Byghjem.dk

Hvid Trælim

Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Mere info
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Mere info
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Mere info
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Mere info
Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Mere info
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Mere info
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Mere info
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Mere info
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Mere info
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Mere info
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Mere info
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Mere info
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Mere info
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Mere info
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Mere info
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Mere info
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Mere info
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Mere info
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Mere info
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Mere info
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Mere info
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Mere info
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggekæder.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige hvid trælim hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på de bedste priser, imens nogle satser på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af hvid trælim.
Nogle byggekæder sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover bare hvid trælim.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra diverse leverandører, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af hvid trælim online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille hvid trælim online på deres side.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens små butikker har en enorm viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Derfor kan du forvente endnu mere brugbar hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis hvid trælim.
De 10 største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

hvid trælim jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hvid trælim bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

hvid trælim silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hvid trælim harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
2Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få meget at sige. Således må du med jævne mellemrum kigge på meldingerne om vejret i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit komplekse byggeprojekt.
3Der viser sig ofte utidige problemstillinger i forbindelse med omfattende opgaver, og ergo vurderes det afgørende at man afsætter rimelig tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
4Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en klar tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter køreplanen.
5Typisk vil det vise sig fundamentalt at have en budgetoversigt for projektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er en fordel at notere samtlige poster, og herefter nedskrive ens omkostning ved hver enkelt.
6Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Det er afgørende at have udstyret til rådighed akkurat som du indleder arbejdet. Husk også at indkalkulere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
7Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige ombygninger. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Desuden viser det sig bedre og sjovere at være flere om det.
8Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive ekstremt afgørende at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
9Der er en hel række guides og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig info, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
10Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
11Måske det burdes overvejes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Ifald du får assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at modtage en pris fra forskellige entreprenører.
12Det viser sig essentielt at du har de relevante materialer klar til brug inden du indleder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig oversigt som samler alle de ting der bliver brug for, og som det næste efterse hver eneste ting, så du føler dig overbevist om at du har styr på det.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

Masser af online virksomheder tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringstyper til hvid trælim. En der er meget anvendt er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer dig. Den er altså vældig simpel, samt i mange tilfælde endda den billigste løsning til levering.

Du burde ydermere påtænke at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Denne viser sig uheldigvis en smule dyrere, men ydermere usædvanlig let gængelig for hvid trælim online. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet selskabets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på hvid trælim er særligt aktuel i tilfælde af at man skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det ret afgørende at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt på hvid trælim. En hel del online forretninger – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på massevis af produkter online, men som imidlertid er betinget af at ordren gennemføres forud for et konkret klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken distribueret inden de logistikansatte har fyraften.

En række webbutikker frembyder fragt uden beregning på hvid trælim online, men tit er det under forudsætning af at man køber for et konkret beløb. Som alternativ skal du snuppe den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket oftest vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion kæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig hvid trælim på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på hvid trælim i disse byer:

Brønshøj, Gentofte, Brøndby, Greve, Aabenraa, Vanløse, Vejle, Grenaa, Kolding, Solrød Strand, Tilst, Højbjerg, Aarhus, Køge, Frederiksværk, Allerød, Brønderslev, Skive, Hedehusene, Ølstykke, Hedensted, Holstebro, Nykøbing Falster, Rødovre, Jyllinge, Farum, Lyngby, Rudersdal, København, Næstved, Haderslev, Odense, Korsør, Ikast, Helsingør, Birkerød, Rønne, Ringsted, Hillerød, Fredericia, Søborg, Brabrand, Silkeborg, Randers, Frederikshavn, Kalundborg, Sønderborg, Herning, Viborg, Hørsholm, Albertslund, Lystrup, Ishøj, Nærum, Roskilde, Hobro, Slagelse, Vordingborg, Nørresundby, Struer, Herlev, Nyborg, Horsens, Skanderborg, Middelfart, Hjørring, Tårnby, Kokkedal, Odder, Glostrup, Gladsaxe, Virum, Ballerup, Thisted, Dragør, Varde, Valby, Aalborg, Lillerød, Risskov, Åbyhøj, Charlottenlund, Vallensbæk, Nakskov, Svendborg, Taastrup, Frederikssund, Frederiksberg, Stenløse, Værløse, Holbæk, Haslev, Esbjerg, og Hvidovre, .

Afhentning for hvid trælim er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Vestsjælland).

Når man ser på statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. hvid trælim tilbud og billig hvid trælim. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. hvid trælim priser, køb hvid trælim og hvid trælim online, foruden de gængse byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Priser på hvid trælim

Det er i dag usædvanlig ukompliceret for enhver at søge information om priser på billige hvid trælim online på diverse internet shops, og for det har adskillige internet virksomheder set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på hvid trælim drastisk, og derudover præstere billig fragt.

Trods dette kan det trods alt blive gavnligt at undersøge et par forskellige internet shops i Danmark efter tilbud på hvid trælim online inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bygma.

Du må trods alt være obs på, at i tilfælde af at en webbutik forhandler billige hvid trælim online til salg for en tilbudspris som kan ses som umådelig favorabel, så kunne det for det meste være et faresignal om en uoprigtig internet shop. Kortbetalinger er heldigvis indbefattet af en bestemmelse, der forsvarer en imod snydagtige webshops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale beløbet til hvid trælim ude i fremtiden. Det fås normalt hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i søgedata er det markant, at online shoppere tit søger efter blandt andet hvid trælim tilbud og køb hvid trælim. Foruden dette ser man som regel folk søge efter blandt andet billig hvid trælim, hvid trælim online og hvid trælim priser.

Se nærmere på tidligere kunders meninger

Trustpilot bringer dig tilpas ærlige muligheder for at inspicere diverse eksisterende køberes vurderinger og af den grund anbefales det, at du ser nærmere på e-firmaets anmeldelser før du shopper billige hvid trælim online.

Facebook tilbyder også en del anstændige muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed. Derudover er der en række e-shops hvor kunder kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige hvid trælim online på en internet webshop burde de egentlig løbe igennem deres handelsvilkår, dog er det mange gange en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Stark.

Alternativet kunne være at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er e-mærket, da det bør være et sympol på at webbutikken føjer de opstillede regler, foruden at internet shoppen rutinemæssigt gennemses af fagfolk der behersker vilkårene.

Dette er desuden din mulighed for bistand, såfremt du skulle få problemstillinger som følge af din shopping med hvid trælim. Tillige er det godt at køberen er påpasselig med de mest basale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af hvid trælim online, eksempelvis hvilken bytteret netbutikken lover.

Her er det tillige afgørende, at man altid bibeholder ens ordremail, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af hvid trælim, uagtet om man har købt ved Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Ole Madsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Anders V gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Jesper E gav 5 stjerner

Rigtig god service

Charlotte Madsen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til internetshopping
1Forinden nogen shopper billige hvid trælim i en internet forhandler bør de i og for sig gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, dog er det oftest ikke særlig spændende. Herudover er det smart at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste regler der har betydning for bestillingen af billige hvid trælim online, fx den bytteret webbutikken garanterer.
2Indtil flere online outlets garanterer portofri levering på hvid trælim, men i reglen er det så præmissen at du handler for en fastsat pris. Som alternativ burde man vælge den mest prisbevidste fragttype, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen bliver beklageligvis ligeledes yderst fleksibel. Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl at du selv henter ordren.
3Trustpilot tilbyder dig en række troværdige chancer for at besigtige en række nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund tilråder vi, at du bliver klogere på internet webshoppens ratings inden du handler billige hvid trælim online. Facebook fremskaffer ydermere super gavnlige metoder til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
4Mange forhandlere på nettet yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige løsninger til levering til hvid trælim. Det mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare når det passer dig. Løsningen er jo temmelig overkommelig, og i mange tilfælde tillige den prisbilligste løsning til levering.
5Det har vist sig at være særdeles gnidningsløst for alle at lave prissammenligning online på billige hvid trælim hos flere online virksomheder, og herved præsterer adskillige online selskaber billig fragt. Derfor kan det stadigvæk blive nyttigt at sammenligne visse internet selskaber efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris.
6Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under en forordning, der skærmer os imod uærlige netbutikker. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale regningen over flere uger.
7Leveringstidspunktet er naturligvis vældig bestemmende ifald du absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det faktisk relevant at du gransker det anslåede leveringstidspunkt ved hvid trælim. Adskillige online forretninger stiller garanti om billig 1 dags fragt på en række varer, som dog kræver at der bestilles tidligere end et bestemt klokkeslæt.
8Vi går generelt ind for at finde ud af om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er et fingerpeg om at e-butikken overholder gældende dansk lovgivning, samt at netshoppen af og til overværes af jurister der forstår vedtægterne på området. Før folk køber billige hvid trælim hos en e-handler kunne de de facto kigge på netbutikkens forretningsvilkår.
9Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed er betinget af at du er nær netshoppens bopæl. Den løsning er meget udslagsgivende i tilfælde af at du har brug for hvid trælim øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle få internet webshops fragt uden beregning, men typisk kun såfremt man køber for en konkret sum.