Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Mere info
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Mere info
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Mere info
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Mere info
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Mere info
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Mere info
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Mere info
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er især en mulighed hos de store byggemarkeder.
Der er variationer i prisniveauet på billige Hilti betonsliber alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge en netbutik, som giver gode råd til valg af Hilti betonsliber.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot Hilti betonsliber.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og i kraft af det har man valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derved har du chancen for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder samler varer fra diverse producenter, hvorfor du kan vælge fra et stort udvalg af Hilti betonsliber online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille Hilti betonsliber online på deres hjemmeside.
De fleste specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Forskellige nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du opleve super kyndig rådgivning fra folk som er eksperter i netop Hilti betonsliber.
De største byggemarkeder i Danmark
Hilti betonsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Hilti betonsliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Hilti betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Hilti betonsliber jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til krævende arbejdsopgaver. Krævende projekter behøver flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Du har adgang til mange artikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
3Forberedelse vil være kilden til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
4Der kommer uden tvivl overraskende problemer i forbindelse med krævende byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det vigtigt at der afsættes passende tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
5Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdssko som skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
6Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har alle bygningsmaterialer klar forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du kan med fordel udarbejde en punktforms indkøbsseddel som samler det som er nødvendige, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
7I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det blive yderst vigtigt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
8Du må under ingen omstændigheder mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har det ved hånden før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i dit budget.
9Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette skal du løbende kigge på vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned når du netop vil i gang med dit vigtige byggeprojekt.
10Ofte vil det være essentielt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det kan blive forstandigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør søge sig frem til udgiften ved dem slavisk.
11Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at projektet influerer positivt på naturen.
12Du bør overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson er det en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En lang række internet webshops frembyder heldigvis et stort udvalg af billige fragtmetoder til Hilti betonsliber. Den mest moderne er nu til dags pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså virkelig let, samt tit derudover den billigste form for fragt.

Du kan omvendt tænke over at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er beklageligvis en tand mindre billig, men til gengæld ultra enkel ved køb af Hilti betonsliber online. Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du har bopæl nærved internet shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på Hilti betonsliber kan vise sig at være ret så relevant hvis man mangler varen straks, så derfor er det særdeles passende at vi ser den estimerede leveringstid for Hilti betonsliber. En lang række byggemarkeder – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, som trods alt er afhængig af at du når at bestille tidligere end et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klargjort inden de lageransatte tager hjem.

Indtil flere online firmaer yder gratis fragt på Hilti betonsliber online, men tit påkræves det at der shoppes for en bestemt pris. I øvrigt bør du tage den billigste type af levering, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

En lang række byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man køber billig Hilti betonsliber online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan. De foreslår bl.a. klik-og-hent på Hilti betonsliber i disse byer:

Helsingør, Aabenraa, Randers, Hjørring, Rønne, Nyborg, Skive, Silkeborg, Glostrup, Tilst, Ringsted, Ballerup, Odder, Nærum, Frederiksværk, Solrød Strand, Hedensted, Slagelse, København, Frederikssund, Kalundborg, Allerød, Struer, Charlottenlund, Albertslund, Herlev, Dragør, Esbjerg, Ishøj, Risskov, Vallensbæk, Haderslev, Brabrand, Odense, Grenaa, Højbjerg, Rødovre, Lillerød, Lyngby, Søborg, Horsens, Skanderborg, Haslev, Fredericia, Hørsholm, Holbæk, Middelfart, Køge, Aalborg, Herning, Valby, Kokkedal, Nørresundby, Hillerød, Korsør, Virum, Nakskov, Svendborg, Viborg, Birkerød, Kolding, Vanløse, Varde, Ikast, Åbyhøj, Lystrup, Rudersdal, Thisted, Greve, Frederiksberg, Ølstykke, Holstebro, Aarhus, Jyllinge, Hobro, Gladsaxe, Hvidovre, Næstved, Sønderborg, Farum, Taastrup, Nykøbing Falster, Brønderslev, Tårnby, Hedehusene, Stenløse, Vordingborg, Brønshøj, Gentofte, Vejle, Brøndby, Roskilde, Værløse, og Frederikshavn, .

Click-and-collect for Hilti betonsliber er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland).

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis billig Hilti betonsliber og Hilti betonsliber online. Foruden dette oplever man som regel netshoppere kigge efter fx Hilti betonsliber priser, Hilti betonsliber tilbud og køb Hilti betonsliber, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Gode tilbud på Hilti betonsliber

Det er særdeles smertefrit for os alle at søge information om priser på billige Hilti betonsliber online fra diverse outlets på nettet, og med det motiv har flere internet firmaer ikke kunne lade være med at trykke priserne på Hilti betonsliber kolossalt, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at udforske et par forskellige internet webshops efter billige priser på Hilti betonsliber online forud for at du handler, således at man er sikret at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at når en e-forretning reklamerer billige Hilti betonsliber online til en tilbudspris der kan virke enormt attraktiv, så er det tit være et fingerpeg om en uærlig e-shop. Betalinger med kort er dog inkluderet i en bestemmelse, som bistår dig imod snydagtige online varehuse.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere regningen på Hilti betonsliber over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel Hilti betonsliber tilbud og billig Hilti betonsliber. Derudover oplever man typisk online shoppere søge bl.a. Hilti betonsliber online, køb Hilti betonsliber samt Hilti betonsliber priser.

Tjek tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer relativt uafhængige chancer for at gennemgå diverse forhenværende forbrugeres observationer og herved tilrådes det, at du analyserer online webshoppens ratings forud for at du shopper billige Hilti betonsliber online.

Facebook fører til derudover de facto hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk online webshops som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også bør bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige Hilti betonsliber online på en e-forretning kunne man ideelt set læse e-butikkens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke super spændende, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

En nem løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er en sikkerhed for at webbutikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen nu og da besigtiges af sagkyndige som behersker reglerne på området.

Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, når du forvoldes dilemmaer ved dit indkøb af Hilti betonsliber. Derudover er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale reglementer der har indvirkning på bestillingen af Hilti betonsliber online, som eksempelvis den ombytningsret e-forretningen bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst sikrer sin faktura e-mail, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af Hilti betonsliber, uanset om man køber ved Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan eller Davidsen.

Morten L gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jette O gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Helle gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Birthe gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til køb på nettet
1Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som dog betinges af at du lever tæt på netshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering er vældig væsentlig om du skal bruge Hilti betonsliber inden for kort tid. Alternativt så lover visse forhandlere på nettet fragtfri levering, men undertiden kun hvis der indkøbes for en bestemt pris.
2Det er jo virkelig problemfrit for internetbrugere at finde information om priser online på billige Hilti betonsliber hos diverse shops på nettet, og herved yder utallige online forretninger fragt uden beregning. Dog kan det alligevel vise sig smart at efterprøve visse forhandlere på nettet efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at få den mest betalelige pris.
3En masse online selskaber foreslår i dag diverse forskellige billige muligheder for levering til Hilti betonsliber. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig smart, samt mange gange desuden den mest betalelige slags levering.
4Generelt foreslår vi at se om online firmaet er e-mærket medlem, fordi det generelt er et fingerpeg om at webbutikken efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken regelmæssigt undersøges af eksperter der har megen viden om de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige Hilti betonsliber hos en online virksomhed kunne de i reglen tyde dens handelsvilkår.
5Forud for at folk handler billige Hilti betonsliber på en internet shop bør de i virkeligheden tage stilling til e-shoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre spændende. Foruden dette tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest essentielle regler der indvirker på købet af billige Hilti betonsliber online, til eksempel hvilken returret online forhandleren kører med.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis yderst betydningsfuld hvis man mangler ordren lige om lidt, og i det øjemed er det selvsagt passende at man checker leveringstiden for Hilti betonsliber. Temmelig mange online virksomheder garanterer billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, som er betinget af at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt.
7Trustpilot giver dig nogenlunde solide chancer for at bese en række nuværende konsumenters vurderinger og derved er det en hjælp, at du læser internet forretningens ratings forud for at du handler billige Hilti betonsliber online. Facebook giver dig ydermere regulære gode chancer for at få indtryk af e-firmaets pålidelighed.
8En række internet firmaer byder på portofri levering på Hilti betonsliber, men typisk er det forbeholdt når man indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du gribe den mindst kostelige fragtløsning, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop. Løsningen viser sig gerne omvendt temmelig simpel. Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
9Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af et regulativ, der bistår os overfor uægte butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, når du vil klare omkostningerne senere.