomheder tilbyder efterhånden diverse forskellige billige metoder til levering til idealsaks. En der er meget populær er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig usædvanlig ligetil, samt tit også den mindst kostelige mulighed for levering.
8Indtil flere e-forhandlere sikrer portofri levering på idealsaks, men tit kun ifald man bestiller for en bestemt pris. Derudover skal du snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtmuligheden er i mange tilfælde derudover ret overkommelig. Den mindst kostelige løsning vil dog altid være at hente pakken selv.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en regel, der sikrer køber overfor bedrageriske internet webshops. Som et alternativ burde du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere betalingen af flere omgange.