Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af Husquarna plænelufter.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare Husquarna plænelufter.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke byggemarkedets regler.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige Husquarna plænelufter hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt super relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre forhandler produkter fra mange specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af Husquarna plænelufter online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har man chancen for at handle online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det kan man slippe for leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher producerer selv de varer som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
Majoriteten af små butikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du forvente mere god sparring fra personale med ekspertviden i netop Husquarna plænelufter.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der tit er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe Husquarna plænelufter online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Husquarna plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Husquarna plænelufter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Husquarna plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Husquarna plænelufter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så du har et overblik over økonomien. Det bør blive rationelt at gennemgå hver enkelt udgift, og så tjekke ens købspris for dem enkeltvis.
2Man skal ikke på noget tidspunkt mangle grej. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har det ved hånden når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at påregne de her udgifter i byggeriets budget.
3Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko der skåner dig overfor mulige risici. Det er klogt at du husker dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
4Muligvis vil det vise sig aktuelt at have alle byggematerialer tilgængelige inden du iværksætter byggeprocessen. Du får god gavn af at notere en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og derefter gennemgå listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
5Inden du igangsætter dit byggeprojekt må det være vildt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Ved opgaver udendørs har vejret en stor rolle. Derfor bør du tit lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene op til byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at regne når du netop arbejder hårdt på det ellers velplanlagte projekt.
7Måske burde det overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Såfremt du får assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at notere priser fra en håndfuld virksomheder.
8Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til byggerier. Det får man i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte er altså betinget af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
9Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal forfatte en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
10Der præsenterer sig stort set altid utidige problemstillinger når det kommer til svære byggeprojekter, og pga. dette vurderes det væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Der er rigelige mængder af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube tilbyder dig temmelig meget brugbar oplysning, navnligt såfremt man benytter engelske søgeord.
12Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Flere projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig er det mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Flere shops på nettet giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragttyper til Husquarna plænelufter. Et hit er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså usædvanlig overkommelig, samt tit endda den billigste form for fragt.

Du burde lige så vel planlægge at vælge at få sendt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt en tand dyrere, men lige så vel virkelig fleksibel ift. Husquarna plænelufter online. Den billigste løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som dog kræver at du befinder dig i kort afstand af e-shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Husquarna plænelufter er naturligvis ret relevant når man behøver din pakke øjeblikkeligt, og herved er det relativt afgørende at du undersøger den forventede leveringstid ved Husquarna plænelufter. Masser af online virksomheder – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 hverdags levering på en række varer online, men det er afhængig af at bestillingen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt, så de kan nå at få produkterne afsendt inden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte online shops byder på levering uden omkostninger på Husquarna plænelufter online, men oftest er det så præmissen at du handler for et bestemt beløb. Som alternativ burde du tage den mest letkøbte form for fragt, som oftest vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

En række netshops yder afhentning hvor man bestiller billig Husquarna plænelufter online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tildeler for eksempel click-and-collect på Husquarna plænelufter i disse områder:

Vejle, Brønderslev, Esbjerg, Varde, Gentofte, Grenaa, Rødovre, Risskov, Køge, Svendborg, Hillerød, Værløse, Tilst, Stenløse, Nakskov, Sønderborg, Lystrup, Valby, Nyborg, Charlottenlund, Tårnby, Herning, Ishøj, Albertslund, Solrød Strand, Lyngby, Nykøbing Falster, Hjørring, Middelfart, Haslev, Viborg, Rudersdal, Korsør, Brøndby, Holbæk, Ølstykke, Herlev, Greve, Vanløse, Allerød, Kokkedal, Næstved, Åbyhøj, Skive, Ballerup, Skanderborg, Nørresundby, Odder, Gladsaxe, Glostrup, Frederikshavn, Frederiksværk, Jyllinge, Silkeborg, Farum, Lillerød, Kalundborg, Aarhus, Brabrand, Horsens, Odense, Hørsholm, Aalborg, Hobro, Højbjerg, Haderslev, Hvidovre, Slagelse, Randers, Vordingborg, Aabenraa, Nærum, Hedensted, Birkerød, Ringsted, Fredericia, Ikast, Frederikssund, Rønne, Roskilde, København, Taastrup, Struer, Holstebro, Vallensbæk, Dragør, Frederiksberg, Thisted, Virum, Kolding, Hedehusene, Søborg, Helsingør, og Brønshøj, .

Click-and-collect af Husquarna plænelufter er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland).

Ses der på tendenserne er det klart, at folk mange gange søger efter bl.a. billig Husquarna plænelufter og Husquarna plænelufter priser. Man ser desuden mange gange folk søge efter bl.a. Husquarna plænelufter online, køb Husquarna plænelufter og Husquarna plænelufter tilbud, foruden de store byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Spar penge på Husquarna plænelufter

Det er jo vældig overkommeligt for alle at tjekke tilbud på billige Husquarna plænelufter online fra diverse e-handler, og med det motiv har flere online firmaer set sig tvunget til at reducere priserne på Husquarna plænelufter en hel del, og ydermere yde gratis fragt.

Det kan immervæk vise sig gavnligt at efterse nogle få internet forretninger efter tilbud og rabatter på Husquarna plænelufter online forinden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en butik på nettet tilbyder billige Husquarna plænelufter online på tilbud til en pris som er mystisk lav, så burde det i nogle tilfælde være et signal om en fup webshop. Køb med kort er på den anden side en del af et regelsæt, hvilket garanterer os overfor bedrageriske online webshops.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere beløbet til Husquarna plænelufter over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at mennesker som regel søger for eksempel Husquarna plænelufter priser og køb Husquarna plænelufter. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge bl.a. billig Husquarna plænelufter, Husquarna plænelufter tilbud og Husquarna plænelufter online.

Undersøg folks synspunkter

Trustpilot giver dig ganske pålidelige muligheder for at efterforske en hel del aktuelle kunders evalueringer og derved foreslåes det, at du ser nærmere på online butikkens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige Husquarna plænelufter online.

Facebook frembringer tillige super strålende muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. Foruden det ses endda forretninger på nettet hvor kunder kan offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige Husquarna plænelufter online hos en netbutik behøver man i virkeligheden løbe igennem e-butikkens vilkår, men det er tit ikke videre interessant, specielt hos de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

En nem løsning kunne være at se om internet webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en forsikring om at e-butikken overholder dansk lovgivning, og at online virksomheden regelmæssigt revideres af specialister der er indført i de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, ifald du får problemstillinger som følge af din shopping med Husquarna plænelufter. Tilmed er det at foretrække at køberen er obs på de væsentligste retningslinjer der er gældende for bestillingen af Husquarna plænelufter online, eksempelvis den ombytningsrettighed shoppen har.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af Husquarna plænelufter, uagtet om man handler hos Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

Anders gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Else V gav 4 stjerner

Alt var i orden

Anders Larsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Susanne gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til din online shopping
1Den mindst kostelige løsning til levering vil altid være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af e-handlens hjemsted. Den form for fragt er jo vældig vital såfremt vi skal bruge Husquarna plænelufter om et øjeblik. Alternativt så tilbyder enkelte netbutikker levering uden omkostninger, men tit under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum.
2Inden nogen køber billige Husquarna plænelufter hos en online forretning burde de i princippet gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig interessant. Ligeså kan det anbefales at man er vidende om de grundlæggende vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige Husquarna plænelufter online, f.eks. hvilken bytteret internet forretningen anvender.
3Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et reglement, som passer på folk overfor svindlende e-butikker. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du agter at klare omkostningerne af flere omgange.
4Nogle online butikker sikrer levering uden beregning på Husquarna plænelufter, men i reglen afkræver det at man køber for et fastslået beløb. I øvrigt skal man tage den billigste leveringsmetode, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Løsningen er uheldigvis ligeledes ultra fleksibel. Den mest betalelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
5Det er jo yderst fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige Husquarna plænelufter i blandt forskellige online butikker, og derfor frembyder massevis af internet forretninger i Danmark levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel blive rentabelt at prøve visse internet outlets efter tilbud og rabat forud for at du shopper, så man er sikker på at modtage den billigste pris.
6En masse webshops i Danmark giver nu om dage en række forskellige billige leveringsmidler til Husquarna plænelufter. En sikker vinder er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo ualmindeligt fremkommelig, samt typisk endvidere den prisbilligste leveringstype.
7Generelt foreslår vi at finde ud af om e-handlen er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være et sympol på at e-forretningen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at online firmaet ofte kigges til af fagfolk som kender reglementet på området. Før nogen bestiller billige Husquarna plænelufter i en netshop kan man sådan set overveje webbutikkens betingelser.
8Leveringsdygtigheden er jo temmelig aktuel hvis du absolut skal bruge ordren nu og her, og herved er det øjensynligt aktuelt at vi besigtiger leveringstiden på Husquarna plænelufter. En lang række e-forhandlere udlover billig 1 dags levering på masser af produkter, men det er forudsat at ordren lægges tidligere end et fastslået tidspunkt.
9Trustpilot præsterer temmelig strålende muligheder for at granske en hel del aktuelle konsumenters meninger og derfor er det smart, at du verificerer online forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige Husquarna plænelufter online. Facebook byder på lignende fuldt ud solide muligheder for at få en idé om online firmaets troværdighed.