Hvad gør i med virksomhedens møbler under renovationen?

Hvis der skal en renovation eller et andet større byggeprojekt i gang i virksomheden, er der mange ting at tage stilling til. For det første skal der være styr på selve projektet, hvis det skal blive en succes, men der er bare mange andre ting, der også er vigtige for det samlede resultat. En af de ting, I skal overveje, er hvad I gør med møblementet imens. På et kontor vil der jo f.eks. ofte være rigtig mange møbler.

Kan de blive stående?

Det mest optimale, og det letteste for alle parter i et sådant projekt, er selvfølgelig, hvis møblerne bare kan blive stående. Der vil være nogle renovationer eller projekter, der ikke direkte berører alle rum, og derfor vil møblementet måske kunne blive stående i dele af virksomheden, mens renovationen står på.

Det er altid en god ide at undersøge, om dette er en mulighed i hele eller dele af virksomheden. Det er både det mest praktiske, da der så intet arbejde er i det – men det er også klart det, der for de fleste virksomheder giver bedst økonomisk mening, da I ikke skal betale jer fra noget. I kan bare lade tingene stå, som de er.

Gør brug af et lagerhotel

Det kan også være, at det ikke kan lade sig gøre at lade møblerne stå, eller at nogle af møblerne i hvert fald skal flyttes ud midlertidigt. Så skal I til at finde et sted, hvor det kan lade sig gøre at have de mange møbler stående, indtil I kan få dem på plads i virksomheden igen.
Her kan I vælge at gøre brug af et lagerhotel, der kan bruges til mange forskellige slags opbevaring. Her kan I betale jer fra at have møblerne stående, indtil det igen er muligt at sætte dem i virksomheden, når projektet er slut.

Er det på tide at få nye møbler?

Hvis I alligevel har været tvunget til at flytte møblerne ud af virksomheden, kan det også være, at I lige skal overveje, om det er på tide at få nye møbler til virksomheden. Hvis arbejdet foregår på et kontor, er det jo f.eks. ekstremt vigtigt at have de rette møbler for at passe på medarbejdernes fysiske velvære. Det er dog selvfølgelig ikke gratis at skifte en stor mængde møbler ud, så det er også noget, der lige skal være økonomisk plads til.