Byghjem.dk

Hurtiglim

Hurtiglim Plast Gummi Loctite 4062
271 kr.
Mere info
Hurtiglim slagfast Loctite 480
30.529 kr.
Mere info
Hurtiglim Allround Loctite 422
246 kr.
Mere info
Hurtiglim SUPER GLUE ALL PLASTICS
56 kr.
Mere info
Hurtiglim Loctite SUPER GLUE POWER FLEX
459 kr.
Mere info
Hurtiglim lugtfri Loctite 460.403
295 kr.
Mere info
Hurtiglim Standard Loctite 496
269 kr.
Mere info
Hurtiglim Cyanoakrylat Loctite 420
293 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden bare hurtiglim.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, som giver sparring omkring hurtiglim.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige hurtiglim hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og andre satser på faglig sparring. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige nær dig, og som følge af det har man valget om at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Hermed har man chancen for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe varerne med det samme.
De gængse byggekæder samler varer fra talrige specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af hurtiglim online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af specialiserede netshops er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at bestille hurtiglim online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du forvente endnu mere erfaren service fra mennesker som er specialister i lige præcis hurtiglim.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

hurtiglim jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hurtiglim bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

hurtiglim silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

hurtiglim harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Inden du igangsætter arbejdet kan det vise sig ufatteligt værdifuldt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
2For udendørs opgaver har vind og vejr en vigtig rolle. Således kan du jævnligt kigge på meldingerne om vejret i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
3Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når det kommer til vigtige byggeprocesser. Flere ombygninger behøver flere folk. Samtidig bør det være mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
4Der kan findes endeløse vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder temmelig meget udbytterig info, især hvis man benytter den engelske version.
5Man bør nødig mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være meningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt inden du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at medregne de her udgiftsposter i økonomien.
6Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være behjælpeligt at notere alle poster, hvorefter man bør undersøge online tilbud på dem hver især.
7Der kommer uden tvivl utidige vanskeligheder ved større byggeprojekter, og altså viser det sig betydningsfuldt at der afsættes god tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Det kan vurderes om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde tilkøbe professionel hjælp til noget af det. Såfremt du vil benytte eksperthjælp vil det typisk være en god idé at modtage tilbud fra diverse håndværkere.
9Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på klimaet.
10Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
11Måske det viser sig vigtigt at have de relevante materialer indkøbt i god tid før du starter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig huskeliste som samler alt du får brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en klar dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er utrolig overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En lang række forhandlere på nettet tildeler nu om dage flere billige løsninger til levering til hurtiglim. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de købte varer når det passer dig. Fragtformen er jo temmelig problemfri, samt mange gange endvidere den prisbilligste type af levering.

Du burde omvendt prøve at vælge afsending til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Denne er til tider en smule dyrere, men ydermere ret så simpel med hurtiglim online. Den billigste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du lever lige ved online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på hurtiglim kan vise sig at være meget aktuel såfremt du står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, så af den grund er det sandelig passende at du ser den estimerede leveringsdato ved hurtiglim. Temmelig mange e-handler – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, der dog er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset forud for at de pakkeansatte tager hjem.

En hel del shops på nettet præsterer levering uden beregning på hurtiglim online, men undertiden er det påkrævet at der indkøbes for en præcis sum. Alternativt skulle man vælge den billigste form for fragt, som ofte er at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

En hel del netbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig hurtiglim derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan. De giver bl.a. afhentning af hurtiglim i følgende områder:

Albertslund, Herlev, Roskilde, Brønshøj, Sønderborg, Haslev, Vallensbæk, Helsingør, Solrød Strand, Tårnby, Brøndby, Åbyhøj, Ballerup, Risskov, Hillerød, Søborg, Viborg, Valby, Rønne, Glostrup, Korsør, Nyborg, Brabrand, Stenløse, Ikast, Ølstykke, Nørresundby, Aalborg, Tilst, Grenaa, Odense, Haderslev, Fredericia, Taastrup, Hobro, Holbæk, Rødovre, Horsens, Værløse, Odder, Brønderslev, Rudersdal, Varde, Birkerød, Frederiksberg, Thisted, Frederikshavn, Hedehusene, Ishøj, Svendborg, Vanløse, Holstebro, Gladsaxe, Nakskov, Aarhus, Dragør, Kokkedal, Højbjerg, Esbjerg, Lyngby, Randers, Jyllinge, Gentofte, Hørsholm, Greve, Lillerød, Nærum, Hvidovre, Struer, Næstved, Slagelse, Frederikssund, Frederiksværk, Silkeborg, Charlottenlund, Farum, Allerød, Skanderborg, Hedensted, Kolding, Virum, Aabenraa, Herning, Hjørring, Nykøbing Falster, Skive, Kalundborg, Vordingborg, København, Lystrup, Ringsted, Vejle, Køge, og Middelfart, .

Klik-og-hent for hurtiglim er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at mennesker tit søger efter eksempelvis hurtiglim tilbud og hurtiglim online. Man ser desuden tit folk efterspørge blandt andet hurtiglim priser, billig hurtiglim og køb hurtiglim, plus de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Gode tilbud på hurtiglim

Det er særdeles ukompliceret for enhver at sammenholde priser på billige hurtiglim online på flere internet handler, og følgelig har utallige webshops set sig nødsaget til at presse prisniveauet på hurtiglim markant, og i øvrigt frembyde billig levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig rentabelt at analysere et par internet handler efter rabatter og tilbud på hurtiglim online forud for at du køber, sådan at du er garanteret at modtage den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan og 10-4.

Man må dog være omhyggelig med, at hvis en internet butik afsætter billige hurtiglim online til en udsalgspris der virker utopisk billig, så kunne det for det meste være et faresignal om en snydagtig internet webshop. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket dækker dig som køber imod svindlende outlets på nettet.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en løsning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere regningen på hurtiglim over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man kigger i data er det klart, at netshoppere tit kigger efter blandt andet hurtiglim tilbud og hurtiglim priser. Man ser derudover mange gange netshoppere søge efter eksempelvis hurtiglim online, billig hurtiglim samt køb hurtiglim.

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot medfører ganske passende chancer for at tyde en stor gruppe øvrige brugeres meninger og derved tilråder vi, at du analyserer online shoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige hurtiglim online.

Facebook præsterer også flere nyttige genveje til at få indsigt i internet forretningens troværdighed. Foruden det ses mange butikker på nettet som giver folk mulighed for at sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, som ligeledes kan anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige hurtiglim online på en webshop bør de utvivlsomt få overblik over virksomhedens handelsaftale, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed kunne være at efterse hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, da det længe har været en angivelse af at online forretningen anerkender de danske love, og at den af og til overværes af fagmænd der er inde i de gældende vilkår.

Dette er desuden din lejlighed til at blive assisteret, hvis du udsættes for besvær med dit køb af hurtiglim. Endvidere er det klogt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af hurtiglim online, fx den returneringsret shoppen bruger.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man permanent gemmer sin ordremail, så man senere kan bevidne bestillingen af hurtiglim, uagtet om man har købt fra Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg eller Jem og Fix.

Louise Nielsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Maria gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Jørgen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Tina Petersen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til online shopping
1Leveringshastigheden er ret så vital ifald man står og skal bruge produkterne om få sekunder, og af den grund er det rimelig fornuftigt at man tjekker den estimerede leveringsdato for hurtiglim. En masse online virksomheder yder billig 1 dags fragt på de fleste varer, som trods alt stiller krav om at transaktionen gennemføres før et givent klokkeslæt.
2Temmelig mange e-forretninger frembyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsløsninger til hurtiglim. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når du har tid. Denne er nemlig særdeles praktisk, og endda ydermere den billigste metode til levering.
3Før nogen shopper billige hurtiglim hos en webbutik bør man i og for sig gennemgå forhandlerens vilkår, men det er almindeligvis et omfattende projekt. Desuden anbefaler vi at køberen er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige hurtiglim online, f.eks. den ombytningsret internet firmaet tilbyder.
4Trustpilot leverer adskillige anstændige muligheder for at tolke en længere række forhenværende konsumenters kritik og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på e-forhandlerens bedømmelser inden du bestiller billige hurtiglim online. Facebook fører til også immervæk udmærkede metoder til at få en idé om e-handlens popularitet.
5Det har vist sig at være meget praktisk for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige hurtiglim fra flere internet handler, og så lover flertallet af online firmaer billig levering. Det kan ikke desto mindre blive smart at kontrollere et par forskellige webshops efter rabat og tilbud forinden du handler, sådan at man er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af et regulativ, som sikrer dig som køber overfor fup webbutikker. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at dække pengene senere.
7Den mest betalelige leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du opholder dig nærved internet webshoppens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis rigtig relevant hvis vi behøver hurtiglim omgående. Alternativt så garanterer en række online butikker levering uden beregning, men i reglen er det under forudsætning af at man bestiller for en konkret pris.
8Enkelte outlets på nettet byder på gratis fragt på hurtiglim, men undertiden kun når man aftager for et konkret beløb. Alternativt skulle man gribe den mest billige fragttype, som ofte er at få leveret produkterne til et udleveringssted. Den viser sig for det meste ydermere super ligetil. Den mest betalelige fragtform er unægtelig at hente varerne selv.
9Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, da det er et bevis på at internet virksomheden overholder de opstillede regler, samt at den fra tid til anden kontrolleres af fagfolk der er inde i retningslinjerne. Inden nogen handler billige hurtiglim i en netshop bør man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens betingelser.