Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder sælger et enormt varesortiment, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot hobby limpistol.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du overveje at hente produkterne personligt. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige hobby limpistol hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder service. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af hobby limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i det meste af landet, og af den grund har mange chancen for at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. På grund af det kan du undgå leveringsgebyret, og sågar have varerne nu og her.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alverdens nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af hobby limpistol online.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber hobby limpistol online fra deres webshop.
Mange nicheforhandlere producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Diverse webshops i små nicher har en enorm viden om deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Af den grund formår de at yde mere nyttig vejledning fra nogle med ekspertviden i lige præcis hobby limpistol.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

hobby limpistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hobby limpistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hobby limpistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

hobby limpistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det viser sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer parat før du går til værks med arbejdet. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel indkøbsliste med hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
2I nogle tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Det forudsætter dermed at projektet influerer positivt på miljøet.
3Der præsenterer sig stort set altid utidige hovedpiner når det handler om større projekter, og følgelig er det af stor betydning at man afsætter en del tid i handlingsplanen, således at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
4Forinden du igangsætter byggeprocessen kan det være aldeles værdifuldt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprojektet, specielt ift. krævende byggeprojekter. Krævende byggeprojekter bør udføres af flere personer. Samtidig bør det blive bedre og sjovere at være flere om det.
6Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Således må du jævnligt tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko der sikrer dig overfor potentielle risici. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke køber eksperthjælp.
8Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være essentielt at du har udstyret klar akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må have en velovervejet dagsorden, som viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder køreplanen.
10Der kan findes en verden af vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med overvældende meget brugbar viden, især hvis man benytter engelske ord i din søgning.
11Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Såfremt du benytter hjælp fra en professionel kan det være optimalt at lede efter priser fra flere leverandører.
12Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for projektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det må være forstandigt at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå ens omkostning ved dem alle sammen.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Masser af internet varehuse yder i øjeblikket alverdens billige former for fragt til hobby limpistol. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter de købte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo temmelig let, samt endda ligeledes den prisbilligste leveringstype.

Du bør omvendt påtænke at vælge at få sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver som oftest lidt mindre billig, men til gengæld super let for hobby limpistol online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre beroer på at du bor lige ved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på hobby limpistol er selvfølgelig ekstremt relevant når du har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det virkelig passende at man kontrollerer den forventede leveringstid ved hobby limpistol. En række e-forretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre online, men husk at det stiller krav om at ordren aflægges tidligere end et fastslået tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt klargjort forinden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle enkelte firmaer på nettet tilbyder fragt uden beregning på hobby limpistol online, men undertiden er det så præmissen at man indkøber for et fastslået beløb. Derudover kan du vælge den mest betalelige type af levering, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De største webbutikker frembyder afhentning hvor man bestiller billig hobby limpistol hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på hobby limpistol i disse områder:

Gladsaxe, Solrød Strand, Albertslund, Slagelse, Rønne, Kokkedal, Charlottenlund, Birkerød, Brøndby, Højbjerg, Odense, Vallensbæk, Lystrup, Nakskov, Tårnby, Holstebro, Gentofte, Vanløse, Haslev, Svendborg, Stenløse, Valby, Aarhus, Hvidovre, Allerød, Nykøbing Falster, Horsens, Taastrup, Brabrand, Sønderborg, Risskov, Værløse, Frederiksberg, Søborg, Haderslev, Hørsholm, Frederikssund, Randers, Jyllinge, Holbæk, Roskilde, Dragør, Ølstykke, Ringsted, Helsingør, Virum, Aabenraa, Hedehusene, Hjørring, Esbjerg, Ballerup, Fredericia, Viborg, Ishøj, Herlev, Frederikshavn, Vordingborg, København, Hillerød, Frederiksværk, Odder, Lyngby, Grenaa, Køge, Næstved, Nærum, Korsør, Kolding, Ikast, Nyborg, Skanderborg, Farum, Brønderslev, Nørresundby, Middelfart, Hedensted, Struer, Glostrup, Rødovre, Kalundborg, Åbyhøj, Vejle, Silkeborg, Lillerød, Greve, Rudersdal, Hobro, Thisted, Aalborg, Tilst, Skive, Varde, Herning, og Brønshøj, .

Afhentning af hobby limpistol er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man ser på data er det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis billig hobby limpistol og hobby limpistol priser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge efter fx køb hobby limpistol, hobby limpistol tilbud samt hobby limpistol online, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Rabat på hobby limpistol

Det er jo efterhånden ret let for enhver at finde frem til tilbud på billige hobby limpistol online i blandt diverse internet virksomheder, og af den grund har flertallet af firmaer på nettet været nødt til at mindske udsalgspriserne på hobby limpistol markant, og endda sikre fragt uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at prøve nogle få forhandlere på nettet efter billige priser på hobby limpistol online inden du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at opnå den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Du bør bare være opmærksom på, at hvis en online shop tilbyder billige hobby limpistol online for en salgspris der virker ekstraordinært gunstig, er det tit være en indikation på en snydagtig internet handler. Kortkøb er trods alt inkluderet i en lovbestemmelse, som bistår køberen imod falske internet handler.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere omkostningerne til hobby limpistol ude i fremtiden. Det fås som regel i niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel køb hobby limpistol og hobby limpistol tilbud. Derudover oplever vi som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis hobby limpistol priser, billig hobby limpistol samt hobby limpistol online.

Analyser tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot leverer stort set værdifulde løsninger til at finde ud af en hel del nuværende brugeres erfaringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du undersøger online forretningens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige hobby limpistol online.

Facebook tilbyder ligeledes tilpas gode muligheder for at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed. Desuden ses faktisk firmaer på nettet hvor man kan nedfælde en evaluering af ordreforløbet, hvilket ligeledes må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige hobby limpistol online på en netbutik kan man egentlig læse forhandlerens vilkår, dog er det bare ikke super spændende, specielt på de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ er at finde ud af hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, som skulle være et kendetegn for at internet selskabet opfylder de officielle regler, og at internet butikken ofte monitoreres af jurister som kender vedtægterne på området.

Dette er en god anledning til hjælpende service, hvis du får besvær med din bestilling af hobby limpistol. Herudover er det smart at man er obs på de mest vedkommende vedtægter der har indflydelse på købet af hobby limpistol online, som fx hvilken returpolitik virksomheden har.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man altid beholder sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af hobby limpistol, uagtet om man har købt fra 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

Niels K gav 5 stjerner

Som altid

Louise G gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Christian gav 5 stjerner

Quick expedit

Martin Petersen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til når du køber online
1Nogle få internet forhandlere lover portofri fragt på hobby limpistol, men i de fleste tilfælde kun når der bestilles for en fastsat pris. I øvrigt bør man gribe den mest betalelige leveringsmåde, der oftest vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Løsningen bliver som oftest omvendt yderst overkommelig. Den prisbilligste form for levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
2Størstedelen af internet foretagender giver i dag alverdens billige fragtmuligheder til hobby limpistol. Det mest populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad uproblematisk, samt desuden ydermere den billigste leveringsform.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt afgørende hvis vi har behov for din ordre fluks, og i det øjemed er det rimelig aktuelt at vi tjekker den estimerede leveringsdato for hobby limpistol. En stor portion e-firmaer i Danmark garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, men vær opmærksom på at det er forudsat at der bestilles før et fastsat klokkeslæt.
4Trustpilot resulterer i ret fine løsninger til at kortlægge mange aktuelle forbrugeres bedømmelser og derved er det klogt, at du kigger nærmere på webbutikkens anmeldelser forinden du shopper billige hobby limpistol online. Facebook fremskaffer lignende tilpas nyttige løsninger til at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed.
5Det er efterhånden ekstremt nemt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige hobby limpistol på diverse online forhandlere, og ergo tilbyder langt de fleste online outlets portofri levering. Det kan imidlertid blive fordelagtigt at tjekke indtil flere internet webshops efter billige priser forinden du shopper, så du er på den sikre side med at modtage den laveste pris.
6Den mest betalelige leveringsmetode vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du opholder dig i nærheden af internet forretningens lager. Den mulighed for levering er naturligvis ekstremt aktuel ifald vi skal bruge hobby limpistol fluks. Alternativt så garanterer en hel del online varehuse fragt uden omkostninger, men for det meste kun såfremt du shopper for et fastslået beløb.
7Generelt anbefaler vi at se hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket kan være et kendetegn for at netbutikken tilslutter sig de opstillede regler, samt at online virksomheden jævnligt evalueres af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Før folk handler billige hobby limpistol hos en internet virksomhed kan de sådan set skimme dens regler.
8Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en lov, hvilket beskytter folk overfor snydagtige internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre regningen over en periode.
9Forinden folk bestiller billige hobby limpistol hos en online shop behøver de i virkeligheden gennemse netbutikkens handelsvilkår, men det er tit en omfattende opgave. Ligeledes kan det anbefales at man er sat ind i de væsentligste reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige hobby limpistol online, som fx hvilken bytteret butikken garanterer.