Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige Heatmax varmeblæser hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart super relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af Heatmax varmeblæser.
Nogle byggecentre har et bredt sortiment af varer, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot Heatmax varmeblæser.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør du kende netbutikkens regler.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og hermed har man tilbuddet om at købe online og hente varerne på egen hånd. Derved har du mulighed for at spare fragtgebyret, og tilmed hente varerne nu og her.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra adskillige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af Heatmax varmeblæser online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du køber Heatmax varmeblæser online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du få lavere priser.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du modtage endnu mere god sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis Heatmax varmeblæser.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Heatmax varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Heatmax varmeblæser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Heatmax varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Heatmax varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer jævnligt utidige bump på vejen i tilfælde med omfangsrige projekter, og pga. dette er det essentielt at man afsætter tilstrækkelig plads i planen, således at man kan være overbevist om at man når det til siden.
2Du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud beroer altså på at byggeriet forbedrer miljøet.
3Man må ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Ofte kan det være afgørende at have værktøjet klar før du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden afgørende at påregne de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
4I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være en fordel at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man bør notere omkostningen ved dem alle sammen.
5Du har adgang til endeløse artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med ret så meget konstruktiv info, særligt ifald du leder på engelsk.
6Det bliver fundamentalt at du har de fornødne materialer til rådighed forinden du går i krig med dit byggeprojekt. Du har fordel af at udfærdige en punktforms liste indeholdende alt der skal bruges, og dernæst granske punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
7Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver bør udføres af mere end en person. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
8Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive usandsynligt afgørende med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod potentielle risici. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, især når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
10Det bør overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Såfremt du får hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra forskellige entreprenører.
11For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag skal du ofte se vejrvarslen i dagene før projektets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende projekt.
12Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en klar strategi, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din dagsorden.
Danskernes foretrukne byggeshops
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En hel del byggemarkeder yder heldigvis mange forskellige billige leveringstyper til Heatmax varmeblæser. Den mest populære er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo temmelig praktisk, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringstype.

Du kan tillige påtænke at vælge at få sendt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver tit en tak mere bekostelig, men ligeledes meget uproblematisk med Heatmax varmeblæser online. Den mindst kostelige leveringsmodel er unægtelig selv at hente varerne, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Heatmax varmeblæser er ret så bestemmende i tilfælde af at du skal bruge varerne lige om lidt, og derfor er det virkelig fornuftigt at vi efterser den anslåede leveringsdato ved Heatmax varmeblæser. En masse e-forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på en række produkter online, men husk at det er regnet ud fra at ordren lægges tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klargjort inden logistikpersonalet holder fyraften.

Enkelte butikker på nettet sikrer levering uden betaling på Heatmax varmeblæser online, men ofte gælder det kun hvis der aftages for en bestemt sum. Derudover burde du vælge den mest prisbevidste fragtform, som ofte er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Heatmax varmeblæser online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på Heatmax varmeblæser i følgende byer:

Rønne, Kolding, Nykøbing Falster, Greve, Birkerød, Rødovre, Frederiksberg, Herning, Roskilde, Skive, Solrød Strand, Køge, Korsør, Albertslund, Esbjerg, Grenaa, Herlev, Silkeborg, Nørresundby, Kalundborg, Viborg, Højbjerg, Holstebro, Brøndby, Aabenraa, Valby, Rudersdal, Hedensted, Ballerup, Stenløse, Hillerød, Slagelse, Helsingør, Horsens, Sønderborg, Middelfart, Odense, Thisted, Tårnby, Brønderslev, Vordingborg, Vejle, Lyngby, Odder, Vallensbæk, Brønshøj, Frederiksværk, Søborg, Hedehusene, Holbæk, Dragør, Hobro, Nyborg, Ølstykke, Brabrand, Værløse, Randers, Virum, Taastrup, Allerød, Hjørring, Gladsaxe, Gentofte, Risskov, Lillerød, Varde, Glostrup, Jyllinge, Aarhus, Frederikshavn, Nærum, Åbyhøj, Hvidovre, Struer, Farum, Ishøj, Svendborg, Næstved, Ikast, Lystrup, Haslev, Skanderborg, Fredericia, Kokkedal, Hørsholm, Nakskov, Aalborg, Charlottenlund, København, Tilst, Haderslev, Frederikssund, Ringsted, og Vanløse, .

Afhentning ift. Heatmax varmeblæser er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager).

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere som regel søger blandt andet Heatmax varmeblæser online og Heatmax varmeblæser priser. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge blandt andet Heatmax varmeblæser tilbud, køb Heatmax varmeblæser samt billig Heatmax varmeblæser, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Spar penge på Heatmax varmeblæser

Det er ret så fleksibelt for købere at finde de bedste priser på billige Heatmax varmeblæser online på diverse internet forretninger, og til gengæld har massevis af webbutikker set sig nødsaget til at nedskære priserne på Heatmax varmeblæser en hel del, og derudover yde billig levering.

Trods dette kan det immervæk blive profitabelt at undersøge en række internet butikker efter tilbud på Heatmax varmeblæser online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Man må dog være opmærksom på, at såfremt en forhandler på nettet annoncerer billige Heatmax varmeblæser online på tilbud til en udsalgspris som virker enormt billig, så kan det tit være et symbol på en snydagtig online virksomhed. Shopping med kort er dog omfattet af Indsigelsesordningen, der bistår os imod bedrageriske online outlets.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kan du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre prisen på Heatmax varmeblæser senere. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og XL-Byg.

Når man ser på søgedata står det markant, at folk typisk leder efter for eksempel Heatmax varmeblæser tilbud og køb Heatmax varmeblæser. Man ser desuden ofte folk lede efter fx billig Heatmax varmeblæser, Heatmax varmeblæser online samt Heatmax varmeblæser priser.

Analyser folks synspunkter

Trustpilot tilbyder dig rigtig passelige muligheder for at inspicere adskillige nuværende brugeres oplevelser og af den grund anbefaler vi, at du verificerer netshoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige Heatmax varmeblæser online.

Facebook giver dig ligeledes i højeste grad gavnlige metoder til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. I øvrigt møder vi nogle internet selskaber som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige burde bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige Heatmax varmeblæser online hos en shop behøver man i reglen skimme webshoppens vilkår, men det er i reglen et omfattende projekt, specielt ved de store byggecentre som Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, da det bør være en tryghed om at internet butikken overholder den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen lejlighedsvis besigtiges af eksperter der kender vilkårene.

Derudover tilbydes du genvej til bistand, ifald du bliver udsat for besvær i processen med din ordre på Heatmax varmeblæser. Ydermere rekommanderer vi at man er klar over de elementære forhold i forbindelse med købet af Heatmax varmeblæser online, eksempelvis den returrettighed internet selskabet bruger.

Derfor er det også relevant, at man til enhver tid beholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af Heatmax varmeblæser, uafhængig af om man shopper fra XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

Kirsten gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Charlotte gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Morten Andersen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Henrik gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 tips til online shopping
1Trustpilot tilbyder temmelig hensigtsmæssige genveje til at betragte en række nuværende kunders tanker og derved stiller vi forslag om, at du gennemgår online forretningens bedømmelser inden du køber billige Heatmax varmeblæser online. Facebook tilbyder dig lige så vel regulære gunstige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus.
2Inden folk bestiller billige Heatmax varmeblæser hos en netshop kunne de de facto sætte sig ind i netshoppens betingelser, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende. Ydermere rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de mest aktuelle vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige Heatmax varmeblæser online, som for eksempel hvilken returpolitik online forhandleren anvender.
3Det er rigtig praktisk for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige Heatmax varmeblæser fra forskellige online firmaer, og altså yder massevis af online virksomheder fragt uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre være gunstigt at udforske et par internet selskaber efter tilbud forinden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
4Mange online selskaber foreslår efterhånden diverse billige løsninger til levering til Heatmax varmeblæser. En af de populære er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer dig bedst. Muligheden er altså ret fleksibel, og mange gange endvidere den mindst kostelige form for levering.
5Fragtperioden kan vise sig at være temmelig relevant hvis man har brug for dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det virkelig centralt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på Heatmax varmeblæser. En hel del online selskaber byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, men vær på vagt da det kræver at bestillingen køres igennem forud for et fast klokkeslæt.
6Den mest prisbevidste type af levering er dog selv at hente produkterne, hvilket dog kræver at du befinder dig i nærheden af internet forretningens adresse. Den leveringsmodel kan være ret essentiel i tilfælde af at man mangler Heatmax varmeblæser nu og her. Alternativt så frembyder en hel del firmaer på nettet fragt uden gebyr, men i reglen kun hvis man køber for en fastsat sum.
7Indtil flere online forhandlere sikrer gratis levering på Heatmax varmeblæser, men i mange tilfælde er det forudsat at man aftager for en konkret pris. I øvrigt må man beslutte sig for den mest prisbevidste slags levering, hvilket gerne er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Løsningen er sædvanligvis ligeledes særligt fleksibel. Den mest betalelige leveringsform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
8Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en sikkerhed for at online forretningen efterkommer dansk lovgivning, foruden at online shoppen løbende gennemses af jurister som er inde i reglementet på området. Inden nogen handler billige Heatmax varmeblæser i en e-butik burde de reelt gennemlæse shoppens forretningsbetingelser.
9Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en lov, som sikrer dig som kunde imod svindlende internet virksomheder. Alternativt kan du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du higer efter at dække prisen senere.