Er du på udkig efter herregårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til cirkel til buer til trappe til bålsted til indkørsel til terrasse til mur til bede

Varianter: med slået kant rød gråmix halve gulmix grå gyldenmix slået med lys koks rødmix sorte gule halve med skarp kant

Størrelser: 14x14x14 14x14x21 30×30 14x21x7 21x14x5 28×28

Brands: RC Beton FC Beton IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
For nogle er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring herregårdssten.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige herregårdssten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt produktsortiment, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot herregårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af herregårdssten online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber herregårdssten online på deres side.
Mange specialiserede netshops er eksperter i de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor formår de at yde ekstra kyndig vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis herregårdssten.
Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark
herregårdssten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

herregårdssten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

herregårdssten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du har adgang til stribevis af vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder dig rigelig almennyttig information, specielt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
2Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en velovervejet agenda, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver køreplanen.
3Du skal ikke forsømme sikkerheden, så glem ej beklædning som hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
4Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund må du ofte tjekke vejrvarslen i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned absolut lige når du er midt i det omfattende projekt.
5Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til ens byggeprojekt, navnlig ved vigtige byggeprojekter. Omfattende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Dertil vil det blive hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeprojektet forbedrer miljøet.
7Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive forstandigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst indsamle beløbet for dem én og én.
8Inden du optager dit byggeprojekt er det yderst værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det bør overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du burde fremskaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Ifald du benytter eksperthjælp anbefales det at indhente tilbud fra forskellige håndværkere.
10Det er aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer parat forinden du begynder byggeriet. Du vil med fordel kunne forfatte en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende granske oversigten, så du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
11Du skal for alt i verden ikke undvære værktøj. Typisk kan det vise sig yderst relevant at have det til disposition når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne de her omkostninger i økonomien.
12Der viser sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner ved avancerede opgaver, og pga. dette vil det være essentielt at man afsætter en god portion tid i agendaen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål om herregårdssten

 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  En masse e-firmaer tilbyder i vore dage alverdens billige former for fragt til herregårdssten. En der er meget populær er lige nu pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt praktisk, og ofte også den billigste slags levering.

  Du burde alternativt udse dig at bestille produkterne til levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Den er uheldigvis en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ret så praktisk for herregårdssten online. Den prisbilligste fragtmulighed er dog at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du er med kort afstand til e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på herregårdssten er naturligvis ultra central forudsat du skal bruge pakken fluks, og med det formål er det komplet centralt at man ser den anslåede leveringsdato ved herregårdssten. En lang række online butikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, men husk at det kræver at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted forinden de lageransatte drager hjemad.

  En række byggemarkeder lover gratis levering på herregårdssten online, men oftest under forudsætning af at du handler for en fastsat sum. Derudover må man overveje den mest letkøbte leveringsform, der tit vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  Temmelig mange webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig herregårdssten på nettet og afhenter i butikken. Fx 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Stark. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af herregårdssten i disse områder:

  Skanderborg, Nyborg, Helsingør, Nørresundby, Solrød Strand, Hjørring, Gentofte, Virum, Kolding, Hvidovre, Lystrup, Frederiksværk, Charlottenlund, Nykøbing Falster, København, Svendborg, Vejle, Lyngby, Kalundborg, Hillerød, Ishøj, Næstved, Hedensted, Sønderborg, Silkeborg, Slagelse, Taastrup, Vanløse, Valby, Herning, Brønderslev, Randers, Albertslund, Haderslev, Frederiksberg, Roskilde, Farum, Brøndby, Ikast, Rudersdal, Brønshøj, Allerød, Kokkedal, Værløse, Jyllinge, Aabenraa, Odense, Højbjerg, Korsør, Struer, Åbyhøj, Stenløse, Esbjerg, Haslev, Varde, Gladsaxe, Aalborg, Viborg, Frederikshavn, Odder, Vordingborg, Frederikssund, Brabrand, Aarhus, Hedehusene, Holstebro, Dragør, Herlev, Birkerød, Hobro, Fredericia, Tilst, Skive, Ballerup, Rønne, Lillerød, Vallensbæk, Grenaa, Køge, Rødovre, Holbæk, Ringsted, Glostrup, Ølstykke, Nærum, Søborg, Hørsholm, Horsens, Nakskov, Greve, Thisted, Middelfart, Tårnby, og Risskov, .

  Afhentning ift. herregårdssten er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at mennesker tit leder efter blandt andet herregårdssten priser og køb herregårdssten. Derudover oplever man som regel online shoppere kigge efter bl.a. herregårdssten online, herregårdssten tilbud samt billig herregårdssten, plus de store byggekæder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

  Priser på herregårdssten

  Det har vist sig at være usædvanlig enkelt for enhver at vurdere tilbud på billige herregårdssten online på forskellige webshops, og derfor har en hel del internet butikker været tvunget til at stampe salgspriserne på herregårdssten voldsomt, og ydermere garantere billig levering.

  Det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at inspicere indtil flere e-forhandlere efter tilbud og rabatter på herregårdssten online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du skal dog være omhyggelig med, at hvis en webbutik tilbyder billige herregårdssten online til salg for en pris som kan ses som uforståeligt tiltalende, kan det undertiden være et fingerpeg om en uægte e-shop. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en lov, der hjælper køberen imod falske webshops.

  Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil dække regningen på herregårdssten over en længere periode. Dette tilbydes normalt ved niche webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Når der ses på data bliver det markant, at internet shoppere ofte leder efter fx køb herregårdssten og herregårdssten tilbud. Man ser derudover mange gange folk søge fx herregårdssten online, billig herregårdssten og herregårdssten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til cirkel til støttemur til mur til terrasse til bålsted til buer til trappe til bede til indkørsel

  Varianter: grå gule halve slået rød gyldenmix halve koks med slået kant gråmix sorte gulmix med lys med skarp kant rødmix

  Størrelser: 14x14x21 30×30 21x14x5 14x14x14 28×28 14x21x7

  Brands: RBR RC Beton FC Beton IBF

  Gennemsøg eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot resulterer i temmelig stabile løsninger til at analysere en længere række øvrige brugeres omtaler og af den grund går vi ind for, at du evaluerer online firmaets omtaler forud for at du køber billige herregårdssten online.

  Facebook byder på ydermere altid fremragende muligheder for at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del forretninger på nettet hvor kunder kan formulere en evaluering af ordreforløbet, som tillige kan anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Før folk shopper billige herregårdssten online i en e-forretning kan man i virkeligheden læse butikkens handelsbetingelser, det er dog undertiden en omfattende opgave, særligt på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

  Et andet forslag kan være at se om netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en garanti for at internet selskabet respekterer de gældende danske regler, foruden at online webshoppen jævnligt tilses af specialister der kender til lovgivningen.

  Derudover giver det dig anledning til en håndsrækning, når du møder besvær i forbindelse med din shopping med herregårdssten. Tilsvarende tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der er gældende for købet af herregårdssten online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webshoppen benytter.

  I relation til det er det tillige essesentielt, at man altid bibeholder ens faktura, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af herregårdssten, ligegyldig om man shopper hos Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Charlotte Mortensen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Niels N gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Jette gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Søren gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot frembyder nogenlunde belejlige løsninger til at efterforske en lang række tidligere forbrugeres kritik og herved er det prisværdigt, at du analyserer internet virksomhedens kritik før du bestiller billige herregårdssten online. Facebook fremskaffer lige så vel immervæk fornemme genveje til at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed.
  2Leveringshastigheden er jo ret så relevant såfremt du har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, og af den grund er det relativt fornuftigt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved herregårdssten. En række shops på nettet udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen anbringes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  3Det er super problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige herregårdssten hos forskellige internet forretninger, og følgelig tilbyder utallige e-forhandlere billig levering. Det kan dog trods alt vise sig lønnende at tjekke et par online butikker efter rabat og tilbud inden du køber, så man er sikret at skaffe sig den billigste pris.
  4Indtil flere e-butikker yder billig levering på herregårdssten, men i reglen er det under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt kan du tage den mest billige slags levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver af og til til gengæld virkelig overkommelig. Den mest billige leveringsløsning er unægtelig selv at hente produkterne.
  5De fleste online virksomheder tildeler heldigvis et stort udvalg af billige leveringstyper til herregårdssten. En af de mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig særdeles ligetil, og typisk tillige den billigste leveringsform.
  6Forinden folk shopper billige herregårdssten hos en netshop kunne man egentlig skimme e-butikkens forretningsvilkår, det er dog normalt en tidskrævende opgave. Tilsvarende er det klogt at man er påpasselig med de mest relevante vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige herregårdssten online, fx hvilken returret internet webshoppen tilbyder.
  7Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en retningslinje, som sikrer dig som kunde overfor falske shops på nettet. Som en anden løsning bør du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at klare pengene over et længere tidsrum.
  8Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, hvilket typisk er et billede på at e-shoppen overholder dansk lovgivning, og at den en gang i mellem undersøges af jurister som forstår de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige herregårdssten i en e-shop bør de principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsbetingelser.
  9Den mest letkøbte fragtløsning vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig tæt på internet selskabets tilholdssted. Den mulighed for levering er super vital i tilfælde af at du skal bruge herregårdssten inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle få online webshops fri fragt, men i mange tilfælde afkræver det at man køber for en præcis sum.