Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige hobby støvsuger fra netbutik til netbutik. Enkelte giver billige priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed i de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder fremviser et enormt udvalg, og andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot hobby støvsuger.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du købe fra en netbutik, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring hobby støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har kunderne valget om at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af hobby støvsuger online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som typisk er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du handler hobby støvsuger online på deres side.
Størsteparten af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem vil du modtage endnu mere god hjælp fra mennesker der er specialister i lige præcis hobby støvsuger.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hobby støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

hobby støvsuger bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

hobby støvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

hobby støvsuger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således må du ofte tage et kig på vejrberetningerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet begynder at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
2Planlægning vedbliver at være vejen til at komme i mål med projektet. Du må liste en strømlinet strategi, der viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver din handlingsplan.
3Der er utrolig mange vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er formidler af store mængder konstruktiv oplysning, ikke mindst såfremt man benytter engelske søgeord.
4Der viser sig som regel uforudsete problemer i forbindelse med større opgaver, og på grund af det vil det være af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
5Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du burde købe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Såfremt du får assistance fra en fagmand er det normalt at få tilbud fra flere virksomheder.
6Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når ombygningen er miljøvenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
7Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er store arbejdsopgaver. Store ting stiller krav om flere folk. Endvidere vil det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
8Typisk vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne notere udgiften ved dem én efter én.
9Du vil ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har det disponibelt inden du påbegynder arbejdet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i dit budget.
10Du skal aldrig glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder arbejdshjelm der skåner dig imod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
11Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de presserende byggematerialer disponible på forhånd inden du går i krig med projektet. Du kan nedskrive en punktforms indkøbsseddel som samler de materialer der bliver brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, så du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
12Længe før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ganske vigtigt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Flere netshops tilbyder til alt held et stort udvalg af billige fragtformer til hobby støvsuger. En af de mest almindelige er nu om dage pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ultra ukompliceret, og oftest tillige den mest billige mulighed for levering.

Du kan ydermere overveje at få ordren leveret til dit hus eller ud til dit arbejde. Fragttypen bliver en gang i mellem en lille smule mere pebret, men omvendt meget nem med hobby støvsuger online. Den mest letkøbte mulighed for levering er dog at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af e-handlens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på hobby støvsuger kan vise sig at være meget væsentlig ifald vi mangler varerne inden for få dage, og derfor er det altså på sin plads at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved hobby støvsuger. Mange online butikker – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer online, som dog nødvendiggør at handlen gemmenføres før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klar forinden logistikpersonalet har fyraften.

Nogle enkelte firmaer på nettet frembyder fragt uden omkostninger på hobby støvsuger online, men oftest er det forudsat at du shopper for et bestemt beløb. Desuden skulle du gribe den billigste leveringsversion, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du køber billig hobby støvsuger online og afhenter i butikken. Fx Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af hobby støvsuger i følgende byer:

Brønshøj, Brønderslev, Birkerød, Rønne, Højbjerg, Hobro, Dragør, Rødovre, Sønderborg, Værløse, Kokkedal, Ølstykke, Viborg, Lillerød, Hvidovre, Svendborg, Tilst, Vanløse, Horsens, Ikast, Ringsted, Hedehusene, Hjørring, Nørresundby, Silkeborg, Frederikssund, Aarhus, Hillerød, Herlev, Valby, Glostrup, Grenaa, Thisted, Odense, Frederiksværk, Ballerup, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Helsingør, Frederikshavn, Allerød, Gentofte, Skive, Nyborg, Jyllinge, Holbæk, Haslev, Farum, Haderslev, Greve, Hørsholm, Taastrup, Skanderborg, Kalundborg, Aalborg, Brøndby, Vallensbæk, Brabrand, Virum, Odder, Holstebro, Lyngby, Næstved, Slagelse, Kolding, Stenløse, Frederiksberg, Ishøj, Aabenraa, Søborg, Rudersdal, Roskilde, Nakskov, Middelfart, Albertslund, Hedensted, Esbjerg, Charlottenlund, Randers, Lystrup, København, Vejle, Tårnby, Vordingborg, Varde, Køge, Fredericia, Gladsaxe, Korsør, Åbyhøj, Struer, Risskov, Nærum, og Herning, .

Click-and-collect for hobby støvsuger er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved kig i tallene fremstår det markant, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis hobby støvsuger priser og billig hobby støvsuger. Foruden dette oplever man mange gange folk søge bl.a. køb hobby støvsuger, hobby støvsuger tilbud og hobby støvsuger online, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark og Davidsen.

Find den bedste pris på hobby støvsuger

Det er yderst fleksibelt for os alle at søge sig frem til priser på billige hobby støvsuger online på tværs af internet firmaer i Danmark, og så har massevis af internet shops fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på hobby støvsuger betydeligt, og endda love levering uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være tiden værd at sammenligne visse netshops efter rabatter og tilbud på hobby støvsuger online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at få den bedste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en internet virksomhed markedsfører billige hobby støvsuger online for en pris der er himmelråbende lav, så burde det i nogle tilfælde være et signal om en falsk webbutik. Køb med kort er i hvert fald omfattet af en foranstaltning, som dækker dig som kunde imod falske netbutikker.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere regningen på hobby støvsuger ude i fremtiden. Det tilbydes normalt ved nichebutikker, men ikke de store byggekæder som fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at folk tit søger efter bl.a. køb hobby støvsuger og billig hobby støvsuger. Derudover oplever man jævnligt netshoppere efterspørge fx hobby støvsuger tilbud, hobby støvsuger priser samt hobby støvsuger online.

Kig på tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot leverer super troværdige muligheder for at fortolke en række aktuelle brugeres ratings og derved er det en hjælp, at du eksaminerer online webshoppens anmeldelser inden du shopper billige hobby støvsuger online.

Facebook frembringer lignende ret tiltalende løsninger til at få kendskab til e-handlens popularitet. Derudover er der en del internet varehuse som tilbyder folk at formulere en omtale af ordreforløbet, som lige så vel må bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige hobby støvsuger online i en internet virksomhed kan de i og for sig overveje butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at bemærke om online virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være et bevis på at internet forhandleren efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at hjemmesiden fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige der har megen viden om reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til at få hjælp, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit køb af hobby støvsuger. Herudover tilråder vi at køberen er vaks omkring de fundamentale retningslinjer der kan influere på købet af hobby støvsuger online, som fx hvilken returrettighed e-forhandleren tilsikrer.

Her er det desuden essesentielt, at man permanent bevarer sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af hobby støvsuger, uagtet om man shopper ved Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Per Andersen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Inger gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Lars gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Marianne gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Temmelig mange e-shops tilbyder nu om stunder flere billige leveringsmidler til hobby støvsuger. En af de mest anvendte er p.t. udleveringssteder, som gør at du kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo ret så fremkommelig, samt desuden endvidere den prisbilligste form for levering.
2Den billigste leveringsmetode er dog at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du bor nær e-forretningens hjemsted. Den fragtmulighed er selvfølgelig usædvanlig afgørende når du står og skal bruge hobby støvsuger om få sekunder. Alternativt så frembyder en hel del internet outlets billig fragt, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for en fastsat sum.
3Antal dages levering kan være super vigtig forudsat vi absolut skal bruge varen inden for få dage, så derfor er det temmelig fornuftigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved hobby støvsuger. En del internet webshops udlover billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen køres igennem forinden et nøjagtigt tidspunkt.
4Trustpilot frembyder visse passende muligheder for at fortolke en stor gruppe nuværende forbrugeres reflektioner og derfor går vi ind for, at du kigger nærmere på webshoppens vurderinger inden du køber billige hobby støvsuger online. Facebook tilbyder dig lignende immervæk tiltalende genveje til at få kendskab til e-forhandlerens pålidelighed.
5Det er i dag usædvanlig hensigtsmæssigt for folk at kigge efter tilbud online på billige hobby støvsuger i blandt flere webbutikker, og ergo yder masser af internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig nyttigt at kigge forbi nogle online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, sådan at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
6Generelt slår vi et slag for at tjekke om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en angivelse af at internet virksomheden opretholder gældende dansk lovgivning, udover at e-forhandleren jævnligt føres tilsyn med af sagkyndige som er indført i reglerne. Før folk bestiller billige hobby støvsuger hos en forhandler på nettet behøver man utvivlsomt overveje virksomhedens forretningsaftale.
7Forinden nogen køber billige hobby støvsuger i en internet webshop bør man egentlig løbe igennem butikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant. Herudover foreslåes det at kunden er klar over de mest basale betingelser i forbindelse med købet af billige hobby støvsuger online, til eksempel den byttepolitik internet webshoppen kører med.
8Flere online butikker præsterer fragt uden gebyr på hobby støvsuger, men ofte er det forudsat at du handler for en præcis sum. Desuden bør man beslutte sig for den mindst kostelige fragtmetode, der tit vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Metoden viser sig jævnligt ligeledes temmelig simpel. Den mest prisbevidste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter varerne.
9Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en lov, hvilket assisterer kunden overfor fup online firmaer. Som et alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil dække regningen senere.