Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige hvid ventilator hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på billige priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare hvid ventilator.
Det er absolut meget relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de velkendte byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring hvid ventilator.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra talrige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af hvid ventilator online.
De store byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derved har flertallet valget om at købe online og transportere materialerne på egen hånd. Derved kan du undvære fragten, og sågar have produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså kan du opleve ekstremt begavet rådgivning fra nogle der er eksperter i netop hvid ventilator.
Diverse specialiserede webshops er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at handle hvid ventilator online fra deres webshop.
Forskellige nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

hvid ventilator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

hvid ventilator bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

hvid ventilator silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

hvid ventilator jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det kan blive økonomisk at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og herefter finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
2Planlægning vil altid være vejen til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du nedskriver din agenda.
3Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig mod hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en professionel.
4Man må ikke undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være essentielt at have udstyret parat forinden du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgifter i budgettet.
5Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt såfremt det er væsentlige projekter. Flere opgaver kræver flere personer. Derudover er det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
6Der kommer typisk overraskende problemer når det handler om større byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig essentielt at man har afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
7Der kan findes et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver rigelig almennyttig oplysning, ikke mindst forudsat at man benytter engelske søgeord.
8Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de nødvendige byggematerialer til disposition inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan sammensætte en simpel oversigt som indeholder det som er nødvendige, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
9Før du iværksætter arbejdet er det højst essentielt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Du burde måske overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde sikre dig assistance fra en fagmand til dele af projektet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson er det lukrativt at modtage uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
11Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund bør du hyppigt undersøge femdøgnsprognosen i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit komplekse projekt.
12Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En lang række internet virksomheder yder nu om stunder en hel del forskellige billige muligheder for levering til hvid ventilator. Den mest moderne er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Muligheden er jo ekstremt overkommelig, og typisk ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.

Du bør derudover vælge at få pakken leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er tit en anelse mindre billig, men ligeledes ret så ligetil ved køb af hvid ventilator online. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du er nærved e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på hvid ventilator er selvfølgelig ret så betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, så med det formål er det aldeles afgørende at du efterser den forventede leveringstid ved hvid ventilator. En masse byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter online, som imidlertid beroer på at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt fikset før de logistikansatte får fri.

Enkelte webshops garanterer fragt uden gebyr på hvid ventilator online, men ofte er det påkrævet at man shopper for en bestemt pris. Ellers skulle man vælge den mest betalelige metode til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

De store byggecentre tildeler afhentning hvor man bestiller billig hvid ventilator online og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på hvid ventilator i disse områder:

Brønshøj, Rønne, Hobro, Vallensbæk, Holstebro, Nakskov, Korsør, Søborg, Aalborg, Horsens, Nyborg, Frederikshavn, Grenaa, Ringsted, Rødovre, Albertslund, Stenløse, Hvidovre, Greve, Lyngby, Gladsaxe, Roskilde, Vordingborg, Struer, Hjørring, Hedehusene, Randers, Aabenraa, Hedensted, Frederikssund, Ølstykke, Holbæk, Rudersdal, Fredericia, Haderslev, Aarhus, Viborg, Jyllinge, Hørsholm, Tilst, Ballerup, Virum, Herning, Kolding, Værløse, Thisted, Slagelse, Næstved, Nørresundby, København, Tårnby, Valby, Hillerød, Varde, Taastrup, Brønderslev, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Haslev, Helsingør, Sønderborg, Odder, Esbjerg, Nærum, Kokkedal, Brabrand, Åbyhøj, Skive, Middelfart, Ikast, Svendborg, Lystrup, Silkeborg, Allerød, Glostrup, Odense, Gentofte, Vejle, Birkerød, Farum, Solrød Strand, Lillerød, Herlev, Brøndby, Risskov, Frederiksberg, Skanderborg, Dragør, Køge, Ishøj, Kalundborg, Vanløse, og Højbjerg, .

Afhentning for hvid ventilator er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere ofte søger efter fx hvid ventilator online og hvid ventilator tilbud. Derudover oplever man mange gange online shoppere søge efter fx køb hvid ventilator, billig hvid ventilator og hvid ventilator priser, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Spar penge på hvid ventilator

Det har vist sig at være ualmindeligt hensigtsmæssigt for købere at finde frem til de bedste priser på billige hvid ventilator online hos flere internet foretagender, og til gengæld har flertallet af forhandlere på nettet været presset til at at sænke salgspriserne på hvid ventilator voldsomt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Trods dette kan det imidlertid være gunstigt at udforske flere internet forhandlere efter tilbud og rabatter på hvid ventilator online forinden du handler, således at du er tryg ved at modtage den billigste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Du skal dog være obs på, at i tilfælde af at en butik udbyder billige hvid ventilator online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som enormt billig, kunne det ofte være et bevis på en uærlig internet shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis dækket ind under et lovbud, der skærmer køberen imod svindlende online firmaer.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere prisen på hvid ventilator over en længere periode. Dette foreslåes normalt hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel billig hvid ventilator og hvid ventilator tilbud. Derudover ser vi tit folk kigge efter for eksempel køb hvid ventilator, hvid ventilator priser og hvid ventilator online.

Kig på tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot præsterer nogle fornemme løsninger til at studere en række eksisterende brugeres observationer og af den grund går vi ind for, at du verificerer internet forretningens bedømmelser før du shopper billige hvid ventilator online.

Facebook indebærer endvidere en del ønskværdige metoder til at få en idé om online shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi nogle webbutikker hvor kunder kan udforme en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også kan bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige hvid ventilator online på en netbutik burde man for at være på den sikre side gennemgå virksomhedens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke super spændende, særligt på de store byggekæder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemt alternativ kan være at bemærke hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, som skulle være en forsikring om at internet butikken adlyder de danske regler, samt at webshoppen tit besøges af eksperter som har indsigt i vilkårene.

Dette er desuden en god genvej til at få bistand, for så vidt du skulle få besvær i processen med din shopping med hvid ventilator. Desuden er det klogt at køber er sat ind i de grundlæggende reglementer der har betydning for bestillingen af hvid ventilator online, som fx den returpolitik forretningen bruger.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne bevise sit køb af hvid ventilator, ligegyldig om man shopper hos Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Hans S gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Charlotte Sørensen gav 4 stjerner

God til prisen

Morten H gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Poul Madsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super bestemmende når du har brug for varen om få sekunder, og af den grund er det i sandhed relevant at du studerer den forventede leveringstid ved hvid ventilator. Flere online forhandlere udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer, som imidlertid regnes ud fra at transaktionen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
2Inden folk bestiller billige hvid ventilator på en butik på nettet kunne de ideelt set studere netshoppens vilkår, men det er typisk ikke særlig morsomt. Yderligere tilrådes det at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige hvid ventilator online, som fx den returpolitik online forhandleren tilsikrer.
3Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af et reglement, som dækker kunden overfor uægte outlets på nettet. Som et alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du efterspørger at honorere pengene over flere uger.
4Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en påvisning af at internet webshoppen respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at den løbende revideres af eksperter som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Inden folk køber billige hvid ventilator i en forretning på nettet behøver man sådan set gennemgå e-shoppens regler.
5En hel del firmaer på nettet foreslår i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmidler til hvid ventilator. Den mest almindelige er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke den dag der passer dig. Løsningen er nemlig ualmindeligt problemfri, samt desuden ligeledes den prisbilligste leveringsmåde.
6Den mest betalelige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du lever med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den fragtmulighed kan vise sig at være særligt afgørende ifald man behøver hvid ventilator straks. Alternativt så lover en hel del e-forhandlere fri fragt, men oftest kun såfremt du indkøber for en bestemt pris.
7Trustpilot tilbyder fuldstændig uafhængige genveje til at se nærmere på en stor portion eksisterende forbrugeres anmeldelser og af den grund tilråder vi, at du tager et kig på internet firmaets omtaler før du handler billige hvid ventilator online. Facebook leverer derudover uden sammenligning hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed.
8Indtil flere firmaer på nettet lover fragt uden omkostninger på hvid ventilator, men i reglen er det under betingelse af at der bestilles for en fastsat sum. Desuden skal man vælge den mest betalelige fragtløsning, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Denne bliver undertiden endvidere super ligetil. Den mest betalelige løsning vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
9Det er jo efterhånden rigtig gnidningsløst for købere at sammenholde priser online på billige hvid ventilator hos flere netbutikker, og med det motiv præsterer flere e-firmaer fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid være rentabelt at checke enkelte online forretninger efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.