Milwaukee Boltsaks Justerbar 355/450mm5
495 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC424 - 24 652mm
475 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC430 - 30 800mm
545 kr.
Mere info
Knipex boltsaks 7172 460 mm
673 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks 610mm
540 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC418 - 18 485mm
265 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 600 mm vinklet centerskær
595 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC414 - 14 379mm
225 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 1050 mm
998 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC436 - 36 958mm
895 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks Justerbar 610/760mm
725 kr.
Mere info
Boltsaks Ridgid S -18
860 kr.
Mere info
Boltsaks 350 mm - 12"
115 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
1.003 kr.
Mere info
Boltsaks bc414
355 kr.
Mere info
Boltsaks 450 mm - 18"
160 kr.
Mere info
KNIPEX boltsaks m/fjeder
501 kr.
Mere info
Boltsaks 600 mm - 24"
224 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
869 kr.
Mere info
Boltsaks. Teng Tools BC414 / BC436
517 kr.
Mere info
Boltsaks. HIT - NBC-300
188 kr.
Mere info
HERO Boltsaks med fjeder
93 kr.
Mere info
Bahco mini boltsaks 1520 g 1520G
299 kr.
Mere info
Knipex mini boltsaks CoBolt 200mm 7102
275 kr.
Mere info
BATO Boltsaks
299 kr.
Mere info
Boltsaks med fjeder 200 mm Knipex 7112200
476 kr.
Mere info
Boltsaks 620 mm / 24 HERO 3599-620
599 kr.
Mere info
Boltsaks 920mm HERO 3599-920
429 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot hydraulisk boltsaks.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af hydraulisk boltsaks.
Du vil finde forskelle i prisen på billige hydraulisk boltsaks fra webshop til webshop. En del giver gode priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder findes nær dig, og derved har du adgang til at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Hermed kan man undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige leverandører, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af hydraulisk boltsaks online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller hydraulisk boltsaks online på deres webshop.
Mange nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Flertallet af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Ergo forventes det at du får ekstremt indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop hydraulisk boltsaks.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hydraulisk boltsaks silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

hydraulisk boltsaks jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

hydraulisk boltsaks bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hydraulisk boltsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du påbegynder byggeriet må det være rimeligt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du kan finde rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med enorme mængder brugbar information, i særlig grad hvis man benytter den engelske version.
3Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal have en strømlinet plan, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter agendaen.
4Der kommer uden tvivl utidige problematikker i tilfælde med avancerede projekter, og følgelig kan det være essentielt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
5Det er en god idé at indhente assistance til projektet, især når det er store arbejdsopgaver. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere folk. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
6Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt undersøge prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
7Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse som fx arbejdssko der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
8Det kan vise sig vigtigt at have de relevante byggematerialer tilgængelige inden du tager fat på håndværket. Du har fordel af at nedskrive en overskuelig liste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og som det næste granske listen, hvormed du er sikker på at alt er på sin plads.
9Typisk vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være fornuftigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde beløbet for dem enkeltvis.
10Det bør overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Når du fremskaffer hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at søge prisoverslag fra flere selskaber.
11Man skal ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig klogt at du har udstyret ved hånden før du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du huske at tillægge udgifterne hertil i din økonomi.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at ombygningen har betydning for miljøet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt flot. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En hel del byggecentre foreslår nu et stort udvalg af billige leveringstyper til hydraulisk boltsaks. En af favoritterne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo ualmindeligt uproblematisk, og oftest desuden den mindst kostelige form for fragt.

Du bør derudover planlægge at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver i regelen en lille smule dyrere, men endda ret så nem for hydraulisk boltsaks online. Den mest letkøbte leveringsmetode er dog at hente produkterne selv, hvilket kræver at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på hydraulisk boltsaks er virkelig bestemmende i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke nu og her, og af den grund er det rimelig væsentligt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for hydraulisk boltsaks. Størstedelen af forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en række varer online, men som imidlertid betinges af at handlen laves inden et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken skippet afsted inden de lageransatte tager hjem.

En hel del forretninger på nettet garanterer fragt uden gebyr på hydraulisk boltsaks online, men for det meste gælder det kun hvis man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt skal man udse dig den billigste leveringsmanér, som oftest er at få bragt ordren til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig hydraulisk boltsaks hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. De giver fx klik-og-hent på hydraulisk boltsaks i disse byer:

Farum, Gladsaxe, Jyllinge, Ikast, Virum, Brønderslev, Svendborg, Vallensbæk, Taastrup, Brøndby, Højbjerg, Allerød, Viborg, Haderslev, Skive, Birkerød, Rødovre, Hørsholm, Værløse, Hobro, Brønshøj, Frederiksværk, Middelfart, Charlottenlund, Horsens, Slagelse, Gentofte, Lystrup, Fredericia, Skanderborg, Hjørring, Vanløse, Holstebro, Aalborg, Sønderborg, Nykøbing Falster, Silkeborg, Valby, Roskilde, Hvidovre, Nyborg, Helsingør, Frederiksberg, Tårnby, Rønne, Lyngby, Randers, Solrød Strand, Søborg, Aabenraa, Ølstykke, Kolding, Vordingborg, Odense, Aarhus, Åbyhøj, Frederikssund, Ishøj, Nærum, Ballerup, Korsør, Stenløse, Risskov, Brabrand, Odder, Hillerød, Holbæk, Kalundborg, Albertslund, Vejle, Grenaa, Køge, Glostrup, Tilst, Hedensted, Kokkedal, Frederikshavn, Næstved, Greve, Hedehusene, Thisted, Rudersdal, Herning, Haslev, Nørresundby, Ringsted, Nakskov, Dragør, Esbjerg, Herlev, København, Struer, Varde, og Lillerød, .

Click-and-collect af hydraulisk boltsaks er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel billig hydraulisk boltsaks og køb hydraulisk boltsaks. Derudover oplever man jævnligt netshoppere efterspørge blandt andet hydraulisk boltsaks tilbud, hydraulisk boltsaks online og hydraulisk boltsaks priser, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Bedste tilbud på hydraulisk boltsaks

Det er efterhånden virkelig problemfrit for købere at kigge efter tilbud på billige hydraulisk boltsaks online fra flere e-firmaer, og herved har mange online forretninger ikke kunne lade være med at sænke salgspriserne på hydraulisk boltsaks helt i bund, og endda tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt vise sig lønsomt at efterse nogle få webshops efter billige priser på hydraulisk boltsaks online forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Man skal imidlertid huske på, at såfremt en butik annoncerer billige hydraulisk boltsaks online på tilbud til en pris der virker uendeligt billig, så kunne det ofte være et signal om en fup shop. Kortbetalinger er trods alt dækket ind under et reglement, som støtter os imod bedrageriske internet virksomheder.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at honorere prisen på hydraulisk boltsaks af flere omgange. Det foreslåes normalt ved nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger blandt andet køb hydraulisk boltsaks og billig hydraulisk boltsaks. Derudover oplever vi typisk internet shoppere efterspørge for eksempel hydraulisk boltsaks priser, hydraulisk boltsaks online og hydraulisk boltsaks tilbud.

Gennemsøg folks erfaringer

Trustpilot byder på en række stabile muligheder for at efterse mange forhenværende konsumenters iagttagelser og herved anbefales det, at du iagttager internet webshoppens omtaler før du handler billige hydraulisk boltsaks online.

Facebook yder ydermere immervæk gode løsninger til at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Herinde møder vi endda internet webshops hvor det er muligt at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket også må drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige hydraulisk boltsaks online i en e-handler behøver de på en vis måde løbe igennem webshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig interessant, specielt med de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne være at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en indikation om at internet shoppen efterlever de officielle danske regler, og at shoppen fra tid til anden efterses af fagfolk som er indført i de gældende regler.

Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, hvis du møder udfordringer i processen med din shopping med hydraulisk boltsaks. Ligeledes anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter gældende for købet af hydraulisk boltsaks online, f.eks. den ombytningspolitik online firmaet lover.

Her er det ydermere relevant, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af hydraulisk boltsaks, uanset om man har bestilt fra Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Bauhaus.

Henrik Nielsen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Peter Johansen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Niels Knudsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Thomas Thomsen gav 4 stjerner

god service

9 tips til online indkøb
1Størstedelen af online butikker udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsformer til hydraulisk boltsaks. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du kan afhente de købte produkter når der er tid til det. Denne er nemlig særligt simpel, og tit også den billigste leveringstype.
2Generelt går vi ind for at undersøge om e-butikken er e-mærket medlem, som længe har været en angivelse af at internet shoppen opretholder de danske love, samt at internet forretningen lejlighedsvis evalueres af eksperter som forstår vilkårene. Før folk shopper billige hydraulisk boltsaks hos en online forretning behøver man de facto tyde shoppens handelsvilkår.
3Forud for at folk shopper billige hydraulisk boltsaks hos en webbutik kan man reelt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende. Tilmed anbefaler vi at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der har betydning for bestillingen af billige hydraulisk boltsaks online, som fx hvilken returneringsret shoppen anvender.
4Den billigste leveringsmodel vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men det står og falder med at du opholder dig i nærheden af internet butikkens hjemsted. Den løsning til levering er jo ultra essentiel ifald du mangler hydraulisk boltsaks nu og her. Alternativt så tilbyder indtil flere e-handler i Danmark levering uden omkostninger, men i reglen er det under betingelse af at man handler for et bestemt beløb.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig rigtig central hvis man står og skal bruge produkterne omgående, og af den grund er det helt væsentligt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på hydraulisk boltsaks. Masser af internet webshops stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær på vagt da det påkræver at ordren gennemføres forinden et konkret tidspunkt.
6Visse online varehuse tilbyder fri fragt på hydraulisk boltsaks, men tit gælder det kun hvis man shopper for en bestemt pris. Som alternativ skulle du udse dig den mest letkøbte løsning til levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen viser sig somme tider samtidig ret så ligetil. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Trustpilot forærer dig aldeles udmærkede chancer for at finde ud af adskillige nuværende brugeres tanker og af den grund er det fornuftigt, at du ser nærmere på online forretningens anmeldelser forud for at du bestiller billige hydraulisk boltsaks online. Facebook giver dig tillige tilpas nyttige muligheder for at få en idé om internet forretningens kundefokus.
8Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer dig overfor falske e-butikker. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at dække omkostningerne i flere bidder.
9Det er jo usædvanlig ligetil for folk at finde de laveste priser online på billige hydraulisk boltsaks på tværs af internet varehuse, og til tak lover mange netshops fragt uden betaling. Trods dette kan det immervæk vise sig lønsomt at udforske forskellige netshops efter tilbud før du shopper, så man er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris.