Festool Hulkehlfræser HW S8 R6,35
270 kr.
Mere info
Festool Hullkehlfræser HW S12 D40/25/R20
775 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R8
300 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 12 mm HW S12 D30/20/R15
650 kr.
Mere info
CMT Hulkehlfræser HM R12,7 K8
570 kr.
Mere info
CMT Hulkehlefræser HM R10,5 x 25 K8 til gulvvarmeslanger
419 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R4
240 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R9,7
325 kr.
Mere info
CMT Hulkehlefræser HM R9,5 x 25 K8 til gulvvarmeslanger
395 kr.
Mere info
CMT hulkehlfræsejernssæt til gulvvarmeslanger 6 stk.
649 kr.
Mere info
CMT Hulkehlfræser HM R 6,35 K8
280 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D38,1/R12,7 KL
480 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/R9,5 KL
420 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D28,7/R8 KL
400 kr.
Mere info
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R12,7
365 kr.
Mere info
CMT Hulkehlfræser HM R16,0 K12
650 kr.
Mere info
CMT Hulkehlfræser HM R 6,35 K8
270 kr.
Mere info
CMT Hulkehlfræser HM R 9,5x25 K8
479 kr.
Mere info
CMT Hulkehlfræser HM R 11x25 K8
509 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af hulkehlfræser.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover blot hulkehlfræser.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Du bør derfor undersøge butikkens regler.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggemarkeder.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige hulkehlfræser fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på de bedste priser, imens nogle har faglig sparring. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og i kraft af det har folk tilbuddet om at købe online og hente varerne på egen hånd. Hermed kan du overveje at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra alle mulige leverandører, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af hulkehlfræser online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online får du ekstra gode tilbud.
Forskellige nicheforretninger på nettet har en dybdegående viden om deres varer, da de ikke sælger andet. Pga. dette forventes det at du får ekstremt erfaren service fra ansatte som er specialister i lige præcis hulkehlfræser.
Forskellige specialiserede netbutikker er små firmaer, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller hulkehlfræser online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
hulkehlfræser silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hulkehlfræser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

hulkehlfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hulkehlfræser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag over 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis projektet er godt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
2Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige ombygninger. Enkelte ombygninger bør udføres af mere end en person. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
3Ved opgaver udendørs har vind og vejr meget at sige. Af den årsag kan du tit se udsigten ift. vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned bedst som du er midt i dit vigtige byggeprojekt.
4Inden du optager arbejdet er det ret afgørende at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være gældende love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Der er en overflod af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med enorme mængder nyttig information, især når du benytter den engelske version.
6Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke opgaver der løses på hvilke dage, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
7Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forinden du går til værks med eksekveringen. Du har fordel af at nedskrive en punktforms note hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og bagefter efterse listen, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
8Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problematikker i forbindelse med større byggeprojekter, og følgelig er det vigtigt at man har afsat rimelig plads i planen, så man kan være afslappet omkring at komme i mål.
9Typisk vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være fornuftigt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
10Du må unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom arbejdssko der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
11Du bør tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal have assistance fra en fagmand til områder af projektet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagmand er det fornuftigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
12Du må under ingen omstændigheder gå ned på grej. Jævnligt kan det være vigtigt at have grejet til rådighed når du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er usædvanligt flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Flere internet webshops yder heldigvis flere billige leveringsmuligheder til hulkehlfræser. Førstevalget hos mange er lige nu udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter ordren den dag der passer dig. Muligheden er altså særligt overkommelig, samt endda tilmed den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde på samme måde tænke over at få ordren bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er uheldigvis en smule mere pebret, men derudover vældig hensigtsmæssig med hulkehlfræser online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den løsning afhænger af at du opholder dig i nærheden af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på hulkehlfræser er naturligvis meget væsentlig når du har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det i sandhed afgørende at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved hulkehlfræser. Mange firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre online, som alligevel antager at handlen gemmenføres forinden et bestemt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet forinden de logistikansatte har fri.

Nogle få internet butikker frembyder fragt uden gebyr på hulkehlfræser online, men for det meste forudsætter det at der aftages for et fastslået beløb. Ellers bør man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

De store byggecentre yder klik-og-hent hvor du køber billig hulkehlfræser derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder fx klik-og-hent på hulkehlfræser i følgende områder:

Rudersdal, Slagelse, Gentofte, Vordingborg, Middelfart, Allerød, Helsingør, Aalborg, Ølstykke, Herlev, Herning, Stenløse, Nyborg, Ballerup, Farum, Værløse, Jyllinge, Skive, Fredericia, Brabrand, Holbæk, Nærum, Haderslev, Lillerød, Silkeborg, Nørresundby, Skanderborg, Risskov, Hedensted, Kokkedal, Aabenraa, Taastrup, Lystrup, Frederiksberg, Ringsted, Brønderslev, Hjørring, Vanløse, Haslev, Vejle, Tårnby, Næstved, Kalundborg, Glostrup, Rønne, Højbjerg, Ikast, Odense, Vallensbæk, Åbyhøj, Lyngby, København, Hørsholm, Varde, Struer, Køge, Frederikssund, Birkerød, Sønderborg, Kolding, Hedehusene, Gladsaxe, Dragør, Horsens, Korsør, Grenaa, Aarhus, Hillerød, Charlottenlund, Brønshøj, Albertslund, Tilst, Thisted, Søborg, Holstebro, Greve, Svendborg, Frederiksværk, Viborg, Randers, Solrød Strand, Valby, Ishøj, Hvidovre, Odder, Brøndby, Roskilde, Nykøbing Falster, Virum, Nakskov, Esbjerg, Rødovre, Frederikshavn, og Hobro, .

Afhentning ift. hulkehlfræser er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm).

Når der ses på tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter blandt andet hulkehlfræser online og hulkehlfræser priser. Man ser derudover jævnligt folk søge blandt andet hulkehlfræser tilbud, billig hulkehlfræser samt køb hulkehlfræser, plus de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på hulkehlfræser

Det er efterhånden rigtig fleksibelt for enhver at søge sig frem til priser på billige hulkehlfræser online på tværs af e-shops, og herved har adskillige outlets på nettet fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på hulkehlfræser voldsomt, og ydermere yde fri fragt.

Det kan dog stadigvæk blive rentabelt at tjekke et par internet forhandlere efter tilbud og rabatter på hulkehlfræser online inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Du må alligevel ikke glemme, at ifald en internet shop reklamerer billige hulkehlfræser online til en salgspris der kan virke himmelråbende beskeden, bør det tit være et bevis på en uoprigtig online butik. Kortbetalinger er på den anden side en del af et regulativ, hvilket dækker køberen overfor falske online shops.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil finansiere prisen på hulkehlfræser ude i fremtiden. Det fås ofte i online nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Ved kig i data bliver det markant, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. hulkehlfræser online og hulkehlfræser tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker kigge efter bl.a. hulkehlfræser priser, billig hulkehlfræser og køb hulkehlfræser.

Undersøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot byder på super fantastiske chancer for at gennemsøge ret mange aktuelle konsumenters synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du gransker webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige hulkehlfræser online.

Facebook bringer dig også visse fine løsninger til at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed. Desuden er der en del internet foretagender som tilbyder folk at formulere en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige hulkehlfræser online hos en internet webshop kan man uden tvivl gennemgå netbutikkens forretningsvilkår, det er dog typisk en tidskrævende opgave, særligt hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

En nemmere løsning kunne måske være at se nærmere på om internet butikken er verificeret af e-mærket, som kan være et sympol på at internet butikken opfylder de officielle danske regler, og at forretningen tit ses til af sagkyndige der mestrer de gældende regler.

Desuden får du genvej til at få hjælp, når du møder dilemmaer ved din shopping med hulkehlfræser. Dertil er det fornuftigt at man er på vagt for de mest essentielle vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af hulkehlfræser online, fx hvilken returrettighed internet webshoppen garanterer.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadig sikrer sin kvitteringsmail, så man i fremtiden kan vidne om bestillingen af hulkehlfræser, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller 10-4.

Inger M gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Erik Knudsen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Mette gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Birthe Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 tips til din online shopping
1En masse internet selskaber foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsformer til hulkehlfræser. En favorit er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtmuligheden er jo ekstremt enkel, samt tit tillige den billigste slags levering.
2Den billigste løsning til levering vil altid være at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du lever nærved e-forhandlerens lager. Den fragtmetode er yderst vigtig hvis man mangler hulkehlfræser om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle internet varehuse fragtfri levering, men tit er det forbeholdt når man shopper for en bestemt pris.
3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være super vigtig såfremt du har brug for dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det i sandhed væsentligt at du studerer tidshorisonten for levering for hulkehlfræser. Masser af online firmaer stiller udsigt til billig 1 dags levering på de fleste varer, men vær opmærksom på at det stiller krav om at du bestiller forud for et givent klokkeslæt.
4Vi tilråder generelt at tjekke om online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det bør være et fingerpeg om at internet webshoppen retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden fra tid til anden revurderes af eksperter der kender retningslinjerne. Før folk handler billige hulkehlfræser hos en netshop behøver de for at være på den sikre side overveje dens handelsbetingelser.
5Forinden folk handler billige hulkehlfræser hos en e-forhandler kan man i og for sig studere netshoppens betingelser, men det er mange gange ikke særlig sjovt. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der indvirker på købet af billige hulkehlfræser online, som fx hvilken returrettighed forretningen tilbyder.
6Trustpilot giver dig faktisk ønskværdige genveje til at kontrollere en hel del eksisterende forbrugeres kritik og af den grund er det fornuftigt, at du læser online firmaets kritik før du shopper billige hulkehlfræser online. Facebook fører til ligeledes regulære anstændige metoder til at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed.
7Nogle enkelte internet virksomheder byder på fri fragt på hulkehlfræser, men i mange tilfælde kun når der erhverves for en fastsat pris. Ellers bør du gribe den mest billige leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden er typisk tillige usædvanlig ligetil. Den billigste leveringsmanér er dog selv at hente varerne.
8Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en retningslinje, hvilket redder en imod fup internet forretninger. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at finansiere omkostningerne senere.
9Det er efterhånden rigtig smart for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige hulkehlfræser på flere internet virksomheder, og derved garanterer massevis af e-butikker fragt uden gebyr. Det kan dog alligevel vise sig udbytterigt at efterprøve nogle enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.