Helmask promask combi tl
2.918 kr.
Mere info
Helmask sari/ fm2 naturgummi
1.263 kr.
Mere info
Helmask promask/fm3
1.567 kr.
Mere info
Helmask sari/fm2 silikon
1.554 kr.
Mere info
Helmask sari/fm2 gummi triplex
2.091 kr.
Mere info
Helmask sr 200 med glasvisir
2.689 kr.
Mere info
Helmaske HSP Optifit medium
1.953 kr.
Mere info
Helmaske 3M
4.711 kr.
Mere info
Helmask sr200 airline
3.798 kr.
Mere info
Helmaske 3M 6000-serie
1.798 kr.
Mere info
Helmaske HSP Optifit Small
1.883 kr.
Mere info
Helmaske Vision 3 til asbest
1.800 kr.
Mere info
Helmaske Shigematsu GX02
4.841 kr.
Mere info
Helmaske GVS Elipse A1-P3 RD
939 kr.
Mere info
Helmask promask/ fm3 silikon
1.849 kr.
Mere info
Helmask sr 200
1.872 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige helmaske alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod andre fokuserer på service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en webshop, hvor du kan få sparring omkring helmaske.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed i de store byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et bredt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare helmaske.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund skal man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af helmaske online.
De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at spare fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er eksperter i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig vil du modtage en høj grad af konstruktiv sparring fra mennesker som er eksperter i netop helmaske.
En masse webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler helmaske online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

helmaske silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

helmaske jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

helmaske harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

helmaske bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprojektet, især såfremt det er omfattende byggeopgaver. Nogle opgaver gør krav på flere folk. I øvrigt må det være hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Man må nødig undvære udstyr. Ofte kan det være vigtigt at have det til rådighed inden du begynder på byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
3Du kan tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må investere i professionel assistance til dele af det. Forudsat at du søger assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse foretagender.
4Ofte vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive sundt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man bør kortlægge beløbet for dem en ad gangen.
5Du bør aldrig negligere sikkerheden, så husk påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
6Der kommer som regel utidige bump på vejen når det kommer til svære opgaver, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Forinden du igangsætter dit byggeprojekt er det ufatteligt vigtigt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
8Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din handlingsplan.
9Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med utrolig meget brugbar info, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
10For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. Derfor må du hyppigt tjekke udsigten ift. vejret i forbindelse med arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med det store projekt.
11Nogle gange kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives når projektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
12Muligvis kan det blive vigtigt at have de presserende bygningsmaterialer parat forud for at du igangsætter byggeprocessen. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig liste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og bagefter eftergå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget flot. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket jo er hamrende imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering er smartest?

Temmelig mange e-firmaer foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtformer til helmaske. En favorit iblandt mange er nu til dags pakkeshops, som gør det muligt at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endvidere den billigste type af levering.

Du bør også tænke over at få leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er til tider en sjat mindre billig, men omvendt ualmindeligt fleksibel med helmaske online. Den mest betalelige metode til levering er unægtelig at du selv henter varerne, men den løsning forudsætter at du opholder dig nærved online forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på helmaske er jo ekstremt bestemmende ifald vi behøver dine nye varer inden for få dage, så derfor er det forholdsvis væsentligt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for helmaske. Flere e-butikker i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen realiseres forinden et bestemt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få ordren hen til fragtfirmaet før medarbejderne drager hjemad.

Nogle webbutikker byder på fragt uden gebyr på helmaske online, men for det meste er det forbeholdt når du handler for et konkret beløb. Som alternativ bør du udvælge den mest billige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man handler billig helmaske online men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på helmaske i disse områder:

Struer, Holbæk, Vallensbæk, Sønderborg, Tårnby, Hobro, Holstebro, Hjørring, Kalundborg, Middelfart, Værløse, Nakskov, Herning, Rødovre, Ølstykke, Aarhus, Ishøj, Brøndby, Lillerød, Vordingborg, Glostrup, Stenløse, Aalborg, Skive, Odense, Haslev, Lyngby, Hillerød, Hørsholm, Nyborg, Frederiksværk, Allerød, Svendborg, Herlev, Haderslev, Brønshøj, Hvidovre, Frederikshavn, Farum, Kokkedal, Gentofte, Kolding, Gladsaxe, Rønne, Silkeborg, Nærum, Hedehusene, Frederiksberg, Thisted, Jyllinge, Albertslund, Dragør, Solrød Strand, Skanderborg, Roskilde, Greve, Rudersdal, Randers, Odder, Højbjerg, Ikast, Hedensted, Næstved, Køge, Varde, Åbyhøj, Vejle, Brabrand, Virum, Esbjerg, Frederikssund, Vanløse, Tilst, Korsør, Slagelse, Valby, Fredericia, Birkerød, Nørresundby, Charlottenlund, Ballerup, Viborg, Aabenraa, Lystrup, Brønderslev, København, Risskov, Helsingør, Ringsted, Nykøbing Falster, Søborg, Horsens, Taastrup, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. helmaske er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis helmaske tilbud og køb helmaske. Derudover oplever man ofte mennesker søge for eksempel helmaske priser, billig helmaske samt helmaske online, plus de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Få den bedste pris på helmaske

Det er ekstremt overkommeligt for alle og enhver at finde tilbud på billige helmaske online på flere internet handler, og ergo har mange online butikker ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på helmaske markant, og endda tilbyde fragtfri levering.

Det kan dog alligevel blive indbringende at analysere nogle få internet butikker efter tilbud på helmaske online forud for at du køber, så man er sikret at få fat i den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Du må bare være årvågen med, at ifald en online virksomhed forhandler billige helmaske online til en salgspris der kan ses som kolossalt billig, er det undertiden være en varsel om en snydagtig online forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en retningslinje, der assisterer en overfor snydagtige forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at betale regningen på helmaske ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos niche netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Når man ser på data fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger bl.a. helmaske online og helmaske priser. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge efter for eksempel helmaske tilbud, billig helmaske og køb helmaske.

Analyser tidligere køberes meninger

Trustpilot tilbyder dig ret så hensigtsmæssige muligheder for at efterse en række tidligere konsumenters betragtninger og derfor er det klogt, at du verificerer e-firmaets anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige helmaske online.

Facebook frembyder desuden absolut fornemme metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Desuden ser vi en række online firmaer hvor det er muligt at notere en anmeldelse af deres køb, som tillige må udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige helmaske online i en internet shop behøver de til hver en tid studere netbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Et alternativt forslag kunne derfor være at finde ud af hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det burde være et billede på at online forretningen accepterer de danske love, tillige med at hjemmesiden hyppigt ses til af jurister som behersker de gældende love.

Desuden tilbydes du mulighed for hjælpende service, for så vidt du forvoldes dilemmaer ved dit køb af helmaske. Derudover går vi ind for at du er vidende om de elementære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af helmaske online, som fx hvilken ombytningspolitik online butikken kører med.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man i fremtiden kan bekræfte købet af helmaske, uanset om man har bestilt ved 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Thomas gav 5 stjerner

God webshop

Lene gav 4 stjerner

Hurtig levering

Maria Knudsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Erik Petersen gav 4 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot tilbyder en lang række stabile chancer for at udforske flere eksisterende kunders meninger og på grund af dette er det en hjælp, at du tager et kig på internet shoppens ratings forinden du handler billige helmaske online. Facebook forærer dig lige så vel ultra værdifulde metoder til at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
2Inden folk shopper billige helmaske på en shop kunne man principielt gennemse e-shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Yderligere tilrådes det at man er vidende om de vigtigste retningslinjer der gælder for handlen med billige helmaske online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren garanterer.
3Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du befinder dig nær online forretningens tilholdssted. Den leveringsform er selvfølgelig usædvanlig vital når vi har behov for helmaske om få sekunder. Alternativt så yder nogle få e-handler i Danmark gratis levering, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for en konkret sum.
4Det er i dag rigtig nemt for os alle at sammenholde priser online på billige helmaske fra diverse e-forhandlere, og på grund af dette frembyder mange butikker på nettet gratis fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at efterprøve indtil flere internet shops i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så man er sikret at indhente den mest attraktive pris.
5Leveringstidspunktet er yderst aktuel om man behøver dine nye varer fluks, så herved er det uden tvivl centralt at vi ser nærmere på leveringstiden ved helmaske. De fleste online shops frembyder billig 1 dags fragt på en række af deres produkter, men det betinges af at bestillingen fuldbyrdes forinden et bestemt tidspunkt.
6Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket skulle være et sympol på at netbutikken efterfølger de officielle regler, og at virksomheden en gang i mellem vurderes af specialister der har meget erfaring med de gældende vilkår. Forinden folk køber billige helmaske på en internet handler behøver de altid gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsaftale.
7Nogle enkelte online forretninger tilbyder levering uden betaling på helmaske, men for det meste afkræver det at man shopper for et præcist beløb. Alternativt skulle man overveje den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig ofte også ret så let gængelig. Den mindst kostelige leveringsversion er dog selv at hente ordren.
8En stor portion online shops tilbyder efterhånden diverse billige fragttyper til helmaske. Det mest almindelige er i vore dage at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når du har tid. Metoden er jo ualmindeligt problemfri, samt ofte ydermere den mest prisbevidste leveringsversion.
9Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en forordning, hvilket redder folk overfor svindlende butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre pengene i flere bidder.