Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover blot Hugin støvsuger.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring Hugin støvsuger.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige Hugin støvsuger hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste priser, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og herigennem har du chancen for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Derved kan man undvære leveringsgebyret, samt samtidig have varerne hurtigere.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af Hugin støvsuger online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du køber Hugin støvsuger online på deres hjemmeside.
Diverse specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
De fleste nichebutikker på nettet har en stor passion for deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Herved kan du forvente endnu mere kyndig vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis Hugin støvsuger.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Hugin støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Hugin støvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Hugin støvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Hugin støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det være yderst centralt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Man bør ikke fattes værktøj. Typisk kan det være uundværligt at have udstyret parat akkurat som du indleder arbejdet. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
3Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er store byggerier. Krævende opgaver bør udføres af flere folk. I øvrigt vil det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikring imod potentielle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Der er alverdens guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv viden, særligt når man leder på engelsk.
6Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde det komplicerede projekt.
7Det vil vise sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forinden du indleder eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en overskuelig note som indeholder det du skal bruge, og derefter efterse listen, således at du er overbevist om at du har husket alt.
8I nogle tilfælde kan man søge økonomisk støtte til ombygninger. Det fås såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for naturen.
9Der viser sig ofte utidige problemer når det gælder omfattende opgaver, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter nok tid i planen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
10Godt forarbejde er vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en struktureret dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du udarbejder arbejdsplanen.
11Typisk vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det bør være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende finde frem til beløbet for dem hver især.
12Husk at kalkulere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Hvis du søger assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at søge uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er smartest?

En masse byggemarkeder yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsformer til Hugin støvsuger. Det mest populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo ret praktisk, og typisk desuden den billigste leveringsmåde.

Du burde også påtænke at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver til tider en tand mindre billig, men på den anden side virkelig gnidningsløs med Hugin støvsuger online. Den mest billige fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du befinder dig nærved e-forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på Hugin støvsuger kan være rigtig væsentlig ifald du skal bruge produktet med det samme, så med det formål er det fuldkommen aktuelt at du gransker den forventede leveringstid ved Hugin støvsuger. Størstedelen af shops på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på masser af produkter online, men husk at det nødvendiggør at ordren placeres inden et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer fikset forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Flere online outlets tilbyder fragt uden betaling på Hugin støvsuger online, men tit er det forudsat at der aftages for et bestemt beløb. Som alternativ bør man foretrække den billigste leveringsmodel, som ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggecentre foreslår click-and-collect hvor man køber billig Hugin støvsuger online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på Hugin støvsuger i følgende byer:

Silkeborg, Tårnby, Hobro, Brønderslev, Søborg, Holbæk, Dragør, Åbyhøj, Nakskov, Albertslund, Roskilde, Værløse, Hedehusene, Jyllinge, Brøndby, Aarhus, Brønshøj, Grenaa, Køge, Haderslev, Hjørring, Ikast, København, Rødovre, Nærum, Risskov, Kolding, Ølstykke, Viborg, Frederiksværk, Aalborg, Aabenraa, Vanløse, Odder, Herlev, Esbjerg, Birkerød, Lyngby, Virum, Nørresundby, Hillerød, Vordingborg, Haslev, Hørsholm, Allerød, Lillerød, Fredericia, Frederikshavn, Frederiksberg, Randers, Farum, Varde, Frederikssund, Rønne, Middelfart, Ringsted, Korsør, Nyborg, Nykøbing Falster, Horsens, Svendborg, Hvidovre, Skanderborg, Brabrand, Vallensbæk, Holstebro, Charlottenlund, Solrød Strand, Glostrup, Kokkedal, Vejle, Næstved, Sønderborg, Helsingør, Odense, Tilst, Valby, Gladsaxe, Rudersdal, Taastrup, Slagelse, Højbjerg, Ballerup, Ishøj, Kalundborg, Stenløse, Greve, Lystrup, Struer, Thisted, Skive, Herning, Hedensted, og Gentofte, .

Klik-og-hent af Hugin støvsuger er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter fx Hugin støvsuger online og Hugin støvsuger tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere kigge efter blandt andet Hugin støvsuger priser, billig Hugin støvsuger og køb Hugin støvsuger, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Få rabat på Hugin støvsuger

Det har vist sig at være vældig smertefrit for alle at lave prissammenligning på billige Hugin støvsuger online i blandt flere netbutikker, og altså har en lang række forhandlere på nettet været presset til at at nedbringe prisniveauet på Hugin støvsuger markant, og i øvrigt præstere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det imidlertid være smart at kontrollere flere internet forretninger efter tilbud og rabatter på Hugin støvsuger online forinden du bestiller, så man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at såfremt en butik sælger billige Hugin støvsuger online til en pris der anses for hamrende gunstig, så er det for det meste være et symbol på en falsk e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af en ordning, som begunstiger dig som køber imod snydagtige online firmaer.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at klare regningen på Hugin støvsuger af flere omgange. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Ses der på søgedata står det markant, at mennesker som regel søger bl.a. Hugin støvsuger online og køb Hugin støvsuger. Derudover oplever man mange gange netshoppere lede efter bl.a. Hugin støvsuger priser, billig Hugin støvsuger samt Hugin støvsuger tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer de facto strålende genveje til at kortlægge en række tidligere forbrugeres tanker og derfor slår vi et slag for, at du beser internet shoppens omtaler forinden du shopper billige Hugin støvsuger online.

Facebook præsterer tillige super habile metoder til at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Herinde møder vi mange online shops i Danmark som gør det muligt at levere en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel må anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige Hugin støvsuger online hos en webshop burde de utvivlsomt løbe igennem netshoppens regler, dog er det undertiden ikke videre interessant, især på de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Et nemt alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, da det burde være en forsikring om at netbutikken opretholder de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden en gang i mellem ses til af jurister der har meget erfaring med de gældende vilkår.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, når du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med Hugin støvsuger. Tilmed anbefaler vi at køberen er vaks omkring de mest vitale reglementer der har betydning for købet af Hugin støvsuger online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet butikken benytter.

På grund af dette er det også essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin faktura e-mail, så man senere vil kunne bekræfte sit køb af Hugin støvsuger, uagtet om man har handlet hos Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix eller XL-Byg.

Louise I gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jens K gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Anders T gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Jesper F gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget bestemmende om vi har brug for varen straks, så med det formål er det faktisk meningsfuldt at du checker den forventede leveringsdato på Hugin støvsuger. Flere internet handler garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, som alligevel står og falder med at bestillingen gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
2Inden nogen køber billige Hugin støvsuger på en webshop kan man i og for sig overveje forhandlerens vilkår, men det er normalt en omfattende opgave. I øvrigt anbefaler vi at køber er vidende om de grundlæggende vilkår i forbindelse med shopping af billige Hugin støvsuger online, fx hvilken returneringsret e-firmaet lover.
3Det er i dag ultra fleksibelt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige Hugin støvsuger hos forskellige e-firmaer, og følgelig garanterer mange internet butikker levering uden omkostninger. Derfor kan det alligevel blive lønsomt at tjekke nogle enkelte e-shops efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris.
4Trustpilot forærer dig ret gunstige genveje til at se nærmere på en lang række tidligere konsumenters synspunkter og derved anbefaler vi, at du bliver klogere på e-shoppens vurderinger før du køber billige Hugin støvsuger online. Facebook indebærer lige så vel fuldstændig strålende genveje til at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
5Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, hvilket kan være et sympol på at internet selskabet tilslutter sig de officielle danske regler, og at internet selskabet jævnligt vurderes af fagfolk der forstår reglerne. Før folk køber billige Hugin støvsuger hos en webshop behøver man i reglen gennemløbe butikkens forretningsaftale.
6Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en foranstaltning, der passer på en overfor falske internet webshops. Som et alternativ bør du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække pengene ude i fremtiden.
7Størstedelen af online virksomheder yder til alt held alverdens billige muligheder for fragt til Hugin støvsuger. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshops, hvor det er muligt at hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså usædvanlig overkommelig, samt typisk endda den mest betalelige form for levering.
8En række e-handler i Danmark tilbyder levering uden gebyr på Hugin støvsuger, men oftest er det forbeholdt når du bestiller for en konkret pris. Ellers må man udse dig den billigste fragtmulighed, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop. Muligheden viser sig ofte desuden usædvanlig nem. Den mest billige leveringstype er unægtelig at hente ordren selv.
9Den mindst kostelige leveringstype vil altid være selv at hente produkterne, hvilket stiller krav om at du opholder dig tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den leveringstype er ret så bestemmende når du skal bruge Hugin støvsuger inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle internet forhandlere fragtfri levering, men typisk kun ifald man handler for en fastsat sum.