Teng Tools hobbykniv 18mm 710C
45 kr.
Mere info
Teng Tools Hobbykniv 9mm 710H
19 kr.
Mere info
Teng Tools Hobbykniv 710N
125 kr.
Mere info
Teng Tools Hobbykniv P-UKF (sammenfoldelig)
59 kr.
Mere info
Teng Tools hobbykniv 710F 9 mm
25 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm - plast
10 kr.
Mere info
Hobbykniv med magasin
100 kr.
Mere info
Hobbykniv med 5 ekstra blade
78 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm. - metal
30 kr.
Mere info
Hobbyknivsæt 3 dele
19 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm. - SK5 stål
100 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm. - metal
40 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm, knæk af
19 kr.
Mere info
Hobbykniv med magasin
70 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm i aluminium, knæk af
38 kr.
Mere info
Hobbykniv 25 mm.
60 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm i aluminium, knæk af
48 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm.
20 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm, knæk af
15 kr.
Mere info
Hobbykniv 25 mm. - SK5 stål
100 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm - plast
15 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm. med lås
15 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm. - SK5 stål
70 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv PREMIUM DFC560 18 mm
129 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv PREMIUM DC661 25mm
130 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv PREMIUM DFC561 18 mm
129 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv LC 650 m/skruelås 25mm
93 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv PREMIUM DC660 25mm
130 kr.
Mere info
IRWIN Hobbykniv, forskydelig, 6 klg.
58 kr.
Mere info
IRWIN Hobbykniv, bræk-af, auto.blad 18mm
112 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv LC 501 18mm m/skruelås
99 kr.
Mere info
Tajima hobbykniv LC 500 18mm
66 kr.
Mere info
IRWIN Hobbykniv, pro-touch,x
150 kr.
Mere info
IRWIN Hobbykniv, pro-touch,forskyd.,6 klg.
149 kr.
Mere info
IRWIN Hobbykniv, pro-touch, fast, 6 klg.
91 kr.
Mere info
Hobbykniv med Quick-Relase ProBuilder
90 kr.
Mere info
Hobbykniv med foldfunktion. Kreator KRT000300
90 kr.
Mere info
Hobbykniv 18 mm med skinne HERO 3165-018
32 kr.
Mere info
Hobbykniv med autoindtræk IRWIN 10505822
178 kr.
Mere info
Hobbykniv med 5 ekstra blade Kreator
102 kr.
Mere info
Hobbykniv 9 mm Kreator
14 kr.
Mere info
Hobbykniv med fast blad Bahco KBSU-01
210 kr.
Mere info
Hobbykniv Pro-Touch IRWIN 10504236
208 kr.
Mere info
Hobbykniv Bræk-af 9mm HERO 3165-009
18 kr.
Mere info
Hobbykniv, 18mm ProBuilder
80 kr.
Mere info
Hobbykniv 25mm med lås HERO 3165-025
48 kr.
Mere info
Hobbykniv 9mm i aluminium med lås Kreator KRT000302
50 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover bare hobbykniv.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige hobbykniv fra webshop til webshop. En del vil have gode priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke butikkens betingelser.
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring hobbykniv.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i hele landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at handle online og køre produkterne selv. I kraft af det kan du vælge at undgå leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af hobbykniv online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille hobbykniv online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få en lavere pris.
Diverse online nichebutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du få super kompetent vejledning fra folk som er eksperter i netop hobbykniv.
De største byggecentre i Danmark
hobbykniv harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hobbykniv silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

hobbykniv bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hobbykniv jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, især når der er tale om vigtige byggeprocesser. Omfattende ombygninger kræver flere personer. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
2Der præsenterer sig typisk ubelejlige problematikker i forbindelse med krævende projekter, og på grund af det kan det være af stor betydning at man har afsat betragtelig plads i agendaen, som bidrager til at man kan være sikker på at komme i mål.
3Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig oplysning, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
4Du må under ingen omstændigheder mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at have grejet parat akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i dit udgiftsbudget.
5Man kan søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeriet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, og derudover en rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder din dagsorden.
7Du må for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv sikkerhedssko som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8Inden du indleder byggeriet er det yderst fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9For udendørs opgaver kan vejret få en fundamental rolle. Af den årsag kan du tit undersøge udsigten ift. vejret i dagene op til byggeprojektet, så du undgår at det uventet begynder at piske ned bedst som du vil i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
10Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal anskaffe professionel assistance til delelementer af projektet. Når du ønsker assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at hente en pris fra diverse leverandører.
11Typisk vil det vise sig afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive forstandigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør notere mulige tilbud på dem enkeltvis.
12Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt før du iværksætter håndværket. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter eftergå punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har styr på det.
De højest ratede byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

De fleste online webshops tildeler i øjeblikket diverse billige leveringsmuligheder til hobbykniv. Den mest moderne er i øjeblikket udleveringssteder, som gør det muligt at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo ultra smart, og i mange tilfælde også den mest letkøbte fragtmulighed.

Du bør derudover vælge at vælge levering til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver som regel en sjat mere bekostelig, men desuden yderst enkel for hobbykniv online. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som jo betinges af at du opholder dig tæt på e-handlens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på hobbykniv er naturligvis ret afgørende når du mangler din pakke fluks, og herved er det fuldt ud relevant at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på hobbykniv. En masse online forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det er afhængig af at handlen laves inden et angivent tidspunkt, så de kan nå at få produktet afsendt før de lageransatte tager hjem.

Nogle få e-firmaer frembyder levering uden betaling på hobbykniv online, men ofte er det betinget af at du aftager for en konkret sum. I øvrigt må du overveje den prisbilligste type af levering, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

En lang række byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig hobbykniv hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Silvan. De udlover eksempelvis klik-og-hent på hobbykniv i disse områder:

Brøndby, Hørsholm, Korsør, Vallensbæk, Nakskov, Nærum, Vordingborg, Thisted, Åbyhøj, Valby, Glostrup, Nørresundby, Ballerup, Slagelse, Ringsted, Charlottenlund, Skanderborg, Roskilde, Hobro, Hedensted, Højbjerg, Lystrup, Aalborg, Lyngby, Nyborg, Vanløse, Kalundborg, Næstved, Odense, Grenaa, Rødovre, Virum, Farum, Herning, Kolding, Middelfart, Aarhus, Fredericia, Greve, Rudersdal, Frederiksværk, Køge, Albertslund, Søborg, Aabenraa, Kokkedal, Sønderborg, Holbæk, Solrød Strand, Varde, Taastrup, København, Hvidovre, Brønshøj, Jyllinge, Frederiksberg, Ikast, Herlev, Stenløse, Frederikssund, Dragør, Gentofte, Haderslev, Værløse, Vejle, Ishøj, Struer, Birkerød, Brabrand, Helsingør, Ølstykke, Esbjerg, Horsens, Haslev, Nykøbing Falster, Tilst, Odder, Hillerød, Hedehusene, Tårnby, Hjørring, Brønderslev, Silkeborg, Allerød, Randers, Rønne, Lillerød, Skive, Holstebro, Risskov, Svendborg, Frederikshavn, Viborg, og Gladsaxe, .

Click-and-collect af hobbykniv er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet køb hobbykniv og hobbykniv priser. Derudover oplever vi jævnligt folk kigge efter blandt andet hobbykniv online, billig hobbykniv og hobbykniv tilbud, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Få rabat på hobbykniv

Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige hobbykniv online fra diverse forretninger på nettet, og altså har en lang række online webshops ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på hobbykniv drastisk, og i øvrigt yde gratis levering.

Til gengæld kan det trods alt blive gunstigt at studere visse e-handler efter tilbud og udsalg på hobbykniv online forinden du shopper, således at man er garanteret at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Man skal imidlertid være opmærksom på, at såfremt en butik på nettet udbyder billige hobbykniv online til en pris der kan ses som uendeligt beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk e-forhandler. Kortbetalinger er trods alt dækket ind under en ordning, som passer på kunden overfor snydagtige internet shops.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække pengene til hobbykniv af flere omgange. Det tilbydes typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere mange gange efterspørger blandt andet køb hobbykniv og hobbykniv tilbud. Vi ser desuden typisk folk søge efter for eksempel hobbykniv online, billig hobbykniv samt hobbykniv priser.

Analyser tidligere køberes ratings

Trustpilot frembyder aldeles pålidelige genveje til at besigtige adskillige øvrige kunders oplevelser og derved er det prisværdigt, at du analyserer online virksomhedens kritik inden du placerer din ordre på billige hobbykniv online.

Facebook frembringer på samme måde flere gavnlige metoder til at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi en del e-forhandlere hvor du kan offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed må udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige hobbykniv online i en e-handler kunne de reelt kigge på webshoppens betingelser, men det er bare ikke særlig sjovt, specielt på de velkendte byggekæder som Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Et nemmere alternativ er at granske om e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er en indikation om at netbutikken retter sig efter de officielle danske regler, foruden at internet selskabet undertiden monitoreres af specialister som kender reglerne på området.

Derudover tilbydes du anledning til en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i processen med din ordre på hobbykniv. Herudover anbefaler vi at køber er obs på de elementære betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af hobbykniv online, for eksempel den returneringsret internet selskabet tilsikrer.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af hobbykniv, uagtet om man shopper ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

Poul S gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Susanne L gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Rasmus gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hanne Pedersen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot frembringer de facto fornemme chancer for at analysere ret mange forhenværende kunders oplevelser og derved rekommanderer vi, at du ser nærmere på internet shoppens anmeldelser før du shopper billige hobbykniv online. Facebook medfører for øvrigt rigtig hensigtsmæssige genveje til at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed.
2Visse internet forretninger frembyder fragt uden betaling på hobbykniv, men for det meste er det under betingelse af at man shopper for et konkret beløb. Desuden bør man tage den mest letkøbte leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringstypen er undertiden derudover ret så let. Den mindst kostelige form for fragt er unægtelig selv at hente pakken.
3Inden folk køber billige hobbykniv hos en e-butik kan de de facto kigge på deres forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig spændende. Tilmed stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de mest basale regler der er gældende for bestillingen af billige hobbykniv online, som for eksempel den bytteret webshoppen lover.
4Det er i dag ultra overkommeligt for os alle at undersøge tilbud online på billige hobbykniv i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og følgelig yder langt de fleste online varehuse levering uden omkostninger. Men det kan ikke desto mindre blive gavnligt at granske enkelte e-handler efter tilbud før du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
5Vi slår generelt et slag for at tjekke om netshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det længe har været en sikkerhed for at internet webshoppen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at e-butikken af og til revurderes af jurister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige hobbykniv i en online shop bør de faktisk gennemgå butikkens handelsbetingelser.
6Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af webbutikkens lager. Den form for levering er virkelig vigtig i tilfælde af at vi skal bruge hobbykniv om kort tid. Alternativt så garanterer en hel del online varehuse gebyrfri levering, men typisk kræves det at man aftager for et præcist beløb.
7Leveringshastigheden er ret væsentlig hvis vi behøver din pakke med det samme, og med det formål er det selvfølgelig essentielt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for hobbykniv. En række internet shops garanterer billig levering på næste hverdag på flere varenumre, som alligevel betinges af at bestillingen gennemføres inden et aftalt tidspunkt.
8Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en ordning, som redder dig som kunde overfor snydagtige internet forretninger. Som en anden løsning kunne du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil afbetale pengene over et længere tidsrum.
9Masser af online butikker tildeler til alt held en række forskellige billige leveringsmuligheder til hobbykniv. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når du har lyst. Muligheden er altså super smart, og oftest desuden den billigste leveringsform.