Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA03
755 kr.
Mere info
Teng Tools Værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA02
1.449 kr.
Mere info
Teng Tools værktøjstavle til arbejdsbord TC-PA01
875 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 940x1460mm
1.449 kr.
Mere info
Værktøjstavle 1,5m BLIKA 474x1460mm
858 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.20
5.249 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.25
5.949 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
1.385 kr.
Mere info
Værktøjstavle med lys til værktøjsbord BLIKA VBB/M-1.15
4.595 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2 meter BLIKA
1.795 kr.
Mere info
Værktøjstavle til værktøjsbord, 2.5 meter BLIKA
805 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige hvid værktøjstavle hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod andre har fokus på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du kende webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, og andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare hvid værktøjstavle.
For en del er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde information omkring hvid værktøjstavle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af hvid værktøjstavle online.
De velkendte byggekæder har butikker i hele landet, og i kraft af det har folk valget om at bestille online og køre varerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få skarpere priser.
Flertallet af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber hvid værktøjstavle online på deres webshop.
Flertallet af nicheforhandlere er specialister i deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således kan du opleve mere nyttig vejledning fra folk som er eksperter i netop hvid værktøjstavle.
De største byggemarkeder i Danmark
hvid værktøjstavle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

hvid værktøjstavle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

hvid værktøjstavle silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

hvid værktøjstavle jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således kan du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
2I god tid inden at du indleder byggeriet kan det være usandsynligt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Der findes mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er anvendeligt med ekstremt meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at du søger på engelsk.
4Det kan overvejes om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger professionel assistance kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
5Planlægning vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en struktureret dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter din køreplan.
6Det kan vise sig at have noget at sige at have de relevante materialer disponible inden du går til værks med arbejdet. Du har god gavn af at notere en hurtig note hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og som det næste granske hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er klar.
7Du bør nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder arbejdssko som sikring mod hændelige skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
8Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og derfor kan det være afgørende at man afsætter tilstrækkelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
10Det kan overvejes at få hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige projekter stiller krav om flere folk. Derudover må det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Du skal nødig fattes værktøj. Tit kan det vise sig essentielt at du har værktøjet til disposition inden du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et budget for optimeringen, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive forstandigt at gennemgå hver eneste udgift, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

De fleste butikker på nettet udlover efterhånden alverdens billige leveringstyper til hvid værktøjstavle. En af de mest anvendte er nu om stunder pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo ekstremt fremkommelig, og tit endvidere den billigste fragtform.

Du kunne endvidere prøve at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er gerne en anelse dyrere, men ydermere rigtig smart ift. hvid værktøjstavle online. Den mest prisbevidste løsning til levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette stiller krav om at du er lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på hvid værktøjstavle kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende såfremt man har behov for produktet fluks, og derfor er det faktisk aktuelt at man gransker det forventede leveringstidspunkt ved hvid værktøjstavle. Størstedelen af webbutikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter online, men som trods alt står og falder med at du bestiller forud for et konkret tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren sendt afsted forud for at de lageransatte holder fyraften.

Flere online virksomheder yder levering uden beregning på hvid værktøjstavle online, men typisk kræver det at der bestilles for en bestemt pris. Alternativt kan du snuppe den mest letkøbte fragtform, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

De fleste webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig hvid værktøjstavle online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og 10-4. De tildeler fx click-and-collect på hvid værktøjstavle i følgende områder:

Aabenraa, Rudersdal, Thisted, Brønshøj, Virum, Jyllinge, Hørsholm, Vallensbæk, Birkerød, Næstved, Randers, Aarhus, Lystrup, Tilst, Farum, Valby, København, Struer, Haderslev, Hedehusene, Herlev, Vanløse, Nykøbing Falster, Brøndby, Vordingborg, Albertslund, Nørresundby, Brabrand, Svendborg, Roskilde, Hvidovre, Viborg, Frederikssund, Sønderborg, Frederikshavn, Skanderborg, Vejle, Odense, Varde, Kokkedal, Nakskov, Kalundborg, Taastrup, Korsør, Stenløse, Fredericia, Højbjerg, Solrød Strand, Hobro, Herning, Rønne, Lyngby, Horsens, Gladsaxe, Holstebro, Rødovre, Holbæk, Ølstykke, Lillerød, Kolding, Hjørring, Haslev, Ikast, Allerød, Ishøj, Ballerup, Søborg, Middelfart, Frederiksberg, Slagelse, Aalborg, Grenaa, Frederiksværk, Hillerød, Hedensted, Risskov, Helsingør, Åbyhøj, Tårnby, Nærum, Dragør, Charlottenlund, Skive, Esbjerg, Glostrup, Køge, Ringsted, Odder, Brønderslev, Nyborg, Greve, Gentofte, Silkeborg, og Værløse, .

Klik-og-hent for hvid værktøjstavle er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Falster), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ses der på data er det klart, at internetbrugere typisk søger efter eksempelvis hvid værktøjstavle tilbud og køb hvid værktøjstavle. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge eksempelvis hvid værktøjstavle priser, billig hvid værktøjstavle samt hvid værktøjstavle online, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Gode priser på hvid værktøjstavle

Det er jo usædvanlig problemfrit for alle og enhver at finde de laveste priser på billige hvid værktøjstavle online på tværs af netbutikker, og ergo har mange e-handler været nødt til at tvinge udsalgspriserne på hvid værktøjstavle markant, og i øvrigt præstere gratis levering.

Dog kan det alligevel være tiden værd at efterprøve et par e-firmaer efter tilbud på hvid værktøjstavle online forinden du handler, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Du bør imidlertid ikke undervurdere, at hvis en internet forhandler reklamerer billige hvid værktøjstavle online for en salgspris som kan virke uforståeligt god, så bør det undertiden være en varsel om en fup internet handler. Kortbetalinger er dog indbefattet af en ordning, som garanterer dig som køber overfor svindlende internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare betalingen af hvid værktøjstavle af flere omgange. Det fås som regel ved niche netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet hvid værktøjstavle online og hvid værktøjstavle priser. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge bl.a. billig hvid værktøjstavle, køb hvid værktøjstavle og hvid værktøjstavle tilbud.

Tjek eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot genererer sådan set passende løsninger til at gennemstøve en række eksisterende forbrugeres reflektioner og af den grund er det at foretrække, at du kigger nærmere på e-shoppens ratings forud for at du bestiller billige hvid værktøjstavle online.

Facebook leverer tilsvarende en lang række fine metoder til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Her er der en række online virksomheder hvor folk kan forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også burde udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige hvid værktøjstavle online hos en e-shop burde man altid studere virksomhedens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke om e-firmaet er e-mærket medlem, da det ofte er en antydning af at online firmaet understøtter de officielle danske regler, og at netbutikken ofte efterses af specialister der kender lovgivningen.

Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, for så vidt du forvoldes dilemmaer som følge af dit indkøb af hvid værktøjstavle. Udover dette er det klogt at køberen er påpasselig med de mest vedkommende reglementer der kan have betydning for købet af hvid værktøjstavle online, som eksempelvis hvilken returpolitik online shoppen kører med.

I den relation er det desuden relevant, at man stadig bibeholder sin kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne bevise sin bestilling af hvid værktøjstavle, hvad end man bestiller hos Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan eller Bygma.

Mads J gav 5 stjerner

SUPER

Marianne Christensen gav 4 stjerner

god service

Anna Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Else Madsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til indkøb via nettet
1En hel del online forretninger garanterer gebyrfri levering på hvid værktøjstavle, men tit er det forbeholdt når der handles for en fastsat sum. Derudover skulle du foretrække den mindst kostelige form for fragt, der ofte vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted. Løsningen er oftest desuden meget nem. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være ret vigtig forudsat vi skal bruge dine nye varer nu og her, og herved er det aldeles klogt at vi efterser den forventede leveringstid ved hvid værktøjstavle. En række internet selskaber reklamerer med billig 1 dags fragt på en masse varer, men vær obs på at det er betinget af at der bestilles tidligere end et fastslået tidspunkt.
3Vi tilråder at bemærke om internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det burde være en sikkerhed for at online butikken overholder de danske retningslinjer, tillige med at webbutikken løbende vurderes af fagfolk der kender til lovene på området. Før folk shopper billige hvid værktøjstavle på en e-shop kunne man altid bese forhandlerens handelsbetingelser.
4Trustpilot giver dig nogle sikre muligheder for at eksaminere diverse andre køberes observationer og derfor er det klogt, at du sonderer online virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige hvid værktøjstavle online. Facebook medfører lige så vel ganske nyttige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
5Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en ordning, som passer på dig imod uoprigtige internet forretninger. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du har i sinde at finansiere pengene over en periode.
6Den mest prisbevidste leveringsmodel vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning betinges af at du bor tæt på internet virksomhedens lager. Den leveringsmodel kan være ekstremt væsentlig i tilfælde af at man har behov for hvid værktøjstavle inden for kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere e-forhandlere fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb.
7Det er i dag rigtig ligetil for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige hvid værktøjstavle fra diverse internet handler, og på grund af dette lover en lang række online virksomheder gebyrfri levering. Det kan dog til hver en tid vise sig lønnende at sammenligne enkelte internet firmaer efter rabat og tilbud før du bestiller, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris.
8Forinden folk køber billige hvid værktøjstavle på en e-forretning burde de for at være sikker granske dens betingelser, det er dog uden tvivl en omfattende opgave. Tilsvarende foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende regler der har indvirkning på købet af billige hvid værktøjstavle online, f.eks. den ombytningspolitik e-forretningen kører med.
9En del e-butikker udlover nu til dags en lang række forskellige billige fragtformer til hvid værktøjstavle. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter produkterne når du har mulighed for det. Fragttypen er altså virkelig ukompliceret, samt ofte også den billigste leveringsversion.