Viking HM hulsavsæt S-300LK CC 22-78mm - Elektrikersæt
3.049 kr.
Mere info
Viking HSS hulsavsæt S 125 ISO 16-50mm
1.075 kr.
Mere info
Viking HSS hulsavsæt S225 57-127mm - VVS sæt
1.813 kr.
Mere info
Viking HSS hulsavsæt S155 25-79mm - VVS sæt
1.578 kr.
Mere info
Viking HSS Hulsavsæt S150 19-57mm - VVS sæt
1.341 kr.
Mere info
Starrett HSS Hulsavssæt CS 06001 6 dele
649 kr.
Mere info
Viking HSS Hulsavsæt S175 22-64mm - Elektrikersæt
1.396 kr.
Mere info
Viking HSS hulsavsæt S-300LK 22-78mm - Elektrikersæt
2.349 kr.
Mere info
Viking HSS hulsavsæt S200 19-64mm - Kombinationssæt
1.895 kr.
Mere info
Starrett HSS Hulsavsæt DC 10021 sæt 12 stk.
595 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende netbutikkens betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare hulsavsæt.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan du købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp til valg af hulsavsæt.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Der er variationer i salgspriserne på billige hulsavsæt fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på lave priser, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder varer fra mange forskellige nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af hulsavsæt online.
De store byggekæder findes overalt i landet, og derfor har mange adgang til at bestille online og transportere produkterne selv. Takket være dette har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller hulsavsæt online på deres side.
Hovedparten af webshops i små nicher har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo vil du opleve super nyttig vejledning fra nogle som er specialister i lige præcis hulsavsæt.
De største byggekæder i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hulsavsæt silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

hulsavsæt bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

hulsavsæt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

hulsavsæt harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske du burde tage til overvejelse om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Såfremt du søger assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra diverse virksomheder.
2Du må aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx sko og hjelm som beskytter dig mod mulige risici. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
3Det er muligt at indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
4Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube yder assistance med ret så meget gavnlig oplysning, især når du leder på engelsk.
5Der viser sig som regel ubelejlige hovedpiner ved krævende byggeprojekter, og altså er det værdifuldt at man har afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
6Det anbefales at få hjælp til projektet, navnlig såfremt det er store projekter. Store ting bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig må det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
7Forinden du igangsætter arbejdet kan det være temmelig afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
8Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør liste en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
9Det kan vise sig at være afgørende at have lavet et budget for byggeprojektet, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå alle udgiftsposter, og herefter kortlægge prisen på dem hver især.
10For projekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Således kan du løbende holde øje med vejrudsigten i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
11Du bør ikke undvære værktøj. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet parat før du indleder arbejdet. Husk også at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
12Måske kan det blive afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat i god tid før du går i krig med byggeriet. Du har fordel af at lave en punktforms liste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, så du er sikker på at du har styr på det.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En del online forhandlere frembyder i dag alverdens billige fragttyper til hulsavsæt. En der er meget populær er i vore dage udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst hensigtsmæssig, og ofte også den mindst kostelige fragttype.

Du burde tillige påtænke at få pakken bragt til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er undertiden en anelse mere omkostningsfuld, men også særligt gnidningsløs med hulsavsæt online. Den mindst kostelige fragtform er unægtelig selv at hente produkterne, men det beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på hulsavsæt er naturligvis ret udslagsgivende såfremt man mangler produkterne med det samme, og af den grund er det særdeles væsentligt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på hulsavsæt. Mange online webshops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, men husk at det kræver at du bestiller inden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ekspederet før de pakkeansatte får fri.

En hel del forretninger på nettet yder gebyrfri levering på hulsavsæt online, men ofte er det under betingelse af at der shoppes for en bestemt sum. I øvrigt burde man tage den mindst kostelige løsning til levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig hulsavsæt derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan og Harald Nyborg. De yder eksempelvis click-and-collect på hulsavsæt i disse byer:

Fredericia, Hedensted, Dragør, Værløse, Greve, Albertslund, Risskov, Skanderborg, Aalborg, Hedehusene, Lillerød, Birkerød, Gentofte, Tårnby, Grenaa, Rønne, Glostrup, Valby, Brøndby, Rudersdal, Skive, Herlev, Viborg, Korsør, Farum, Solrød Strand, Hvidovre, Aarhus, Struer, Vordingborg, Tilst, Hobro, Frederikssund, Odder, Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Lyngby, Vallensbæk, Nyborg, Frederiksværk, Gladsaxe, Hillerød, Vanløse, Brønshøj, Ølstykke, Slagelse, Kokkedal, Kolding, Nørresundby, Søborg, Ikast, Hjørring, Thisted, Virum, Lystrup, Odense, Ishøj, Roskilde, Esbjerg, Varde, Charlottenlund, Ballerup, København, Højbjerg, Helsingør, Frederikshavn, Åbyhøj, Hørsholm, Jyllinge, Kalundborg, Næstved, Brønderslev, Nakskov, Rødovre, Herning, Haslev, Silkeborg, Ringsted, Nykøbing Falster, Brabrand, Holstebro, Frederiksberg, Allerød, Nærum, Køge, Horsens, Vejle, Holbæk, Randers, Stenløse, Middelfart, Svendborg, og Taastrup, .

Click-and-collect af hulsavsæt er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i data bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel hulsavsæt online og hulsavsæt tilbud. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter fx køb hulsavsæt, billig hulsavsæt og hulsavsæt priser, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Spar penge på hulsavsæt

Det har vist sig at være ultra nemt for folk at sammenholde priser på billige hulsavsæt online på tværs af e-firmaer, og følgelig har masser af outlets på nettet ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på hulsavsæt eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Det kan immervæk vise sig smart at sammenholde visse webshops efter billige priser på hulsavsæt online forinden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at få den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Du skal imidlertid være årvågen med, at i tilfælde af at en shop frembyder billige hulsavsæt online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som hamrende billig, så kunne det undertiden være et bevis på en bedragerisk internet shop. Shopping med kort er dog en del af en bestemmelse, der garanterer dig imod fup online forhandlere.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale pengene til hulsavsæt i flere bidder. Det fås normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel hulsavsæt priser og billig hulsavsæt. Foruden dette ser man typisk folk kigge efter blandt andet hulsavsæt tilbud, køb hulsavsæt og hulsavsæt online.

Kig på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot resulterer i i højeste grad tiltalende løsninger til at bese adskillige aktuelle køberes opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du beser netbutikkens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige hulsavsæt online.

Facebook præsterer tillige ganske gode metoder til at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi nogle internet forretninger som giver folk mulighed for at publicere en omtale af ordreforløbet, som tilmed kan benyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige hulsavsæt online på en internet handler kunne de i princippet tyde netbutikkens regler, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Alternativet kan derfor være at kigge om online forretningen er e-mærket, som er et kendetegn for at internet forretningen respekterer dansk lovgivning, udover at e-shoppen rutinemæssigt efterses af fagfolk som kender lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, såfremt du får udfordringer ved din handel med hulsavsæt. Dertil anbefaler vi at køber er opmærksom på de mest centrale regler der kan influere på købet af hulsavsæt online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online shoppen tilbyder.

Derfor er det tillige afgørende, at man stadigvæk beholder ens faktura e-mail, så man altid vil kunne bevise bestillingen af hulsavsæt, ligegyldig om man har købt fra Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan eller Stark.

Maria I gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Kirsten gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Karen Madsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Niels A gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til når du køber online
1Vi slår generelt et slag for at se om online shoppen er e-mærke tilsluttet, da det ofte er et billede på at internet virksomheden retter sig efter de opstillede regler, og at e-firmaet nu og da kigges til af sagkyndige der forstår vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige hulsavsæt hos en online forretning kunne de de facto se på e-shoppens forretningsaftale.
2Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du er i kort afstand af e-butikkens bopæl. Den slags levering er naturligvis virkelig central i tilfælde af at man behøver hulsavsæt lige om lidt. Alternativt så yder en række internet varehuse fragtfri levering, men for det meste gælder det kun hvis der shoppes for et fastsat beløb.
3Forinden nogen køber billige hulsavsæt i en internet handler burde de uden tvivl kigge på butikkens regler, det er dog naturligvis et omfattende arbejde. Udover dette kan det anbefales at du er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der kan have betydning for købet af billige hulsavsæt online, til eksempel hvilken bytteret online butikken anvender.
4Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en regel, der assisterer dig som kunde overfor svindlende internet firmaer. Som en anden løsning kunne du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil honorere prisen over tid.
5Trustpilot fremskaffer i højeste grad uafhængige genveje til at kontrollere mange tidligere kunders ratings og herved slår vi et slag for, at du eftergår webshoppens kritik inden du shopper billige hulsavsæt online. Facebook frembyder tillige nogenlunde gunstige muligheder for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
6Fragtperioden er selvfølgelig yderst betydningsfuld ifald du mangler dine nye varer omgående, så herved er det nemlig på sin plads at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved hulsavsæt. En del e-butikker i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste varer, som imidlertid beroer på at bestillingen anbringes inden et angivent tidspunkt.
7Det er jo efterhånden særdeles ukompliceret for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige hulsavsæt hos forskellige online firmaer, og derfor garanterer flertallet af netbutikker fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at undersøge flere e-butikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris.
8En lang række internet shops giver efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmetoder til hulsavsæt. Den mest populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså særdeles fremkommelig, og typisk tillige den billigste fragtløsning.
9Enkelte online varehuse præsterer gratis levering på hulsavsæt, men typisk påkræves det at man bestiller for et præcist beløb. Ellers kan du udse dig den mest billige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Metoden bliver sædvanligvis også ultra nem. Den mest billige leveringsversion er utvivlsomt at hente ordren selv.