Husk også på væggene, når du indretter

Der er mange ting at huske på, hvis du skal i gang med at indrette en ny bolig eller måske nyindrette dit gamle hjem. Du skal have styr på alt fra møbler til nipsting, og derfor er det nok ikke så mærkeligt, hvis du kommer til at glemme en ting eller to i forbifarten. Men hvis der er en ting, det er godt at huske på, må det siges at være væggene. Væggene indrammer så at sige hele din bolig, og derfor er det vigtigt, at der er fuldstændig styr på dem. Det kan du få tips og tricks til i denne guide.

 

Indram dine billeder og plakater

Mange mennesker er glade for at have billeder og plakater hængende på væggen, og det er der da også gode grunde til. Det kan nemlig være utroligt pænt og dekorativt at have noget til at pynte på væggene. Men du gøre hele setuppet endnu flottere og fuldende looket ved at sørge for at indramme de plakater, du har hængende. Det kan du for eksempel gøre med en ramme 70×100, som er perfekt til at indramme alverdens smukke plakater. I dag findes der også et væld af forskellige rammer på markedet, så du kan indramme med alt fra træ til metal.

 

Er det tid til en gang maling?

Når du har fået indrammet dine billeder og plakater, kan du begynde at kigge lidt nærmere på selve væggene. For er de, som de skal være? Måske er der i virkeligheden også nogle måder, hvorpå du kan gøre dine vægge endnu pænere – for eksempel ved at give dem en gang maling. I dag behøver det nemlig ikke være spor svært at få dine vægge sat i stand. Du kan for eksempel hyre et godt malerfirma, som kan komme ud og give en hånd med.