Er du på udkig efter holmegårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 holmegårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbed til støttemur til trappe

Varianter: grå rødmix cirkel gråmix gyldenmix røde slået sorte kant

Størrelser: 30×30 14x14x14 14x21x7 28×28 14x14x21 21x14x5

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige holmegårdssten fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod andre har en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regler.
Nogle byggekæder har et stort varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare holmegårdssten.
For nogle er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af holmegårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af holmegårdssten online.
De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og hermed har flertallet mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. Dermed kan du overveje at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online bør du få skarpere priser.
De fleste specialiserede netshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber holmegårdssten online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor forventes det at du får en høj grad af konstruktiv sparring fra medarbejdere der er specialister i netop holmegårdssten.
De 10 største byggemarkeder
holmegårdssten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

holmegårdssten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

holmegårdssten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

holmegårdssten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes hvis ombygningen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
2Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig hvis det er vigtige byggeprojekter. Enkelte byggeprojekter kræver flere mennesker. Ydermere må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette må du løbende se vejrforudsigelserne i perioden for projektets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det omfattende projekt.
4Der kan findes mange forskellige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er kilde til en masse anvendelig info, specielt hvis man kigger på engelsk.
5Der kommer jævnligt utidige bump på vejen i tilfælde med krævende projekter, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
6Husk at regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal få assistance fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Hvis du får assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at hente en pris fra en håndfuld håndværkere.
7Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdssko der skåner dig overfor eventuelle risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
8Måske det viser sig vigtigt at du har de relevante byggematerialer parat før du starter byggeprocessen. Du får god gavn af at sammensætte en punktforms indkøbsliste indeholdende alt det du får brug for, og dernæst gennemgå oversigten, med øje for at du er sikker på at der ikke mangler noget.
9Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det må være sundt at notere alle omkostninger, hvorefter man kunne undersøge ens udgift ved dem alle sammen.
10Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal have en effektiv agenda, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
11Længe før du indleder arbejdet må det være yderst fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Du bør nødig mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være erstatteligt at have værktøjet til disposition før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Flere internet virksomheder giver heldigvis en lang række forskellige billige former for levering til holmegårdssten. Den mest anvendte er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad smertefri, samt typisk ligeledes den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør tillige planlægge at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er undertiden en sjat mere pebret, men desuden særdeles fleksibel ift. holmegårdssten online. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du befinder dig lige ved netshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på holmegårdssten er selvfølgelig ret så central i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne straks, så derfor er det utvivlsomt relevant at man checker den estimerede leveringsdato for holmegårdssten. En masse netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men det er forudsat at ordren indsendes forud for et konkret klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt skippet afsted før de pakkeansatte får fri.

Indtil flere online webshops sikrer fri fragt på holmegårdssten online, men i de fleste tilfælde kun ifald der købes for en konkret pris. Ellers bør man overveje den mest letkøbte slags levering, der mange gange vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig holmegårdssten på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på holmegårdssten i følgende områder:

Brønshøj, Rønne, Odder, Hvidovre, Randers, Greve, Køge, Farum, Hørsholm, Charlottenlund, Albertslund, Frederiksberg, Solrød Strand, Sønderborg, Kokkedal, Silkeborg, Helsingør, Hedensted, Nakskov, Slagelse, Taastrup, Esbjerg, Glostrup, Ishøj, Vanløse, Vejle, Lyngby, Brøndby, Frederikssund, Frederikshavn, Holbæk, Nyborg, Brønderslev, Søborg, Risskov, Viborg, Åbyhøj, Middelfart, Fredericia, Vordingborg, Virum, Tilst, Nykøbing Falster, Brabrand, Haslev, Ølstykke, Lystrup, Korsør, Jyllinge, Holstebro, Rudersdal, Stenløse, Kolding, Ballerup, Grenaa, Værløse, Lillerød, Højbjerg, Svendborg, Allerød, Aabenraa, Skanderborg, Haderslev, Horsens, Rødovre, Hobro, Dragør, Næstved, Varde, Thisted, Hedehusene, Herlev, Nørresundby, Aalborg, Kalundborg, Herning, Birkerød, Valby, Skive, Roskilde, Gentofte, Aarhus, Hjørring, Vallensbæk, Odense, Ringsted, Gladsaxe, Nærum, Ikast, Frederiksværk, Hillerød, Tårnby, Struer, og København, .

Afhentning for holmegårdssten er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på søgedata er det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet holmegårdssten online og holmegårdssten priser. Derudover oplever man ofte netshoppere søge efter blandt andet køb holmegårdssten, billig holmegårdssten og holmegårdssten tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Tilbud på holmegårdssten

Det er usædvanlig let for internetbrugere at lave prissammenligning på billige holmegårdssten online i blandt flere internet webshops, og til tak har en hel del internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på holmegårdssten enormt, og ydermere garantere gratis fragt.

Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at se nærmere på flere internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på holmegårdssten online før du placerer ordren, så du er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Du må dog være opmærksom på, at hvis en e-handler frembyder billige holmegårdssten online til en udsalgspris som kan virke besynderligt god, så er det for det meste være et signal om en snydagtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en regel, der bistår køberen overfor uægte online varehuse.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil klare betalingen af holmegårdssten ude i fremtiden. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet holmegårdssten priser og køb holmegårdssten. Foruden dette ser vi jævnligt folk efterspørge fx holmegårdssten tilbud, billig holmegårdssten samt holmegårdssten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg holmegårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbed til trappe til støttemur

Varianter: kant røde gråmix slået gyldenmix cirkel grå rødmix sorte

Størrelser: 14x14x21 28×28 30×30 14x21x7 14x14x14 21x14x5

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot byder på i højeste grad solide genveje til at verificere en række aktuelle konsumenters betragtninger og på grund af dette anbefales det, at du evaluerer webshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige holmegårdssten online.

Facebook resulterer i for øvrigt immervæk pålidelige metoder til at få indtryk af e-shoppens troværdighed. Tilmed ses en del online virksomheder som tilbyder kunderne at registrere en vurdering af ordreforløbet, som også bør anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige holmegårdssten online på en netbutik behøver de for at være sikker skimme webbutikkens handelsvilkår, men det er gerne ikke super spændende, specielt hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed kunne måske være at kigge om online webshoppen er medlem af e-mærket, som typisk er en angivelse af at online firmaet accepterer de danske regler, foruden at hjemmesiden en gang i mellem kigges til af fagmænd som har indsigt i de gældende regulativer.

Dette er desuden din anledning til at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for problemstillinger med din ordre på holmegårdssten. Ydermere kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de primære betingelser der har indflydelse på bestillingen af holmegårdssten online, eksempelvis hvilken byttepolitik webshoppen benytter.

I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man til enhver tid beholder ens ordremail, således man altid kan eftervise købet af holmegårdssten, uafhængig af om man handler ved Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark eller Harald Nyborg.

Anne Jørgensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Tina Johansen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Susanne gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna D gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en vedtægt, hvilket sikrer os overfor uægte webshops. Som alternativ kunne du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale prisen i flere bidder.
2Det har vist sig at være vældig ligetil for alle at finde information om priser online på billige holmegårdssten fra flere internet varehuse, og derfor tilbyder massevis af internet webshops levering uden betaling. Det kan til hver en tid vise sig udbytterigt at checke nogle e-butikker efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at modtage den laveste pris.
3Inden folk handler billige holmegårdssten på en online butik kunne de for at være sikker gennemløbe dens betingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. Endvidere rekommanderer vi at kunden er obs på de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige holmegårdssten online, eksempelvis den bytteret hjemmesiden kører med.
4Leveringshastigheden er jo særdeles relevant om vi har behov for dine nye produkter lige om lidt, og med det formål er det tydeligvis relevant at du ser nærmere på leveringstiden for holmegårdssten. Størstedelen af online shops stiller garanti om billig 1 hverdags levering på masser af produkter, hvilket regnes ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
5Adskillige e-shops udlover i øjeblikket en række forskellige billige fragtformer til holmegårdssten. En af de mest moderne er i øjeblikket pakkeshops, hvor du så nemt kan hente de købte varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså usædvanlig ukompliceret, og endda derudover den billigste form for levering.
6Enkelte e-handler i Danmark sikrer gratis fragt på holmegårdssten, men oftest forudsætter det at der handles for et konkret beløb. I øvrigt kan du vælge den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen er typisk ydermere særligt let. Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Vi anbefaler at kontrollere om e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en garanti for at internet selskabet respekterer de officielle regler, udover at e-handlen fra tid til anden besøges af eksperter som har meget erfaring med vedtægterne på området. Forinden folk bestiller billige holmegårdssten hos en butik kunne man utvivlsomt overveje butikkens forretningsaftale.
8Trustpilot genererer fuldkommen pålidelige genveje til at bese diverse øvrige køberes domme og derfor er det at foretrække, at du betragter internet virksomhedens omtaler inden du bestiller billige holmegårdssten online. Facebook tilbyder på samme måde faktisk strålende chancer for at få indsigt i e-shoppens popularitet.
9Den billigste fragtform er uden tvivl selv at hente varerne, men dette står og falder med at du bor i kort afstand af internet virksomhedens hjemsted. Den leveringsmanér er naturligvis yderst afgørende hvis man har brug for holmegårdssten om kort tid. Alternativt så yder nogle webbutikker fragt uden betaling, men ofte påkræves det at man bestiller for en konkret sum.