Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Mere info
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Mere info
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Mere info
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Mere info
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Mere info
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Mere info
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Mere info
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Mere info
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Mere info
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Mere info
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Mere info
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Mere info
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Mere info
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Mere info
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af husvandværk.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot husvandværk.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du vælge et andet.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige husvandværk alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste priser, og øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber produkter fra diverse nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af husvandværk online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har de fleste valget om at bestille online og hente materialerne personligt. Som følge af det kan man blive fri for fragten, og sågar have produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en skarpere pris.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille husvandværk online på deres hjemmeside.
En masse specialiserede netbutikker er specialister i deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Således forventes det at du får en høj grad af anvendelig hjælp fra mennesker med specialistviden i netop husvandværk.

automatisk, rustfri, AL-KO, Gardena, Grundfos, Metabo, Selekta, 12v, filter, drikkevand, havevanding

Danmarks største byggekæder
husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

husvandværk jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

husvandværk silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

husvandværk bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du igangsætter arbejdet må det være ufatteligt fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Støtten kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
3Du bør overveje om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at modtage priser fra forskellige virksomheder.
4Der kan findes et bredt udvalg af guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig ret så meget nyttig info, navnligt ifald du kigger i hele verden.
5Du må unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod eventuelle risici. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får eksperthjælp.
6Det er essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det kan være forstandigt at gennemgå alle udgifter, hvorefter man kunne kortlægge ens omkostning ved dem slavisk.
7Det kan overvejes at søge assistance til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er store byggeopgaver. Enkelte ting stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere viser det sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
8Muligvis kan det blive aktuelt at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition i god tid før du påbegynder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at notere en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og som det næste tjekke materialerne, således at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
9Der viser sig typisk pludselige hovedpiner når det handler om svære opgaver, og som følge heraf vil det være meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i planen, med det formål at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
10Du skal for alt i verden ikke mangle udstyr. Typisk kan det vise sig yderst relevant at du har det klar til brug forinden du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
11Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må have en velovervejet plan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du laver din handlingsplan.
12For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund kan du regelmæssigt tage et kig på meldingerne om vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som altså er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

En masse internet forhandlere tilbyder på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtmuligheder til husvandværk. Det mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig ekstremt smart, og typisk endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kan også prøve at få varerne bragt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden er desværre en anelse mindre billig, men lige så vel usædvanlig enkel ved køb af husvandværk online. Den prisbilligste leveringsmulighed er uden tvivl at hente pakken selv, som dog beroer på at du er tæt på e-forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på husvandværk er ualmindeligt relevant i tilfælde af at du har behov for varerne fluks, og med det formål er det selvsagt essentielt at man checker den anslåede leveringsdato ved husvandværk. En hel del internet forretninger – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på massevis af varer online, hvilket påkræver at der bestilles før et aftalt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne distribueret forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Visse forhandlere på nettet præsterer fragtfri levering på husvandværk online, men ofte forudsætter det at du bestiller for en konkret sum. Alternativt skal du udse dig den mest prisbevidste metode til levering, der mange gange er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

En masse kæder giver afhentning hvor man handler billig husvandværk online men afhenter i butikken. Fx Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og 10-4. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på husvandværk i følgende områder:

Gentofte, København, Jyllinge, Brøndby, Frederikshavn, Solrød Strand, Kalundborg, Søborg, Herning, Ishøj, Korsør, Esbjerg, Horsens, Nærum, Varde, Holbæk, Brabrand, Stenløse, Haslev, Glostrup, Risskov, Nykøbing Falster, Rønne, Svendborg, Silkeborg, Valby, Brønderslev, Viborg, Hvidovre, Gladsaxe, Kolding, Roskilde, Sønderborg, Ikast, Ringsted, Herlev, Frederikssund, Brønshøj, Allerød, Tårnby, Hedehusene, Virum, Vordingborg, Nyborg, Lyngby, Aarhus, Slagelse, Aabenraa, Randers, Lystrup, Frederiksberg, Tilst, Hjørring, Hobro, Skive, Ølstykke, Greve, Kokkedal, Åbyhøj, Vallensbæk, Aalborg, Dragør, Rødovre, Haderslev, Charlottenlund, Helsingør, Farum, Odder, Hedensted, Odense, Struer, Vejle, Nakskov, Frederiksværk, Vanløse, Albertslund, Højbjerg, Nørresundby, Birkerød, Fredericia, Værløse, Skanderborg, Køge, Næstved, Holstebro, Hørsholm, Grenaa, Thisted, Ballerup, Lillerød, Rudersdal, Hillerød, Middelfart, og Taastrup, .

Klik-og-hent for husvandværk er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm).

Når vi kigger i tallene er det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter for eksempel billig husvandværk og husvandværk tilbud. Vi ser desuden som regel netshoppere efterspørge for eksempel husvandværk priser, husvandværk online samt køb husvandværk, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Få den bedste pris på husvandværk

Det er usædvanlig fleksibelt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige husvandværk online på forskellige online outlets, og derfor har en lang række online forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på husvandværk voldsomt, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

Det kan dog stadigvæk vise sig gunstigt at analysere forskellige internet shops i Danmark efter billige priser på husvandværk online før du bestiller, således at du er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at hvis en internet butik forhandler billige husvandværk online til en tilbudspris der anses for helt fantastisk attraktiv, så kunne det undertiden være et symbol på en svindel butik. Betalinger med kort er imidlertid en del af et regulativ, som dækker køberen imod uoprigtige internet varehuse.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare beløbet til husvandværk i flere bidder. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel køb husvandværk og husvandværk online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge bl.a. billig husvandværk, husvandværk priser samt husvandværk tilbud.

Udforsk folks anbefalinger

Trustpilot leverer sådan set udmærkede genveje til at verificere en stor gruppe tidligere kunders anmeldelser og af den grund er det at foretrække, at du evaluerer online forhandlerens omtaler før du køber billige husvandværk online.

Facebook frembyder ydermere temmelig stabile chancer for at få indsigt i webbutikkens troværdighed. Derudover er der nogle internet virksomheder som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde kan drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige husvandværk online hos en internet virksomhed behøver man på en vis måde overveje forhandlerens handelsbetingelser, dog er det bare ikke super interessant, især ved de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Et andet alternativ kan derfor være at bemærke hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være et kendetegn for at webshoppen opfylder de gældende danske regler, og at e-firmaet en gang i mellem besigtiges af eksperter der har nøje kendskab til lovgivningen.

Desuden får du chance for at få assistance, hvis du udsættes for besvær som følge af dit indkøb af husvandværk. Yderligere foreslåes det at køberen er påpasselig med de mest centrale bestemmelser gældende for købet af husvandværk online, eksempelvis hvilken returrettighed netbutikken kører med.

Derfor er det desuden relevant, at man permanent opbevarer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan dokumentere købet af husvandværk, ligegyldig om man handler ved Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Davidsen.

Camilla gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Lars I gav 4 stjerner

Har handlet der før

Niels gav 5 stjerner

Alt ok

Per gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til din online shopping
1Den mest prisbevidste type af levering vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning står og falder med at du er nærved online shoppens adresse. Den løsning til levering er naturligvis super aktuel forudsat du har behov for husvandværk med det samme. Alternativt så yder nogle internet firmaer levering uden betaling, men oftest gælder det kun hvis du bestiller for en konkret sum.
2Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket kan være et sympol på at e-butikken tilslutter sig de danske retningslinjer, og at virksomheden rutinemæssigt undersøges af sagkyndige som har ekspertise inden for lovgivningen. Før nogen shopper billige husvandværk i en butik på nettet bør man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler.
3Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel såfremt man har behov for produktet om et øjeblik, så derfor er det ret fornuftigt at man tjekker den forventede leveringstid på husvandværk. Masser af online forhandlere tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, men glem ikke at det nødvendiggør at du bestiller forinden et fast tidspunkt.
4Nogle internet shops lover fragt uden gebyr på husvandværk, men typisk kun hvis du bestiller for en bestemt pris. Alternativt skal man foretrække den billigste leveringsløsning, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden er til tider endda virkelig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsmulighed er unægtelig at du selv henter ordren.
5Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en anordning, som dækker os overfor fup internet butikker. Alternativt burde du overveje en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at honorere beløbet senere.
6Temmelig mange firmaer på nettet frembyder nu om dage mange forskellige billige leveringstyper til husvandværk. Et hit er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Den er nemlig yderst fremkommelig, samt mange gange ligeledes den billigste form for fragt.
7Det er ultra nemt for folk at finde de bedste tilbud online på billige husvandværk på flere e-firmaer, og ergo præsterer utallige online forretninger fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være rentabelt at sammenholde enkelte internet handler efter tilbud og udsalg forud for at du køber, således at du er på den sikre side med at opnå den laveste pris.
8Trustpilot forærer dig flere uafhængige genveje til at kigge på flere øvrige brugeres vurderinger og derved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet forretningens anmeldelser forinden du bestiller billige husvandværk online. Facebook giver dig derudover immervæk fremragende muligheder for at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed.
9Inden nogen handler billige husvandværk hos en online forretning kan man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, det er dog normalt et omfattende projekt. Tilmed går vi ind for at kunden er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der har betydning for shopping af billige husvandværk online, fx hvilken ombytningsret webbutikken tilbyder.