BESSEY Hurtigtvinge classiX 120x60
355 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 200x100
445 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 160x80
390 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 300x140
610 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge U-form 250x120 GUH 250/120
725 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 250x120
510 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 500x120
685 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 600x120
710 kr.
Mere info
BESSEY Hurtigtvinge classiX 400x120
640 kr.
Mere info
Hurtigtvinge 300x140 mm cmfq30
627 kr.
Mere info
Hurtigtvinge 400x120 mm cmfq40
667 kr.
Mere info
BESSEY hurtigtvinge 20 x 10 cm
510 kr.
Mere info
BESSEY hurtigtvinge 16 x 8 cm
449 kr.
Mere info
BESSEY hurtigtvinge 30 x 14 cm
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en webshop, som tilbyder sparring omkring hurtigtvinge.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg af produkter, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot hurtigtvinge.
Det er absolut super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge forretningens regningslinjer.
Der vil være forskel på prisen på billige hurtigtvinge hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste tilbud, og nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derfor har flertallet adgang til at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggekæder sælger produkter fra adskillige nicheshops, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af hurtigtvinge online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der oftest er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle hurtigtvinge online fra deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du få endnu mere anvendelig service fra nogle som er eksperter i netop hurtigtvinge.
De største byggemarkeder i Danmark
hurtigtvinge bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

hurtigtvinge jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

hurtigtvinge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

hurtigtvinge harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så husk beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på mulige risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
2Det er muligt at indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeriet påvirker planeten.
3Du må på ingen måde mangle værktøj. Tit vil det være en fordel at have det ved hånden når du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at medregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
4Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor må du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du netop vil påbegynde dit store byggeprojekt.
5Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til store byggerier. Enkelte byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Desuden er det bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
6Ofte vil det være afgørende at udarbejde et budget for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør undersøge mulige tilbud på hver enkelt.
7Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med større opgaver, og altså viser det sig essentielt at der er afsat en del plads i køreplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Husk at kalkulere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af det. Hvis du fremskaffer hjælp fra en professionel anbefales det at lede efter prisoverslag fra flere firmaer.
9Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube faciliterer vældig meget anvendelig information, særligt når du søger på engelsk.
10Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de påkrævede materialer til disposition inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsliste som samler det der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
11Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at have en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din køreplan.
12Inden du starter byggeriet må det være ultra værdifuldt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som altså er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er enormt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En hel del byggecentre giver nu om dage et stort udvalg af billige metoder til levering til hurtigtvinge. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når der er tid til det. Denne er jo vældig overkommelig, samt ofte ligeledes den mest billige løsning til levering.

Du kan også tænke over at få produkterne leveret til dit hus eller til når du er på job. Denne viser sig som regel en sjat mere omkostningsfuld, men desuden usædvanlig enkel ved køb af hurtigtvinge online. Den mest billige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af internet firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på hurtigtvinge er jo særligt vigtig når man har behov for produkterne med det samme, så i det øjemed er det nemlig på sin plads at vi efterser leveringstidspunktet ved hurtigtvinge. Temmelig mange internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på adskillige produkter online, hvilket dog betinges af at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsted inden de pakkeansatte tager hjem.

Nogle enkelte e-forretninger i Danmark garanterer fragt uden omkostninger på hurtigtvinge online, men i reglen er det kun gældende hvis man aftager for et fastsat beløb. Alternativt burde man snuppe den mest letkøbte type af levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Masser af netshops yder klik-og-hent hvor man køber billig hurtigtvinge hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af hurtigtvinge i disse byer:

Hedehusene, Kokkedal, Helsingør, Haderslev, Virum, Haslev, Silkeborg, Ballerup, Allerød, Risskov, Grenaa, Rønne, Dragør, Taastrup, Birkerød, Thisted, Hjørring, Gladsaxe, Kolding, Odder, Vejle, Vallensbæk, Rudersdal, Brabrand, Sønderborg, Solrød Strand, Lystrup, Lillerød, Slagelse, Albertslund, Tilst, Køge, Viborg, Nyborg, Herning, Lyngby, Korsør, Glostrup, Aarhus, Gentofte, Højbjerg, Nykøbing Falster, Hedensted, Stenløse, København, Frederiksberg, Frederiksværk, Holstebro, Holbæk, Valby, Tårnby, Odense, Roskilde, Vordingborg, Varde, Kalundborg, Brønderslev, Åbyhøj, Ølstykke, Ringsted, Skive, Brøndby, Jyllinge, Middelfart, Rødovre, Nærum, Horsens, Næstved, Svendborg, Nørresundby, Søborg, Ikast, Hvidovre, Frederikssund, Hillerød, Fredericia, Brønshøj, Skanderborg, Struer, Herlev, Aabenraa, Esbjerg, Værløse, Nakskov, Charlottenlund, Ishøj, Farum, Frederikshavn, Hobro, Greve, Vanløse, Hørsholm, Randers, og Aalborg, .

Afhentning for hurtigtvinge er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland).

Ved indkig i tendenserne er det markant, at online shoppere jævnligt søger efter fx køb hurtigtvinge og hurtigtvinge priser. Vi ser derudover som regel mennesker søge efter eksempelvis hurtigtvinge online, billig hurtigtvinge samt hurtigtvinge tilbud, plus de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Få rabat på hurtigtvinge

Det er jo usædvanlig enkelt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige hurtigtvinge online fra forskellige internet butikker i Danmark, og for det har flere online firmaer set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på hurtigtvinge enormt, og i øvrigt byde på billig fragt.

Det kan stadigvæk blive fordelagtigt at granske en række internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på hurtigtvinge online før du shopper, så man er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en shop udbyder billige hurtigtvinge online for en pris der anses for utopisk billig, kunne det for det meste være et bevis på en uægte internet butik. Køb med kort er imidlertid omfattet af en lov, som bistår en imod bedrageriske webbutikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at dække prisen på hurtigtvinge over en periode. Dette fås ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Ses der på tendenserne står det klart, at online shoppere mange gange leder efter blandt andet hurtigtvinge priser og køb hurtigtvinge. Man ser derudover typisk folk lede efter for eksempel billig hurtigtvinge, hurtigtvinge tilbud samt hurtigtvinge online.

Analyser andre menneskers ratings

Trustpilot medfører immervæk gavnlige løsninger til at bese en længere række tidligere konsumenters tanker og derved kan det anbefales, at du kigger nærmere på e-forhandlerens vurderinger forinden du shopper billige hurtigtvinge online.

Facebook frembringer for øvrigt fuldkommen hensigtsmæssige genveje til at få en idé om internet webshoppens popularitet. Herinde møder vi nogle online virksomheder som tilbyder folk at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også kan tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige hurtigtvinge online på en webshop kan man for at være på den sikre side tyde webshoppens forretningsbetingelser, dog er det tit et omfattende arbejde, specielt hos de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

En nemmere løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være et tegn på at internet selskabet retter sig efter de officielle regler, udover at netshoppen jævnligt tilses af eksperter som er meget bekendte med reglerne.

Det er en rigtig god mulighed for support, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med din ordre på hurtigtvinge. Ligeså slår vi et slag for at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der har betydning for bestillingen af hurtigtvinge online, som eksempelvis hvilken byttepolitik webshoppen garanterer.

På grund af dette er det også relevant, at man stadig opbevarer ens ordremail, så man i fremtiden kan bevidne købet af hurtigtvinge, hvad end man shopper hos Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg eller Stark.

Henrik Olsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Søren I gav 4 stjerner

Fremragende!

Per Madsen gav 5 stjerner

Fremragende service

Helle S gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til internetshopping
1Inden folk bestiller billige hurtigtvinge hos en online shop kunne man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant. Tillige tilråder vi at køber er vidende om de vigtigste bestemmelser der har betydning for shopping af billige hurtigtvinge online, fx hvilken returneringsret forretningen kører med.
2Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter kunden imod bedrageriske online forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage regningen af flere omgange.
3Det er i høj grad let gængeligt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige hurtigtvinge i blandt diverse online shops, og derfor præsterer en lang række webshops levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at eftergå en række internet forretninger efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
4Fragttiden er selvfølgelig rigtig betydningsfuld om du skal bruge din ordre inden for få dage, så med det formål er det jo klogt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt på hurtigtvinge. En række internet varehuse byder på billig 1 dags fragt på de fleste produkter, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren placeres før et besluttet tidspunkt.
5Den billigste type af levering er dog selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af online webshoppens bopæl. Den leveringsmåde er naturligvis virkelig aktuel i tilfælde af at vi behøver hurtigtvinge med det samme. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet gratis levering, men undertiden kun ifald der erhverves for et fastslået beløb.
6Trustpilot medfører evigt pålidelige chancer for at analysere en stor gruppe aktuelle kunders iagttagelser og herved er det at foretrække, at du verificerer online shoppens kritik før du handler billige hurtigtvinge online. Facebook præsterer ligeledes fuldstændig sikre metoder til at få indblik i online butikkens pålidelighed.
7Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det er en angivelse af at e-forretningen forstår dansk lovgivning, samt at shoppen undertiden efterses af specialister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at nogen handler billige hurtigtvinge hos en online shop bør de i princippet kigge på netshoppens handelsaftale.
8Nogle forretninger på nettet byder på billig fragt på hurtigtvinge, men oftest kun ifald man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt må du vælge den mest prisbevidste form for fragt, der i mange tilfælde er at få kørt pakken til et udleveringssted. Denne er ofte endda rigtig enkel. Den prisbilligste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
9De fleste butikker på nettet frembyder efterhånden en række forskellige billige leveringsformer til hurtigtvinge. En der er meget almindelig er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså særdeles simpel, samt oftest endda den prisbilligste leveringsmodel.