Hvad er populært i hjemmene lige nu?

Har du overvejet, om du skal have lagt nyt gulv derhjemme? Det kan der være mange årsager til. Måske du har overvejet, om det gamle trægulv kan slibes ned og få nyt liv? En gulvlægger har måske skudt den idé ned og sagt, at gulvet simpelthen ikke vil kunne tåle at blive slebet ned igen, og så kan det være nødvendigt at tænke i andre retninger. Men er det overhovedet et trægulv, du gerne vil have?

Hvis du elsker den skandinaviske minimalisme og simple stil, kan det være, det er helt andre retninger, du skal tænke i. Epoxy- og polyurethangulve er noget af det, du tit kan få øje på i boligmagasinerne, men som det ikke er alle, der tør kaste sig ud i – men hvorfor ikke? Gulve i de materialer er enormt slidstærke, og så er de nemme at holde ved lige – noget der i manges øjne tæller som en win-win. Tjek eventuelt https://perssonsgulvteknik.dk.

Indret boligen med en rød tråd

Synes du, det nogle gange er svært at skabe en sammenhæng gennem dine rum? Noget af det, der virkelig kan skabe en rød tråd, er sammenhængende gulve. Ved at have forskellige gulve i alverdens rum i din bolig, risikerer du, at det kommer til at virke rodet og ulogisk. Omvendt kan ens gulve i flere rum skabe en oplevelse af sammenhæng, hvilket mange gerne vil opnå.

Du kan arbejde med, hvordan man bedst får møblerne til at passe ind i hjemmet. Skal de være i samme nuance som dit gulv, eller vil du hellere arbejde med møbler, der virkelig skaber en kontrast i både materiale- og farvevalg? Det kan godt betale sig at eksperimentere lidt. Mange af dine gamle møbler kan garanteret passes godt ind, og så kan du eventuelt supplere med et enkelt nyt møbel, du tænker, vil passe god til resten.