Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af hobby varmepistol.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige hobby varmepistol fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod nogle satser på faglig sparring. Du må overveje hvad du foretrækker.
Flere byggekæder har et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot hobby varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggemarkeder finder du overalt i landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have produkterne nu og her.
De store byggekæder køber produkter fra mange leverandører, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af hobby varmepistol online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Af den grund kan du få mere brugbar assistance fra mennesker som er specialister i netop hobby varmepistol.
De fleste niche webshops er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe hobby varmepistol online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
hobby varmepistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

hobby varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hobby varmepistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

hobby varmepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som hjelm og sko der skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en fagperson.
2Det kan blive værdifuldt at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige inden du tager fat på arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig oversigt som indeholder alt hvad du har brug for, og så gennemgå punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
3For projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette bør du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på det avancerede projekt.
4Der kommer typisk pludselige hovedpiner når det gælder større projekter, og på grund af det er det væsentligt at der afsættes god nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
5Ofte vil det være fundamentalt at have et budget for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det kan blive en god idé at beskrive alle udgiftsposter, og bagefter kortlægge prisen på dem én og én.
6Forud for at du indleder arbejdet er det rimeligt vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst ved omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende projekter gør krav på flere mennesker. Ydermere bør det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
8Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at lave en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær skarp i sammensætningen af din tidsplan.
9Du skal på ingen måde fattes grej. Typisk vil det være strategisk at du har værktøjet parat forinden du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
10Du kan finde utallige artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver meget konstruktiv information, ikke mindst ifald du benytter engelske søgeord.
11Husk at vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør hente assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson er det lukrativt at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
12Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås når renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at ombygningen influerer positivt på klimaet.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

De fleste online forretninger giver nu et bredt udvalg af billige løsninger til levering til hobby varmepistol. En af favoritterne er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså yderst praktisk, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør også forsøge at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Den bliver sædvanligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt usædvanlig overkommelig ved køb af hobby varmepistol online. Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du bor tæt på e-shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på hobby varmepistol er usædvanlig vigtig forudsat du skal bruge ordren om kort tid, og derfor er det uden tvivl relevant at du tjekker leveringstidspunktet for hobby varmepistol. De fleste internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, hvilket dog afhænger af at ordren køres igennem inden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varerne afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række internet forhandlere sikrer gebyrfri levering på hobby varmepistol online, men undertiden kun hvis der erhverves for en præcis sum. Ellers skulle man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder yder klik-og-hent hvor du handler billig hobby varmepistol derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår bl.a. klik-og-hent på hobby varmepistol i følgende områder:

Herning, Frederikssund, Holstebro, Ikast, Silkeborg, Thisted, Stenløse, Middelfart, Lystrup, Kolding, Aarhus, Haderslev, Brabrand, Charlottenlund, Odense, Ballerup, Tårnby, Nyborg, Solrød Strand, Helsingør, Rødovre, Korsør, Nakskov, Lyngby, Holbæk, Nærum, Struer, Aalborg, Grenaa, Frederikshavn, Vallensbæk, Hobro, Hedehusene, Haslev, Gentofte, København, Jyllinge, Skanderborg, Roskilde, Lillerød, Værløse, Nykøbing Falster, Slagelse, Kalundborg, Ølstykke, Gladsaxe, Nørresundby, Hvidovre, Horsens, Hillerød, Fredericia, Vejle, Ishøj, Skive, Vordingborg, Aabenraa, Ringsted, Brønderslev, Sønderborg, Frederiksberg, Albertslund, Randers, Hjørring, Farum, Rudersdal, Frederiksværk, Køge, Hedensted, Risskov, Odder, Tilst, Herlev, Taastrup, Svendborg, Allerød, Næstved, Brøndby, Kokkedal, Hørsholm, Birkerød, Virum, Esbjerg, Rønne, Brønshøj, Højbjerg, Greve, Valby, Åbyhøj, Dragør, Søborg, Vanløse, Glostrup, Viborg, og Varde, .

Klik-og-hent af hobby varmepistol er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger fx hobby varmepistol tilbud og billig hobby varmepistol. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge efter for eksempel hobby varmepistol online, køb hobby varmepistol og hobby varmepistol priser, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen.

Gode priser på hobby varmepistol

Det er virkelig uproblematisk for internetbrugere at sammenholde priser på billige hobby varmepistol online hos flere forhandlere på nettet, og derfor har en hel del online forhandlere fundet det uundgåeligt at mindske prisniveauet på hobby varmepistol drastisk, og derudover yde gratis fragt.

Det kan til hver en tid vise sig gunstigt at sammenholde flere e-handler efter tilbud og udsalg på hobby varmepistol online forinden du gennemfører din bestilling, så du er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Du bør dog være omhyggelig med, at såfremt en internet handler reklamerer billige hobby varmepistol online til en pris som kan ses som ufattelig billig, så kan det mange gange være et tegn på en uærlig internet virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af en forordning, som redder dig som kunde imod uærlige online virksomheder.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage regningen på hobby varmepistol over flere uger. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet køb hobby varmepistol og hobby varmepistol priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis hobby varmepistol tilbud, hobby varmepistol online samt billig hobby varmepistol.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot genererer forholdsvis gode løsninger til at kontrollere diverse eksisterende konsumenters tanker og af den grund tilråder vi, at du analyserer internet shoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige hobby varmepistol online.

Facebook resulterer i lige så vel ret uafhængige metoder til at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus. Desuden møder vi endda webshops som giver kunderne mulighed for at skrive en omtale af deres køb, som ligeledes burde benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige hobby varmepistol online hos en e-shop behøver de utvivlsomt løbe igennem netbutikkens handelsvilkår, det er dog normalt ikke videre interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, siden det længe har været en påvisning af at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden revurderes af jurister der kender de gældende love.

Desuden får du anledning til at få hjælp, hvis du får besvær i processen med din bestilling af hobby varmepistol. Dertil foreslåes det at køber er vidende om de mest betydningsfulde forhold der kan have indflydelse på købet af hobby varmepistol online, fx hvilken ombytningsrettighed online shoppen anvender.

I den relation er det desuden relevant, at man stadigvæk gemmer sin ordremail, så man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af hobby varmepistol, hvad end man har købt hos Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jan gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Mette gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Christian B gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Hans gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, hvilket dækker en imod snydagtige online forretninger. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at finansiere betalingen over et længere tidsrum.
2Det er jo ualmindeligt bekvemt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige hobby varmepistol i blandt flere online varehuse, og altså tilbyder en hel del shops på nettet gebyrfri levering. Trods dette kan det imidlertid vise sig indbringende at efterprøve enkelte e-firmaer efter billige priser forinden du køber, således at du er sikret at få den mest attraktive pris.
3Trustpilot præsterer adskillige anstændige løsninger til at vurdere mange andre køberes erfaringer og derved foreslåes det, at du eksaminerer e-forhandlerens omtaler inden du bestiller billige hobby varmepistol online. Facebook leverer tilsvarende altid hæderlige metoder til at få indblik i internet selskabets kundefokus.
4Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på online forhandlerens lager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være temmelig essentiel såfremt du absolut skal bruge hobby varmepistol øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere internet foretagender levering uden omkostninger, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum.
5En række forhandlere på nettet tilbyder nu om stunder diverse billige leveringsmodeller til hobby varmepistol. Førstevalget hos mange er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter varerne når det passer dig. Muligheden er altså særligt ukompliceret, og i mange tilfælde også den prisbilligste fragtløsning.
6Leveringstiden er usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at du behøver pakken fluks, så i det øjemed er det jo essentielt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på hobby varmepistol. En hel del forhandlere på nettet lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren laves forinden et besluttet klokkeslæt.
7Nogle få shops på nettet præsterer gratis fragt på hobby varmepistol, men typisk er det under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. Desuden skulle man overveje den mest billige form for levering, der oftest vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Metoden er mange gange tillige virkelig nem. Den mest betalelige leveringsudgave er dog selv at hente ordren.
8Forud for at folk shopper billige hobby varmepistol i en e-shop kan de sådan set få overblik over netshoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt. I øvrigt kan det være til hjælp at du er påpasselig med de mest centrale regler der er gældende for bestillingen af billige hobby varmepistol online, f.eks. den byttepolitik internet butikken bruger.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at e-forhandleren overholder de danske love, tillige med at internet forhandleren undertiden undersøges af fagfolk der har indsigt i lovene på området. Inden nogen køber billige hobby varmepistol på en online shop burde de helt sikkert gennemløbe e-shoppens handelsbetingelser.