Impulsvander på metalspyd Kreator
170 kr.
Mere info
Havevander Kärcher RS 130/3
189 kr.
Mere info
Elektronisk trykafbryder, med tørløbssikring Kärcher
895 kr.
Mere info
Sprinkler Kärcher CS 90
65 kr.
Mere info
Micro dyser med nåle 5 stk. Kärcher Rain System
119 kr.
Mere info
Havevander Kärcher RS 120/2
179 kr.
Mere info
2-vejs samlestykke Kärcher Rain System
49 kr.
Mere info
Sprinkler Kärcher PS 300
229 kr.
Mere info
Have vander med 8 funktioner Kreator
120 kr.
Mere info
Impulsvander/cirkelvander på hjul Kreator
140 kr.
Mere info
Have vander med 3 funktioner Kreator
181 kr.
Mere info
Vippevander Kreator
184 kr.
Mere info
Havevander Multi-sprinkler MS 100 Kärcher
129 kr.
Mere info
Vippevander messing dyser Kreator
213 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige havevander fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på gode tilbud, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af havevander.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de udbredte byggecentre.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot havevander.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes mange steder i landet, og på grund af det har du mulighed for at handle online og fragte varerne på eget initiativ. På grund af det kan du overveje at undgå fragten, samt samtidig få fat i varerne nu og her.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af havevander online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er specialister i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du opleve super informativ assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis havevander.
Forskellige niche webshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du bestiller havevander online hos dem.
Majoriteten af små butikker er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af cirka 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

havevander harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

havevander jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

havevander bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

havevander silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive essentielt at have alle materialer til disposition før du tager fat på arbejdet. Du har fordel af at nedskrive en hurtig note hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og derefter efterse punkterne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
2Der viser sig som regel uforudsete problemstillinger i forbindelse med store opgaver, og herved kan det være væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål.
3Der kan findes et stort udvalg af guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med utrolig meget anvendelig information, navnligt hvis man søger på engelsk.
4Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør have assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige leverandører.
5Du må ikke forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod potentielle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6Du har mulighed for at søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
7For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette kan du tit kigge på udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
8Man bør aldrig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være betydningsfuldt at du har det parat før du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover godt at tillægge de her udgiftsposter i budgettet.
9I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det blive vildt afgørende med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10Forberedelse er vejen til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en klar arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din plan.
11Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt såfremt det er store byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om mere end en person. Dertil viser det sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
12Det er betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive en fordel at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende indsamle ens omkostning ved dem én efter én.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Mange outlets på nettet foreslår nu en række forskellige billige former for fragt til havevander. En af de mest benyttede er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo særligt simpel, og oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde på samme måde prøve at få produkterne leveret til din bolig eller ud til dit arbejde. Fragtformen viser sig jævnligt en kende dyrere, men samtidig i høj grad uproblematisk ved køb af havevander online. Den billigste leveringstype vil dog altid være at du selv henter ordren, men dette betinges af at du er nærved internet forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på havevander kan være særdeles vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge produktet fluks, og af den grund er det rimelig afgørende at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for havevander. Temmelig mange internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, der dog er regnet ud fra at ordren lægges før et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få varen fikset forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle få byggecentre tilbyder fragt uden omkostninger på havevander online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der købes for en præcis sum. Som alternativ kan du tage den billigste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted.

De største webshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig havevander på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne yder fx click-and-collect på havevander i disse byer:

Skanderborg, Gentofte, Valby, Charlottenlund, Esbjerg, Aarhus, Allerød, Ballerup, Rudersdal, Ikast, Svendborg, Solrød Strand, Hillerød, Haslev, Risskov, Vejle, Nykøbing Falster, Herning, Odder, Slagelse, Lillerød, Randers, Brønderslev, Brabrand, Frederiksberg, Horsens, Farum, København, Skive, Næstved, Rødovre, Frederikshavn, Birkerød, Tårnby, Albertslund, Hedehusene, Holstebro, Vallensbæk, Sønderborg, Ølstykke, Gladsaxe, Højbjerg, Aabenraa, Stenløse, Hørsholm, Dragør, Køge, Struer, Fredericia, Varde, Kolding, Silkeborg, Hedensted, Hobro, Taastrup, Helsingør, Korsør, Herlev, Brønshøj, Frederikssund, Nørresundby, Viborg, Greve, Aalborg, Middelfart, Jyllinge, Roskilde, Holbæk, Værløse, Haderslev, Kalundborg, Thisted, Tilst, Åbyhøj, Grenaa, Søborg, Rønne, Lyngby, Virum, Kokkedal, Lystrup, Glostrup, Brøndby, Ishøj, Hvidovre, Nyborg, Nærum, Ringsted, Vordingborg, Vanløse, Nakskov, Frederiksværk, Hjørring, og Odense, .

Afhentning ift. havevander er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på statistikkerne står det markant, at mennesker jævnligt kigger efter bl.a. køb havevander og havevander priser. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter fx havevander tilbud, havevander online samt billig havevander, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på havevander

Det er virkelig gnidningsløst for forbrugerne at tjekke tilbud på billige havevander online hos forskellige internet forretninger, og til gengæld har de fleste e-butikker set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på havevander eftertrykkeligt, og endda præstere gratis fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid blive gunstigt at checke et par forskellige internet butikker efter tilbud og rabatter på havevander online inden du shopper, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Man må trods alt være klar over, at såfremt en internet butik annoncerer billige havevander online på tilbud til en pris der er utopisk fordelagtig, burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk internet forhandler. Shopping med kort er på den anden side en del af en forordning, hvilket støtter dig overfor uærlige internet foretagender.

Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at afdrage regningen på havevander over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men ikke de kendte byggecentre som fx 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Ved kig i tallene er det klart, at mennesker tit søger eksempelvis havevander priser og havevander online. Vi ser desuden jævnligt online shoppere lede efter blandt andet billig havevander, havevander tilbud og køb havevander.

Kig på tidligere brugeres ratings

Trustpilot genererer altid udmærkede chancer for at se nærmere på en lang række øvrige forbrugeres tanker og af den grund anbefales det, at du sonderer webbutikkens bedømmelser inden du handler billige havevander online.

Facebook fører til derudover relativt habile chancer for at få et kig ind i online virksomhedens popularitet. Her ses endda e-handler hvor det er muligt at skrive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige havevander online i en internet virksomhed burde man de facto få overblik over webbutikkens regler, det er dog typisk et tidskrævende projekt, særligt på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, fordi det er en erklæring om at webbutikken lever op til dansk lovgivning, samt at den rutinemæssigt kigges til af fagfolk som behersker retningslinjerne.

Dette er en god genvej til støtte, når du skulle få udfordringer ved dit indkøb af havevander. Derudover kan det være til hjælp at man er omhyggelig omkring de mest vitale regler der gælder for købet af havevander online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen garanterer.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man altid gemmer sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af havevander, uanset om man bestiller hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan eller XL-Byg.

Peter gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Maria gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anders Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Ole S gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo kræver at du bor i nærheden af online webshoppens adresse. Den fragtmulighed kan være virkelig vital i tilfælde af at man absolut skal bruge havevander omgående. Alternativt så frembyder en hel del online firmaer levering uden betaling, men i mange tilfælde kræves det at der købes for et bestemt beløb.
2Inden folk køber billige havevander i en e-handler bør de egentlig skimme e-shoppens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig sjovt. Dertil tilrådes det at man er opmærksom på de elementære vedtægter der indvirker på handlen med billige havevander online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netbutikken tilbyder.
3Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af et regulativ, som hjælper køber overfor svindlende online butikker. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at honorere omkostningerne af flere omgange.
4Trustpilot forærer dig sådan set habile genveje til at gennemstøve en stor gruppe andre kunders ratings og derfor er det klogt, at du efterforsker internet firmaets vurderinger forud for at du shopper billige havevander online. Facebook indebærer også en lang række gunstige muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed.
5Leveringstiden kan være ultra aktuel i tilfælde af at vi mangler ordren om et øjeblik, så med det formål er det fuldkommen vigtigt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for havevander. En stor portion online varehuse garanterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men vær obs på at det er underforstået at ordren lægges forinden et angivent tidspunkt.
6Mange internet virksomheder tilbyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtformer til havevander. Den mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Metoden er nemlig ultra let gængelig, samt tit derudover den mest betalelige fragtløsning.
7Det er jo efterhånden ret så smertefrit for os alle at sammenligne priser online på billige havevander på tværs af internet shops, og derfor frembyder massevis af internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Derfor kan det immervæk være smart at sammenholde visse e-forhandlere efter billige priser før du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
8Vi anbefaler at undersøge hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at internet selskabet opfylder de danske regler, udover at online firmaet ofte revideres af specialister der er indført i reglementet på området. Inden nogen bestiller billige havevander på en shop på nettet behøver man faktisk gennemlæse dens forretningsvilkår.
9Indtil flere webbutikker sikrer billig levering på havevander, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der indkøbes for en konkret pris. Alternativt kan du udvælge den mest billige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig typisk også super let. Den mest billige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.