Byghjem.dk

Højtryks Kloakrenser

Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have varerne med det samme eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets handelsbetingelser.
For mange er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring højtryks kloakrenser.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige højtryks kloakrenser alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på billige priser, og nogle har fokus på service. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot højtryks kloakrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og dermed har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere varerne personligt. Derigennem kan du slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få varerne hurtigere.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra diverse nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af højtryks kloakrenser online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops er mindre virksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at bestille højtryks kloakrenser online på deres webshop.
Majoriteten af niche netbutikker er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
Forskellige online nichebutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du modtage ekstra erfaren rådgivning fra folk som er eksperter i netop højtryks kloakrenser.
De største byggecentre i Danmark
højtryks kloakrenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

højtryks kloakrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

højtryks kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

højtryks kloakrenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Det er fornuftigt at have udstyret til disposition før du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i økonomien.
2Før du starter arbejdet kan det være ret værdifuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være rationelt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde prisen på dem en ad gangen.
4Du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås når projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Forberedelse er vejen til at komme i mål med arbejdet. Du anbefales at liste en klar dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være skarp når du nedskriver strategien.
6Det bliver vigtigt at du har alle byggematerialer til disposition inden du går til værks med håndværket. Du vil med fordel kunne notere en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og bagefter eftergå hver enkelt ting, således at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
7Du finder utallige vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube er kilde til rigelig brugbar oplysning, i særlig grad såfremt du kigger på engelsk.
8For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor skal du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
9Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, især når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
10Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af store byggeopgaver. Flere ting kræver flere end en enkelt person. I øvrigt må det være bedre og sjovere når man er flere om det.
11Det kan vurderes om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal hente assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Når du anskaffer assistance fra en fagperson er det normalt at notere tilbud fra diverse selskaber.
12Der præsenterer sig jævnligt utidige hovedpiner når det handler om avancerede byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, således at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Temmelig mange online firmaer udlover i dag mange forskellige billige former for fragt til højtryks kloakrenser. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ultra hensigtsmæssig, og i mange tilfælde ydermere den mest billige slags levering.

Du bør alternativt udse dig at få pakken leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver sædvanligvis et hak mere bekostelig, men på den anden side ualmindeligt ukompliceret for højtryks kloakrenser online. Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du bor lige ved e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på højtryks kloakrenser kan vise sig at være meget udslagsgivende forudsat du mangler dine nye varer om kort tid, og herved er det rigtig væsentligt at du ser det estimerede leveringstidspunkt for højtryks kloakrenser. En lang række forhandlere på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre online, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et besluttet tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt skippet afsted inden lagerpersonalet får fri.

Flere shops på nettet frembyder portofri levering på højtryks kloakrenser online, men for det meste er det forbeholdt når du handler for en præcis sum. Derudover kan du udse dig den billigste løsning til levering, der mange gange vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En hel del netshops giver afhentning hvor du handler billig højtryks kloakrenser hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. Byggecentrene foreslår blandt andet klik-og-hent på højtryks kloakrenser i følgende områder:

Frederiksberg, Albertslund, Rødovre, Søborg, Risskov, Holstebro, Vordingborg, Frederiksværk, Allerød, Middelfart, Birkerød, Solrød Strand, Brønderslev, Hedehusene, Viborg, Farum, Odense, Grenaa, Aarhus, Korsør, Thisted, Fredericia, Haslev, Varde, Brøndby, Lillerød, Hedensted, Ølstykke, Nærum, Herning, Svendborg, Nykøbing Falster, Horsens, Silkeborg, Stenløse, Greve, Taastrup, Skive, Sønderborg, Esbjerg, Nakskov, Helsingør, Vallensbæk, Brønshøj, Næstved, Ringsted, Struer, Tårnby, Roskilde, Glostrup, Virum, Hobro, Aabenraa, Holbæk, Herlev, Gentofte, Kolding, Hjørring, Kalundborg, Vejle, Åbyhøj, Gladsaxe, Jyllinge, Skanderborg, København, Hillerød, Vanløse, Valby, Rudersdal, Ishøj, Haderslev, Brabrand, Værløse, Frederikshavn, Slagelse, Kokkedal, Lystrup, Frederikssund, Tilst, Nørresundby, Aalborg, Charlottenlund, Ballerup, Nyborg, Rønne, Dragør, Højbjerg, Randers, Hvidovre, Odder, Køge, Hørsholm, Lyngby, og Ikast, .

Click-and-collect ift. højtryks kloakrenser er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ved indkig i tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx højtryks kloakrenser tilbud og køb højtryks kloakrenser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge for eksempel højtryks kloakrenser priser, billig højtryks kloakrenser samt højtryks kloakrenser online, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Den bedste pris på højtryks kloakrenser

Det er jo ret så problemfrit for købere at lave prissammenligning på billige højtryks kloakrenser online på diverse outlets på nettet, og følgelig har masser af online firmaer ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på højtryks kloakrenser betragteligt, og i øvrigt frembyde fragt uden beregning.

Men det kan immervæk vise sig profitabelt at tjekke et par internet firmaer efter rabatter og tilbud på højtryks kloakrenser online før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du bør imidlertid huske på, at når en internet webshop udlover billige højtryks kloakrenser online for en tilbudspris som kan ses som besynderligt billig, så er det mange gange være et signal om en uoprigtig shop. Shopping med kort er på den anden side en del af en regel, hvilket garanterer folk overfor falske online butikker.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere regningen på højtryks kloakrenser af flere omgange. Dette foreslåes som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger for eksempel højtryks kloakrenser online og højtryks kloakrenser priser. Vi ser derudover tit folk kigge efter blandt andet køb højtryks kloakrenser, højtryks kloakrenser tilbud og billig højtryks kloakrenser.

Gennemsøg andre menneskers anbefalinger

Trustpilot byder på fuldt ud sikre muligheder for at tyde ganske mange forhenværende kunders ratings og derved foreslåes det, at du ser nærmere på webbutikkens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige højtryks kloakrenser online.

Facebook indebærer tilsvarende de facto tiltalende genveje til at få indsigt i e-butikkens popularitet. Derudover er der en del outlets på nettet hvor du kan sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige højtryks kloakrenser online i en e-handler burde man i virkeligheden bese webshoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke super spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikation om at netbutikken opretholder de danske regler, foruden at e-firmaet en gang i mellem kontrolleres af sagkyndige der har megen viden om vilkårene.

Det er en rigtig god anledning til at få assistance, når du bliver udsat for problemer som følge af dit køb af højtryks kloakrenser. Derudover er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de mest centrale vilkår der kan have betydning for bestillingen af højtryks kloakrenser online, som for eksempel hvilken returret internet virksomheden tilsikrer.

Derfor er det tilmed afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin faktura, således man når som helst kan bevise sin bestilling af højtryks kloakrenser, hvad end man har købt ved 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Erik G gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Hans Knudsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Søren N gav 4 stjerner

God til prisen

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot tilbyder nogenlunde værdifulde løsninger til at iagttage flere aktuelle køberes erfaringer og herved anbefaler vi, at du tolker netshoppens bedømmelser inden du shopper billige højtryks kloakrenser online. Facebook fremskaffer også regulære gode genveje til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed.
2Leveringsdygtigheden er yderst bestemmende hvis man skal bruge varen inden for kort tid, og i det øjemed er det ganske aktuelt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for højtryks kloakrenser. En del e-shops yder billig 1 dags levering på adskillige varer, men som ikke desto mindre beroer på at handlen laves forinden et fastsat klokkeslæt.
3Nogle enkelte online selskaber lover gebyrfri levering på højtryks kloakrenser, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der aftages for et konkret beløb. Som alternativ skal man snuppe den prisbilligste form for fragt, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Metoden er af og til ydermere ekstremt nem. Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
4Det er efterhånden usædvanlig enkelt for internetbrugere at finde tilbud online på billige højtryks kloakrenser i blandt diverse e-firmaer, og for det tilbyder de fleste online forhandlere fragtfri levering. Derfor kan det alligevel vise sig gavnligt at efterse diverse netbutikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af et regelsæt, som beskytter os overfor svindlende webshops. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du vil betale omkostningerne senere.
6En stor portion forretninger på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige former for fragt til højtryks kloakrenser. En sikker vinder er lige nu at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså ret så uproblematisk, samt ofte endda den mest betalelige leveringsløsning.
7Den mest betalelige fragttype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for levering kan vise sig at være særligt vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge højtryks kloakrenser straks. Alternativt så præsterer indtil flere netbutikker billig levering, men i de fleste tilfælde kun ifald du shopper for en bestemt pris.
8Vi anbefaler at efterse hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det er et bevis på at internet forhandleren imødekommer de officielle danske regler, foruden at online butikken en gang i mellem ses til af sagkyndige som har indsigt i retningslinjerne. Forud for at folk shopper billige højtryks kloakrenser på en netshop kan de på en vis måde se på e-shoppens forretningsvilkår.
9Før nogen køber billige højtryks kloakrenser i en e-handler bør de helt sikkert studere webshoppens forretningsvilkår, det er dog normalt et omfattende projekt. Ligeledes er det klogt at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde reglementer der kan have betydning for købet af billige højtryks kloakrenser online, som for eksempel den byttepolitik online forretningen garanterer.