Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggekæder tilbyder et enormt sortiment, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare hvid varmeblæser.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige hvid varmeblæser fra byggemarked til byggemarked. En del vil have lave priser, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, som giver råd og vejledning til valg af hvid varmeblæser.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det kan man undgå fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne straks.
De kendte byggekæder køber produkter fra diverse nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af hvid varmeblæser online.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du opleve ekstra kyndig assistance fra ansatte som er specialister i netop hvid varmeblæser.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, som tit er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler hvid varmeblæser online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

hvid varmeblæser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

hvid varmeblæser silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hvid varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hvid varmeblæser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du løbende tjekke meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det med et brag går i gang med at regne nøjagtig som du er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der præsenterer sig typisk uforudsigelige vanskeligheder når det gælder svære projekter, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
3Forberedelse er metoden til et godt forløb med arbejdet. Du må sammensætte en velovervejet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din strategi.
4Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige inden du igangsætter din byggeproces. Du har fordel af at lave en punktforms liste som samler alle de ting du får brug for, og som det næste gennemgå materialerne, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
5Nogle gange kan man få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Det kan være til god gavn at få hjælp til arbejdet, navnlig såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Store opgaver gør krav på flere folk. Ydermere viser det sig mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
7Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube kan hjælpe med rigelig almennyttig information, specielt når man kigger i hele verden.
8Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig uundværligt at du har udstyret til disposition inden du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
9Forinden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig vildt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Husk at tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du ønsker hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
11Du skal aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
12Typisk vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det må være behjælpeligt at nedskrive alle omkostninger, og herefter indsamle ens omkostning ved dem alle sammen.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En stor portion shops på nettet frembyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsudgaver til hvid varmeblæser. En favorit iblandt mange er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig rigtig let, og tit desuden den mest billige leveringsudgave.

Du kan ydermere vælge at få produkterne bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Denne bliver undertiden en tak mere pebret, men omvendt ret så problemfri med hvid varmeblæser online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på hvid varmeblæser er selvfølgelig meget aktuel når man står og skal bruge varen med det samme, og med det formål er det altså passende at man undersøger den anslåede leveringsdato på hvid varmeblæser. En stor portion internet selskaber – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen indsendes inden et bestemt klokkeslæt, så at de kan nå at få varen afsendt forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet foretagender garanterer levering uden beregning på hvid varmeblæser online, men ofte kun når man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ skulle man overveje den prisbilligste fragttype, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En del webbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig hvid varmeblæser på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix. De frembyder eksempelvis afhentning af hvid varmeblæser i følgende byer:

Varde, Brønderslev, Rødovre, Valby, Aarhus, Brabrand, Hedensted, Struer, Dragør, Nærum, Aabenraa, Virum, Åbyhøj, Stenløse, Jyllinge, Herlev, Thisted, Frederiksberg, Charlottenlund, Gentofte, Esbjerg, Grenaa, Lillerød, Vordingborg, Kolding, Korsør, Ølstykke, Taastrup, Frederikshavn, Skive, Hørsholm, Randers, Hedehusene, Herning, Frederiksværk, Odense, Værløse, Ballerup, Holstebro, Rudersdal, Vallensbæk, Helsingør, Søborg, Risskov, Tårnby, Sønderborg, Greve, Odder, Roskilde, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Nørresundby, Haslev, Vanløse, Nyborg, København, Silkeborg, Lystrup, Farum, Albertslund, Kokkedal, Haderslev, Fredericia, Kalundborg, Ishøj, Lyngby, Tilst, Hjørring, Birkerød, Glostrup, Aalborg, Allerød, Ringsted, Ikast, Vejle, Brøndby, Næstved, Køge, Hobro, Holbæk, Hillerød, Nakskov, Rønne, Solrød Strand, Skanderborg, Hvidovre, Højbjerg, Frederikssund, Middelfart, Horsens, Brønshøj, Viborg, Slagelse, og Svendborg, .

Klik-og-hent for hvid varmeblæser er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i tendenserne står det klart, at folk som regel leder efter blandt andet hvid varmeblæser priser og køb hvid varmeblæser. Man ser desuden ofte online shoppere søge blandt andet hvid varmeblæser online, billig hvid varmeblæser og hvid varmeblæser tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Bedste tilbud på hvid varmeblæser

Det er jo ret så fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige hvid varmeblæser online fra diverse e-firmaer, og derfor har mange e-forretninger ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på hvid varmeblæser markant, og ydermere præstere gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre være udbytterigt at analysere visse e-shops efter billige priser på hvid varmeblæser online før du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en shop reklamerer billige hvid varmeblæser online til salg for en pris som virker enormt overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uoprigtig internet forhandler. Køb med betalingskort er dog en del af en lov, som beskytter dig som køber imod fup online outlets.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du tilstræber at godtgøre prisen på hvid varmeblæser over en periode. Det foreslåes ofte ved niche webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere typisk søger eksempelvis billig hvid varmeblæser og hvid varmeblæser priser. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge for eksempel hvid varmeblæser tilbud, køb hvid varmeblæser samt hvid varmeblæser online.

Udforsk nuværende kunders erfaringer

Trustpilot indebærer tilpas passende genveje til at efterforske en hel del forhenværende forbrugeres reflektioner og på grund af dette er det prisværdigt, at du gennemgår e-butikkens ratings inden du handler billige hvid varmeblæser online.

Facebook bringer dig tilsvarende faktisk tiltalende chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed. Herinde ses endda e-firmaer som giver kunderne mulighed for at publicere en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige hvid varmeblæser online på en webbutik burde de faktisk gennemløbe e-butikkens regler, dog er det gerne et tidskrævende projekt, især ved de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Et andet alternativ er at bemærke om e-shoppen er e-mærket, da det burde være en sikkerhed for at e-forhandleren respekterer de danske regler, udover at e-butikken fra tid til anden revideres af jurister der behersker reglerne.

Dette er desuden en god lejlighed til hjælpende service, ifald du møder besvær i forbindelse med din handel med hvid varmeblæser. Tillige er det at foretrække at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante bestemmelser i forbindelse med købet af hvid varmeblæser online, som fx hvilken ombytningsret online forhandleren bruger.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, så man når som helst kan påvise bestillingen af hvid varmeblæser, uagtet om man køber hos 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller Bygma.

Anna Møller gav 5 stjerner

Intet at klage over

Morten Nielsen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Lene F gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Karen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til internetshopping
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig central i tilfælde af at du skal bruge dine nye varer inden for få dage, og i det øjemed er det helt centralt at vi studerer den anslåede leveringsdato ved hvid varmeblæser. De fleste webbutikker tilsiger billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen indsendes før et bestemt tidspunkt.
2Mange e-forhandlere udlover heldigvis en hel del forskellige billige leveringsudgaver til hvid varmeblæser. Den mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når du har tid. Den er altså yderst uproblematisk, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte type af levering.
3Forinden folk køber billige hvid varmeblæser på en internet butik burde man principielt gennemlæse butikkens handelsbetingelser, dog er det normalt et tidskrævende arbejde. Tilsvarende er det godt at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige hvid varmeblæser online, som eksempelvis den returpolitik internet forretningen tilbyder.
4Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af et regelsæt, som værner køber imod uærlige e-butikker. Som et alternativ bør du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare beløbet over en længere periode.
5Generelt går vi ind for at se hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en tryghed om at online webshoppen imødekommer de officielle danske regler, foruden at webshoppen ofte kontrolleres af fagfolk der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Før folk shopper billige hvid varmeblæser i en online webshop bør de i og for sig bese butikkens forretningsbetingelser.
6Trustpilot tilbyder dig super gavnlige muligheder for at se nøjere på en række tidligere forbrugeres bedømmelser og af den grund er det prisværdigt, at du vurderer e-shoppens anmeldelser inden du handler billige hvid varmeblæser online. Facebook byder på lige så vel aldeles værdifulde muligheder for at få indsigt i online butikkens troværdighed.
7Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige hvid varmeblæser på tværs af internet forhandlere i Danmark, og til tak garanterer en lang række online shops billig levering. Men det kan til hver en tid vise sig smart at granske flere online shops efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at få den bedste pris.
8Nogle enkelte internet outlets frembyder fragt uden omkostninger på hvid varmeblæser, men tit er det forudsat at du handler for en bestemt sum. Som alternativ kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmanér, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Denne viser sig desværre til gengæld ualmindeligt fremkommelig. Den mest billige leveringstype vil dog altid være at du selv henter produkterne.
9Den billigste form for levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online forretningens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig virkelig central om vi mangler hvid varmeblæser lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet outlets fragtfri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du bestiller for en fastsat sum.