AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Mere info
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Mere info
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Mere info
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Mere info
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Mere info
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Mere info
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Mere info
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring høvl.
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover blot høvl.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvsagt meget relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de store byggekæder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige høvl hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på gode priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra mange nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af høvl online.
De store byggemarkeder finder du i hele landet, og hermed har de fleste chancen for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan du spare fragten, og endda få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er eksperter i deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således er det forventeligt at du får mere konstruktiv vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis høvl.
Hovedparten af niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Diverse specialiserede webshops er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle høvl online på deres hjemmeside.

akku, elektrisk, gulv, hjørne, kombi, lang, lille, mekanisk, mini, rund, stationær, Bahco, Bosch, Dewalt, Einhell, Elektra Beckum, Falke, Festool, Irwin, JET, Makita, MasterCraft, Metabo, Milwaukee, Record, Ryobi, Scheppach, Stanley, gulv, metal, snedker, træ

De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

høvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

høvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

høvl bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

høvl harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man skal på ingen måde mangle udstyr. Jævnligt kan det være strategisk at have grejet disponibelt når du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medtage de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
2Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko som beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
3Det kan blive af stor betydning at have alle byggematerialer klar i god tid før du begynder arbejdet. Du kan udarbejde en hurtig oversigt som indeholder alt det der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, således at du føler dig sikker på at alt er klar.
4Du kan finde endeløse guides og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube yder assistance med en masse udbytterig viden, især forudsat at man bruger den engelske version.
5Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
6Ved projekter udendørs kan vejret få stor betydning. Derfor bør du ofte tage et kig på vejrmeldingerne i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at regne netop som du er startet på dit vigtige projekt.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan nedfælde mulige tilbud på hver eneste af dem.
8Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige projekter. Store opgaver stiller krav om mere end en person. Ydermere vil det være mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
9Før du påbegynder byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt essentielt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Vær konkret når du laver din køreplan.
11Husk at tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde have assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Når du køber hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra en håndfuld entreprenører.
12Der præsenterer sig som regel overraskende problematikker i forbindelse med omfattende projekter, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
De højest ratede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er absolut beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

En hel del online outlets tilbyder til alt held mange forskellige billige leveringsformer til høvl. Et hit er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig meget let, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsform.

Du kunne på samme måde overveje at få pakken sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Løsningen er som oftest et hak dyrere, men på den anden side ekstremt simpel ved køb af høvl online. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig nær internet virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på høvl er naturligvis usædvanlig vigtig hvis man absolut skal bruge produktet om få sekunder, og i det øjemed er det altså væsentligt at du dobbelttjekker leveringstiden ved høvl. Flere online forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 hverdags levering på en hel del varer online, men som ikke desto mindre er betinget af at du bestiller forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen distribueret forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række online forhandlere sikrer fragt uden omkostninger på høvl online, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for et fastslået beløb. Ellers burde du gribe den mest letkøbte leveringstype, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig høvl online men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. De tildeler fx click-and-collect på høvl i disse områder:

Svendborg, Frederikssund, Aabenraa, Kolding, Herlev, Dragør, Lystrup, Åbyhøj, Ringsted, Varde, Brabrand, Ishøj, Kalundborg, Fredericia, Odense, Gentofte, Nykøbing Falster, Vanløse, Viborg, Herning, Greve, Sønderborg, Roskilde, Silkeborg, Nakskov, Nørresundby, Risskov, Middelfart, Nærum, Ballerup, Frederiksværk, Rønne, Brøndby, Virum, Hillerød, Randers, Haderslev, Frederiksberg, Næstved, Thisted, Hjørring, Kokkedal, Holbæk, Nyborg, Glostrup, Rødovre, Charlottenlund, Valby, Gladsaxe, Birkerød, Ølstykke, Farum, Hvidovre, Ikast, Skive, Hedehusene, Tilst, Rudersdal, Køge, Hedensted, Allerød, Jyllinge, Hørsholm, Hobro, Værløse, Vordingborg, Tårnby, Aalborg, Odder, Skanderborg, Holstebro, Vallensbæk, Brønshøj, Helsingør, Esbjerg, Brønderslev, Grenaa, Haslev, København, Albertslund, Struer, Lyngby, Stenløse, Slagelse, Højbjerg, Lillerød, Taastrup, Søborg, Horsens, Frederikshavn, Korsør, Aarhus, Vejle, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for høvl er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når man ser på søgedata bliver det markant, at online shoppere som regel søger fx høvl priser og høvl tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker kigge efter eksempelvis billig høvl, køb høvl og høvl online, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Rabat på høvl

Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for alle at vurdere tilbud på billige høvl online hos flere internet butikker i Danmark, og til gengæld har en hel del internet firmaer ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på høvl kolossalt, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det immervæk vise sig lønsomt at efterprøve indtil flere e-handler efter tilbud på høvl online forinden du køber, sådan at du er skudsikker på at antage den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Man bør alligevel være obs på, at når en e-forhandler forhandler billige høvl online til salg for en salgspris der kan virke overordentlig overkommelig, bør det mange gange være en varsel om en uærlig webshop. Køb med betalingskort er dog dækket ind under en orden, der beskytter dig som kunde imod bedrageriske e-handler.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale pengene til høvl over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved niche webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata bliver det markant, at mennesker mange gange kigger efter bl.a. høvl priser og høvl online. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere søge bl.a. køb høvl, billig høvl samt høvl tilbud.

Udforsk tidligere kunders vurderinger

Trustpilot præsterer super ønskværdige genveje til at efterforske en stor gruppe øvrige konsumenters erfaringer og af den grund er det fornuftigt, at du verificerer internet webshoppens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige høvl online.

Facebook tilbyder for øvrigt uden sammenligning fantastiske løsninger til at få en idé om internet virksomhedens popularitet. I øvrigt møder vi endda online outlets hvor folk kan nedfælde en kritik af deres køb, hvilket tillige må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige høvl online hos en e-handler behøver de egentlig overveje butikkens regler, men det er undertiden ikke særlig morsomt, især på de gængse byggecentre som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det burde være et tegn på at online shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at online forhandleren undertiden kontrolleres af fagfolk som kender de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for at få hjælp, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af din ordre på høvl. Ligeså anbefaler vi at du er obs på de mest aktuelle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af høvl online, fx den returneringsret online virksomheden benytter.

Her er det også vigtigt, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, således man en anden gang kan dokumentere sin bestilling af høvl, uanset om man handler ved Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Harald Nyborg.

Hans Nielsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Per I gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Christian gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Kim E gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det har vist sig at være særdeles smart for folk at finde de bedste tilbud online på billige høvl fra forskellige internet forretninger, og af den grund tilbyder massevis af online firmaer levering uden omkostninger. Det kan imidlertid blive indbringende at sammenholde en række internet webshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at opnå den bedste pris.
2Inden folk handler billige høvl i en butik kunne de på en vis måde gennemlæse e-shoppens regler, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde. Udover dette er det godt at kunden er hensynstagende til de grundlæggende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige høvl online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-shoppen kører med.
3Nogle enkelte internet webshops præsterer fragt uden betaling på høvl, men typisk er det under betingelse af at man køber for en bestemt sum. Ellers skulle du foretrække den mest betalelige form for levering, hvilket oftest vil være at få bragt pakken til en pakkeshop. Den bliver i regelen omvendt i høj grad simpel. Den billigste metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
4Trustpilot medfører ret strålende løsninger til at gøre dig bekendt med en længere række andre kunders ratings og derved er det at foretrække, at du undersøger online forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige høvl online. Facebook tilbyder endvidere temmelig fine muligheder for at få et kig ind i e-shoppens troværdighed.
5Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid være at du selv henter pakken, som jo beroer på at du lever med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den fragtløsning er jo ekstremt relevant forudsat du absolut skal bruge høvl straks. Alternativt så garanterer indtil flere internet foretagender gebyrfri levering, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for en præcis sum.
6Størstedelen af internet forhandlere yder efterhånden en lang række forskellige billige former for levering til høvl. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo ualmindeligt bekvem, samt desuden desuden den mest letkøbte leveringsløsning.
7Leveringstidspunktet er jo virkelig aktuel forudsat man behøver ordren om få sekunder, så derfor er det uden tvivl centralt at du ser den anslåede leveringsdato ved høvl. En lang række internet virksomheder giver billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at ordren placeres før et fastslået klokkeslæt.
8Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en retningslinje, der bistår dig som kunde overfor fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage beløbet i flere bidder.
9Vi anbefaler at efterse hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det er en indikation om at internet shoppen følger den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken undertiden overværes af specialister der kender til lovgivningen. Inden nogen shopper billige høvl på en e-butik bør de for at være sikker sætte sig ind i butikkens betingelser.