Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Hilti limpistol fra webshop til webshop. Enkelte giver de bedste tilbud, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor bør du købe fra en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring Hilti limpistol.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er særligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare Hilti limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De gængse byggemarkeder samler varer fra alverdens specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af Hilti limpistol online.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Majoriteten af små butikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund formår de at yde en høj grad af nyttig rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis Hilti limpistol.
Mange nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle Hilti limpistol online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
Hilti limpistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Hilti limpistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Hilti limpistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af omkring 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Hilti limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For udendørs projekter har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor må du med jævne mellemrum se vejrforudsigelserne i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
2Du må på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har værktøjet disponibelt akkurat som du indleder byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tillægge de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
3Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de presserende byggematerialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du kan sammensætte en hurtig liste som samler alt det du får brug for, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har styr på det.
4Du har adgang til et stort udvalg af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube yder assistance med ret så meget konstruktiv oplysning, navnligt ifald man søger på engelsk.
5Det er en god idé at få hjælp til dele af projektet, navnlig når det kommer til krævende byggeprocesser. Større ombygninger stiller krav om flere personer. I øvrigt må det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
6Der kommer utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at man afsætter en god portion plads i køreplanen, som gør at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
7Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det er rationelt at notere alle poster, hvorefter man kan dokumentere online tilbud på dem alle sammen.
8Forberedelse vedbliver at være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du laver arbejdsplanen.
9Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
10Måske det ville være relevant at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du bør tilkøbe professionel assistance til dele af det. Forudsat at du sikrer dig assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
11Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt betydningsfuldt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Du må nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som sikrer dig overfor mulige risici. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke investerer i professionel hjælp.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Masser af internet forhandlere tildeler i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmidler til Hilti limpistol. En der er meget populær er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså ret problemfri, samt oftest derudover den mest letkøbte leveringsmodel.

Du bør endvidere foretrække at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Den er undertiden en tak mere bekostelig, men lige så vel usædvanlig enkel med Hilti limpistol online. Den mindst kostelige leveringstype er dog at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Hilti limpistol er naturligvis ultra betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det selvfølgelig centralt at man undersøger den forventede leveringstid ved Hilti limpistol. Adskillige online forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne fikset forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Nogle enkelte forretninger på nettet præsterer levering uden gebyr på Hilti limpistol online, men oftest er det under forudsætning af at man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt skal du overveje den billigste leveringsmodel, som oftest vil blive at få kørt din pakke til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig Hilti limpistol derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af Hilti limpistol i følgende byer:

Valby, Roskilde, Ringsted, Vallensbæk, Birkerød, Nakskov, Nærum, Silkeborg, Charlottenlund, Lyngby, Nørresundby, Virum, Højbjerg, Helsingør, Frederiksberg, Rønne, Hedensted, Nykøbing Falster, Vejle, Vanløse, Hjørring, Værløse, Næstved, Odense, Greve, Aalborg, Thisted, Lillerød, Aabenraa, Ikast, Ølstykke, Struer, Holbæk, Hillerød, Kolding, Stenløse, København, Dragør, Solrød Strand, Svendborg, Frederikssund, Tårnby, Hedehusene, Gladsaxe, Korsør, Taastrup, Slagelse, Rudersdal, Glostrup, Grenaa, Nyborg, Middelfart, Holstebro, Allerød, Brønderslev, Herning, Frederikshavn, Tilst, Viborg, Søborg, Brønshøj, Herlev, Jyllinge, Brabrand, Varde, Farum, Frederiksværk, Esbjerg, Ishøj, Lystrup, Haderslev, Skive, Kokkedal, Fredericia, Albertslund, Kalundborg, Randers, Åbyhøj, Hobro, Haslev, Rødovre, Hvidovre, Horsens, Skanderborg, Gentofte, Hørsholm, Sønderborg, Odder, Vordingborg, Brøndby, Køge, Risskov, Aarhus, og Ballerup, .

Click-and-collect for Hilti limpistol er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at netshoppere ofte søger eksempelvis Hilti limpistol online og Hilti limpistol tilbud. Derudover ser vi som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis billig Hilti limpistol, køb Hilti limpistol samt Hilti limpistol priser, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Spar penge på Hilti limpistol

Det er jo efterhånden særdeles nemt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige Hilti limpistol online på flere internet outlets, og for det har massevis af online firmaer været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på Hilti limpistol markant, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det imidlertid vise sig smart at granske enkelte forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på Hilti limpistol online inden du køber, således at man er skråsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Du må bare være så påpasselig, at ifald en shop annoncerer billige Hilti limpistol online til en pris der kan virke helt fantastisk billig, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en bedragerisk online forretning. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under en bestemmelse, som garanterer køber overfor uoprigtige online firmaer.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare beløbet til Hilti limpistol over en periode. Dette tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og 10-4.

Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at folk typisk søger bl.a. køb Hilti limpistol og Hilti limpistol online. Foruden dette ser man typisk online shoppere lede efter bl.a. billig Hilti limpistol, Hilti limpistol priser samt Hilti limpistol tilbud.

Analyser tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fremskaffer en række udmærkede muligheder for at analysere en lang række forhenværende konsumenters omtaler og herved er det smart, at du efterforsker netbutikkens bedømmelser før du placerer din ordre på billige Hilti limpistol online.

Facebook genererer tillige ret strålende muligheder for at få indblik i internet virksomhedens kundefokus. Her er der faktisk outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at meddele en anmeldelse af virksomhedens service, som også kan udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige Hilti limpistol online på en e-forhandler kan man reelt kigge på webbutikkens handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig sjovt, især hos de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan være at tjekke om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, som typisk er et fingerpeg om at webbutikken respekterer de gældende danske regler, foruden at e-firmaet undertiden besigtiges af jurister der kender til vilkårene.

Desuden får du anledning til hjælpende service, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med dit indkøb af Hilti limpistol. Ydermere anbefaler vi at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af Hilti limpistol online, som for eksempel den returneringsret internet firmaet lover.

Her er det samtidig vigtigt, at man stadig gemmer ens ordremail, således man fremadrettet kan påvise sin bestilling af Hilti limpistol, uanset om man har købt hos Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

Pia gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Inger Kristensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Michael gav 5 stjerner

SUPER

Martin gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til køb på nettet
1Nogle enkelte internet outlets yder gratis fragt på Hilti limpistol, men typisk er det så præmissen at du bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt burde man beslutte sig for den billigste leveringsversion, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Muligheden er ofte til gengæld særligt ukompliceret. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
2Trustpilot frembyder en del fantastiske genveje til at beskue forskellige tidligere brugeres kritik og på grund af dette foreslåes det, at du læser internet webshoppens omtaler inden du handler billige Hilti limpistol online. Facebook leverer for øvrigt evigt habile genveje til at få indtryk af online shoppens popularitet.
3Før folk køber billige Hilti limpistol i en internet shop kunne de de facto få overblik over deres handelsbetingelser, men det er bare en tidskrævende opgave. Tilsvarende rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de mest vitale vilkår der indvirker på shopping af billige Hilti limpistol online, eksempelvis hvilken returneringsret internet butikken lover.
4Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en retningslinje, hvilket bistår dig som kunde overfor uoprigtige e-shops. Som et alternativ burde du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at dække prisen over tid.
5Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været et sympol på at internet shoppen anerkender de opstillede regler, foruden at online forhandleren løbende vurderes af fagfolk som forstår lovgivningen. Før nogen køber billige Hilti limpistol på en online forretning kan de i virkeligheden sætte sig ind i webbutikkens forretningsvilkår.
6Det er efterhånden i høj grad nemt for folk at analysere priser online på billige Hilti limpistol i blandt forskellige internet outlets, og på grund af dette frembyder de fleste internet handler i Danmark billig fragt. Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at analysere diverse outlets på nettet efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.
7En lang række internet varehuse tilbyder nu om dage alverdens billige leveringsmodeller til Hilti limpistol. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså super bekvem, og oftest ydermere den prisbilligste fragtmulighed.
8Den prisbilligste løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du er i kort afstand af online butikkens adresse. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være ret så vital om vi mangler Hilti limpistol inden for kort tid. Alternativt så frembyder enkelte netbutikker fragt uden beregning, men i mange tilfælde afkræver det at der handles for en fastsat sum.
9Leveringshastigheden er jo ret så relevant ifald man har brug for ordren inden for kort tid, så herved er det utvivlsomt vigtigt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved Hilti limpistol. En stor portion online outlets yder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer, hvilket dog tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres forud for et konkret klokkeslæt.