Sjøberg høvlebænk Scandi Plus 1825
7.495 kr.
Mere info
Sjöbergs høvlebænk, School - 4 pladser med træunderstel
17.481 kr.
Mere info
Bernardo Høvlebænk WB 1500 Hobby
3.113 kr.
Mere info
Sjøberg høvlebænk Scandi Plus 1425
6.995 kr.
Mere info
Sjøberg Høvlebænk Elite 1500
9.995 kr.
Mere info
Sjøberg høvlebænk Nordic Plus 1450
2.595 kr.
Mere info
Sjöbergs høvlebæk, Kvadrat - 4 pladser inkl. justerbart understel
34.032 kr.
Mere info
Sjøberg høvlebænk junior 4
6.495 kr.
Mere info
Bernardo Høvlebænk WB 2000 Hobby
3.450 kr.
Mere info
Sjøberg Høvlebænk Elite 2000
10.995 kr.
Mere info
Sjöbergs høvlebæk, School - 4 pladser med stålunderstel
22.126 kr.
Mere info
Sjøberg høvlebænk Junior / Senior
1.895 kr.
Mere info
Sjøberg høvlebænk Smart Workstation Pro
1.049 kr.
Mere info
Sjøberg høvlebænk Smart Vise
695 kr.
Mere info
Høvlbænk Holzmann WB210
5.799 kr.
Mere info
Høvlbænk Holzmann WB 126
1.999 kr.
Mere info
WB155TWIN Dobbel høvlbænk Holzmann
2.727 kr.
Mere info
WB 2000 Hobby høvlbænk
4.140 kr.
Mere info
Høvlebænk WB138C Holzmann
2.999 kr.
Mere info
Sammenklappelig høvlbænk Holzmann WB 123A
3.249 kr.
Mere info
WB 2100 Profi høvlbænk
6.650 kr.
Mere info
WB 1500 Hobby høvlbænk
3.735 kr.
Mere info
WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann
1.198 kr.
Mere info
Høvelbenk WB162L
2.250 kr.
Mere info
WB160L Høvlbænk Holzmann
2.748 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggecentre.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
For en del er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring høvlbænk.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke butikkens regler.
Nogle byggekæder sælger et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden bare høvlbænk.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige høvlbænk hos de forskellige online byggecentre. En del satser på lave priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra alverdens producenter, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af høvlbænk online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og takket være dette har man adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Herigennem er der mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt endda have varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således er det forventeligt at du får en høj grad af informativ rådgivning fra personale der er eksperter i netop høvlbænk.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du køber høvlbænk online fra deres webshop.
Mange specialiserede netshops er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

høvlbænk harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

høvlbænk silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

høvlbænk jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

høvlbænk bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør tjekke omkostningen ved dem én efter én.
3Der kommer ofte pludselige problemer når det gælder store opgaver, og ergo viser det sig essentielt at man afsætter god tid i køreplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
4Du skal aldrig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være smart at du har grejet klar til brug akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i budgettet for byggeriet.
5Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har de nødvendige materialer tilgængelige i god tid før du begynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel indkøbsliste indeholdende de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå listen, således at du sikrer dig at alt er klar.
6Planlægning vil være vejen til succes med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en klar køreplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du sammensætter din plan.
7Der kan findes et stort udvalg af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver enormt meget konstruktiv information, specielt når du søger på engelsk.
8Længe før du opstarter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit vigtige projekt.
10Du burde måske overveje om du bør stå med det hele selv, eller du burde købe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson er det fornuftigt at tage imod priser fra forskellige virksomheder.
11Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til arbejdet, i særdeleshed når der er tale om krævende byggeopgaver. Store projekter stiller krav om mere end en person. Dertil må det blive mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
12Du kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at byggeprojektet har betydning for naturen.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Størstedelen af internet foretagender foreslår heldigvis alverdens billige former for levering til høvlbænk. Det mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente ordren når du har lyst. Den er altså meget ukompliceret, samt ofte tillige den mest billige fragttype.

Du kunne også tænke over at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig gerne lidt mere pebret, men endda ret fremkommelig med høvlbænk online. Den billigste løsning er uden tvivl selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du bor nærved internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på høvlbænk er særdeles essentiel når man skal bruge din pakke om kort tid, og herved er det fuldt ud aktuelt at man kontrollerer den forventede leveringsdato ved høvlbænk. En hel del webshops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags fragt på masser af varer online, hvilket dog stiller krav om at ordren aflægges forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen fikset inden medarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte online webshops præsterer gratis fragt på høvlbænk online, men i de fleste tilfælde kun hvis man indkøber for en bestemt pris. Ellers kunne du udse dig den prisbilligste slags levering, som ofte vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Størstedelen af netshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig høvlbænk online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på høvlbænk i disse byer:

Grenaa, Skive, Ballerup, Glostrup, Hedensted, Aarhus, Stenløse, Herning, Ishøj, Næstved, Lillerød, Silkeborg, Thisted, Valby, Tilst, Roskilde, Holbæk, Nakskov, Odense, Helsingør, Vejle, Rudersdal, Hedehusene, Korsør, Holstebro, Frederikssund, Hørsholm, Albertslund, Fredericia, Nørresundby, Kolding, Taastrup, Lyngby, Hobro, Varde, Åbyhøj, Hillerød, Nykøbing Falster, Greve, Ølstykke, Charlottenlund, Vordingborg, Kokkedal, Kalundborg, Esbjerg, Frederiksberg, Skanderborg, Dragør, Odder, Højbjerg, Brønderslev, Frederikshavn, Herlev, Værløse, Rønne, Køge, Allerød, Lystrup, Middelfart, Brønshøj, Haslev, Hjørring, Vanløse, Risskov, Horsens, Tårnby, Virum, København, Ringsted, Nyborg, Sønderborg, Viborg, Aabenraa, Randers, Rødovre, Solrød Strand, Farum, Jyllinge, Nærum, Hvidovre, Frederiksværk, Svendborg, Brøndby, Slagelse, Søborg, Struer, Haderslev, Birkerød, Vallensbæk, Aalborg, Ikast, Brabrand, Gladsaxe, og Gentofte, .

Klik-og-hent for høvlbænk er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ved kig i statistikkerne står det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis billig høvlbænk og køb høvlbænk. Derudover ser vi tit folk kigge efter for eksempel høvlbænk priser, høvlbænk tilbud og høvlbænk online, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Gode tilbud på høvlbænk

Det er vældig uproblematisk for enhver at sammenligne priser på billige høvlbænk online på flere e-butikker, og altså har en hel del online selskaber set sig nødsaget til at sænke priserne på høvlbænk drastisk, og derudover sikre fragt uden betaling.

Det kan dog stadigvæk vise sig gunstigt at granske indtil flere internet foretagender efter udsalg og tilbud på høvlbænk online inden du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma og Silvan.

Du bør trods alt være årvågen med, at såfremt en internet butik forhandler billige høvlbænk online til salg for en udsalgspris der kan virke ekstraordinært billig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en fup online butik. Kortbestillinger er i hvert fald inkluderet i et regelsæt, hvilket hjælper os imod uoprigtige internet forhandlere.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale omkostningerne til høvlbænk over tid. Dette fås typisk hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel høvlbænk online og høvlbænk priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere lede efter for eksempel høvlbænk tilbud, billig høvlbænk og køb høvlbænk.

Gennemsøg folks oplevelser

Trustpilot frembyder immervæk solide løsninger til at tyde ganske mange nuværende konsumenters kritik og af den grund anbefaler vi, at du verificerer internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige høvlbænk online.

Facebook præsterer tilsvarende adskillige anstændige metoder til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. Her ser vi en del firmaer på nettet som tilbyder folk at skrive en vurdering af virksomhedens service, som tillige må benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige høvlbænk online i en netbutik burde de utvivlsomt studere e-shoppens vilkår, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativ kunne være at efterse om netshoppen er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en sikkerhed for at netbutikken accepterer de opstillede regler, tillige med at online butikken fra tid til anden overvåges af fagfolk som er indført i de gældende regulativer.

Desuden får du anledning til opbakning, såfremt du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit køb af høvlbænk. Dertil anbefaler vi at køber er påpasselig med de grundlæggende regler i forbindelse med købet af høvlbænk online, som eksempelvis hvilken returpolitik webbutikken tilbyder.

Her er det virkelig vigtigt, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af høvlbænk, uanset om man har købt ved XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Hanne gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Marianne L gav 4 stjerner

God webshop

Per R gav 5 stjerner

Helt i orden.

Morten gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo særdeles problemfrit for os alle at undersøge tilbud online på billige høvlbænk i blandt flere internet virksomheder, og med det motiv tilbyder massevis af butikker på nettet fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid blive nyttigt at kigge forbi nogle få e-forhandlere efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at indhente den skarpeste pris.
2Fragtperioden kan vise sig at være virkelig vigtig forudsat vi skal bruge pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det naturligvis væsentligt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for høvlbænk. En del internet firmaer giver billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forud for et fastslået klokkeslæt.
3Forinden nogen bestiller billige høvlbænk i en internet virksomhed bør man i og for sig se på webbutikkens handelsvilkår, det er dog undertiden ikke super spændende. Endvidere kan det være til hjælp at du er omhyggelig omkring de primære regler der gælder for bestillingen af billige høvlbænk online, for eksempel den ombytningsret e-firmaet tilbyder.
4Trustpilot medfører ganske stabile løsninger til at sondere en lang række eksisterende konsumenters vurderinger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker webshoppens omtaler før du handler billige høvlbænk online. Facebook resulterer i også absolut hæderlige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.
5Generelt tilråder vi at bemærke om e-forretningen er støttet af e-mærket, da det skulle være en tilkendegivelse af at online shoppen efterfølger de officielle danske regler, og at virksomheden af og til undersøges af jurister der forstår lovene på området. Forud for at nogen shopper billige høvlbænk på en webbutik kan de utvivlsomt overveje butikkens regler.
6Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog beroer på at du opholder dig nærved online shoppens lager. Den leveringsmetode er ret så bestemmende om man har behov for høvlbænk lige om lidt. Alternativt så yder indtil flere e-butikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det så præmissen at du indkøber for en præcis sum.
7Nogle få online virksomheder præsterer levering uden gebyr på høvlbænk, men oftest kun hvis du bestiller for et konkret beløb. Desuden må man snuppe den mest betalelige leveringsløsning, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig tit endvidere usædvanlig enkel. Den mest prisbevidste fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren.
8Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i et reglement, der dækker en overfor uærlige e-firmaer. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage omkostningerne over tid.
9Mange firmaer på nettet giver til alt held et hav af forskellige billige løsninger til levering til høvlbænk. En af de mest benyttede er i vore dage pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig temmelig simpel, og oftest endda den mindst kostelige leveringsversion.