Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende netbutikkens regler.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige Hurricane løvsuger hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har gode tilbud, imens nogle fokuserer på service. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af Hurricane løvsuger.
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare Hurricane løvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af Hurricane løvsuger online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder findes i hele landet, og hermed har flertallet adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du opleve ekstremt begavet sparring fra folk med specialistviden i lige præcis Hurricane løvsuger.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du når du køber Hurricane løvsuger online på deres webshop.
De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få en lavere pris.
Danmarks største byggekæder

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Hurricane løvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Hurricane løvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Hurricane løvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Hurricane løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdshjelm som sikrer dig overfor potentielle skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
2Der kommer jævnligt utidige problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og ergo kan det være essentielt at man afsætter en god portion tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at komme i mål.
3Du bør aldrig nogensinde undvære grej. Typisk vil det være fornuftigt at have værktøjet tilgængeligt forinden du starter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
4Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive yderst værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit tjekke vejrberetningerne lige før byggeprojektet, så det ikke uventet går i gang med at piske ned bedst som du er midt i det krævende byggeprojekt.
6Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggearbejdet, navnlig ved vigtige byggeopgaver. Krævende byggerier gør krav på flere folk. Dertil vil det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
7Måske burde det overvejes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du ønsker professionel assistance vil det typisk være en god idé at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
8Det er muligt at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives ifald byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive en god idé at notere alle udgiftsposter, og bagefter tjekke prisen på dem en ad gangen.
10Du har adgang til en verden af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube faciliterer utrolig meget brugbar oplysning, specielt såfremt man benytter den engelske version.
11Det kan vise sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du bør udarbejde en hurtig liste indeholdende alt hvad som er nødvendige, og bagefter efterse hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal have en klar dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, samt derudover en nummerorden. Vær konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

En række outlets på nettet foreslår nu om stunder en lang række forskellige billige metoder til levering til Hurricane løvsuger. En yndling er p.t. levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Muligheden er jo ret så fremkommelig, og tit også den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at få pakken bragt til dit hus eller til dit arbejde. Denne er desværre en tand mere omkostningsfuld, men omvendt virkelig overkommelig ift. Hurricane løvsuger online. Den mest prisbevidste leveringstype er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig nær internet shoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på Hurricane løvsuger er selvfølgelig ultra central når man står og skal bruge ordren om få sekunder, så derfor er det bestemt passende at du gransker den estimerede leveringstid for Hurricane løvsuger. Størstedelen af internet outlets – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, som står og falder med at ordren aflægges forud for et bestemt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket forud for at pakkepersonalet har fri.

En række netbutikker frembyder gratis fragt på Hurricane løvsuger online, men i de fleste tilfælde kun ifald der bestilles for en bestemt pris. Derudover skulle du snuppe den mest prisbevidste slags levering, som gerne vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig Hurricane løvsuger online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne giver bl.a. klik-og-hent på Hurricane løvsuger i disse områder:

Vallensbæk, Lystrup, Virum, Holbæk, Værløse, Kolding, Herlev, Korsør, Lillerød, Køge, Vordingborg, Hørsholm, Greve, Haslev, Nykøbing Falster, Aarhus, Thisted, Fredericia, Skanderborg, Sønderborg, Frederikshavn, Taastrup, Valby, Struer, Aabenraa, Nakskov, Esbjerg, Glostrup, København, Ballerup, Grenaa, Frederikssund, Slagelse, Gentofte, Ølstykke, Frederiksberg, Hedehusene, Holstebro, Tilst, Hillerød, Kokkedal, Vejle, Søborg, Gladsaxe, Frederiksværk, Ikast, Roskilde, Hjørring, Nørresundby, Stenløse, Charlottenlund, Rødovre, Odense, Jyllinge, Rudersdal, Brabrand, Ishøj, Viborg, Helsingør, Birkerød, Risskov, Lyngby, Ringsted, Hobro, Brønshøj, Farum, Næstved, Hedensted, Dragør, Skive, Herning, Randers, Tårnby, Haderslev, Rønne, Albertslund, Nyborg, Varde, Aalborg, Svendborg, Solrød Strand, Vanløse, Silkeborg, Højbjerg, Brønderslev, Hvidovre, Åbyhøj, Middelfart, Nærum, Horsens, Allerød, Kalundborg, Odder, og Brøndby, .

Klik-og-hent for Hurricane løvsuger er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster).

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere tit søger efter fx Hurricane løvsuger tilbud og Hurricane løvsuger online. Vi ser derudover tit online shoppere efterspørge eksempelvis køb Hurricane løvsuger, billig Hurricane løvsuger samt Hurricane løvsuger priser, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Spar penge på Hurricane løvsuger

Det er temmelig simpelt for forbrugerne at sammenligne priser på billige Hurricane løvsuger online på tværs af internet outlets, og ergo har flertallet af internet virksomheder ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på Hurricane løvsuger betragteligt, og ydermere frembyde billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive rentabelt at kontrollere indtil flere e-forhandlere efter tilbud og rabatter på Hurricane løvsuger online før du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre være klar over, at ifald en webbutik reklamerer billige Hurricane løvsuger online på tilbud til en salgspris som kan ses som grænseløst fremragende, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk webshop. Kortkøb er trods alt en del af en bestemmelse, hvilket beskytter dig overfor fup e-butikker.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre prisen på Hurricane løvsuger over tid. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Når man kigger i søgedata står det markant, at internet shoppere ofte søger efter fx køb Hurricane løvsuger og Hurricane løvsuger priser. Derudover ser vi tit mennesker lede efter eksempelvis Hurricane løvsuger tilbud, Hurricane løvsuger online samt billig Hurricane løvsuger.

Undersøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot fører til helt udmærkede genveje til at beskue diverse eksisterende køberes anmeldelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet forretningens omtaler før du placerer din ordre på billige Hurricane løvsuger online.

Facebook resulterer i derudover nogle fortræffelige chancer for at få indblik i online firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk netbutikker hvor kunder kan afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som lige så vel bør anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige Hurricane løvsuger online i en butik burde de for at være på den sikre side tyde shoppens handelsaftale, det er dog gerne ikke super spændende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det længe har været en indikation om at e-firmaet efterlever den officielle danske lovgivning, og at e-forretningen løbende tilses af fagmænd der har indsigt i reglerne.

Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, hvis du udsættes for problemstillinger med dit indkøb af Hurricane løvsuger. Herudover foreslåes det at du er opmærksom på de fundamentale regler i forbindelse med bestillingen af Hurricane løvsuger online, fx den ombytningspolitik internet forhandleren anvender.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man når som helst gemmer sin kvitteringsmail, så man altid kan bevise sit køb af Hurricane løvsuger, hvad end man har bestilt ved Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

Birthe gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Hans gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Thomas C gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anne K gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Forinden folk shopper billige Hurricane løvsuger på en netshop burde de i reglen gennemgå webbutikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt. Tilmed er det smart at køberen er sat ind i de væsentligste reglementer der har betydning for købet af billige Hurricane løvsuger online, som eksempelvis den bytteret shoppen anvender.
2Den mest letkøbte leveringstype er dog at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du lever tæt på online shoppens hjemsted. Den form for levering er selvfølgelig ret så essentiel om du står og skal bruge Hurricane løvsuger inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte webshops gratis levering, men i reglen er det så nødvendigt at der handles for en konkret pris.
3En masse outlets på nettet tilbyder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til Hurricane løvsuger. Den mest moderne er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv kan afhente ordren når det passer dig. Den er jo yderst let gængelig, samt typisk ligeledes den mindst kostelige fragtform.
4Leveringstidspunktet er naturligvis meget relevant såfremt man har brug for dine nye varer nu og her, og herved er det fuldt ud klogt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid på Hurricane løvsuger. En hel del online shops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer, men som imidlertid er regnet ud fra at du bestiller forinden et konkret tidspunkt.
5Det er jo ret så overkommeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige Hurricane løvsuger på flere online firmaer, og med det motiv præsterer massevis af internet firmaer fragt uden betaling. Men det kan til hver en tid blive smart at kigge forbi forskellige online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du handler, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en foranstaltning, der redder dig imod uægte forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at klare betalingen over en periode.
7Generelt anbefaler vi at bemærke om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det burde være en sikring om at e-butikken retter sig efter de officielle regler, og at e-forretningen en gang i mellem overværes af jurister som har ekspertise inden for lovene på området. Før folk køber billige Hurricane løvsuger hos en online shop kan man uden tvivl løbe igennem dens handelsvilkår.
8Trustpilot medfører evigt troværdige muligheder for at efterse forskellige øvrige køberes vurderinger og på grund af dette er det godt, at du udforsker online firmaets ratings inden du shopper billige Hurricane løvsuger online. Facebook tilbyder tilsvarende nogle tiltalende muligheder for at få en idé om e-butikkens popularitet.
9En hel del internet handler garanterer fragt uden beregning på Hurricane løvsuger, men typisk er det betinget af at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ kan du overveje den mindst kostelige løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Muligheden er som oftest endda ret så nem. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.