Dolle Hemsestige HVID 2 DELT
1.435 kr.
Mere info
Dolle Hemsestige 2 DELT 2,45
1.185 kr.
Mere info
Dolle Hemsestige inkl. kroge
1.695 kr.
Mere info
Dolle Hemsestige m/udtræksbeslag
20.655 kr.
Mere info
EW11 Hemsestige m/Udtræksbeslag
2.090 kr.
Mere info
EW Hemsestige/Ribbe
2.725 kr.
Mere info
Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,84
2.345 kr.
Mere info
Dolle Hemsestige inkl. kroge 1,92
1.695 kr.
Mere info
Dolle kroge til hemsestige 2 stk.
107 kr.
Mere info
Laggo Hemsestige Hvid 10 trin
2.250 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af hemsestige.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige hemsestige alt efter hvor du handler online. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af varer, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot hemsestige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra adskillige producenter, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af hemsestige online.
De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan man undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan give øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber hemsestige online hos dem.
Alverdens specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
Diverse nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem formår de at yde en høj grad af gavnlig vejledning fra folk med specialistviden i netop hemsestige.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

hemsestige bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

hemsestige silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

hemsestige harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hemsestige jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det blive ubeskriveligt værdifuldt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
3Du vil under ingen omstændigheder mangle grej. Det kan vise sig at være fundamentalt at du har det klar til brug idet du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
4Du må for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
5Du finder mange instruktioner og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube er formidler af temmelig meget konstruktiv information, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette må du løbende lægge mærke til vejrudsigten i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med det store projekt.
7Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig såfremt det er store byggerier. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere folk. Dertil må det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Du bør reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Forudsat at du henter professionel hjælp kan det være optimalt at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
9I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være økonomisk at dokumentere hver enkelt udgift, og så indsamle den billigste pris på hver enkelt.
10Der præsenterer sig som regel uventede udfordringer ved krævende byggeprojekter, og derfor er det meningsfuldt at der er afsat god nok tid i planen, som gør at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
11Godt forarbejde bliver vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at have en struktureret agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din køreplan.
12Det kan vise sig at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter håndværket. Du bør nedskrive en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og som det næste tjekke punkterne, hvormed du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Adskillige online outlets udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmodeller til hemsestige. Det mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, og så henter du bare dine nye varer når du har lyst. Fragttypen er altså ret så ukompliceret, og tit ydermere den mest prisbevidste leveringsform.

Du burde også beslutte dig for at få ordren bragt hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er jævnligt en anelse mere bekostelig, men også temmelig fremkommelig for hemsestige online. Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du opholder dig nær netshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på hemsestige kan vise sig at være usædvanlig vigtig forudsat du har behov for din pakke med det samme, så derfor er det skam vigtigt at vi efterser det forventede leveringstidspunkt på hemsestige. Mange byggemarkeder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags fragt på mange af deres varer online, som trods alt forudsætter at transaktionen gennemføres før et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen afsted forinden de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte netshops tilbyder fragt uden gebyr på hemsestige online, men typisk gælder det kun hvis du indkøber for en konkret sum. Ellers bør du snuppe den billigste fragtmulighed, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man handler billig hemsestige online men afhenter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af hemsestige i disse byer:

Lyngby, Aarhus, Søborg, Allerød, Grenaa, Nærum, Korsør, Middelfart, Frederiksberg, Hobro, Haslev, Nyborg, Kokkedal, Odense, Ballerup, Odder, Viborg, Herlev, Vanløse, Vallensbæk, Kalundborg, Sønderborg, Albertslund, Hjørring, Næstved, Holbæk, Brabrand, Svendborg, Tilst, Ikast, Horsens, Herning, Skanderborg, Værløse, Hørsholm, Aabenraa, Gladsaxe, Rødovre, Frederiksværk, Aalborg, Holstebro, Stenløse, Ringsted, Brønderslev, Farum, Silkeborg, Køge, Helsingør, Taastrup, Hillerød, København, Rønne, Solrød Strand, Varde, Thisted, Vordingborg, Esbjerg, Højbjerg, Kolding, Roskilde, Nykøbing Falster, Hedehusene, Fredericia, Randers, Hvidovre, Vejle, Risskov, Jyllinge, Glostrup, Nakskov, Haderslev, Åbyhøj, Skive, Ølstykke, Frederikshavn, Rudersdal, Brønshøj, Ishøj, Nørresundby, Brøndby, Struer, Lillerød, Valby, Lystrup, Greve, Gentofte, Charlottenlund, Dragør, Slagelse, Frederikssund, Tårnby, Virum, Hedensted, og Birkerød, .

Click-and-collect ift. hemsestige er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet køb hemsestige og hemsestige online. Foruden dette oplever vi tit mennesker efterspørge bl.a. hemsestige priser, billig hemsestige og hemsestige tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Spar penge på hemsestige

Det er ualmindeligt simpelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige hemsestige online hos flere internet virksomheder, og herved har langt de fleste internet foretagender set sig tvunget til at mindske salgspriserne på hemsestige drastisk, og endda sikre levering uden beregning.

Det kan immervæk være lønnende at studere et par forskellige internet firmaer efter tilbud og rabatter på hemsestige online forinden du gennemfører dit køb, så man er sikret at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Man skal trods alt ikke glemme, at når en internet forhandler udbyder billige hemsestige online til salg for en pris der anses for urealistisk god, så kan det for det meste være et tegn på en bedragerisk online forretning. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af en lov, der garanterer køber overfor uærlige online virksomheder.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at klare prisen på hemsestige af flere omgange. Dette fås som regel i online nichebutikker, men ikke de store byggekæder som fx Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man kigger i data står det markant, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet hemsestige tilbud og hemsestige online. Derudover ser vi som regel netshoppere lede efter eksempelvis køb hemsestige, billig hemsestige og hemsestige priser.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot fører til adskillige strålende løsninger til at bese forskellige tidligere brugeres omtaler og på grund af dette tilrådes det, at du bliver klogere på e-firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige hemsestige online.

Facebook leverer også adskillige ønskværdige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt ser vi faktisk internet forretninger hvor kunder kan publicere en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes burde tages i brug til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen bestiller billige hemsestige online i en internet butik kunne de altid gennemse webbutikkens forretningsaftale, det er dog oftest ikke super interessant, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kontrollere hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det længe har været en angivelse af at online forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, og at webshoppen nu og da efterses af eksperter der har meget erfaring med de gældende regler.

Derudover tilbydes du anledning til at få assistance, ifald du udsættes for udfordringer med din handel med hemsestige. Yderligere er det prisværdigt at man er vidende om de primære retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af hemsestige online, fx hvilken returret internet webshoppen lover.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadig bibeholder ens kvittering, så man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af hemsestige, uagtet om man har købt hos Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus eller Bygma.

Jesper C gav 5 stjerner

God webshop

Charlotte gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Søren gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Camilla gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, fordi det længe har været et tegn på at online firmaet adlyder den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken hyppigt overværes af jurister som forstår de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige hemsestige hos en internet virksomhed kan man i virkeligheden gennemse dens vilkår.
2Leveringstiden er selvfølgelig ultra relevant forudsat vi har brug for produktet nu og her, så med det formål er det uden tvivl på sin plads at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved hemsestige. En stor portion online virksomheder stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres primære varer, hvilket dog er betinget af at handlen gemmenføres forinden et angivent klokkeslæt.
3Trustpilot bringer dig visse værdifulde løsninger til at betragte en længere række tidligere forbrugeres omtaler og på grund af dette foreslår vi, at du læser e-handlens anmeldelser inden du handler billige hemsestige online. Facebook bringer dig lignende de facto nyttige muligheder for at få indsigt i internet shoppens popularitet.
4En hel del internet foretagender tilbyder portofri fragt på hemsestige, men ofte er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt pris. Ellers burde man gribe den mindst kostelige mulighed for fragt, som gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden er gerne tillige særdeles smart. Den mest billige metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
5Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en orden, der sikrer os overfor falske e-forretninger. Som en anden løsning burde du overveje et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil honorere regningen senere.
6Flere online varehuse tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsløsninger til hemsestige. Den mest moderne er nu om stunder udleveringssteder, og så afhenter du blot pakken når det passer ind i din kalender. Denne er altså usædvanlig bekvem, og typisk ligeledes den billigste løsning til levering.
7Den billigste leveringstype vil altid være at du selv henter varerne, men dette stiller krav om at du opholder dig lige ved e-shoppens tilholdssted. Den fragtløsning kan være rigtig relevant forudsat du skal bruge hemsestige om få sekunder. Alternativt så garanterer en hel del internet firmaer levering uden omkostninger, men for det meste kun såfremt man aftager for en konkret pris.
8Forud for at nogen handler billige hemsestige på en online webshop burde man for at være på den sikre side granske e-shoppens handelsbetingelser, men det er typisk et tidskrævende projekt. For øvrigt er det smart at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser der influerer på bestillingen af billige hemsestige online, fx den byttepolitik online virksomheden har.
9Det er i dag temmelig ukompliceret for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige hemsestige i blandt forskellige online forretninger, og til gengæld tilbyder massevis af internet webshops billig fragt. Trods dette kan det imidlertid være lønnende at efterprøve visse butikker på nettet efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, således at man er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.