METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot hobby sprøjtepistol.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring hobby sprøjtepistol.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du finde et andet.
Du kan finde forskelle i prisen på billige hobby sprøjtepistol fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og hermed har mange mulighed for at handle online og fragte varerne selv. Som følge af det kan man undgå leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne lige nu.
De gængse byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af hobby sprøjtepistol online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du opleve mere erfaren sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis hobby sprøjtepistol.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse små butikker er opstartsfirmaer, der typisk er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber hobby sprøjtepistol online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
hobby sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

hobby sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hobby sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

hobby sprøjtepistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig store mængder konstruktiv viden, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
2Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Det kræver med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
3Ved opgaver udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Derfor bør du jævnligt holde øje med vejrudsigten i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt starter med at vælte ned når du lige er godt i gang med det svære projekt.
4Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning som fx hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod mulige ulykker. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
5Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på økonomien. Det kan være behjælpeligt at beskrive alle omkostninger, hvorefter man bør finde frem til mulige tilbud på dem slavisk.
6Før du iværksætter byggeprocessen må det være yderst centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemer i tilfælde med store projekter, og derfor viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god nok plads i handlingsplanen, således at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
8Det bliver vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder byggeprocessen. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig note hvorpå der noteres det der skal bruges, og bagefter granske hver enkelt ting, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
9Man skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet klar idet du begynder på byggeprojektet. Glem ikke at inkludere de her udgifter i din økonomi.
10Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ved krævende byggeprocesser. Nogle ting bør udføres af flere mennesker. Derudover bliver det bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Du bør gennemtænke hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du må sikre dig eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Når du skal have assistance fra en professionel anbefales det at søge prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
12Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at liste en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der løses på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
De mest populære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af internet forhandlere tildeler nu om dage diverse billige leveringsformer til hobby sprøjtepistol. Den mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig ekstremt ligetil, og endda også den mindst kostelige form for levering.

Du kunne omvendt planlægge at bestille ordren til levering til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig ofte en anelse mindre billig, men til gengæld særligt bekvem ved køb af hobby sprøjtepistol online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være at du selv henter varerne, men dette beroer på at du lever tæt på online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på hobby sprøjtepistol er særligt essentiel om du skal bruge din ordre inden for kort tid, så med det formål er det nemlig klogt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid på hobby sprøjtepistol. Temmelig mange byggecentre – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, der dog er betinget af at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte online webshops frembyder portofri fragt på hobby sprøjtepistol online, men ofte kun ifald der købes for et konkret beløb. I øvrigt burde man tage den prisbilligste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En masse byggecentre udlover afhentning hvor du bestiller billig hobby sprøjtepistol online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på hobby sprøjtepistol i følgende byer:

København, Næstved, Taastrup, Roskilde, Vallensbæk, Vanløse, Albertslund, Gentofte, Vordingborg, Nykøbing Falster, Risskov, Åbyhøj, Varde, Esbjerg, Hedensted, Ballerup, Grenaa, Brøndby, Sønderborg, Haslev, Slagelse, Frederikssund, Herning, Værløse, Lillerød, Fredericia, Køge, Ishøj, Virum, Ikast, Frederiksværk, Holbæk, Rønne, Allerød, Glostrup, Holstebro, Brønderslev, Hørsholm, Ringsted, Odense, Kolding, Tilst, Højbjerg, Solrød Strand, Frederikshavn, Lystrup, Jyllinge, Rødovre, Nærum, Helsingør, Nørresundby, Hillerød, Greve, Charlottenlund, Struer, Stenløse, Skanderborg, Nyborg, Haderslev, Søborg, Viborg, Ølstykke, Thisted, Dragør, Herlev, Nakskov, Gladsaxe, Horsens, Hobro, Hedehusene, Hvidovre, Hjørring, Farum, Birkerød, Kalundborg, Frederiksberg, Brønshøj, Valby, Korsør, Lyngby, Silkeborg, Kokkedal, Aabenraa, Svendborg, Aarhus, Skive, Brabrand, Rudersdal, Odder, Vejle, Middelfart, Tårnby, Aalborg, og Randers, .

Klik-og-hent af hobby sprøjtepistol er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster).

Ses der på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet køb hobby sprøjtepistol og hobby sprøjtepistol tilbud. Foruden dette ser man tit internet shoppere kigge efter fx hobby sprøjtepistol priser, billig hobby sprøjtepistol og hobby sprøjtepistol online, plus de gængse byggekæder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Priser på hobby sprøjtepistol

Det er jo efterhånden særdeles smart for os alle at finde frem til de bedste priser på billige hobby sprøjtepistol online i blandt diverse webshops, og af den grund har massevis af webbutikker set sig nødsaget til at reducere priserne på hobby sprøjtepistol eftertrykkeligt, og endda garantere fragtfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk blive nyttigt at tjekke diverse e-firmaer efter tilbud og udsalg på hobby sprøjtepistol online forinden du køber, så man er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør bare huske på, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige hobby sprøjtepistol online til en pris som virker umådelig overkommelig, så burde det ofte være et faresignal om en fup e-handler. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en ordning, hvilket garanterer os overfor fup online selskaber.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere omkostningerne til hobby sprøjtepistol senere. Det tilbydes typisk hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus og Stark.

Ved indkig i tallene er det markant, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis billig hobby sprøjtepistol og hobby sprøjtepistol priser. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere efterspørge bl.a. hobby sprøjtepistol online, hobby sprøjtepistol tilbud samt køb hobby sprøjtepistol.

Udforsk folks betragtninger

Trustpilot resulterer i nogle fornemme chancer for at eksaminere ret mange forhenværende konsumenters erfaringer og derfor foreslåes det, at du vurderer internet shoppens anmeldelser før du køber billige hobby sprøjtepistol online.

Facebook bringer dig tillige nogle tiltalende muligheder for at få en idé om internet butikkens troværdighed. Her er der faktisk internet handler som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige hobby sprøjtepistol online hos en e-forretning kan de reelt overveje butikkens vilkår, men det er mange gange et tidskrævende projekt, især hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at se om netbutikken er e-mærket, hvilket burde være en indikator for at e-shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at shoppen ofte vurderes af jurister som kender de gældende love.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, ifald du møder besvær som følge af din ordre på hobby sprøjtepistol. Dertil kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af hobby sprøjtepistol online, f.eks. hvilken byttepolitik virksomheden anvender.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, så man fremadrettet kan bevise bestillingen af hobby sprøjtepistol, ligegyldig om man har handlet fra XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

Lone N gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Anna gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Erik H gav 5 stjerner

SUPER

Marianne Kristensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot tilbyder dig flere solide chancer for at gennemsøge en længere række aktuelle brugeres opfattelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger internet selskabets omtaler før du køber billige hobby sprøjtepistol online. Facebook leverer desuden en lang række fordelagtige muligheder for at få indblik i online forhandlerens popularitet.
2Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket bistår en overfor uoprigtige online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du benytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere pengene over en periode.
3Indtil flere online forretninger yder fragt uden gebyr på hobby sprøjtepistol, men ofte forudsætter det at der aftages for en bestemt pris. I øvrigt kunne du overveje den mest letkøbte fragtmetode, som oftest vil blive at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden er ofte derudover super fleksibel. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
4Det er ekstremt overkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige hobby sprøjtepistol fra forskellige e-firmaer, og til gengæld lover flertallet af outlets på nettet billig levering. Trods dette kan det alligevel blive udbytterigt at analysere nogle e-handler efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at antage den bedste pris.
5Den billigste leveringsversion er dog selv at hente produkterne, hvilket betinges af at du har bopæl med kort afstand til e-handlens tilholdssted. Den form for levering er naturligvis ret relevant om vi står og skal bruge hobby sprøjtepistol inden for kort tid. Alternativt så yder nogle få webshops billig levering, men ofte er det forudsat at der aftages for et fastsat beløb.
6De fleste internet firmaer foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til hobby sprøjtepistol. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig i høj grad overkommelig, samt typisk endda den billigste metode til levering.
7Inden nogen handler billige hobby sprøjtepistol i en butik burde de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler, men det er tit ikke særlig spændende. I øvrigt er det smart at du er på vagt for de grundlæggende vilkår i forbindelse med købet af billige hobby sprøjtepistol online, som fx den returret internet butikken garanterer.
8Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig såfremt man absolut skal bruge varen om et øjeblik, og herved er det ret så aktuelt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved hobby sprøjtepistol. Mange webbutikker præsterer billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et aftalt tidspunkt.
9Vi tilråder at granske om internet shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at online shoppen anerkender de officielle danske regler, og at online forhandleren ofte evalueres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige hobby sprøjtepistol i en internet shop behøver man uden tvivl have øje for netshoppens forretningsaftale.