Scheppach HM Høvlejern
1.395 kr.
Mere info
Scheppach Høvlejern til HMS850
275 kr.
Mere info
Scheppach Høvlejern 320mm
1.495 kr.
Mere info
Scheppach høvlejern HMS1070 - 10
313 kr.
Mere info
Scheppach Høvlejern
495 kr.
Mere info
Ryobi Pb82a2 82 Mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Mere info
Ryobi Pb50a2 50mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af høvlejern.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed ved de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige høvlejern hos de forskellige online byggekæder. En del satser på billige priser, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot høvlejern.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i hele landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte varerne personligt. Af den grund er der mulighed for at undgå fragtgebyret, og sågar have produkterne nu og her.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af høvlejern online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er mindre firmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle høvlejern online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du skarpere priser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Således kan du opleve super konstruktiv vejledning fra ansatte der er specialister i lige præcis høvlejern.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

høvlejern silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

høvlejern bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

høvlejern jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

høvlejern harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ofte vil det være meningsfuldt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en god idé at beskrive samtlige udgifter, og herefter undersøge ens omkostning ved dem en ad gangen.
2Du må ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning bl.a. hjelm og sko som sikrer dig overfor mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
3I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet må det være ultra afgørende at have styr på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man når byggeriet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet påvirker klimaet.
5Det bør overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Når du benytter professionel hjælp kan det være optimalt at lede efter forslag fra flere leverandører.
6Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må nedskrive en struktureret plan, som viser hvilke gøremål der løses hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver tidsplanen.
7Det kan være til god gavn at få hjælp til dele af projektet, specielt såfremt det er væsentlige ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere personer. Desuden vil det være mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer parat på forhånd inden du påbegynder dit arbejde. Du kan med fordel notere en punktforms indkøbsseddel med alt som er nødvendige, og så gennemløbe listen, således at du føler dig overbevist om at alt er klar.
9Du skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret til rådighed akkurat som du iværksætter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at tillægge de medfølgende omkostninger i dit budget.
10Der er stribevis af instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube bringer dig rigelig gavnlig info, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
11For udendørs byggeprojekter har vind og vejr stor betydning. Således må du ofte tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet begynder at piske ned nøjagtig som du står midt i det vigtige projekt.
12Der viser sig uden tvivl utidige problemstillinger når det kommer til krævende byggeprojekter, og ergo vil det vise sig vigtigt at man afsætter rimelig plads i agendaen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Temmelig mange online firmaer giver nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til høvlejern. En sikker vinder er nu til dags pakkeshops, så du selv kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Denne er nemlig særdeles fremkommelig, og typisk ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.

Du kunne tillige vælge at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig almindeligvis en anelse mere bekostelig, men på den anden side i høj grad ligetil ved køb af høvlejern online. Den mest billige leveringsløsning er uden tvivl selv at hente pakken, men dette forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på høvlejern kan være ualmindeligt afgørende i tilfælde af at man har brug for varen om et øjeblik, så i det øjemed er det ret så på sin plads at du ser nærmere på leveringstidspunktet for høvlejern. En hel del webbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange varer online, som er afhængig af at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen skippet afsted forinden de pakkeansatte får fri.

Nogle enkelte netshops lover levering uden gebyr på høvlejern online, men i reglen kræver det at du aftager for et fastslået beløb. Derudover kunne man snuppe den billigste leveringsmanér, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

De største byggecentre giver afhentning hvor man køber billig høvlejern online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af høvlejern i disse områder:

Ølstykke, Middelfart, Risskov, Nyborg, Allerød, Birkerød, Haderslev, Åbyhøj, Glostrup, Nakskov, Herlev, Ishøj, Aalborg, Tilst, Roskilde, Holbæk, Aabenraa, Kokkedal, Brønshøj, Vanløse, Næstved, Frederiksberg, Køge, Virum, Frederikshavn, Fredericia, Taastrup, Greve, Lillerød, Herning, Rudersdal, Nørresundby, Tårnby, Hedensted, Horsens, Vordingborg, Albertslund, Søborg, Hvidovre, Sønderborg, Ballerup, Odder, Hjørring, Brøndby, Rønne, Esbjerg, Charlottenlund, Jyllinge, Struer, Kolding, Solrød Strand, Odense, Korsør, Valby, Nykøbing Falster, Randers, Brønderslev, Kalundborg, Varde, Skive, Helsingør, Hobro, Dragør, Gentofte, Vallensbæk, Brabrand, Rødovre, Lystrup, Hedehusene, Ringsted, Haslev, Højbjerg, Hillerød, Svendborg, Skanderborg, Gladsaxe, Nærum, Hørsholm, Silkeborg, Ikast, Vejle, Grenaa, Stenløse, Viborg, Frederiksværk, Værløse, Lyngby, Frederikssund, København, Aarhus, Farum, Thisted, Slagelse, og Holstebro, .

Klik-og-hent ift. høvlejern er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland).

Ved kig i tallene er det markant, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel høvlejern online og høvlejern priser. Vi ser desuden som regel folk lede efter blandt andet køb høvlejern, billig høvlejern samt høvlejern tilbud, plus de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på høvlejern

Det er i dag super simpelt for enhver at analysere priser på billige høvlejern online i blandt flere webbutikker, og derfor har flere online virksomheder fundet det uundgåeligt at mindske priserne på høvlejern enormt, og ydermere love fragt uden gebyr.

Dog kan det alligevel være lukrativt at studere diverse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på høvlejern online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at modtage den laveste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Du bør blot ikke undervurdere, at såfremt en internet virksomhed annoncerer billige høvlejern online for en pris der er usædvanlig lav, så kan det ofte være et bevis på en uærlig online webshop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, som skærmer dig som køber overfor snydagtige internet firmaer.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du vil klare prisen på høvlejern over en periode. Det fås ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at folk jævnligt søger fx høvlejern online og billig høvlejern. Man ser desuden ofte mennesker søge bl.a. høvlejern priser, høvlejern tilbud og køb høvlejern.

Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot giver dig forholdsvis uafhængige løsninger til at eftersøge en længere række aktuelle forbrugeres synspunkter og på grund af dette anbefaler vi, at du gransker e-handlens vurderinger før du placerer din ordre på billige høvlejern online.

Facebook fremskaffer ligeledes de facto uafhængige chancer for at få et kig ind i webshoppens kundefokus. Desuden møder vi mange internet forretninger hvor man kan registrere en evaluering af deres køb, som lige så vel må udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige høvlejern online på en e-forretning kunne man faktisk betragte shoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma og XL-Byg.

Et andet forslag kunne derfor være at granske om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en antydning af at e-shoppen accepterer de gældende danske regler, samt at e-forretningen fra tid til anden ses til af sagkyndige som er indført i reglerne.

Desuden får du anledning til at få bistand, såfremt du får besvær ved dit indkøb af høvlejern. Udover dette er det klogt at kunden er klar over de mest vitale vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af høvlejern online, for eksempel den ombytningspolitik e-firmaet tilsikrer.

Her er det i øvrigt relevant, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, så man altid kan bekræfte købet af høvlejern, hvad end man har købt ved Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Charlotte gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Anna gav 4 stjerner

Rigtig god service

Inger gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Per M gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket beskytter køber overfor svindlende forretninger på nettet. Alternativt kan du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at klare prisen over et længere tidsrum.
2Vi går generelt ind for at undersøge om online firmaet er støttet af e-mærket, da det ofte er et tegn på at e-butikken adlyder de danske love, foruden at butikken hyppigt undersøges af eksperter som har meget erfaring med retningslinjerne. Forud for at folk handler billige høvlejern i en internet virksomhed kunne man egentlig skimme e-shoppens handelsvilkår.
3Antal dages levering er jo temmelig central om man skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så med det formål er det jo relevant at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet på høvlejern. Temmelig mange online selskaber lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, som alligevel er påkrævet at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt.
4Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl tæt på online butikkens lager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld om du står og skal bruge høvlejern omgående. Alternativt så præsterer flere internet foretagender gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der erhverves for et fastslået beløb.
5Det er i dag temmelig fleksibelt for enhver at finde de laveste priser online på billige høvlejern på forskellige e-forhandlere, og med det motiv præsterer massevis af internet firmaer gebyrfri levering. Trods dette kan det imidlertid blive tiden værd at undersøge et par internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, så du er sikret at antage den mindst kostelige pris.
6Trustpilot frembringer forholdsvis pæne genveje til at undersøge diverse forhenværende køberes domme og på grund af dette stiller vi forslag om, at du undersøger online firmaets ratings forinden du handler billige høvlejern online. Facebook indebærer derudover relativt fine muligheder for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed.
7En stor portion internet shops tilbyder nu til dags flere billige leveringsmodeller til høvlejern. En af de mest moderne er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din pakke den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså usædvanlig ukompliceret, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringsmodel.
8Enkelte online webshops garanterer levering uden gebyr på høvlejern, men i de fleste tilfælde kun hvis man bestiller for en fastsat sum. Alternativt må man tage den mindst kostelige leveringstype, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver af og til tillige ualmindeligt problemfri. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
9Inden folk køber billige høvlejern på en internet shop kunne man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende. Derudover stiller vi forslag om at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der indvirker på købet af billige høvlejern online, fx den returret internet forretningen bruger.